Краят на света идва след 3 години?

Пожар, потоп, опустошително бедствие или дори края на света: на 21 декември 2012 година със сигурност ще настъпи прелом в нашия живот, ако се вярва на множеството самопровъзгласили се пророци.

Обратно в новината

Коментари - Краят на света идва след 3 години? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да се басирам с гадателите на по 10 хил.евро,че няма да има край на света през 2012.Има ли желаещи?

tolkova skoro moje li da doide kraq na sveta uj 6tql da doide prez 2012 pa 6e vidim ?

Пак ли бе?

марго, зарежи я тая работа с рекламата... английския е коварен език :) :), ако знаеш колко пъти ме е подвеждал... е поне претенциите ми да го знам са ме пращали да си купувам и по-странни неща от бункер.

На мен пък ми харесва идеята да стана свръхчовек. Започвам да правя планове какво точно ще направя тогава и най-вече на кого. :)

Не се притеснявайте! Всичко върви по план. Най-изненадани (неприятно) ще бъдат плановиците - т.е. онези, които мислят, че светът се движи по тяхната воля.

В БГ ЗНАЕМ ПРИКАЗКАТА ЗА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ, ТАКА ЧЕ - РАЗНИ ХОРА-РАЗНИ МНЕНИЯ. ДАЛИ АСТРОНОМИ ИЛИ АСТРОЛОЗИ, МАИТЕ СА БИЛИ НЕОЧАКВАНО НАПРЕД В СРАВНЕНИЕ С ЕВРОПА (КЪДЕТО ЗЕМЯТА Е БИЛА ПЛОСКА). СЪВПАДЕНИЕТО НА НЯКАКВИ ЧИСЛА МОЖЕ ДА ВПЕЧАТЛИ ЛЮБИТЕЛИТЕ НА СУДОКУ, НО АКО ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО, НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА СЪВПАВЕНИЕ НА ЧИСЛА, А ЗА НАСТЪПВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ СЪБИТИЯ. АКО ВСЕ ПАК ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ И ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА,(ИМА КНИГИ И ФИЛМИ) СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ДОСТА ЩЕ СЕ ВПЕЧАТЛИТЕ....

Ако слушаме поклонниците на Йехова ,краят на света ще настъпи всеки момент.Статии като горната са за наивници и олигофрени.Само те могат да повярват в предсказания,които постоянно менят датата си.Нас ни чака много труд и напрежение ,за да станем истински европейци и да живеем като нормални хора.

Края на света идва за всеки човек индивидуално в деня на неговата смърт,а в крайна сметка все още никой не е вечен.Никой не знае колко му е драснато,така че не трябва да се шашкаме от предсказания,защото ще стане като с предсказанието за земетресение тази година,което накара цял град да изпадне в паника.

Добре, за този край на света е ясно. Следващия кога ще бъде?:)

Трябва да се гледа философски на нещата и това, което можем да променим - да променяме, а това, което не можем - да го приемем спокойно. Аз не вярвам, че светът ще изчезне. Много е рано, ако изобщо някога стане. Човечеството още е в бебешка възраст и е много далеч от истината за каквото и да е. Е, катаклизми сигурно ще има, но по-добре да мислим само за хубави неща и да не се паникьосваме.

Знайте,че каквото и да се говори става дума за ПАРИ.Някой плаши някого после му иска пари за спасение.Нормално е и някой да се хване на плашилото.И все пак тя се върти!

Вчера ме потресе една реклама по телевизията(тук в сащ),където се споменаваше набързо за някаква космическа катострофа,за някакви подземни бункери,които се строяли в различни краища на земята и споменаха сайт,на който всеки можел да се регистрира и на принципа на лотарията щели да се теглят имена на хора,които ще могат да се скрият в бункерите...много зловещо нещо.Дано да са глупости,ама се чудя каква е тая реклама?!И защо вече и по телевизията...?

Затова, ЯЖТЕ, ПИЙТЕ И СИ НОСЕТЕ НОВИТЕ ДРЕХИ

баси, ми то календара отсреща на стената свършва на 31.12.2009 ! Значи и тогава може да свърши света. Поне аз не виждам причина края на календара на маите да се счита за по-страшен от края на календара отсреща.

Абе,омръзна ми и на мен вече!То се оказа,че почти всяка година идва края на света!Честно казано ние така или иначе нищо не можем да направим,така че на ви препоръчвам да се впечатлявате много от това!И то така или иначе все някой ден ще се мре,никой не е безсмъртен,така че дайте да си поживеем докато можем,пък каквото ще да става!И не се замисляйте за нищо,само ви промиват мозъците:D

Kraja na sveta ste dojde bez da si imame predstava tocno za taz data....nito den nito cas ste znaem!Ste dojde neocakvano i skorotocno barzo!I neka ostavim tova na majkata zemja da reshi!Ce sme nejni ubiici -e taka i si go zaslujavame!

то пък станишев не стига, че е инфантил ми е гъзобрък

Кога ще свършат тъпаците като Ого?

Поживьом - Увидим. А след това и нова дата ще измислим, може би 13.02.2013. защото датите са огледални. нали така се правят пресказанията, а и навсичко отгоре е ден 13 година 13, а и е февруари месец, и т.н.

От както се помня, от 7 годишен в училище все за Края се говори. А за 2000-та година сършека на света бе не на 100, а на 2000% сигурен. Всичко това обслужва само дребните шартанки, който печелят на гърба на невежите. Е Краят сте дойде, когато му дойде времето. А и всички нас ще ни дойде някога края. Така не виждам място за безпокойство, освен ако на някого не му е обещано вечен рай на земята.

Браво за ПРЕПИСВАНЕТО на статията. Това нещо беше публикувано в БТА Паралели в броя от 2ри юли! Големи журналисти сте, нямам думи :x

Аз чакам вече 60 год.да настъпи края на севета - но нищо доно съм жив и здрав още 180 год за да видя дали наи-после глупавите астролози ще познаят,абе кой ли им вярва?????

Да вярно е че, ще останат само българите ама леко генно-модифицирани, дето се вика ашладисани с циганска жилка и европейско възпитание ! :/

Аз ЗАБРАНЯВАМ в България да се говори за края на света, края на света ще настъпи само ако АЗ разреша!!

Не знам даи има друг народ, който казва: изпуснах си душата...

И това което скришно сме вършили в тъмното,ще се разгласи от покривите..И ще настъпи края на този свят.Тежко на оногова,който се е трудил само за тукашните благинки.

Това - след моя мантат!

Хайде, Пророци, пожелайте и предскажете нещо добро! Стига злобяхте на тая Земя!

А краят на твоята глупост дали ще дойде някога, тъпанар?

А цялата масова култура какво внушава? Трябва да си кръгъл идиот,за да не се усетиш!

Забранявам, от днес думата Ще дойде краят на света - рече ББ

Поредните малоумни пророчества на алчни шарлатани, в които разбира се вярват само изкукали и неграмотни хора без образование и работа ! Смешно е, как след толкова грешни предсказания и дати все още се намират имбецили, които да дават пари за безмислени хороскопи и неадекватни пророчества ... но както се казва - когато си тъп, то това е за дълго ! И докато има балъци, ще има и пророци !

Хора. Вземете да прочетете малко история. Аман от тъпи коментари : Маите били изчезнали, комунизма не бил...... От всичките коментари само 5-6 са по темата а всички други са за ББ. Като сме си го избрали, ще си го гледаме

На учените подкрепящи тази теория да им се отнемат дипломите! И без това няма да им трябват ако са прави! Също така приемам пари, ценности и имоти и от другите вярващи в края на света. На тях също няма да са им нужни в отвъдното.

Marto. Ne znam na teb kade ti e zasednalo gumenoto meche, no po-dobre go izvadi i pomisli malko. Govoria ti za fakti, a che niama da ima krai na sveta- niama da ima. Danni za tazi planeta ima oshte ot shumerite. V slanchevata sistema e imalo oshte dve planeti, no tazi gi e razrushila. Pone kato ti davat nauchni fakti si zamalchi i si iaj gumenitemecheta :-)

Може да е вярно,но за целия свят.Нашият край дойде още преди 20 години с Желю Желев на бял кон.Вече сме на по-хубаво място.

дао го ударим на живот, секс , ядене и пиене до откат...краката на масата и това е живота каквото туриш в устата и между краката това ще ти остане ..другото е глупости....хихихиих

Вече ми писна да чегъртам едни и същи чертички. Ще взема да спра. Надявам се идните поколения ще са достатъчно умни да си го продължат сами натам.

Да му мислят праведните, ние поне си поживяхме.

A 6e ima li 6ampansko i foierverki?

цццц

В събота ще дават Армагедон - с Брус Уилис.

Нема страшно!!!! Българинът винаги оцелява

Маите са били дяволопоклоннически народ (справка вж Уикипедия за маите) и като такъв - от тях не може да се очаква никаква достоверна информация за каквото и да било. А това, че са предричали точно слънчеви и лунни затъмнения не е нещо свръхестествено, а чиста математика и астрономия. Разбира се за древен народ е голямо постижение, но нищо свръхестествено няма в тия неща. Така че, както казваше проф.Вучков аман от слънчасали типове :)))

До 1111: Баце Маите въобще не са изчезнали, има около 7 милиона населяващи Мекско и Централна Америка - http://en.wikipedia. техните календари се разкрива как те са следвали съвсем друг принцип на съществуване и съзнание, съобразно потока на творение. Имали са 2 календара един от 260 дни, другия от 360 според които са живеели, а отделно са имали и такъв от 365 дни като нашия григориански по които са събирали данъци и такси. По този календар по който вървим е заложено единствено материалното и ни откъсва от духовното. Основното което трябва да разберем от календарите на Маите и по начина които са живеле е че ние не сме физически същества с дух, а точно опбратното, ние сме духовни същества с физическо тяло. Прочетете малко повече - http://avaart.net/in

Не се тревожете,ебат Бойко шъ нъ спаси.Той е свръхчовек от изчезналата раса на така наречените Атланти,които са имали по 3 очи,3 уши,6 пръста на всяка ръка,можели са да се телепортират със силата на мисълта,да дишат под водата и са живеели и властвали по 1000 години...