Проверяват стария парламент за злоупотреби

Софийската градска прокуратура е образувала проверка за злоупотреби, извършени в администрацията на предишното Народно събрание, каза пред журналисти заместник-градският прокурор на София Божидар Джамбазов.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват стария парламент за злоупотреби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повярвахте си, че сте безгрешни, а ГЕРБерчета? И осрахте работата при проверката в бившия Парламент! Намерили били 60 000евро някъде и обвиниха Човек- това ви беше последната допустима грешка- следващата е смях в залата каквото и да кажете! Затова замълчете, ако можете, или се откъжете да управлявате България, докато още не е късно!

КАК СТАВА ПРОВЕРКАТА НА ПАРЛАМЕНТА?Питам : С какво похватите на Цецко(МВР) и Йончев(ДОНС) ще се различават от предишните след като една майка ги е раждала? Същте номера за саомразправа с политическите си противници. Сега в НС става бой между олигархичните кланове и ще победи този, който има повече политическа власт( държи държавната машина на МВР, ДАНС , Съда и прочее). А иначе похватите за действия са старите ченгелийски- подхвърляне на веществени доказателства, телефонче до работодателя- уволни го!и все натиски стари изпитани методи .Настава вречмето на НОВОТО ОЛИГАРХИЧНО РОБСТВО-с мутренски вкус. Ще гледаме ЦИРКОВЕ- Стани от стола, за да седна аз! Хак ви е дето гласувахте за ББ! Г.Ч.

необходима е ПРОВЕРКА на ПАРЛАМЕНТА ОТ 1990 г до 2009 г., но за съжаление това няма да се случи , защото всички до сега работеха по ПЛАНА Ран-ът, ПОДПИСАН от Андрей Луканов и Иван Костов за ПЪЛНОТО РАЗРУШАВАНЕ на България ,ЗА ПРОВЕЖДАНИЯ СКРИТ ГЕНОЦИТ на собствения си народ , тъй че това, което се извършва в момента, няма да донесе някакъв особен резултат, необходим е нов обществен строй , при който може да се извърши цялостна такава проверка и да се потърси отговорност на всичките Правителства докарали страната ни до КАТАСТРОФА. Във МОМЕНТА изпратихме бригада в Авганистан, колко това ще струва на населението ни, когато сме криза , колко плащаме за да сме членове на Европейския съюз, колко плащаме за да сме членове на НАТО, каква е ПОЛЗАТА и РЕЗУЛТАТА от това ЧЛЕНСТВО за България. Когато този ВЪЗЕЛ СЕ РАЗПЛЕТЕ , тогава ще има ПОЛЗА. КАКВА ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПРОВЕЖДА БЪЛГАРИЯ И КАК ТЯ СЕ ОТРАЗЯВА НА ИКНОМИКАТА и ПРИХОДИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО. Не си отвличайте вниманието с дребни неща, МИСЛЕТЕ ПО ТРЕЗВО. От тая проверка , може и да излезе нещо ,но това няма да оправи България , търсете РАЗКОВНИЧЕТО И КОРЕНА НА ЗЛОТО.

Ами нека се смеят, ти нали си против ЕС, какво ти пука!? Аман от тъпотиите ти!

Нище не гледаш, дедо-о-о! Дори не знаеш да пишеш на български! Може би владееш по-добре съветската азбука?! И така: на първи ред - мЯстото, не мЕстото! На пети ред - гласовЕ, не гласовА! На осми ред - между факти и че има ЗАПЕТАЯ! На девети ред - УДИВИТЕЛЕН ЗНАК или поне ТОЧКА вместо твоята питанка! Предпоследен ред - след управници пак има запетая, а накрая трябваше да сложиш ВЪПРОСИТЕЛЕН ЗНАК, не точка! И накрая, на последния ред - ФАКТ, а не ФАКС !!! Явно много си бързал и са те разгневили честните коментари, та пак си побързал да осереш работата според инструкциите, които са ти дали, ама този път и ти си се омазал.....С дружески поздрав, бъди ни жив и здрав, че да има дълго някой идиот, с който да се посмеем...!!!

Бабче, що не лаеш сега а? :)))) стихна ти ентусиазма. Остатъка от живота си ще го прекараш в спомени, избледняващи с времето и самотата ще надвисне като надгробна плоча върху теб. Ей как ми е кефффффф, за кумунистите или добро или нищо, като за мъртъв хахахаха

Garvan Garvano oko ne vadi.

Ха-ха ти да не си им светил? Голям специалист си се извъдил по тия далавери. Интересно откъде имаш тая информация - прочете ли я някъде, от пръстите ли си я изсмука или ти я дадоха от Позитано? Знаем, че като бивш кадър на ДС много обичаш да душиш, да клепаш и да хвърляш компромати, так че въобще не се учудваме на коментарите ти Пешка :)

Ще дойде време и новия Парламент да проверяват- ще поживеем щи видим! Софиянци вече видяха София като Виена, нали?

Не дейте да говорите , че ще започната с кокошкарите, от някъде се започва, аза парламента да се разгледа внимателно работата и гешефтите, защото бюджетът му е 55 милиона лева, да се провери дирекция управление на собствеността, г-н Манолов, Огнян Аврамов, Енев, личен състав с Манолов и Красимира Иванова, сътрудничките на Манолов Катя и Мария, всичко се вижда от досиетата на жилищата, ако ги има, колко пари под формата на уж ремонти са изхарчени, работата е дебела и никак не е елементарна.

Да се започне от съда и прокуратурата. Най-много вони там. Да се почистят и законите. Заприличали са чалгиджийница. Тогава може и да има надежда за България.

Eee, mnogo rabota shte sazdadete za prokuraturata. Nqma da moje da smogne :)

Да се започне от съда и прокуратурата. Най-много вони там. Да се почистят и законите. Заприличали са чалгиджийница. Тогава може и да има надежда за България.

Много рано отваряте първият плик!?!?! Това май ще ви изяде главата!?!? Много рано ще дойде времето за вторият плик?!?!? Ще се оправдавате още 1-2 месеца и след това, каквото и да правите, ще ви се лъснат некомпетентните задници?!?!

kude ba4ka jenata na gl. sek. na parlamenta.......

Oh, mrysnik:)

Този филм вече сме го гледали десетина пъти! Всички нови са възмутени от действията на всички стари, но осъдени - нъцки! На настоящите нови мога само да кажа, че ако няма присъди и реални промяни ще има дрянови сопи и насапунисани въжета за тях.

Колко трудно се констатират злоупотреби??? Готов съм да намеря два нови самолета за правителството на неизгодна сделка. Аз ще прибера комисионната а после нека развалят сделката и загубят 14 милиона. Ами вижте кой е направил сделката, кой е взел комисионна и ги накарайте да върнат загубените 14 милиона. Ако е толкова трудно да се сетят от прокуратурата, то нека да го видят от тук и вземат мерки!!!

По новия закон за конфликт на интереси министри няма нужда да декларират имуществото си, защото не се считат за държавни служители, а депутати трябва. Точно за това ББ не се кандидатира за депутат, а стана направо министър -председател. Законът е направен с хиляди вратички, най върховото в него е, че е оставен без всякакви наказания за злоупотребилите и новият министър на правосъдието не обелва дума за това?!

Очертава се,че БББ освен ревизии по министерства, май нищо друго няма да нарпави по време на мандата си!!

Когато БСП се докосне до нешо,без кражба не се разминава,а докопа ли се до власт ,обира всичко.Ами ако се разровите в Първановата бърлога ,ще се ужасите от золумите .

ISKAM OSADENI, SARVORENI S ISSETO IMUSHTESTVO DO DESETO KOLJANO. VECHE DVE POKOLENIJA NI KRADAT.

Каква е тази шльокавица , на която пишеш?Мислиш ли,че не се разбира , колко си неграмотна?

Че са крали крали, това е ясно и на децата в чужбина, но нека видим какво ще се случи с крадците, няма какво да ровят да оповестяват и да няма нито един осъден. Така още повече дразнят народа

дали наистина ще се стигне до осъждане на отговорни длъжностни лица

айде панделата

Ровете! Дълбайте! Изкарайте Всичката Мърсотия! За това реваха като заклани и плащаха луди пари за черен пи-ар онез.... щото тез са от непослушните

Дали и сега ще се публикуват имуществените декларации на изпълнителната власт, както беше в сайта на старото правителство? Или само ще си поплюваме за да спадне социалното напрежение. Много ли са 60 хил евро за дългогодишен високопоставен чиновник? И какво като са намерени у дома му?

всички сте овце...

НЯМА КАКВО ДА СЕ ПРОВЕРЯВА . БЕЗ ПРОВЕРКА ,ВСИЧКИ КАТО АХМЕД ,СЕРГЕЙ ,ТОМОВЦИ,НАЙ-РАЗНИ ПЛЕШИВИ ЦАРЕ,МАСЛАРОВЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ УРОДИ,НА СИНДЖИР И В КАУША И ТАМ ДА ИЗГНИЯТ.ДОКАРАХА ТАЗИ СТРАНА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА А МОЖЕХМЕ ДА БЪДЕМ ОБРАЗЦОВА СТРАНА.СМЪРТ НА ТАЯ ИЗРОДЕНА ПАСМИНА.

Голяма част от депутатите в НС са влезли,като всеки е платил най -малко 200 000 евро авансово за местото си. Тези факти се изнесоха в пресата. Това е извънредно порочно и корупционно явление, няма го в другата Европа. Оказа се че всички милионери са влезли в НС или техните деца. Оказа се и друго, че за купуването на гласова от кокошките има наказателен закон, но за купуването на депутати -няма? И въпреки наличието на закон за кокошките, пак се изнесоха факти че 12% от гласовете в изборите или над 400 000 са били купени, а само 12 дела към отделни личности заведени? Има ли прокуратура и управници които да подхванат този въпрос. Цял ЕС знае този факс, сочат с пръст и се смеят? П.И.

Сега ще се подгонят кокошкарите(дребната администрация), а големите риби ( депутатите)никой няма да пипне Подпърлят цаците, прикриват акулите!

Много рано отваряте първият плик!?!?! Това май ще ви изяде главата!?!? Много рано ще дойде времето за вторият плик?!?!?

A kolko pari sa izrazhodvani za remontite na parlamenta-to ne beche vnosen angliiski moket,svaliane do darvo na boiata na vratite,...,preboiad i kolko otche netcha,koito obiknovenia tchovek ne znae...A komandirovkite po tchugbona sas samoleti do razlitchni totchki na planetata...

Алооо, модераторе, за трети път пускам този постинг а се правиш на ударен и не го публикуваш? Да не би да си един от последните двама? Колко ти плаща олигарха Борисов да манипулираш форума ? //////////////////// 17:20 и 17:32ч.), празна тиква, намери кусурите на парламента в правописните грешки на дедо Йоцо. Когато той ви подпука по голите задници, почвате да гледате в съседната чиния и да броите бобените зърна(правописни грешки).Всеки средно интелигентен човек знае , че твоето е тактиката на Лузера и кауза пердута, когато не му стига пипето как да се оправдае

Алооо, модераторе, за трети път пускам този постинг а се правиш на ударен и не го публикуваш? Да не би да си един от последните двама? Колко ти плаща олигарха Борисов да манипулираш форума ? //////////////////// 17:20 и 17:32ч.), празна тиква, намери кусурите на парламента в правописните грешки на дедо Йоцо. Когато той ви подпука по голите задници, почвате да гледате в съседната чиния и да броите бобените зърна(правописни грешки).Всеки средно интелигентен човек знае , че твоето е тактиката на Лузера и кауза пердута, когато не му стига пипето как да се оправдае

Не си мислете, че е дърта тази червена Пантера-тя ви лъже, а вие вярвате! И някой се кефи как ще умре! Не се кефи, за да не умре някой твой любим човек! Червените зверове не мрат!

Ходи се гръмни червена кукуфелнице

защо не качвате коментарите

Археологът Николай Овчаров купува бъдещите си сензационни открития от иманяри, а Вежди Рашидов налага новият управител на Кърджали да бъде с турско име. Голяма глупост - 24rodopi.com

Нещо пак не си разбрал. В пресата беше изнесена информация, че се плаща по 200 000 евро за заемане на пост на висш магистрат, не за депутат.

ами най-големия педераст