Мистериозна стрелба по 5-годишно момиченце

5-годишно момиченце, простреляно със сачма в ръката, е прието и оперирано в "Пирогов".

Обратно в новината

Коментари - Мистериозна стрелба по 5-годишно момиченце | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално , хора - БЪЛГАРСКА РАБОТА - СЕЛСКА РАБОТА аз също мисля да си взимам НОК и ако видя накой да прави такива работи не ме интересува пускам моето куче да го изяде .... баси хората

Нормално , хора - БЪЛГАРСКА РАБОТА - СЕЛСКА РАБОТА аз също мисля да си взимам НОК и ако видя накой да прави такива работи не ме интересува пускам моето куче да го изяде .... баси хората

Никой не злорадства и не злобее, нещо бъркаш понятията.Всеки прави своя избор и решава къде да живее именно това е дмокрацията, но нека не се дават коментари и съвети от хора, които не живеят тук и не ги интересува.за да пиша по този начин значи нещо се опитвам да направя, но не си ТИ човека на който ще казвам какво.

Докато продължавате да злобеете и злорадствате за тези, които са напуснали България, тук ще продължава циркът на беззаконието. Оставете хората намира, те са направили своя избор. Вие като не сте продажници, какво направихте за собствената си държава, променихте ли нещо, стана ли тя по-добро място за живеене?

Така ще е щом се продават пушки на все,който иска да си купи.Преди 2 дни в Сливен такава беше продадена на 16 г. келеш.

Hlebez napoen s antifris ste svarsi dobra rabota.Agresivnia rotvailer ste se spomine skoropostigno,Sa visschia polizai prepora4vam -tuhla 4etvorka ,ve4er kasno v glavata.

Що във вашата по-умна държава не си ли купуват оръжие всякакви малоумници? За разлика от вас нашите малоумници стрелят по кучета, а вашите по деца в детски градини,класни стай,университети,су по-гъсто населено,толкова по-добре!

айде стой си там бачкай за чуждата икономика, бъде винаги чужд за хората, чувствай се супер интелигентна, защото там всички са доста ''тъпи'' и се кефи, че си хванала американската мечта. не давай мнение, защото това е една ''държава без закони''. И пиши на кирилица, това е бг сайт!!!! продажници !

Не виждам за какво е този спор тук. Има простреляно дете, това е престъпление, а в нормалните държави престъпленията се наказват! Виждам, че сте засегнали и темата с уличните кучета. Ще кажа само едно - мястото на кучетата не е по улиците!

Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните. Жестокостта в природата е дело само и единствено на човека. Животните не познават емоции като завист, злоба; не лъжат, не убиват безпричинно. Да, има и домашни животни, които умишлено са дресирани да бъдат убийци. От СТОПАНИТЕ си. Та.. ако трябва да избирам дали да спася непозната животинка или непознат човек, познай. За случая - и аз съм от Овча Купел, и по моето куче (коли, една от най-дружелюбните породи) стреляха преди години. После хвърляха отрова. После научих кои са тези хора и заедно с други потърпевши стопани, просто ги изселихме, за отрицателно време. Не знам какъв е случаят с тази овчарка (и стопаните й), но само заради раненото дете, лично бих му напукала канчето на изрода, който е стрелял.

Ама ти съвсем изперка вече! Какво искаш от хората, нали кучетата им са си в дворовете? Ти ако си такава идиотка, че да бягаш от затворено куче, иди на лекар! Ми разбира се, че ще си тичат из дворовете без намордници - те са си у тях! Баси малоумницата!

Голями разбирачи, парвозащитници....го плямпане, голям сеир....подозирам дира в умишлено мятане на подобни новини в ефира за да се види какви хора влизат тук и колко им е акъла...хайде спрете да се излагате... Утре ще се разбере истината, а тя може да е най-различна...

Защо наистина не си отидете там, откъдето сте дошли??? Вашата ненавист към кучетата няма отношение към стрелбата по детето. А, за всичките ми години съм разбрала, че хората, които най-много мразят домашните любимци /т.е. безполезните животни/ са хората от село. Тъй че не ми се правете на граждани, още по-малко столичани и или си ходете там, откъдето сте дошли или млъкнете веднъж завинаги.

Статистиката ти не е вярна. Кучетата създават много проблеми. Убитоте от кучета не са 1 за 10 години. Заразените съ кучешка тения са стотици. Като искаш да имаш куче не е редно да го извеждаш без каишка и да пречин на останалите хора. Ти чистиш ли след чкучето си като го изведеш за да со свърши работата? Това май никой не го праи.

Аз мисля така: (20.08.2009 г. 20:10ч.) Евала, човече! Но те няма да разберат!

В моя квартал има едно 7-8 год. хлапе, дето разхожда един доста агресивен ротвайлер и понякога просто му сваля намордника и го пуска и се превива от смях, ако псето тръгне да лае и да напада някой. През това време родителят на хлапето гледа от балкона и изпада в умиление от отрочето си. Моето дете е на 3,5 год. и веднъж ротвайлерът без малко да ни захапе, добре, че един съсед бързо ми отвори входната врата и ние се шмукнахме, пребледнели от страх. Песът продължи да лае диво и да се хвърля срещу входната врата. А хлапето-собственик на кучето се превиваше от смях. Няколко вечери подред след този случай детето ми се напишкваше. Опитах се да говоря с родителя на хлапето, но той грубо ми каза: Я, върви на п..а си майчина, ма. Да та е..а у простакесата. Реакцията му е същата и към други съседи, които посмеят да му направят забележка. Може ли някой да ми каже какво да направим в този случай. Междувпрочем, родителят е висш полицай.

Кучета са убили един човек за 10 години, а хората убиват годишно у нас само от катастрофи над 1000, ей, загубен народ и съответно проста държава, хак да ни е

Честно казано в тия коментари толкова простотия личи, че се чудя, за какъв Х се правят, ахахаха

Странни хора. Никой нищо не знае относно какви са фактите, но предполага, че случая е такъв, какъвто той си го мисли, доизмисля си нещо, което го устройва най-много, така, че да има оправдание за липсата си на възпитание и започва вие срещу луната.

Госпожо Атанасова от USA и аз имам 2 пушки и 2 пистолета, но не съм тръгнал да стрелям по всичко що мърда. Както каза вече един от нас Всичко е до акъла в главата и вилиците да ни забранят ше се изтребем с камъни. Така че по добре да има оръжие, щото друго си е да знаеш че докато дойде полицията ти имаш някакъв шанс да се защитиш а и тоя дето ти влиза в къщата доста ше се замисли, дали няма да му отнесат главата от някой ъгъл, докато изпразва нечий шкаф.

След като не си в БГ, не искаш да се връщаш и целуваш чужди задници, стой си там- не пиши коментари, не давай съвети като много знаеща и не анализирай обстановката, защото не си тук и не те интересува.Не гласувай !!!!! Такива като теб са много, няма сили и способности да стоят тук да се борят, но иначе многи им знае устата. Предатели !

A kade e zakona za pritezanie na orazie v BG?To izglezda vseki si kupuva pu6ki i t.n. ot kakavto i da e kalibar kato kafe i vafla,nezneh 4e sa go napravili tolkova dostapno za vsi4ki bezumnici hode6ti po zemiata.I koi im dava pravo v taia da darzava da se samorazpraviat,ima li tam sad ima li policia,horata imat li kakvito i da e prava,ili samo ako imat dostata4no v dzoba im se obra6ta vnimanie.

Хора, проблемът не е нито в кучетата нито в пушките, името на проблема е липса на толерантност. Всъщност повечето от вас нямат понятие какво е това, въпреки висенето ви по празници в църквите, за да запалите някоя и друга свещ за здравето на родата. Насилието поражда насилие. Готови сте да пребиете, убиете, за лоша дума, отнето предимство, различно мнение. Алчност и отричане на всичко което не разбирате. Говорите за закони, а вие спазвате ли ги? Проблемът е в главата на всеки. Всяка прилика с реални лица и събития е случайна...

napalno mi savpada mnenieto s tova na lisi4eto

Dosta komentari se izpisaha po tozi slu4ai,kak vseki iska da ubiva ku4eta i t.n. a v novinata po-gore dori ne se i spomenava dli pri4inata e bila v ku4eto,no poneze horata sa takiva gledat da si iskarat iada na nevinnite i bezza6titnite davai da ubivat vsi4ko zivo nared.Po-dolu spomenah 4e v USA ima zakon da ne se gledat zivotni v apt. no ima i zakon za zakrila na zivotnite.Ako ubie6 ili narani6 zivotno i to bezpri4inno otiva6 v zatvora avtomati4no i to ne za 24 4asa a za min. 3 godini.Horata sa napravili taka 4e da ne se stiga do podobni situacii i horata da ne sa v kontakt s 4uzdi domasni lubimci,o6te povece deca,za da se izbegnat podobni incidenti.Az imah nemska ov4arka predi mnogo godini i moga da kaza,4e ako mozeha da govoriat moga da gi sravnia po inteligentnost s 4ovek,tazi poroda ku4eta se izpolzvat za voda4i na hora s uvrezdania,policia,m sa izklu4itelno umni i napadat v slu4ai 4e zivota im e zastra6en ili tozi na stopanina im(kakto vsiako zivo sa6testvo),no az ne mislia,4e triabva da se gledat v panelkite,grada ne e podhodia6to miasto za podoben vid zivotni,te imat nuzda ot vnimanie,prostranstv i dvizenie.Zatvoreni dalgo vreme te mogat da osvirepeiat ot samota i da napadnat bezpri4inno,pri4inat e 4e ne im tam miastoto.Neznam dali spomenah 4e v USA za sedem godini ne sam vidiala edno bezdomno ku4e,s izklu4enie na koioti ili valci v kraigradsi goristi mesta.

Десет години сутрин и вечер вървя по една и съща улица за и от работа по която свободно се движат уличните кучета. Преди една седмица както си вървях ме нападна едно от тях. Добре че наблизо имаше паркинг та пазача се развика и те избягаха. Но последствията за мен бяха че от страх получих гръч и сега изпитвам паника като видя улично куче. Затова ако имах пушка или отрова щях да им видя сметката на кучетата по улиците на София щом разни ЛЮБИТЕЛИ на животни не си ги прибират по домовете си а само говорят глупости по медиите. Трябва да има приюти за животни и там да се прибират от улиците и ако не се потърсят от собствениците да се .......

И аз си помислих,че нещата са по-различни, обаче всички кретени ревнаха срещу кучето. Ами ако има рекет, нещо друго и е нормално кучето да скочи и да защитава стопаните. И жената защо не иска да говори?

И ти си в състояние да разкъсаш човек на парчета заради куче???!!! Хей, опомни се какво говориш!!! Опомнете се всичко, които мислите по същия начин! НЕ МОЖЕ едно животно да бъде еднакво значимо с един човек - какъвто и да е човекът и каквото и да е животното! Даже и да е наше и да сме много привързани към него. То бива, бива любов към домешния любимец, но да си готов да затриеш човек заради него - това вече си е тежка деформация на мисленето и нравствеността. Losho, наистина losho!

Би трябвало много лесно да се хване стрелецът. Явно е целел кучето. Трябва жестоко наказание, за да се прекрати тази практика с въздушните пушки. В нашия квартал стрелят по врабчета. Искаме ЗАКОНИ, които се изпълняват!!!

и аз мисля да утрепя две кучета, които редовно ми гонят децата

За любителите на кучета: Дръжте си любимците на каишка и с намордник и им събирайте л...ната от градинките. За да искате цивилизовано отношение, дръжте се и вие цивилизовано. Вие имате кучета, ние - пушки :) Така че да не размахваме оръжия.

Аз живея в същия квартал и съм в ужас от кучетата, както помиярите по улиците - вече повече от 30 се събират на глутници, и от домашните, които са все едни породи - с размера на малко теле и нрав на див лъв! Като залаят вечер, когато минавам от спирката към къщи по тротоара, се чудя накъде да се спасявам и как да постигна скоростта на светлината при ходене по земята?! Едното е някакъв самоед или не знам каква рядка порода, но е огромно като мечка, а главата му е по-голяма от моята, не мога да си представя, какво ли би останало от човек, ако това чудовище го нападне и захапе?! Охранява имота на един с два джипа, който се размотава по къси гащи наоколо, мие си джиповете на тротоара пред двора си и гледа по-кръвнишки от самоеда... Има и други, по-дребни, но не по-малко страшни, а немската овчарка е нещо като кротко агънце в сравнение с тези чудовища! Стопаните им ги пускат да си тичат из дворовете им вечер, без намордници и без нищо, и не знам кога ще има разкъсан пияница или дете, което се връща по-късно, защото спирките на транспорта са ни далече и той върви много рядко. В момента се строят три ресторанта по нашата улица и по една съседна, и с ужас очакваме трагедии с пияни посетители и свирепи кучета веднага, щом ги отворят - до два месеца. Не знам какво си мисли общината по този въпрос, но без жертва няма да мине, докато те се наканят да измислят някакво решение за четириногите по дворовете и извън тях!

Много се е изговорило против животните...Но какъв човек трябва да си, за да простреляш ДЕТЕ?! Самият риск да стреляш на обществено място в присъствие на хора и най-вече на деца е тежко престъпление!!!

Абе, неграмотник, първо се научи да пишеш правилно поне на родния си език. Аз предлагам всеки, който пише неграмотно - да се трепе. Жалко за кученцето. Интересно какво е станало.

Добре, бе идиоти, как разбрахте, че немската овчарка е била без каишка. Я си представете следната ситуация, 4е гамените са нападнали семейството. Естествената реакция на кучето е да защити стопаните си. Щом детето е улучено това не е разправа с кучето, а със собствениците.

Да, стрелят по кучета - не ги наказват, въпреки че има Закон за защита на животните. Защо да не стрелят и по деца? Кой му пука? От много време на по-грамотните хора е известна връзката между жестокост към животни и престъпни прояви. Горкото дете, горкото семейство - какво ли са изживяли... И дано да имат сили да се преборят с инертната система, да се заловят и накажат тези убийци.

абе без причина не е стреляно. никой няма да си слага главата в торбата за нищо. жалко за детето, че то не е виновно за глупостите на родителите

Всякакъв вид агресия към животните говори за сериозни психически проблеми и яки комплекси . Често отключва жестоко поведение и към хората. Немската овчарка е интелигентно и красиво създание , може да се е опитала да защити детето от някой превъртял изрод. Пък и недоумявам, като толкова са изпушили и са грабнали чифтетата , смрадливи мангали колкото искаш. Да си пуцат на воля и да свършат нещо общественополезно , да не кажа вече крайно наложително !

Vse ku4etata sa vi vinovni. A dali detenzeto ne e ot tiq, koito zastavat pod bloka i po 20 minuti si derat gyrloto ,'MAAAAMOOOOOOO!!!! WAAAAAAHHHH!' dokato Mama blagovoli da se pokaje na terasata?

da

She vi gurmqt se poveche det vi fanat tapaci Az razbih na edin nosa che si beshe pusnal tupoto kuche bez kaishka ako imah pushka shteh i da mu zastrelqm pseto mrusno Kak da si pusnesh deteto da igrae na ploshtadkata kato tam ima debeli chichovci i lelki koito sa si pusnali psetata ????

Кучкари не сте хора.

Жалко за момиченцето,в никакъв случай не трябва да се рискува като има дете наблизо.Иначе аз съм за.Щом си водят кучето по улици и паркове без намордник и каишка направо да се трепи звяра.Улицата е за хора,гората за зверове,малко ли хора останаха обезобразени за цял живот.А пък стопаните нека си го разхождат на верижка и с намордник

До: Корко (20.08.2009 г. 16:31ч.) То е ясно, какъвто си ти, такива са и тия, за които говориш - лумпени и маргинали!

Ами като няма правила, както в другите страни, намордници, каишки и прочия, хората ще превъртат и ще стрелят. Никой не иска да стане инвалид от кучешко хапане. Главно за това съм си извадил разрешително за оръжие. И хич няма да се колебая, ако ме нападне псе.

Zaradi tezi gadni pesove deteto moje da e uceleho slu4aino!