Освободеният Меграхи: Съжалявам, но съм невинен

Либиецът Абдел Басет ал Меграхи, който днес беше освободен от затвора в Шотландия, изрази съчувствие към семействата на загиналите 270 души при атентата над Локърби през 1988 г., но настоя, че е бил несправедливо осъден за това нападение, предаде ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Освободеният Меграхи: Съжалявам, но съм невинен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто сделка. Те го пускат, а Кадафито ще е по-сговорчив за нефт и газ за Западна Европа. Пак идва зима, а и братушките много се заиграват с кранчето...

Много е съмнително, че този човек е освободен по хуманни подбуди!... Там такива съображенЕя не играят. Историята започна да напомня на случая със Сергей Антонов, лека му пръст. А за невинността на нашите гурбетчийки /моля престанете да петните думата медик!/ говорят единствено претенциите им към Българската държава.

А дали е така - кой ще ти каже?!

Дрън-дрън.Не му вярвам.

Ами ако е прав ? Ами ако е невинен като нашите сестри от Либия ?

Някъде бях чел, че в самолета са пътували 28 агенти на ЦРУ...., ако такава информация изобщо може да има и ако има такъв тъпак да натовари повече от няколко специално готвени специалисти в един самолет. И ако тези агенти не са ти станали излишни или вредни. Тогава обвиняваш този който ти е мишена в момента, който е по-слаб и няма как да отвърне на удара въпреки, че се дърви. А САЩ се правят на благородници докато надничат през ключалката на другите страни и дали наистина някой решава, че тридесетина агенти са му много ... ненужни. А в същото време, дали Меграхи би си признал, че е взривил самолета по заповед ако е така, ако знае, че си отива и той и семейството му и племето му и ...... колко въпроси без отговор!

Аз мисля, че той е виновен, колкото нашите медици !

Аз много мразя арабите ,но немога да не поздравя човека за освобождаването му ! Отвратително е да се похарчи живота на един човек,без да е виовен !

ЦРУ го свали заради връзка с дрогата от близкия изток, затова и някой са предопредени да не се качват на самолета. Всички са знаели че е скалъпен процес направен във военна база в Холандия.

ti si atentatora

Големите интереси са над елементарните човечки закони :(

Интересно!

e, sega da mu slojat i na nego edna bombichka v samoleta napat za v kashti...a posle neka da niama vinovni..

Много добре е известно, че този атентат беше извършен от хората на Буш старши със съдействието на определени хора от американските и израелските тайни служби. За да се скрият далаверите на същия.

Ti puk zashto mrazish arabite?????

Дрън, дрън. Ама айде!!!

Мръсно арабско мекере. Дано пукнеш скоро.