Планът ”Станишев” бил харчене до дупка

Крайно време българите да узнаят истината за антикризисния план „Станишев” – вместо адекватни мерки, вместо адекватен бюджет, съзнателен план за харчене до дупка.

Обратно в новината

Коментари - Планът ”Станишев” бил харчене до дупка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте ревали. Сериозна работа за един ден не се върши. Още от първия ден резултати искате от новите. Старите така са осрали положението, че и супермен да дойде няма да може да го оправи. Ама имайте малко търпение де, ще си получите наказанието. Всички до стената и айде сбогом.

Някои предлагат всички престъпници, техните създатели и създадените от тях наследници да бъдат унищожени. Не е ли много жестоко? Как мислите?

Че то червеното плъхче ГЕЙЧО СТАНИШКО нещо друго освен л....а дали е оставил А относно ручането то и вие червените мизерници си ги ручахте от 4 год ама нали са си ваши..........услажд ви се

Значи предишните си харчели техните пари, които са натрупали. Само че това са по-скоро нашите откраднати /от народа/ пари и ние няма да им го простим. Ще дойде възмездието за крадците, а и ти сигурно си един от тях.

Ако някой си спомня какво оставиха правишелствата на Луканов и Виденов не би трябвало да се учудва от дереджето след Станишев.Комунягите са безродници!

Шумът е винаги вреден ! ... особено медийният, по въпроси които са пределно ясни. По-скоро би било уместно да се измъдрят действени решения за ДВА въпроса: - как да се спре сега веднага по-нататъшното източване на наша пари; - как да бъдат адекватно и ефективно превъзпитани всичките, участвували в това начинание ... а те току-виж се окажат повече от половината ни население

Ей народе заблуден, очаквате за 10 дни реални действия ли, ах заблуден и наивен народ. Те само продажните договори на старото правителство не могат да анализират за 10 дни. Как да има резултати, като най спешно е сега да се видят батаците на Съргей и възможно най скоро да се спрат договорите. Или май е по добре да се загърбят тези продажни договори и да се действа на сляпо, а това ли искате. С лека ръка да се загърби краденето. Ето факт - 1880 Евро на кв.м. - ми те главбулгарстрой са се увлекли доста. Или понеже тате е председател на строителната камара да стария Пещов да лапа от всичко. Е хайде стига

Сегашното правителство е длъжно да обясни на народа какво се е случило с парите им. Защото не след 1 месец пак да питате ама какво стана що не оправяте нещата. Защото не се оправят неща батачени с години, мазано и бъркано само за 1 месец. Всеки министър трябва да каже на народа къде са им данъците. Магически пръчки няма. Никой не говори за облекчение от истината, а за справедливост. Защото истината не се показва, разказва и т.н. за да се облекчи някой, а само заради едно нещо и то се нарича СПРАВЕДЛИВОСТ. И пак ревете - стига се оплаквали сегашните министри а да вършат работа, е как да я свършат за 10 дни неграмотни люде. Няма как да стане. И пак потретвам - истината трябва да излезе на СВЕТЛО. И когато министрите обясняват какво е положението не го правят защото се оплакват, няма оплакване тук а има правота - неграмотници такива. Всичко излиза от няшия джоб, не от техния

Как може да постъпиш така бе,другарю Министър? Ами ти нали си от най-честната,най-про партия на света,комунистическа и на всичко отгоре и БЪЛГАРСКАТА?

Ако бях на мястото на Станишев щях да ви оставя само лайна-я как хубаво си ги ручате!

Никой нищо не ми е обещавал, бачовото, а и не искам да ми обещават! Това за 4-те години го дадох само за онагледяване - ако за този срок толкова ни се подобри положението, не ми пука на какъв език ми говори премиера! Повтарям го по смисъл, явно можеш да четеш - прочети си го пак, но без да бързаш и без да се вълнуваш. Що се отнася до посочените от теб персони - и на мен са ми безкрайно неприятни, но за съжаление са в парламента, значи - трябва да участвуват в работата му, а това става чрез участие в комисии. Да си чул впрочем Меди ага в кои комисии е бил в предишните НС? А в сегашното?!

След комунисти е като след скакалци. Измитат всичко и след тях други трябва да оправят положението, а купените от тях медии и ченгетата им подхващат в хор калка лоши са десните. Тогава комунягите пак идватг като партизани на мандра отново обират всичко. Докога ще я караме така? Време е за по-сериозни действия!

Систематично правителството на ГЕРБ ще представя пред българските граждани грабежите на досега управлявалите. След констатациите ще дойде време за съдебна отговорност. Тогава на всички лапачи ще им стане ясно, че времената са се променили.

Хора,гербери,не ме нападайте така-аз не съм комунист...аз съм просто човек.Само че,като ми обяснявате за ТРОЙНАТА коалиция на мене нещо не ми излиза сметката-1.Станишев2 лошо не казва министър-председател

Надяваме се да намалеят и безмозъчните поддръжници на комунистическата шайка,които искат резултати начаса.Реалните действия се предшестват от ревизия на завареното.

Помните ли колко години се повтаряше какви вреди ни е нанесло турското робство, после фашизма, после комунизма. . .Az bih dobawil i ....., posle Gankata (Widenov), posle Kostov, posle Zarjat, posle Stani6kata i Dogan. A sega da Widim BB, w tebe sa ni nadezdite da widja PARWIJAT OSADEN MINISTAR.

Четете наред писаното от хората. Малко са безмозъчните поддръжници на ББ. Осъзна се народа и иска вече действия. Помните ли колко години се повтаряше какви вреди ни е нанесло турското робство, после фашизма, после комунизма. . . Вече ни втръсна - искаме реални, ефективни ДЕЙСТВИЯ с реално материално изражение, а не голи приказки. Много са съмнителни тези изнасяния на факти. Подготвят ни за какво? По-голямо крадене?!

Тоя мерзавец барабар с цялата шайка съсипали България безвъзвратно да не будат судени от булгарски суд- безсмислено е ! Най-добре ще ги осъди природата, която съсипаха барабар с толкова работливия българин...непоправи безделници...

Hubawo de, aide da widim dali ste me SEZIRATE. Nali zatowa glasuwahme za was - da imame powe4ko rabota i w prokoraturata! Ai da widim sega stiska li wi?

Не знам харчене до каква дупка, ама до моята така и така не остана да стигне харченето.....Та сега я запълвам със сух шпек и лебец...

Преди да има резултати,естествено ще има констатации.Нещо не ви отърва да знаете реалното състояние на нещата.Сергей кога ги постигна резултатите,не разбрахме.Кво сте се разбързали като циганче пред майка си с тези резултати.Магическит пръчки ги продават в приказките.Слезте в реалния живот.Батаците на Сергей и сие не се оправят за ден.

Nqma nujda ot konstatacii, qsni na vsichki. Naroda iska osudeni, za da se nakarat vsichki da se strahuvat da kradat i da se spre segashnoto sustoyanie na bezotgovorno kradene.

Той и царо обещаваше за някакви 800 дни някакви работи за оправяне. На теб конкретно кой ти го обеща това, че след 4 год ще сме поне 4 пъти по-добре, или ако не ти го е обещавал някой, до момента по кои признаци си правиш подобни изводи. Засега само приказки чуваме както и по време на предизборната кампания - закани и приказки за големи действия. А какво се получи на практика - кака ти Цецка дето забрани ваканцията първа излезе в отпуска на 3-тия си работен ден на новия пост. Световния куриоз за бомбата, и то не къде да е, а баш в ДАНС. Крадците Костов, Ем Етем и Малсарова в комисии. И това е само началото, за по-нататък не ми се мисли какви миш маши ще се забъркват

Pylen bardak! Kojto trijbva da raboty,-se zanimava s rasledvane, kojto trijbva da se zanimava s rasledvane-se zanimava s politika, kojto trijbva da se zanimava s politika-se zanimava s ekonomika. I zakyde sme?

И като разбрахме истината кво стана, какво се промени? Получи ли облекчение ти самия от факта, че си разбрал какви са ги вършили бившите? Ако няма реални и ефективни резултати, а само констатации на очевадните схеми, които и без това всеки знаеше, само че без подробните детайли, това ще промени ли по някакъв начин жизнения ти статус и този на цялото население? То е ясно, че парите нема да се върнат, щото са изпрани вече през офшорни центрофуги и следите им ги няма. Но поне да има присъди за депутати и министри крадци така, както има и за кокошкарите в махалата. Закона е ясен - който краде подлежи на наказание според степента и последствията от престъпното деяние. А точно тези техните едва ли са с ниска степен и незначителни последствия за народа и държавния бюджет.

Когато след убийството на JFK Линдн Джонсън станал президент на САЩ, той (известен от край време с нецензурния си език), заявил на всеослушание на един водещ журналист, че със статиите си за войната във Виетнам се изсрал на флага. Предпочитам да ни управлява някой с груби обноски и нецензурен език, който не краде, отколкото гей с лакирани нокти и една Елена за алиби, който се изсра не само на флага, но и в устата на всички нас. Ако след 4 години ще станем поне 4 пъти по-добре отколкото сме сега - пука ми през това време какъв език и какви обноски използуват управляващите.

Съд за червените олигофрени. Я, то стана повторение, сори.

Мерси от възпитанието и всеотдайността на Сергей.Народът какво добро получи в резултат на тези му качества?Да си ги показва пред Елена.

ей, още един който не чете, ама брани партията майка с тяло ( то мозък няма) ! Става въпрос за ремонт, а не за ново строителство! И искам да знам къде е имало такива цени на апартаментите и дали това не е било само за опредлени квартали - там където просто строителя е калкулирал скъпата цена на земята в цената на имота - докато тук, УФСЪ такава - земята си е на държавта, грубо строителство не е правено - само ремонт! Ах, колко сволач има в нашата мила Родина! Ужас! А, тоя BG - две седмици имаме правителство и вече иска да живее като в Германия - алоооооо, те вашите грабиха 8 години като за последно, ти мълча. Сега почна да ставаш натърпелив само след 2 седмици - дали не са почнали да ти свършват паричките от сладки далаверки?

Ей неграмотници такива. Вие какво искате бе ? Плевнелиев да не казва какви ги е забъркал Станишев, това ли искате. Антикризисния план се прави съвместно с Министъра, неграмотници такива. Всеки в това министерство е длъжен да се съобразява с някакви пазарни принципи. А що се отнася до това да си вършат работата и а не мтънкат пак не сте прави. Всички сме длъжни да знаем какво е забъркано от предишното правителство. така че информацията трябва да се знае от всички хора. Неграмотници такива. Нека да се потули всичко и нищо да не се знае, това ли искате, и после пак да питате къде са парите

Не тези пари са наши!

Абе наивници, Бойко си го каза в прав текст и директно още на церемонията като приемаше властта - Надявам се да си ОСТАНЕМ приятели с Вас, г-н Станишев, което какво идва да покаже? Че двамата са си били, са в момента, и вярват че ще си останат дупе и гащи. Цялата предизборна парлама беше за пред народа. Иначе схемата е вече отигравана и добре позната - стани от премиерския стол да седна аз сега малко да усвоя някой и друг фонд. После ше се менкаме с друг. Още ли вярвате, че ще видите осъден министър или злоупотребил с власт и средства държавен служител от бившата администрация?

До ХХ: Я се замисли над следния въпрос: Ако ти си лидер и не знаеш какво правят твоите подчинение, значи ли че ти си им лидера на тези хора? Май май нещо ти куца теорията. Много добре е знаел. Просто си е мълчал. Все пак и тои сит и агнето цяло. Няма какво да му мислиш кестен!!!

Tolkova zloba bila harakterna samo za studentite, deto uchastvaha v sin prevrat. A sega kyde sa - izbijagaha ot tova koeto napraviha. Ne stavash i za literaturnija fakultet- malko choveshtina trijbva za tazi rabota.

Стига сиромахомилство! В случая думата ремонт не е точна. Ако някой е влизал в тази нова част от сградата ще види луксозното изпълнение - гранити, атриум, модерно осветление и озеленяване и т.н. Отделен е въпросът, дали държавната администрация има нужда от луксозна сграда, но цената от 1880 евро/кв.м. за луксозна офис-сграда е напълно нормална за София (справка в imoti.bg - 3720 евро/кв.м. за офиси на бул. България). Плевнелиев е строителен предприемач, но явно само на панелки, защото обективността изисква да кажеш за какво точно се касае и откъде е дошло финансирането (нека някой да ми помогне - чел съм в пресата, че част от парите за тази сграда не са от бюджета, а от европейските фондове, но дали е така ?). Ако парите са от бюджета, подобно луксозно изпълнение наистина е неуместно разточителство.

Не са техни -наши са!

Не знам от къде сте събрали тази злоба, че даже ще се задавите от нея. Има хора, които за разлика от Вас ценят възпитаниетор интелегентността и всеотдайността на Сергей. И Вашите блъвоци не им влияят, ама никак

Това го слушахме в преизборните ви речи. Вие дойдохте на власт, с обещания да премахнете и осъдите корумпирани и престъпници и да управлявате по-добре от тройната коалиция. Много е лесно така, само приказки и хленч, свършете си работата, която обещахте.

До: до... 11.08 Никого не защитавам но и не съм съгласен с недоказани или неправилно насочени обвинение.Станишев ли казва на Гагаузов,Масларова или някой друг,къде какво да се харчи.На Плевнелиев, ББ ли ще му казва къде какво,или закона за бюджета.Министър ли е или секретар на премиера.И като е приел поста,да слага нещата в ред,а не да се занимава с анализи и оценки.Само ние-избирателите имаме това право,ако не ни е изпреварил съда.

Брей,що червена измет бъка в този форум!Вместо да се смачкат и да се срамуват от крадливата си и уродлива партия те имат наглостта да търсят сметка от току що дошлото на власт ново правителство.Е,друга и другари,вече сте аут и освен осъдителни присъди и пандиз нищо друго не очаква вашите партийни величия.Никога повече няма да дойдете на власт след това което направихте с държавата ни и червените бабички ще се отрекът от вас.От тук нататък ви очакват само редовни посещения в прокуратурата и осъдителни присъди.На добър час!!!

Той е направил Закон, по силата на който е вкарал в затвора бившите министри, но естествено, щом разбуташ статуквото те премахват ...

Не съм съгласен да се оправдават с предешното правителство Все пак тези пари са си техни те са ги натрупали и имат право да ги харчат Все едно някои на вас да ви казва как да харчите парите си

Абе тия докога само ще се оправдават. Преди изборите пишеха доноси до Европейската комисия, онези ги връщаха като сигнали и голяма корупция сътвориха. Ако всичко, което говореха е вярно, вече сериозни разследвания трябва да има , а не да се говори по инерция както когато бяха извън властта. Искаме реални резултати, а не оправдания за бъдеща некадърност. В противен случай не се захващайте с работа, която не разбирате, защото загубите ще са много по-големи.

Знайно е, че за да се направи една каквато и да е работа, то има нужда от две неща: първо, от добра воля, второ, от средства. У нас за зла чест и двете тия неща, ако и да ги има, намират се в парализирано състояние и нужни са големи усилия, за да се положат в действие. Несъгласието, омразата, завистта, подлостта, интригантството и всичките други лоши качества на човека, които особено се добре развиват във всеки робски народ, пуснали са дълбоки корени помежду ни и парализират много добри и полезни дела за народа ни. Ако да бяхме малко по-честни и по-благородни, малко по-самопожертвовани и по-горещи патриоти, много работи не щяха да са сега така, както ги гледаме. Но това у нас го е нямало така, както е било нужно. Затова повечето от нашите народни работи са се раждали или недоносени, или мъртви.

Защо ли си мисля ,че министрите трябва да правят анализи за откраднато ,надписано и т.н. на основата на присъда?Сега от тях очакваме да започнат да работят,а то цялата администрация се крие м миши дупки и само се оправдава ,че пари няма и ще се решава по- късно.Кога?За какво са избрани.ДФК и прокуратурата да проверяват,ама накрая доказателствата им да стават за пред съда.В българското публично пространство се размятат наляво и надясно имена на предполагаеми престъпници.Ние искаме имената да се разпространяват след присъди, а държавните мъже и институции да не се държат като как Сийка.

Това няма смисъл да се коментира то си беше ясно. Дай да видим как ще действате като сте го хванали..

То и вашия план г-н Плевенлиев е да харчите до дупка, ние това го знаем. Разликата ще е само, че ще харчите за себе си, пък хората на Станишев харчеха за тях си. За средностатистическия човек - няма разлика.

г-да министри ,работете стига сте хленчили,стига да знаете какво!както сте тръгнали ще ме оставите без работа!

не за строителство. - честно казано много е...