Коментари - 72% от българите вярват в управлението на ГЕРБ | Днес.dir.bg

72% от българите вярват в управлението на ГЕРБ

72% от българите гледат с надежда на бъдещото управление на ГЕРБ, а 18% изпитват притеснения. Това показва национално представително проучване на НЦИОМ. Половината от интервюираните през август оценяват като успешни първите стъпки на правителството на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - 72% от българите вярват в управлението на ГЕРБ | Днес.dir.bg

Коментари

Кефя се,всичко се нарежда,браво Бойко,разбий всички които ограбиха бедния нароКефя че и оная мазна Масларова ще и стегнаг въжето около врата.На едно не се кефя,а се дразня,живеем в България,не в Турция,елате в Силистра да чуете от заведение Чевермето всяка вечер турска музика която толкова е силна че както е малък града се чува навсякъде и то след 22,30 часа.БЕЗОБРАЗИЕ.Дано и тоя проблем скоро време се оправи....

Браво на Цецка Цачева, само така , разбий ги всички!!!! Крайно време беше ЛЪЧ в тунела да се появи...

Бива,бива хвалба,ама вие надминахте и себе си!

Медиите вършат основната работа по възхвала на премиера-слънце и неговото божествено управление! На народа работата е да ръкопляска без да мисли. Та затова си е и одобрението. Кой не мисли - одобрява. Който мисли пита за какво става дума..... и се смее или плаче.

Какво управление, то си е само говорене на бивалици и небивалици (като милярда на финан совия министър) и малко демонстриране на мускули от полицията и финансовите т.е. малко репресия.

Четейки ,напълно се съгласявам,че българите са са един малък,на много прост народ Колко години още трябва да ви крадат,лъжат и ...да не казвам още какво,че да проумеете простата истина - комунист и без пари да ти върши работа , пак си на загуба Какво му е на Бойко Борисов? Какво лошо ви е направил? Тъпо ,просто скапано племе.

Пълна лъжа.С колко процента спечели ГЕРБ изборите?И то от гласувалите,не от всички българи.Повечето българи не са гласували за ГЕРБ.

Ако доживеем до 210, 172% българи ще си радват- толкова лъжи се изрекоха от ГЕРБоваците!

Не забравяй, че в България мнозинството са БЪЛГАРИ. ТЕ МУ ВЯРВАТ!

Каква вяра ,какви са тези глупости,още не са минали 100 дни.В момента са в гратисен период т.е. без да им вярваме,гледаме и чакаме резултати. Стига сте ни манипулирали.А те колко минаха ,няма и 20 дни.

Всеки има право на шанс в живота и в управлението на България, а защо не е Герб? Аз по начало съм скептик спрямо управниците в България, мисля, че като цяло не ги боли много, много за народа, но си мисля, че колкото и да се провалят Герб, все ще направят повече положителни неща, отколкото много от предишните управяващи. А Вие Мелиха, моля да си зададете един въпрос:Защо и как Вашите лидери от ДПС така бързо богати почитатели на супер луксозен стандарт от 21 век, а доста селца с Ваши хора от Родопите живеят още в 18 век и никой не прави почти нищо за тези бедни хора, а само ги манипулира? Моля екип на телевизията да посети някои села из Родопите и да заснеме бита на хората в села като Токачка, Тинтява, Черноочене и т.н. в Родопите и да ги покаже в документален филм по телевизията. Нека всеки да може да сравни тези условия на живот с стандарта на живот на Вашите любими лидери от ДПС. И ще се окаже, че те са излъгали електората много повече, отколкото е допустимо.

Е,колкото и да са му процентите още не е стигнал патрона си Бай Тошо-при него бяха 99,99%.Да ги видим колко ще са напролет .

Надеждата умира последна... :) НЦИОМ да си сложи изследването в рамка, пък догодина по това време пак да пита! :-D

Ми естествено че ГЕРБ ще се провалят с управлението. Нима има хора които да им вярват?

Проста задачка: Ако от публикуваните изследвания е ясно че: Пет пъти по-малко са онези, които определят първите стъпки като неуспешни и че 40% от българите се въздържат от мнение, да се определи колко процента са доволни от първите стъпки на управлението.

Не съм гласувал за никого ! Радвам се на победата на Б.борисов ! Че комунистите ,турците и монархистите са крали на корем е безспорно и трябва да носят отговорност там където се докаже престъпната им дейност. Но ,опасявам се от правителството на ГЕРБ ,защото там виждам комунисти на възлови места,както и некомпетентни прости хора,които са не само невежи но и некадърни. Желая от сърце успех на Б.Борисов и смятам ,че той е обречен да успее,защото ако това не стане стремглавото потъване на икономиката на страната ще ни доведе до фалит. Все още има шансове това да не се случи,но като гледам действията на Б.Борисов в тази насока, не съм обнадежден и все по силно се тревожа,че това момче не отива към добро. Недай Боже ,ако не успее , а това зависи само и единствено от правителството, то фалита е неизбежен и вината е само на Борисов и неговото правителство. Остава и големия въпрос ,каква е цената която ние всички трябва да платим за неговите действия. Да видим,но не съм особен оптимист. Дано успее,на като му гледам действията и начина на управление май не вървим на добре. Стремителното потъване на икономиката на страната се ускорява със страшна сила,а те се занимават с ченджбюрата, доматите от македония и барбекюто на Доган.Това и тропането по масата се харесва на плебса ,но истината е друга.

Нагли комуняги,вие три месеца след изборите не можахте да съставите правителство. Учете се от експедитивността на Бойко Борисов. Само твърда ръка и бой по задника ви е необходим, за да се вразумите.

Е, още са в началото и нищо не са свършили. Само вдигат врява. Ама и журналистите доста плонжират пред новата власт. Не са си забравили наколенките още от татово време и ближат ли ближат.... Навякъде по медиите мед тече към новите управляващи, как тогава да не се врътне и едно 72% вяра в управляващите! Даже малко го догодиха. :-)

na prolet...do polet

Браво на нашто момче, Машшалла - на следшащите избори ще имаме 101% мнозинство!!! Черве

A be wqrwashtite da se pomolqt na rabotodatelite da im plashtat zaplatite w ewro 4e sled 4-5 meseca da ne izrewete na umrqlo :). Ups zabrawih 4e te edwa li rabotqt, na 18 wse oshte sa do mama i tati

От къде се взеха тези проценти,пак кьорфишеци,те още нищо не са направили,само щели да правят евентуално.Пак манипулации и прах в очите.

Да видим от тук насетне управляващите колко последователни ще бъдат по обещанията,намерения и ангажиментите ,които поеха.Надявам се в емблематичните първи сто дни да проличи.

ot 104 komentara nad 90% sa negativni za upravlenieto :) mai pak nqkoi si e plashtal za sociologicheski prouchvaniq :)

От изчетените коментари - 104 броя, точно 30 са съгласни със статистическата справка, докато 74 коментара са от лица, които не одобряват кабинета, разбира се, част от коментарите са, може би, на едно и също лице. Като се има на ум, че до компютър и интернет имат достъп около 40% от населението, предимно във възраст до 60 години, по-представителна извъдка от това - здраве. Обобщено - ако има 72% одобрение за кабинета то е от хора, които не ползват нет, а може би и телефон:)) Да са живи и здрави големите лъжци от статистиката.

Чак пък толкова. Ало стакмистиката посмали Мангокакто казва народа. Вярват,грънци вярват. Да ме обесят пак няма да повярвам че сме толкова прости българите. Или много ни харесва да ни управляват вождове и мафиоти.Защо го лъжете този Б.Б. Той без друго сама чака ред добро да се напише и започва да плещи по медиите колко е харесван. Ха спомнете си как българите харесваха онова вакло агънце-бивш външен министър при СДС управлението,дето щеше да съди Русия. Ами да ви кажа-продава български хавлии от Панагюрище в Америка.Така че,споко и Б.БV го чака това, ами не го лъжете така жестоко.

Аз съм за бързо изследване тук, ако модераторът реши - всеки прочел този пост да каже ВЯРВА ИЛИ НЕ ВЯРВА НА БОРИСОВ И ГЕРБ. После да броим. - НЕ ВЯРВАМ НА ГЕРБ! НЯМАМ НИКАКВИ НАДЕЖДИ И ДО МОМЕНТА НЕ ОДОБРЯВАМ ПОЛИТИКАТА ИМ.

Но от комунисти не чакайте аргументи. Комунист са антибългарски отрепки, които искаха да направят България част от Югославия! Комунист са антибългарски отрепки, които измислиха македонската нация и убиваха в концлагери македонските българи, които отказаха да се нарекат македонци! Комунист са антибългарски отрепки, които официално поискаха България да стане 16-та република в състава на СССР! Комунистите са антибългарски отрепки, които взривиха катедралния храм на собствената си страна и убиха повече хора от всеки друг атентат в световната история (рекордът бе подобрен от Ал кайда през 2001г.). Комунистит са антибългарски отрепки, които подариха цели сектори от държавата и цели области от България на Ахмед Доган и ДПС и гласуваха закон, позволяващ на Турската държава да изпраща автобуси със свои граждани, които да избират кметове в България!

Блъгаринът си е прост и прост ще си остане явно. За толкова години така и не се научи все му се привиждат някакви месии и чудодейни управнци. А то нашите политици са старата песен на нов глас. Нов бардак и вътре старите к.рви.

To i na slepia mu se vijda che fashizmyt nadiga glavata osobeno v Sofia, kak da ne se pritesnijavame.

Тия дето пишете статиите що един път не кажете нещо както трябва. 72 имат надежда или вярват, щото това е толкова еднакво, колкото Иван Костов и Бойко Борисов. Костов говори истини, ама не му вярават щото....., Бойко каквото му падне ама хората казават - ха дано, все е нещо. Де е вярата бе?

УСПЕХ НА ПРВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ. БОГ ДА ПАЗИ БОЙКО БОРИСОВ!!! БРАВО БЪЛГАРИ ВИЕ УСПЯХТЕ.

Блажени са вярващите.

Не мога да не отбележа, че гузен негонен бяга!:)

По-важното е, че с правителството на ГЕРБ вече окончателно удряме в дъното. По-надолу от не може да копае дори българския народ. Няма как следващите да не са по-добри, а и сме достигнали ако скалисто дъно удобно за отблъсване нагоре. Дерзай народе! Само още няколко години политическа мизерия!

може 72 -ма човека да вярват, но в проценти да е толкова е възможно само от министрите, другите и те самите не си вярват

Нещо се е*ава клавиатурата! Значи според мен не може да се твърди,че само 20% /колкото са гласували за БСП/ от МВР,учителите, администрацията,съда ,магазинерите и т.н са крадците, другите са чисти като бебешко дупе.Корупция има навсякъде.А лично за теб -поправи се ! 10 % ха хахахххххххххах!Добр ,че премахнаха 8% бариера!Бъди усмихната

Абе и аз гледам с надежна но хич не им вярвам на ГЕРБ след година ще мога да кажа дали ги одобрявам или не .

Народа иска промяна но с комуните няма как да стане.А процента изобщо не е верен.

Няма такова нещо душко, пообъркала си се леко. Изглежда пишеш коментари без да четеш статията. Аз коментирам 90%-те процента, които са изразили някакво мнение. Някъде да си прочела да пише останалите 18%?

Да се надяваме, че тези 72% след една година управление на новото правителство няма да претърпят някаква малка актуализация чрез вмъкването на някаква точка(или запетая) между двете цифри. Искрено се надявам това да не се случи, не че толкова ме е грижа за ББ, а защото за такива като мен това не би било никак добре.

Разсмя ме твърдението ,че подръжниците на синята идея били доволни от изборния резултат.Пътят за справяне с кризата за България минава през унищожаването на корупцията и запушването на всички дупки от които се крадат милиони.От друга страна европейските пари няма да дойдат докато у нас изтичат за строеж на абсурдни сгради и унищожаване на природата.

На голяма народна обич се радва Бойчо. Същото е било и в Германия с Шикългрубер ( готино има а?) на изборите 1933, че и после, ...че и още го обичат някои. Даже и в БГ.

Коя агенция го писа това нещо с статистиката . Впрочем тези социолог. агенции изобщо не познават. Те не можаха да предвидят последните резултати от изборите . Но това ,което искам да кажа е вече да се спрат приказките и да се започне работа . До сега само кой крив кой прав с това няма да се стигне далеч. Да се хващаме всички здраво да работим. Който е крадиил да си отговаря има съд в българия . Само работа работа и без кражби .

Не знам дали е верен процента и не ме интересува , но знам , че дълги години българите страдаме от духовен запек, дами и господа .

Абе вярвайте..., ама и този като другите ще ви опъне.

Коментари - 72% от българите вярват в управлението на ГЕРБ | Днес.dir.bg

72% от българите вярват в управлението на ГЕРБ

72% от българите гледат с надежда на бъдещото управление на ГЕРБ, а 18% изпитват притеснения. Това показва национално представително проучване на НЦИОМ. Половината от интервюираните през август оценяват като успешни първите стъпки на правителството на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - 72% от българите вярват в управлението на ГЕРБ | Днес.dir.bg

Коментари

Кефя се,всичко се нарежда,браво Бойко,разбий всички които ограбиха бедния нароКефя че и оная мазна Масларова ще и стегнаг въжето около врата.На едно не се кефя,а се дразня,живеем в България,не в Турция,елате в Силистра да чуете от заведение Чевермето всяка вечер турска музика която толкова е силна че както е малък града се чува навсякъде и то след 22,30 часа.БЕЗОБРАЗИЕ.Дано и тоя проблем скоро време се оправи....

Браво на Цецка Цачева, само така , разбий ги всички!!!! Крайно време беше ЛЪЧ в тунела да се появи...

Бива,бива хвалба,ама вие надминахте и себе си!

Медиите вършат основната работа по възхвала на премиера-слънце и неговото божествено управление! На народа работата е да ръкопляска без да мисли. Та затова си е и одобрението. Кой не мисли - одобрява. Който мисли пита за какво става дума..... и се смее или плаче.

Какво управление, то си е само говорене на бивалици и небивалици (като милярда на финан совия министър) и малко демонстриране на мускули от полицията и финансовите т.е. малко репресия.

Четейки ,напълно се съгласявам,че българите са са един малък,на много прост народ Колко години още трябва да ви крадат,лъжат и ...да не казвам още какво,че да проумеете простата истина - комунист и без пари да ти върши работа , пак си на загуба Какво му е на Бойко Борисов? Какво лошо ви е направил? Тъпо ,просто скапано племе.

Пълна лъжа.С колко процента спечели ГЕРБ изборите?И то от гласувалите,не от всички българи.Повечето българи не са гласували за ГЕРБ.

Ако доживеем до 210, 172% българи ще си радват- толкова лъжи се изрекоха от ГЕРБоваците!

Не забравяй, че в България мнозинството са БЪЛГАРИ. ТЕ МУ ВЯРВАТ!

Каква вяра ,какви са тези глупости,още не са минали 100 дни.В момента са в гратисен период т.е. без да им вярваме,гледаме и чакаме резултати. Стига сте ни манипулирали.А те колко минаха ,няма и 20 дни.

Всеки има право на шанс в живота и в управлението на България, а защо не е Герб? Аз по начало съм скептик спрямо управниците в България, мисля, че като цяло не ги боли много, много за народа, но си мисля, че колкото и да се провалят Герб, все ще направят повече положителни неща, отколкото много от предишните управяващи. А Вие Мелиха, моля да си зададете един въпрос:Защо и как Вашите лидери от ДПС така бързо богати почитатели на супер луксозен стандарт от 21 век, а доста селца с Ваши хора от Родопите живеят още в 18 век и никой не прави почти нищо за тези бедни хора, а само ги манипулира? Моля екип на телевизията да посети някои села из Родопите и да заснеме бита на хората в села като Токачка, Тинтява, Черноочене и т.н. в Родопите и да ги покаже в документален филм по телевизията. Нека всеки да може да сравни тези условия на живот с стандарта на живот на Вашите любими лидери от ДПС. И ще се окаже, че те са излъгали електората много повече, отколкото е допустимо.

Е,колкото и да са му процентите още не е стигнал патрона си Бай Тошо-при него бяха 99,99%.Да ги видим колко ще са напролет .

Надеждата умира последна... :) НЦИОМ да си сложи изследването в рамка, пък догодина по това време пак да пита! :-D

Ми естествено че ГЕРБ ще се провалят с управлението. Нима има хора които да им вярват?

Проста задачка: Ако от публикуваните изследвания е ясно че: Пет пъти по-малко са онези, които определят първите стъпки като неуспешни и че 40% от българите се въздържат от мнение, да се определи колко процента са доволни от първите стъпки на управлението.

Не съм гласувал за никого ! Радвам се на победата на Б.борисов ! Че комунистите ,турците и монархистите са крали на корем е безспорно и трябва да носят отговорност там където се докаже престъпната им дейност. Но ,опасявам се от правителството на ГЕРБ ,защото там виждам комунисти на възлови места,както и некомпетентни прости хора,които са не само невежи но и некадърни. Желая от сърце успех на Б.Борисов и смятам ,че той е обречен да успее,защото ако това не стане стремглавото потъване на икономиката на страната ще ни доведе до фалит. Все още има шансове това да не се случи,но като гледам действията на Б.Борисов в тази насока, не съм обнадежден и все по силно се тревожа,че това момче не отива към добро. Недай Боже ,ако не успее , а това зависи само и единствено от правителството, то фалита е неизбежен и вината е само на Борисов и неговото правителство. Остава и големия въпрос ,каква е цената която ние всички трябва да платим за неговите действия. Да видим,но не съм особен оптимист. Дано успее,на като му гледам действията и начина на управление май не вървим на добре. Стремителното потъване на икономиката на страната се ускорява със страшна сила,а те се занимават с ченджбюрата, доматите от македония и барбекюто на Доган.Това и тропането по масата се харесва на плебса ,но истината е друга.

Нагли комуняги,вие три месеца след изборите не можахте да съставите правителство. Учете се от експедитивността на Бойко Борисов. Само твърда ръка и бой по задника ви е необходим, за да се вразумите.

Е, още са в началото и нищо не са свършили. Само вдигат врява. Ама и журналистите доста плонжират пред новата власт. Не са си забравили наколенките още от татово време и ближат ли ближат.... Навякъде по медиите мед тече към новите управляващи, как тогава да не се врътне и едно 72% вяра в управляващите! Даже малко го догодиха. :-)

na prolet...do polet

Браво на нашто момче, Машшалла - на следшащите избори ще имаме 101% мнозинство!!! Черве

A be wqrwashtite da se pomolqt na rabotodatelite da im plashtat zaplatite w ewro 4e sled 4-5 meseca da ne izrewete na umrqlo :). Ups zabrawih 4e te edwa li rabotqt, na 18 wse oshte sa do mama i tati

От къде се взеха тези проценти,пак кьорфишеци,те още нищо не са направили,само щели да правят евентуално.Пак манипулации и прах в очите.

Да видим от тук насетне управляващите колко последователни ще бъдат по обещанията,намерения и ангажиментите ,които поеха.Надявам се в емблематичните първи сто дни да проличи.

ot 104 komentara nad 90% sa negativni za upravlenieto :) mai pak nqkoi si e plashtal za sociologicheski prouchvaniq :)

От изчетените коментари - 104 броя, точно 30 са съгласни със статистическата справка, докато 74 коментара са от лица, които не одобряват кабинета, разбира се, част от коментарите са, може би, на едно и също лице. Като се има на ум, че до компютър и интернет имат достъп около 40% от населението, предимно във възраст до 60 години, по-представителна извъдка от това - здраве. Обобщено - ако има 72% одобрение за кабинета то е от хора, които не ползват нет, а може би и телефон:)) Да са живи и здрави големите лъжци от статистиката.

Чак пък толкова. Ало стакмистиката посмали Мангокакто казва народа. Вярват,грънци вярват. Да ме обесят пак няма да повярвам че сме толкова прости българите. Или много ни харесва да ни управляват вождове и мафиоти.Защо го лъжете този Б.Б. Той без друго сама чака ред добро да се напише и започва да плещи по медиите колко е харесван. Ха спомнете си как българите харесваха онова вакло агънце-бивш външен министър при СДС управлението,дето щеше да съди Русия. Ами да ви кажа-продава български хавлии от Панагюрище в Америка.Така че,споко и Б.БV го чака това, ами не го лъжете така жестоко.

Аз съм за бързо изследване тук, ако модераторът реши - всеки прочел този пост да каже ВЯРВА ИЛИ НЕ ВЯРВА НА БОРИСОВ И ГЕРБ. После да броим. - НЕ ВЯРВАМ НА ГЕРБ! НЯМАМ НИКАКВИ НАДЕЖДИ И ДО МОМЕНТА НЕ ОДОБРЯВАМ ПОЛИТИКАТА ИМ.

Но от комунисти не чакайте аргументи. Комунист са антибългарски отрепки, които искаха да направят България част от Югославия! Комунист са антибългарски отрепки, които измислиха македонската нация и убиваха в концлагери македонските българи, които отказаха да се нарекат македонци! Комунист са антибългарски отрепки, които официално поискаха България да стане 16-та република в състава на СССР! Комунистите са антибългарски отрепки, които взривиха катедралния храм на собствената си страна и убиха повече хора от всеки друг атентат в световната история (рекордът бе подобрен от Ал кайда през 2001г.). Комунистит са антибългарски отрепки, които подариха цели сектори от държавата и цели области от България на Ахмед Доган и ДПС и гласуваха закон, позволяващ на Турската държава да изпраща автобуси със свои граждани, които да избират кметове в България!

Блъгаринът си е прост и прост ще си остане явно. За толкова години така и не се научи все му се привиждат някакви месии и чудодейни управнци. А то нашите политици са старата песен на нов глас. Нов бардак и вътре старите к.рви.

To i na slepia mu se vijda che fashizmyt nadiga glavata osobeno v Sofia, kak da ne se pritesnijavame.

Тия дето пишете статиите що един път не кажете нещо както трябва. 72 имат надежда или вярват, щото това е толкова еднакво, колкото Иван Костов и Бойко Борисов. Костов говори истини, ама не му вярават щото....., Бойко каквото му падне ама хората казават - ха дано, все е нещо. Де е вярата бе?

УСПЕХ НА ПРВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ. БОГ ДА ПАЗИ БОЙКО БОРИСОВ!!! БРАВО БЪЛГАРИ ВИЕ УСПЯХТЕ.

Блажени са вярващите.

Не мога да не отбележа, че гузен негонен бяга!:)

По-важното е, че с правителството на ГЕРБ вече окончателно удряме в дъното. По-надолу от не може да копае дори българския народ. Няма как следващите да не са по-добри, а и сме достигнали ако скалисто дъно удобно за отблъсване нагоре. Дерзай народе! Само още няколко години политическа мизерия!

може 72 -ма човека да вярват, но в проценти да е толкова е възможно само от министрите, другите и те самите не си вярват

Нещо се е*ава клавиатурата! Значи според мен не може да се твърди,че само 20% /колкото са гласували за БСП/ от МВР,учителите, администрацията,съда ,магазинерите и т.н са крадците, другите са чисти като бебешко дупе.Корупция има навсякъде.А лично за теб -поправи се ! 10 % ха хахахххххххххах!Добр ,че премахнаха 8% бариера!Бъди усмихната

Абе и аз гледам с надежна но хич не им вярвам на ГЕРБ след година ще мога да кажа дали ги одобрявам или не .

Народа иска промяна но с комуните няма как да стане.А процента изобщо не е верен.

Няма такова нещо душко, пообъркала си се леко. Изглежда пишеш коментари без да четеш статията. Аз коментирам 90%-те процента, които са изразили някакво мнение. Някъде да си прочела да пише останалите 18%?

Да се надяваме, че тези 72% след една година управление на новото правителство няма да претърпят някаква малка актуализация чрез вмъкването на някаква точка(или запетая) между двете цифри. Искрено се надявам това да не се случи, не че толкова ме е грижа за ББ, а защото за такива като мен това не би било никак добре.

Разсмя ме твърдението ,че подръжниците на синята идея били доволни от изборния резултат.Пътят за справяне с кризата за България минава през унищожаването на корупцията и запушването на всички дупки от които се крадат милиони.От друга страна европейските пари няма да дойдат докато у нас изтичат за строеж на абсурдни сгради и унищожаване на природата.

На голяма народна обич се радва Бойчо. Същото е било и в Германия с Шикългрубер ( готино има а?) на изборите 1933, че и после, ...че и още го обичат някои. Даже и в БГ.

Коя агенция го писа това нещо с статистиката . Впрочем тези социолог. агенции изобщо не познават. Те не можаха да предвидят последните резултати от изборите . Но това ,което искам да кажа е вече да се спрат приказките и да се започне работа . До сега само кой крив кой прав с това няма да се стигне далеч. Да се хващаме всички здраво да работим. Който е крадиил да си отговаря има съд в българия . Само работа работа и без кражби .

Не знам дали е верен процента и не ме интересува , но знам , че дълги години българите страдаме от духовен запек, дами и господа .

Абе вярвайте..., ама и този като другите ще ви опъне.