Коментари - Светият Синод се обяви срещу концерта на Мадона | Днес.dir.bg

Светият Синод се обяви срещу концерта на Мадона

Светият Синод на Българската православна църква изразява своето неодобрение и несъгласие с концерта на Мадона на 29 август в София. Това се посочва в обръщение на Светия Синод, изпратено до БТА.

Обратно в новината

Коментари - Светият Синод се обяви срещу концерта на Мадона | Днес.dir.bg

Коментари

Светият синод в кой век живее?Поляците предпочетоха концерта , та атеистична българия ли ще се съобразява със старчоците от синода?Ъ ?

Не знам на колко години си, но дано си успяла повече в живота, отколкото Мадона и да изглеждаш като нея на тези й години!

ТОВА МНЕНИЕ НА СВ.СИНОД Е ЛИЦЕМЕРНО И БЕЗПОЧВЕНО! РЕВНОСТНИТЕ ХРИСТИЯНИ, ТЕЗИ КОИТО РЕДОВНО СПАЗВАМЕ КАНОНА ЗНАЕМ,ЧЕ СЛЕД ЗАЛЕЗ СЛЪНЦЕ СЕ ПОЧИТА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН. В СЛУЧАЯ СВ. АЛЕКСАНДЪР . ГОРКО НИ С ТАКИВА СВЕЩЕНИЦИ КАТО АРХ. НИКОЛАЙ , КОЙТО ПРЪВ СЕ ИЗКАЗА.

...there is no countries It is not hard to do Nothing to kill or die for And NO RELIGION TOO Imagine all the people Living life in peace...

според мен коментара на Aurora не е писан от нея :) аз лично 5 пари не давам за това какво казва светия синод. Слушах един поп по тв-та да говори че те се грижили за спасението на душите ни - НЕ искам точно вие да се грижите за душата ми. Моята връзка с Бога си е моя и нямам нужда от ограничени посредници. Реали (24.08.2009 г. 21:08ч.) Вярващите да си гледат църквата и да не ходят на концерта. Никой не ги кара насила.

А пък народът се е обявявил срещу Светия синод. И колкото последния това го интересува, толкова и Мадона се интересува от поповете.

Ха-хи-хи, току-що прочетох, че този ден бил много лош за концерт, и имало вече повече от 60 % вероятност да се провали поради нейните суеверия и кабалистични превземки! Голям майтап ще е, и може дори да изляза права - ако не излезе да пее от суеверщина, ще е провал и разочарование за някои наоколо, които си падат по жилести мускулести баби, квичащи и кълчотещи се под гръмовити акорди и сред цветен пушек - изкуството на тая много скъпо платена бивша старлетка, сега кралица на кича в световен мащаб! Ако ли пък излезе - със сигурност ще й се случи някой фал /например, може сцената да падне, както вече казах, и както вече пада на два пъти в Италия и още някъде!/ - защото тя и целият й екип точно това ще очакват и ще го предизвикат чрез синхронизираните си страхове и предразсъдъци! тогава пак ще си пишем, съфорумчета, стискам палци - за мен и двата варианта са приемливи!!! ще се търкулнат няколко скъпоценни стъклени камъчета от короната на вашата идолка!?

Христос е казал: Който е безгрешен, да хвърли пръв камък по Мадона! Мадона от историята и тази сега! Пеенето й е божествено, отношението й към децата и хората също, тази жена не е светица, но е за пример на всички нас и дори на безгрешния ни Синод! Намерила се по Света една достойна жена да прослави името на историческата Мадона и вие вместо до й се поклоните, вдигате шум! И, ако е за съвременият и тоалет-засрамете се- Адам и Ева са били с по едно листо само отпред, така Господ ги е създал, а Той е мерило за морала ни, нали?

Съвсем правилно и точно реагира Светия Синод.Концертите на Чиконе са пъклено дело.

СВЕТЪТ ЩЕ СТАНЕ ЕДНО ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВОТ ЕДВА КОГАТО РЕЛИГИИТЕ И РЕЛИГИОЗНИТЕ ПСИХОПАТИ БЪДАТ ОТХВЪРЛЕНИ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

В 21 век всеки има право да живее както иска и да живее както иска. Църквата, вместо да се занимава с неща, които не й са работа, да направи нещо за бездомните, болните хора и децата без родители.

Тия попчета от синода вместо да коментират сценографията, реквизита и гардероба на Мадона, що не вземат да направят нещо по въпроса за ТОТАЛНАТА Чалгизация /циганизация/ на населението в България? Щот сигурно май им харесва!!!Впрочем - по много важни за нацията въпроси не правят НИЩО - защо не се заемат с дейност, подобна на КАРИТАС в Италия, например? Все плуват по...каймака на помията?

Видяла жабата, че подковават коня ... . Къде бяхте до сега бе поповете погледнете родните ни певици те са по голи на сцената от Мадона освен това не могат и да пвят. А аурора ами ще видиш на концерта на колко народ им харесва щом са дали пари за билети.

Ама разбира се! Аз даже гледах по телевизията един поп как казва: Гледал съм концерт на тази певица, и бях отвратен. Ми аз дето не съм вярващ и не гледам концерти на Мадона, пък той отчето, бил гледал! Блажиш ли блажиш ли дедо попе?

Да вярно има доста разкрепостено поведение Мадона, но мисля че нашите фолк певици далеч я надминават с голота и грозно поведение на сцената. Те направо голи излизат, а пък тогава никой не протестира. Поне като за едни има протести да направят и за другите. Наистина както някои казаха да не видят от Полша. А да не говорим и за клиповете на родните звезди и на Слави направо голи хора, разни мръсни сцени. Мисля че нашите са по-неприлични от чуждите. Така че първо тук да се обяви протест срещу такива неща, пък тогава да се говори за чуждите изпълнители.

А защо този синод до момента мълчи за: чалга-певиците, престъпността, корупцията, мутрите, скотските битови престъпления, убийците по пътищата и т.н. Нима това са богоугодни неща?

вече твърде много хора приемат разврата и извращенията като нещо нормално от света и не се замислят за вечните неща и истините в живота....жалко че когато някой се опита да ни го покаже го нападате ... не забравяйте че всичи сме грешни и преди да гледаме в слабостите на другите първо трява да си признаем за нашите. Исус Христос е милостив и ни дава прошка, само стига да я осъзнаете и поискате!

Вероятно определението на Св. Синод за неморално поведение е всяко плътско удоволствие ИЗВЪН ЦЪРКВАТА ... При зле прикритата педерастия из манастирите, те се вторачиха в световните шоу-звезди! Позор за тези мазни хомосексуалисти и търгаши на индулгенции! Позор и за това, че техният разкол постави държавата ни на подсъдимата скамейка пред света, докато те се правят на света вода ненапита и на морални ментори на съвременното общество! Анатема за тези самозвани божи служители!

Изглежда считате, че само в ден необвързан с църковно или историческо събитие, може да се организират развлечения. Добре би било да е така, но едва ли има такъв ден. Концертът не засяга православието с датата си, а косвено, чрез очакванията, че г-жа Чиконе ще подрива морала свързан с православието и поддържан от него. По всяка вероятност така и ще е. Прав е Синодът да предупреждава хората за това. Но защо не е толкова прав и спрямо безродните родни разпуснати проститутки, простаци и простачки, които всеки ден подриват същия този морал? Дали не е от страх и безсилие пред местните търговци на плът, дивашки реч и песни, и на низмени образци на успешно поведение?

ТАЯ AURORA КЪДЕ Е РАСЛА ,ЧЕ Е ТОЛКОВА ЗЛОБНА,БЕ???? МАДОНА И С КОСТЕНУРКА ДА Я ГОНИМ,ПАК НЕ МОЖЕМ Я СТИГНЕМ. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НЕЯ Е НАШТЕ ПЕВАЧКИ Е ВСЕ ЕДНО ОТ ЗЕМЯТА ДО КОСМОСА, ЗАЩО ИЗОБЩО СИ ПРАВИТЕ ВСКИЧКИ ВИЕ ТУК, ТРУДА ДА ГИ СРАВНЯВАТЕ!!!! КАКВО ОТ ТОВА,ЧЕ ЩЕ ИЗНЕСЕ КОНЦЕРТ- НАЛИ УЖ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА! А СИНОДА -НЯМАМ ДУМИ ЗА НЕГО, ЗАЩО ТОГАВА НИКОЙ НЕ СПИРА СВАТБИТЕ НА ГОЛЯМА ЗАДУШНИЦА ИЛИ КРЪЩЕНЕТАТА ПО ВРЕМЕ НА ПОСТИ! КАКВО Е НАСТРЪХНАЛ СРЕЩУ МАДОНА??? А ВСИЧКИ ЦЪРКОВНИ БРАКОВЕ,СКЛЮЧЕНИ ОТ ПОДПИЙНАЛИ ПОПЧЕТА?!?!?!?! КАК ТОЛКОВА СТАНА НА ПРОБЛЕМ ТОЗИ КОНЦЕРТ,АКО НЕ БЕШЕ ПОЛСКОТО НАДИГАНЕ , НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ОБЕЛИ И ДУМА!!!! ЗАЩО В АМЕРИКА НЕ ЗАБРАНЯВАТ КОНЦЕРТИТЕ Й ,КЪДЕТО СА НАЙ- ЗАКОСТЕНЕЛИТЕ И ЯВНИ ПОДДРЪЖНИЦИ НА МОРАЛА!?!?!

Аре стига сте правили реклама на мадона. Аз 200 лева за концерта и няма да дам. Ще си ги запазя за нещо, което наистина си струва. Айде, и се захващайте за работа, стига сте си губили времето по форума, изкарайте си заплатите.

Я! Синодът се появи!!! Добре, че се намира нещо, което да ги изкара на показ, та да видят православните миряни, че сме си имали Синод! Добре, че повлякоха крак полските католици, та и наш'те се сетиха да изпълзят на показ. Май откакто се скубаха за брадите за свещоливницата, оттогава не съм ги виждал да се появяват пред обществото. Ама за свещоливницата си имаше смисъл - келепира е там, а сега ... На кого бе, будали преподобни, ще обясните ВИЕ баш, кое е добро и кое лошо?! Не че съм ѝ фен на мЪдона, ама като я слагате на везните, какво тургате в другото блюдо, брадати? Педофилията ли, педерастлъка си ли, курварлъка ви или пиянството, с което сте известни по света. Е да, не можете да се мерите с католиците де - те са върхът! А на падрето фалшиво, което се обажда тук само ще му припомня едно (може би най-голямото) прегрешение на така наречената света църква - Кръстоносните походи. Ако търсим корените на Джихада - те са точно там. Ако търсим противопоставянето на религиите - точно тогава започва всичко. Причините са ясни на интелигентната част от аудиторията. Да не засягам и въпроса за онуй много противоречиво и конюнктурно писание, наречено Библия! А пък на апологетите на синодските идиотщини ще препоръчам точно по време на концерта да идат в някой храм и да му ударят и по некоя молитва, като не пропуснат да я прокълнат, заклеймят, анатемосат и каквото там друго се прави в такива случаи - все богоугодни неща. Пък да видим какво ще и се случи на леля ви мЪдона... Отсега ви казвам - нищо. Поне няма да е предизвикано от вас. Това е сигурно!

Да прави са от Светия синод до толкова, че на този ден скандалната Мадона ще бъде център на внимание и то с провокативно поведение на сцената. Но със забрана и едно дете няма да вкараш в правия път, а камо ли народ. Що не се замислят какво направиха за това младите хора да почитат вярата си. И там със решение - да се учи в училище. Така не става. Дори руснаците като влязат в храма покриват косите си, а нашите мацки по къси гащи и голи рамене, парят с очи в незнание. Защо - да се запитат поколенията. Та и сега Мадона - аз не обичам да я гледам, но я слушам, който иска да гледа.

вече твърде много хора приемат разврата и извращенията като нещо нормално от света и не се замислят за вечните неща и истините в живота....жалко че когато някой се опита да ни го покаже го нападате ... не забравяйте че всичи сме грешни и преди да гледаме в слабостите на другите първо трява да си признаем за нашите. Исус Христос е милостив и ни дава прошка, само стига да я осъзнаете и поискате!

По този начин само й правят реклама, нищо повече

добре, че ние българите най-много разбираме от всичко - кой какъв бил, колко е зле. Тая жена е най-успешната певица на всички времена бе галфониииииии ! Прочетох разни злобарски изказвания тук, но и аз да нямах пари за билет и мен щеше да ме е яд...скъсаничковци, гледайте си новините по БНТ, ние неразбиращите ще ходиме да тъпеем на концерта на супер гадната МАДОНА.

Църквата е мафия и повечето и служители са ДС агенти.Алчни нагли скъперници лежаши на гърба на държавата и имотите си.Малка част от тях са истински божии служители.В случая по добре да си бяха замълчали.Правят си ПиАр :)

Сигурно Сте една доста закостеняла и озлобена комунистка, която едва ли влиза в страници като YouTube и не гледа там клипове, и не слуша там никаква музика. Моля, влезте там и вижте някои от клиповете и концертните участия на Мадонна и чак тогава коментирайте! Никой не прави световна кариера ей така, случайно, без да има талант, без да е уникален, България до сега не е имала и не се знае дали ще има някога човек на изкуството от ранга на Мадонна. И не обиждайте Мадонна моля на заради възрастта и, 50 години в днешно време не са кой знае каква напреднала възраст вече - дай боже повече жени на нейната възраст да са така тренирани, поддържани и здрави, да имат по 4 деца, включително и осиновени, които да могат да издържат сами (като гледам днешните мъже, на тях не може да се разчита на нищо, те искат само да използват жената, включително и финансово), а и да имат същевременно концертни ангажименти по цял свят. Нито една от българските певици не осинови деца като Мадонна например, а също така по правило концертните изпълнения на повечето от българските изпълнители са твърде статични и нямат динамиката, каквато имат изпълненията на много от световните звезди! Някои от нашите големи звезди даже си четат текста на песните, защото иначе го забравят, но въпреки всичко продължават да се разлепят колко са велики, но за съжаление само в рамките на бедна България! Ако бяха известни и богати поне наполовина колкото Мадонна - сигурно щяха да са се побъркали напълно и да са забравили даже и българските си корени и език.

Абе я се скрийте в някой манастир и не се обаждайте. Старчоци изкуфели :)))

Братя и сестри, много е страшно в ада. Вникнете в смисъла на думата ВЕЧНОСТ и ще разберете какво означава вечна мъка - изгаряне на душата в ада. Любовта към света и всичко светско е вражда против Бога. Всеки сам си носи отговорност за действията си!!!

Оооо, падре, християнството било милосърдна религия! ТИ сам вярваш ли си? Да пирпомням ли лова на вещиците (не Станишевките, а онези през Средновековието), кладите за еретиците, ВАртоломеевата нощ. Да припомням ли църковните богатства, дърлянията за имоти в православната ни църква, откровеното присвояване от страна на свещениците на имотите на енориаршите. И много още богоугодни дела са извършени в името на тази милосърдна религия. Затова предпочитам да мина без нея. Както и без всякакви други религии, защото всички вонят от лицемерие. Колкото до Левски, да си поприпомним ВАзов, архаичния и неразбираемия (за примитивите) - Манастирът тесен за мойта душа е....

So what?

това част от рекламата за концерта ли е?

А дедо ви поп не оди ли с дънките под расото /подпийнал/ да гледа ква мeрка е силикона на чalgaлга изметта по т. нар. фолкконцерти - и ги благославя - естествено:DDD

Светия Синод изразява едно мнение и вие скачате! Както го прави Бойко Борисов, щом нещо не е в ред, а и занапред много неща няма да бъдатн в ред, - виновен е Станишев. Помислете какво въздействие оказва новината за 84 тирове с десен волан, които превозват сцената, стаята за отмора, гриморната и другите машинарии на бедния българин. А и тя, че пее добре, пее, но защо е толкова мераклийка да си показва голотиите. Пък и нека ги показва, воля нейна, но защо именно избира все големи църковни празници, за да провокира или да си прави реклама. Хитруша дърта е тя(вече петдесет и една годиншна).

Абе оня кариерист Николай от Пловдив той видя поляците та и той да не остане назад. Много му се иска да стане патриарх ама равненската пиянка е далуч пред него. Та той стана мотор на тази тъпа акция на църквата. Както и да е. Ама и Мадончето винаги е било провокативно. То глас да кажеш няма кой знае колко ама ще тресе увиснали меса по сцената и ще провокира. Манталитета й прозира около подготовката на концерта. Мегаломания и простотия в излишък. В края на крайщата кой където иска-един на Меадона, друг на църква. Това си е човешко право

Do Joni !....Brat mi,ne si prav!Ne mojesh da si predstavish kakvi sa zenite na biletite na A.Pugachova v Rusia!....Daje i tuk v Chicago ,zalata beshe pulna...kakvi zvetia..kakvo chudo....Koito si go moje,si go moje!!!

Тия къде пак се обаждат ни в клин ни в ръкава. Сети ли се тя сцената е готова тогава се сетили да се обадят. Що не кажат нещо по повод на посланичката ни в Чикаго

От българските свещеници признавам само отец Иван от Нови Хан. Защото той наистина прави това, което изисква вярата - дава шонс и утеха на страдаащите. Останалите попове са просто едни лицемери, които през всичките тия години се забъркват в скандали за имоти и не им пука за порнографията, която е обхванала българското общество. То не бяха скандали за свещоливници, не бяха манастири, не бяха гори... И тия люде имат наглостта да се позовават на Библията (не съм религиозна, но тая дума я пиша винаги с главна буква, защото там има отговори на всички човешки въпроси). Къде бяха през годините, когато по сцените и екрана се вихрят силиконовите проституеси на Митю ПАйнера и пеят сто патрона ще ти вкарам. ТЕ не им пречата, ама Мадона им оде очите. НЕ я харесвам като певица, защото нито има кой знае какъв глас, нито песните й са ми по вкуса, ама не мога да не я призная за невероятна шоугърла. Която винаги знае какво да предложи, че да владее публиката. А нашите попове по-добре да се скрият, защото за пореден път станаха за резил.

Каква е тази агресия? Ти нормална ли си?.. Коя си ти, мишко скрита зад зората, че да решаваш кой ще гине и кой не.

Толкова години не казаха една дума против чалгата и голия гъс на Азис. Доста лицемерно и типично по български.

do aurora-da te ebat 30 ziganina,dokato puknesh...

И тези,които пишат на латиница развалят българския правопис,ама са се захванали с Мадона...

Аз съм вярващ и няма да ида на концерта на тая кукувица!!! Подкрепям Светия Синод!!!

Prestanete da plyuvate po Svetiyat Sinod. Ochevidno za suvremenniyat bulgarin nyama nishto svyato veche. Kakvi sa popovete si e tyahna rabota i te shte si otgovaryat kato im doide vremeto na Strashniyat Sud a shto se odnasya do pevicata ,koyato ne e nikakva Madona i se zanimava s Kabala i oficialno e priela judaisma imat pravo che razvrashtava.

Не знам за Мадона, но такива като Aurora трябва да се застрелят за да не мъчат себе си и тези около тях !

haha -tia gi imalo be

Коментари - Светият Синод се обяви срещу концерта на Мадона | Днес.dir.bg

Светият Синод се обяви срещу концерта на Мадона

Светият Синод на Българската православна църква изразява своето неодобрение и несъгласие с концерта на Мадона на 29 август в София. Това се посочва в обръщение на Светия Синод, изпратено до БТА.

Обратно в новината

Коментари - Светият Синод се обяви срещу концерта на Мадона | Днес.dir.bg

Коментари

Светият синод в кой век живее?Поляците предпочетоха концерта , та атеистична българия ли ще се съобразява със старчоците от синода?Ъ ?

Не знам на колко години си, но дано си успяла повече в живота, отколкото Мадона и да изглеждаш като нея на тези й години!

ТОВА МНЕНИЕ НА СВ.СИНОД Е ЛИЦЕМЕРНО И БЕЗПОЧВЕНО! РЕВНОСТНИТЕ ХРИСТИЯНИ, ТЕЗИ КОИТО РЕДОВНО СПАЗВАМЕ КАНОНА ЗНАЕМ,ЧЕ СЛЕД ЗАЛЕЗ СЛЪНЦЕ СЕ ПОЧИТА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН. В СЛУЧАЯ СВ. АЛЕКСАНДЪР . ГОРКО НИ С ТАКИВА СВЕЩЕНИЦИ КАТО АРХ. НИКОЛАЙ , КОЙТО ПРЪВ СЕ ИЗКАЗА.

...there is no countries It is not hard to do Nothing to kill or die for And NO RELIGION TOO Imagine all the people Living life in peace...

според мен коментара на Aurora не е писан от нея :) аз лично 5 пари не давам за това какво казва светия синод. Слушах един поп по тв-та да говори че те се грижили за спасението на душите ни - НЕ искам точно вие да се грижите за душата ми. Моята връзка с Бога си е моя и нямам нужда от ограничени посредници. Реали (24.08.2009 г. 21:08ч.) Вярващите да си гледат църквата и да не ходят на концерта. Никой не ги кара насила.

А пък народът се е обявявил срещу Светия синод. И колкото последния това го интересува, толкова и Мадона се интересува от поповете.

Ха-хи-хи, току-що прочетох, че този ден бил много лош за концерт, и имало вече повече от 60 % вероятност да се провали поради нейните суеверия и кабалистични превземки! Голям майтап ще е, и може дори да изляза права - ако не излезе да пее от суеверщина, ще е провал и разочарование за някои наоколо, които си падат по жилести мускулести баби, квичащи и кълчотещи се под гръмовити акорди и сред цветен пушек - изкуството на тая много скъпо платена бивша старлетка, сега кралица на кича в световен мащаб! Ако ли пък излезе - със сигурност ще й се случи някой фал /например, може сцената да падне, както вече казах, и както вече пада на два пъти в Италия и още някъде!/ - защото тя и целият й екип точно това ще очакват и ще го предизвикат чрез синхронизираните си страхове и предразсъдъци! тогава пак ще си пишем, съфорумчета, стискам палци - за мен и двата варианта са приемливи!!! ще се търкулнат няколко скъпоценни стъклени камъчета от короната на вашата идолка!?

Христос е казал: Който е безгрешен, да хвърли пръв камък по Мадона! Мадона от историята и тази сега! Пеенето й е божествено, отношението й към децата и хората също, тази жена не е светица, но е за пример на всички нас и дори на безгрешния ни Синод! Намерила се по Света една достойна жена да прослави името на историческата Мадона и вие вместо до й се поклоните, вдигате шум! И, ако е за съвременият и тоалет-засрамете се- Адам и Ева са били с по едно листо само отпред, така Господ ги е създал, а Той е мерило за морала ни, нали?

Съвсем правилно и точно реагира Светия Синод.Концертите на Чиконе са пъклено дело.

СВЕТЪТ ЩЕ СТАНЕ ЕДНО ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВОТ ЕДВА КОГАТО РЕЛИГИИТЕ И РЕЛИГИОЗНИТЕ ПСИХОПАТИ БЪДАТ ОТХВЪРЛЕНИ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

В 21 век всеки има право да живее както иска и да живее както иска. Църквата, вместо да се занимава с неща, които не й са работа, да направи нещо за бездомните, болните хора и децата без родители.

Тия попчета от синода вместо да коментират сценографията, реквизита и гардероба на Мадона, що не вземат да направят нещо по въпроса за ТОТАЛНАТА Чалгизация /циганизация/ на населението в България? Щот сигурно май им харесва!!!Впрочем - по много важни за нацията въпроси не правят НИЩО - защо не се заемат с дейност, подобна на КАРИТАС в Италия, например? Все плуват по...каймака на помията?

Видяла жабата, че подковават коня ... . Къде бяхте до сега бе поповете погледнете родните ни певици те са по голи на сцената от Мадона освен това не могат и да пвят. А аурора ами ще видиш на концерта на колко народ им харесва щом са дали пари за билети.

Ама разбира се! Аз даже гледах по телевизията един поп как казва: Гледал съм концерт на тази певица, и бях отвратен. Ми аз дето не съм вярващ и не гледам концерти на Мадона, пък той отчето, бил гледал! Блажиш ли блажиш ли дедо попе?

Да вярно има доста разкрепостено поведение Мадона, но мисля че нашите фолк певици далеч я надминават с голота и грозно поведение на сцената. Те направо голи излизат, а пък тогава никой не протестира. Поне като за едни има протести да направят и за другите. Наистина както някои казаха да не видят от Полша. А да не говорим и за клиповете на родните звезди и на Слави направо голи хора, разни мръсни сцени. Мисля че нашите са по-неприлични от чуждите. Така че първо тук да се обяви протест срещу такива неща, пък тогава да се говори за чуждите изпълнители.

А защо този синод до момента мълчи за: чалга-певиците, престъпността, корупцията, мутрите, скотските битови престъпления, убийците по пътищата и т.н. Нима това са богоугодни неща?

вече твърде много хора приемат разврата и извращенията като нещо нормално от света и не се замислят за вечните неща и истините в живота....жалко че когато някой се опита да ни го покаже го нападате ... не забравяйте че всичи сме грешни и преди да гледаме в слабостите на другите първо трява да си признаем за нашите. Исус Христос е милостив и ни дава прошка, само стига да я осъзнаете и поискате!

Вероятно определението на Св. Синод за неморално поведение е всяко плътско удоволствие ИЗВЪН ЦЪРКВАТА ... При зле прикритата педерастия из манастирите, те се вторачиха в световните шоу-звезди! Позор за тези мазни хомосексуалисти и търгаши на индулгенции! Позор и за това, че техният разкол постави държавата ни на подсъдимата скамейка пред света, докато те се правят на света вода ненапита и на морални ментори на съвременното общество! Анатема за тези самозвани божи служители!

Изглежда считате, че само в ден необвързан с църковно или историческо събитие, може да се организират развлечения. Добре би било да е така, но едва ли има такъв ден. Концертът не засяга православието с датата си, а косвено, чрез очакванията, че г-жа Чиконе ще подрива морала свързан с православието и поддържан от него. По всяка вероятност така и ще е. Прав е Синодът да предупреждава хората за това. Но защо не е толкова прав и спрямо безродните родни разпуснати проститутки, простаци и простачки, които всеки ден подриват същия този морал? Дали не е от страх и безсилие пред местните търговци на плът, дивашки реч и песни, и на низмени образци на успешно поведение?

ТАЯ AURORA КЪДЕ Е РАСЛА ,ЧЕ Е ТОЛКОВА ЗЛОБНА,БЕ???? МАДОНА И С КОСТЕНУРКА ДА Я ГОНИМ,ПАК НЕ МОЖЕМ Я СТИГНЕМ. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НЕЯ Е НАШТЕ ПЕВАЧКИ Е ВСЕ ЕДНО ОТ ЗЕМЯТА ДО КОСМОСА, ЗАЩО ИЗОБЩО СИ ПРАВИТЕ ВСКИЧКИ ВИЕ ТУК, ТРУДА ДА ГИ СРАВНЯВАТЕ!!!! КАКВО ОТ ТОВА,ЧЕ ЩЕ ИЗНЕСЕ КОНЦЕРТ- НАЛИ УЖ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА! А СИНОДА -НЯМАМ ДУМИ ЗА НЕГО, ЗАЩО ТОГАВА НИКОЙ НЕ СПИРА СВАТБИТЕ НА ГОЛЯМА ЗАДУШНИЦА ИЛИ КРЪЩЕНЕТАТА ПО ВРЕМЕ НА ПОСТИ! КАКВО Е НАСТРЪХНАЛ СРЕЩУ МАДОНА??? А ВСИЧКИ ЦЪРКОВНИ БРАКОВЕ,СКЛЮЧЕНИ ОТ ПОДПИЙНАЛИ ПОПЧЕТА?!?!?!?! КАК ТОЛКОВА СТАНА НА ПРОБЛЕМ ТОЗИ КОНЦЕРТ,АКО НЕ БЕШЕ ПОЛСКОТО НАДИГАНЕ , НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ОБЕЛИ И ДУМА!!!! ЗАЩО В АМЕРИКА НЕ ЗАБРАНЯВАТ КОНЦЕРТИТЕ Й ,КЪДЕТО СА НАЙ- ЗАКОСТЕНЕЛИТЕ И ЯВНИ ПОДДРЪЖНИЦИ НА МОРАЛА!?!?!

Аре стига сте правили реклама на мадона. Аз 200 лева за концерта и няма да дам. Ще си ги запазя за нещо, което наистина си струва. Айде, и се захващайте за работа, стига сте си губили времето по форума, изкарайте си заплатите.

Я! Синодът се появи!!! Добре, че се намира нещо, което да ги изкара на показ, та да видят православните миряни, че сме си имали Синод! Добре, че повлякоха крак полските католици, та и наш'те се сетиха да изпълзят на показ. Май откакто се скубаха за брадите за свещоливницата, оттогава не съм ги виждал да се появяват пред обществото. Ама за свещоливницата си имаше смисъл - келепира е там, а сега ... На кого бе, будали преподобни, ще обясните ВИЕ баш, кое е добро и кое лошо?! Не че съм ѝ фен на мЪдона, ама като я слагате на везните, какво тургате в другото блюдо, брадати? Педофилията ли, педерастлъка си ли, курварлъка ви или пиянството, с което сте известни по света. Е да, не можете да се мерите с католиците де - те са върхът! А на падрето фалшиво, което се обажда тук само ще му припомня едно (може би най-голямото) прегрешение на така наречената света църква - Кръстоносните походи. Ако търсим корените на Джихада - те са точно там. Ако търсим противопоставянето на религиите - точно тогава започва всичко. Причините са ясни на интелигентната част от аудиторията. Да не засягам и въпроса за онуй много противоречиво и конюнктурно писание, наречено Библия! А пък на апологетите на синодските идиотщини ще препоръчам точно по време на концерта да идат в някой храм и да му ударят и по некоя молитва, като не пропуснат да я прокълнат, заклеймят, анатемосат и каквото там друго се прави в такива случаи - все богоугодни неща. Пък да видим какво ще и се случи на леля ви мЪдона... Отсега ви казвам - нищо. Поне няма да е предизвикано от вас. Това е сигурно!

Да прави са от Светия синод до толкова, че на този ден скандалната Мадона ще бъде център на внимание и то с провокативно поведение на сцената. Но със забрана и едно дете няма да вкараш в правия път, а камо ли народ. Що не се замислят какво направиха за това младите хора да почитат вярата си. И там със решение - да се учи в училище. Така не става. Дори руснаците като влязат в храма покриват косите си, а нашите мацки по къси гащи и голи рамене, парят с очи в незнание. Защо - да се запитат поколенията. Та и сега Мадона - аз не обичам да я гледам, но я слушам, който иска да гледа.

вече твърде много хора приемат разврата и извращенията като нещо нормално от света и не се замислят за вечните неща и истините в живота....жалко че когато някой се опита да ни го покаже го нападате ... не забравяйте че всичи сме грешни и преди да гледаме в слабостите на другите първо трява да си признаем за нашите. Исус Христос е милостив и ни дава прошка, само стига да я осъзнаете и поискате!

По този начин само й правят реклама, нищо повече

добре, че ние българите най-много разбираме от всичко - кой какъв бил, колко е зле. Тая жена е най-успешната певица на всички времена бе галфониииииии ! Прочетох разни злобарски изказвания тук, но и аз да нямах пари за билет и мен щеше да ме е яд...скъсаничковци, гледайте си новините по БНТ, ние неразбиращите ще ходиме да тъпеем на концерта на супер гадната МАДОНА.

Църквата е мафия и повечето и служители са ДС агенти.Алчни нагли скъперници лежаши на гърба на държавата и имотите си.Малка част от тях са истински божии служители.В случая по добре да си бяха замълчали.Правят си ПиАр :)

Сигурно Сте една доста закостеняла и озлобена комунистка, която едва ли влиза в страници като YouTube и не гледа там клипове, и не слуша там никаква музика. Моля, влезте там и вижте някои от клиповете и концертните участия на Мадонна и чак тогава коментирайте! Никой не прави световна кариера ей така, случайно, без да има талант, без да е уникален, България до сега не е имала и не се знае дали ще има някога човек на изкуството от ранга на Мадонна. И не обиждайте Мадонна моля на заради възрастта и, 50 години в днешно време не са кой знае каква напреднала възраст вече - дай боже повече жени на нейната възраст да са така тренирани, поддържани и здрави, да имат по 4 деца, включително и осиновени, които да могат да издържат сами (като гледам днешните мъже, на тях не може да се разчита на нищо, те искат само да използват жената, включително и финансово), а и да имат същевременно концертни ангажименти по цял свят. Нито една от българските певици не осинови деца като Мадонна например, а също така по правило концертните изпълнения на повечето от българските изпълнители са твърде статични и нямат динамиката, каквато имат изпълненията на много от световните звезди! Някои от нашите големи звезди даже си четат текста на песните, защото иначе го забравят, но въпреки всичко продължават да се разлепят колко са велики, но за съжаление само в рамките на бедна България! Ако бяха известни и богати поне наполовина колкото Мадонна - сигурно щяха да са се побъркали напълно и да са забравили даже и българските си корени и език.

Абе я се скрийте в някой манастир и не се обаждайте. Старчоци изкуфели :)))

Братя и сестри, много е страшно в ада. Вникнете в смисъла на думата ВЕЧНОСТ и ще разберете какво означава вечна мъка - изгаряне на душата в ада. Любовта към света и всичко светско е вражда против Бога. Всеки сам си носи отговорност за действията си!!!

Оооо, падре, християнството било милосърдна религия! ТИ сам вярваш ли си? Да пирпомням ли лова на вещиците (не Станишевките, а онези през Средновековието), кладите за еретиците, ВАртоломеевата нощ. Да припомням ли църковните богатства, дърлянията за имоти в православната ни църква, откровеното присвояване от страна на свещениците на имотите на енориаршите. И много още богоугодни дела са извършени в името на тази милосърдна религия. Затова предпочитам да мина без нея. Както и без всякакви други религии, защото всички вонят от лицемерие. Колкото до Левски, да си поприпомним ВАзов, архаичния и неразбираемия (за примитивите) - Манастирът тесен за мойта душа е....

So what?

това част от рекламата за концерта ли е?

А дедо ви поп не оди ли с дънките под расото /подпийнал/ да гледа ква мeрка е силикона на чalgaлга изметта по т. нар. фолкконцерти - и ги благославя - естествено:DDD

Светия Синод изразява едно мнение и вие скачате! Както го прави Бойко Борисов, щом нещо не е в ред, а и занапред много неща няма да бъдатн в ред, - виновен е Станишев. Помислете какво въздействие оказва новината за 84 тирове с десен волан, които превозват сцената, стаята за отмора, гриморната и другите машинарии на бедния българин. А и тя, че пее добре, пее, но защо е толкова мераклийка да си показва голотиите. Пък и нека ги показва, воля нейна, но защо именно избира все големи църковни празници, за да провокира или да си прави реклама. Хитруша дърта е тя(вече петдесет и една годиншна).

Абе оня кариерист Николай от Пловдив той видя поляците та и той да не остане назад. Много му се иска да стане патриарх ама равненската пиянка е далуч пред него. Та той стана мотор на тази тъпа акция на църквата. Както и да е. Ама и Мадончето винаги е било провокативно. То глас да кажеш няма кой знае колко ама ще тресе увиснали меса по сцената и ще провокира. Манталитета й прозира около подготовката на концерта. Мегаломания и простотия в излишък. В края на крайщата кой където иска-един на Меадона, друг на църква. Това си е човешко право

Do Joni !....Brat mi,ne si prav!Ne mojesh da si predstavish kakvi sa zenite na biletite na A.Pugachova v Rusia!....Daje i tuk v Chicago ,zalata beshe pulna...kakvi zvetia..kakvo chudo....Koito si go moje,si go moje!!!

Тия къде пак се обаждат ни в клин ни в ръкава. Сети ли се тя сцената е готова тогава се сетили да се обадят. Що не кажат нещо по повод на посланичката ни в Чикаго

От българските свещеници признавам само отец Иван от Нови Хан. Защото той наистина прави това, което изисква вярата - дава шонс и утеха на страдаащите. Останалите попове са просто едни лицемери, които през всичките тия години се забъркват в скандали за имоти и не им пука за порнографията, която е обхванала българското общество. То не бяха скандали за свещоливници, не бяха манастири, не бяха гори... И тия люде имат наглостта да се позовават на Библията (не съм религиозна, но тая дума я пиша винаги с главна буква, защото там има отговори на всички човешки въпроси). Къде бяха през годините, когато по сцените и екрана се вихрят силиконовите проституеси на Митю ПАйнера и пеят сто патрона ще ти вкарам. ТЕ не им пречата, ама Мадона им оде очите. НЕ я харесвам като певица, защото нито има кой знае какъв глас, нито песните й са ми по вкуса, ама не мога да не я призная за невероятна шоугърла. Която винаги знае какво да предложи, че да владее публиката. А нашите попове по-добре да се скрият, защото за пореден път станаха за резил.

Каква е тази агресия? Ти нормална ли си?.. Коя си ти, мишко скрита зад зората, че да решаваш кой ще гине и кой не.

Толкова години не казаха една дума против чалгата и голия гъс на Азис. Доста лицемерно и типично по български.

do aurora-da te ebat 30 ziganina,dokato puknesh...

И тези,които пишат на латиница развалят българския правопис,ама са се захванали с Мадона...

Аз съм вярващ и няма да ида на концерта на тая кукувица!!! Подкрепям Светия Синод!!!

Prestanete da plyuvate po Svetiyat Sinod. Ochevidno za suvremenniyat bulgarin nyama nishto svyato veche. Kakvi sa popovete si e tyahna rabota i te shte si otgovaryat kato im doide vremeto na Strashniyat Sud a shto se odnasya do pevicata ,koyato ne e nikakva Madona i se zanimava s Kabala i oficialno e priela judaisma imat pravo che razvrashtava.

Не знам за Мадона, но такива като Aurora трябва да се застрелят за да не мъчат себе си и тези около тях !

haha -tia gi imalo be