Гагаузов правил ремонт за 42 милиона лева

Бившият строителен министър Асен Гагаузов е дал 42 млн. лева за скандален ремонт. Това обяви неговият наследник Росен Плевнелиев, шокиран от бомбастичната сума пред вестник "Стандарт".

Обратно в новината

Коментари - Гагаузов правил ремонт за 42 милиона лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей хора не се заблуждавайте! И тези ще крадат! Те не са по-различни! Бат Бойко само се пени, вдига пара и нищо!!! И той забрави като ядеше от комунистическата софра, а сега се извъди много различен и неприкъснато ни навира в очите дядо си, ама като беше около Тодор Живков си мълчеше! Айде и тои много праведния! Не че оправдавам другите, но и тези да не се правят на светци и тях ще ги видим! Май само шумотевицата им голяма! На Бойко от край време някой му е виновен и сега освен да плюе не прави нищо друго, че и 5-ца си писа Наглац

На този хал сме, поради хора като Вас. Когато се изнасят факти за милиони кражби на НАшИТЕ ПАРИ, КОГАТО ХОРАТА ОБЕДНЯХА И СЕ РАЗБОЛЯХА ОТ НЕМОТИЯ, Вие с новото правителство се занимавате. Те са от 1 седмица, настръхвам като чета какви поразии са правени и крити от нас от триглавите цар, Доган и Сергей и асие. Какво Ви е за София. Гладните и без ртаббота хора дойдоха в София, за да се спасят-така както бягат хората от земетресение. По-тежко от след земетресение е у нас, да крадат парите на народа и да управляват. И хора като ГАЛА-новото правителство да видят. Вие вземете и вийте какво е ставало, я се запопзнайте с информация за сега за кражбите след 2000 г. Хубаво направи новото правителство-финансо ревизия на всяко Министерство и ресорни агенции и др. ПРЕДЛАГАМ РЕЗУЛТАТИТЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ОБОБЩЕНО И ПУБЛИЧНО- е това е да се види защо сме по-зле в живота си от някой държави от третия свят. СПРАВЕДЛИВОСТ И СЪД ТРЯБВА. Всяко Министерство съобщава за огромни липси и грабежи. СПРАВЕДЛИВОСТ-дано я получим.

Гагаузов, крадецо като те питат за ВиК Стара Загора тик7во сливенска кажи колко пари открадна като кмет

Проф. Вучков, не се крий!

ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА,ЗА МИЛИОН НЯМА ЗАКОН,АЙДЕ ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМЕ,АМА НА МИТИНГ С/У НОВИТЕ/МАЙ ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ ОГЛЕДАЛ СЕ ПАК В ТИЯ/,

Какво стана с Масларова дето беше дала милион за някакъв козметичен ремонт на фирмата на мъжа и - нищо. Така ще стане и с този случай - ще се шуми няколко дена и после ще се забрави ... а ние пак ще сме си най-корумпираната и бедна страна.

И защо да съдят Главболгарстрой, тя дава цена и някой се съгласява, трябва да се съди този дето се съгласява.

Според мен трябва да осъдят и Гагаузов, не само Главболгарстрой. Крадат от нас.

Всичко е ясно - сега да върне обратно краденото, но да му се изземе всичко движимо и недвижимо! На него и на целия му род, както казваше нявга Кнеза Бориса, когато още имаше Бъэлгария, и то каква - без крадци, от която трепереха до Ламанша.......

Днес творчески колектив на Севернокорейския народнодемократичен институт идея за България, отдел характерни разновидности и аспекти на човека като агент съкратено ХРАЧКА в състав: Мана чорбаджи, дедо Йоцо, Денко и кольовия син, след дълги размисли и консултации с шефове на водещи медии(Радосвет Радев, Красимир Узунов, Веселин Дремджиев, Тошо Тошев) и Слави Трифонов стигна до заключението, че Иван Костов не стига, че е виновен за наводнението в Китай, озоновата дупка, повишената слънчева активност и световната криза, ами е бил и агент на отдел 9, 16, 35 и 196 на ДС!

Какво можем да очакваме от прокуратурата, щом знаем от кое котило е човекът, който я оглавява?

Аз пък предлагам министърът да направи ревизия на тези ....най-реномирани строителни и коректни фирми, изпълнили своята задача за десетки и стотици милиони. Нищо, че ...този нов министър само за кражби говори, но нищо не прави. Нека да направи ревизия, щом казваш, че големите български строителни фирми не са крадци, какво им пука!? Некрадците, както се казва нямат нужда от адвокати, нали така?

Остана ли някой да не е разбрал къде са парите ни-за болните,за пенсиите,за образованието и всичко останало.ЗАТВОР и конфискация на цялото им имущество. Всичко останало е бла бла.

До любопитен (05.08.2009 г. 08:57ч.) Ти не си любопитен, а си тъпа червена тиква! Нали за да заработят трябва да се види какво е откраднала и опропастила вашата триглава ламя преди това? Цифрите дето ги даде Орешарски кореспондират само с фантазийте на СерГЕЙ за добре свършена работа. Крали сте като за световно, а сега искате и да не се разбере колко! Само пандела за вас, нищо друго не ви оправя...

До любопитен (05.08.2009 г. 08:57ч.) Ти не си любопитен, а си тъпа червена тиква! Нали за да заработят трябва да се види какво е откраднала и опропастила вашата триглава ламя преди това? Цифрите дето ги даде Орешарски кореспондират само с фантазийте на СерГЕЙ за добре свършена работа. Крали сте като за световно, а сега искате и да не се разбере колко! Само пандела за вас, нищо друго не ви оправя...

До любопитен (05.08.2009 г. 08:57ч.) Ти не си любопитен, а си тъпа червена тиква! Нали за да заработят трябва да се види какво е откраднала и опропастила вашата триглава ламя преди това? Цифрите дето ги даде Орешарски кореспондират само с фантазийте на СерГЕЙ за добре свършена работа. Крали сте като за световно, а сега искате и да не се разбере колко! Само пандела за вас, нищо друго не ви оправя...

Осъдете го да ги връща тези пари и това иначе ще остане само писането. Още днес той ще отрече и утре всичко се забравя. Той с няколко милиона ние пак ощетени.

Г-Н ПЛЕВНАЛИЕВ, НАПРАВЕ ВАШАТА РАБОТА ПРОЗРАЧНА И РАБОТЕТЕ ЧЕСТНО! ЗАЩОТО СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ И ОТ ВАС ЩЕ ПОИСКАТ СМЕТКА. НАПРАВЕТЕ ТАКА, ЧЕ ДА СТЕ ДОСТОЙНИ ЗА ДОВЕРИЕТО И НАДЕЖДИТЕ НА НАРОДА.

Като направи ревизия, какво ще установи... Една от най-реномираните строителни фирми в България - Главбулгарстрой е дала оферта и коректно е изпълнила своя задача. Този нов министър само за кражби говори, но нищо не прави. Големите български строителни фирми не са крадци и държавата трябва да се грижи за тях , а не да ги обвинява.

Da se proveri GLAVBOLGARSTROI za korupcionni praktiki taka kakto germancite proveriha SIEMENS!

Много е просто, прави се оценка на извършения ремонт и за надплатената сума се търси материална отговрност от подписалия договора и плащането.

Гагаузов да каже и за ВиК-Стара Загора и за партийните му фирми в града

ББ обеща да търси отговорност на крадците, засега нищо ще почакаме!

Тук важи приказката - колкото маймуната се качва по-нависоко, толкова задникът й лъсва - при това осраният задник! Дано тепърва хората разберат това за тези, които препускаха нагоре по властта и крадяха от плодовете на нашия труд. сега цялата вестникарска индустрия и всички вестници на Госпожата няма да им стигнат да си избършат жълто-червено-тъмнос лай......Дано!

Всичко ще се окаже законно. Няма да има повдигнати обвинения, а, вие затвор та затвор. През 2005 кой ги сложи на власт - ВИЕ. Сега какво искате?

Имам една молба - преди да започнеш да пишеш да си вземеш хапчетата и след това да започнеш да броиш за и против ББ. След това се добери до гражданин на Стара Загора и Сливен за да ти разкажат за социалната политика на местно ниво на Емилия Масларова и Асен Гагаузов. Наричам те БЕЗУМЕН - липса на логика е да защитаваш правителство с мандат на ДПС символ на корупция и беззаконие. Коментарите тук не са представителна извадка - изборите доказаха, че хората искат промяна, но явно ти си достатъчно сляп за да титуловаш себе си като Разумен.

Под всички нормални хора имаш предвид крадците и онези с изпилените мозъци, нали, птичке?

ГБС, Енемона, Пътстрой, Софстрой, Райкомер, Крам и други подобни, перални комунистически винаги ще ни клатят!

Целта на Тройната коалиция е била ПЪЛНОТО ДОРАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ колкото повече, толкова по-добре. Та Гагаузов просто е ИЗПЪЛНЯВАЛ ЗАПОВЕДИТЕ НА СТАНИШЕВ ДА КРАДЕ!!! Така е и останалите министри и тем подобни. Слава Богу, отървахме се от тях! Дано новите управляващи са почтени по отношение на България - дано България им е скъпа и работят за въздигането й...

мдааа, и тук пак Костов е виновен.

Господа, другари, да не забравите на следващите избори пак да подкрепите с гласа си ...най-социалната бандитска партия, каквато и в топлите страни не може да се намери в по-крадлив и зловещ вид!

Що за дебелоочие, цинизъм и наглост от триглавите ? Значи, мой познат му съдраха задника данъчните за произход на 20-30 хил.лв.дето си купил гараж и вила в едно забутано селце, а пък тези истинските престъпници от предходното правителство ще ми се оправдават с изгодни и необходими договори и никой няма да влезе в затвора за разхищение на държавна пара? Не зная Вие всичките, дето защитавате мръсните подлеци от тристранката, имате ли си на идея колко МИЛИОНИ и даже милиарди са откраднали триглавите лами, които и вашите внуци ще плащат до гроб? Тези хора не са за затвор, а за директен разстрел, защото не мога да намеря думи да опиша това, което социалистите и Ко.направиха на страната ни! Толкова безскрупулни, нагли, безрасъдни и безсмислени са действията им с националното богатство, че наистина едва ли има друга държава с такова безхаберно трошене на средства. Съд и затвор - това е ИСТИНАТА! Другото е заблуда.

ami pishete si koi li gi chete osvaen vas na kogo mu puka za vasheto mennie

Бил съм в това министерство, ремоната е гола вода мизерия яка, кабели по коридорите, сърварите са в коридора. Частично оправни стай, пълна мизерия! Ремоната се прави в работен ден, мрасотия до шия! И за тези пари, направо нова сграда ще се направи и то ебати лукса!

А защо никой не провери за какви пари Етем прави ремонт на сградата на Гражданска защита. Пак от същата стройтелна фирма. Кой знае там колко милиони са изтекли. И как фирамата е спечелила държавната поръчка. И имала ли е сградата нужда от подобен ремонт. И колко години е продължил...

Нима щяхме да сме най-бедната държава в Европа ако не беше се крало и разхищавало толкова мащабно.България няма бъдеще ако не се очисти от тази зараза и никакви имунитети и адвокатски номера не бива да запазват виновниците от наказания и конфискации.

Дето и да барнеш, все е гнило.

Като гледашна какъв хал е държавата беше от ясно по-ясно,че онези разбойници крадяха като за последно!Нямаха лекарства за децата,за онкоболните,не можеха да отделят 1000 лв.за да сменят плочките в детските домове,но виж за мекия гъз на този олигофрен харчеха десетки и стотици милиони!Искам тези посерковци-Станишев, да ги преследват цял живот детските очи на живущите в тези скотобойни,на умрелите от глад и недояждане,на умрелите от от ракови заболявание,белким трепне нещо в тях,което е почти невъзможно!Сер-гей,С майка раждала ли те е ,или руска мечка?!

Елате и вижте хотела на фирма БЕРКО,с какви пари е построен.Бат Асен Гагаузов е давал парите!!!

Крайно време е да почнат да влизат в затвора такива като Гагаузов,Масларова,Д Чакъров,Мургина и други знайни и незнайни батковци и каки !!!! Време е да има ОСЪДЕНИ МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ!

А защо не видят какви суми пари се харчат за свлачището в Оряхово. Газстроймонтаж е изпълнител и работят по цени които ги няма никъде по света. Кубик изкоп с багер - 20 лв.

Много крадоха другарите....няма министерство или агенция, където да не са крали! Пладнешки обири над цял един народ....... Ревизия е необходима, а след това и прокурорска намеса!

абе, кво ще даваш на прокурор, всички бивши министри в затвора, все има за кво, като гледам на къв хал сме

Аман!Аман от мрънкане,аман от изхвърляне ,аман от идиотизъм.Да сме живи и здрави при смяната на това правителство та да видим тогава какво ще се отчете.Единственото ,което слушаме от месец насам е какво предишните не са направили или поне не както трябва и някакви евтини популистки сензации като докарване на моряка и лечението му безплатно.С последното само успяха да настроят всички нормални хора от тази държава,които се нуждаят от здравна помощ,и въпреки че плащат здравни осигуровки не я получават срещу болния човек.Що се отнася за похарчените пари за пречиствателна станция за село Люляково,на разни журналистчета като Хикимян,Бареков и сие компани,които се чудят на кого да се сложат или на кого да оближат долната част на тялото искам да кажа,че благодарение на малоумната политика на тъпи управници през последните 20 години,които се интересуваха само от собственото си благополучие и от това как да заграбят повече за поколения напред цяла България беше унищожена.Унищожиха и заграбиха селското стопанство и горите ,унищожиха и заграбиха фабрики и заводи и обезлюдиха държавата. Всичко,което остана се съсредоточи в София.Сега мрънкат ,че София е станала 2 млн.Ами ще стане и повече.Тя държавата стана София.Няма как щом едни малоумници ни обясняват как останалите живеещи на места извън София нямат право дори на питейна вода.Това наричам журналистически кретенизъм.Тоя мишок Хикимян или има проблем с умствения си багаж ,или наистина толкова се е заплеснал в близане на подметки,че не вижда по-далече от тях.Май всички хора би трябвало да имат еднакви права в тази държава.И не да ми обясняват кой проект е приоритетен и кой не .Ами докато всички проекти извън София и тук -таме някои градове към които поредните управляващи имат интерес не са приоритетни -до тогава България ще се обезлюдява и хората ще тичат към София или чужбина.Докато поредните малоумни управляващи се сещат ,че извън София също има хора само по изборите /в момента поредните демонстрират същото/, до тогава всички проекти извън София ще са неприоритетни,а дребни журналистчета със съмнителни качества ще ни убеждават колко вредни са предишните и колко качествени са настоящите и така до следващите настоящи.Вместо да си напрегнат малките миши главици и да задават въпроси не защо се прави ,а защо струва толкова.Защо аджиба се одобряват такива проекти и кой е наложил критериите.Има ли кой да обуздае строителните предприемачи когато правят цени и дерат тези ,които са тръгнали нещо да градят.За това мисля ,че имат един доста добър специалист по мародерстване-г-н Плевнелиев. Той може да се изправи и да обясни как се правят цените в строителството - с какви надценки се товарят материалите ,с колко режийни се увеличават с каква печалба се работи и колко процента се начислява за труд върху ставката за определен вид строителна операция.Работя дълги години като гл.счетоводител и ми е побеляла главата от безогледните грабежи на строителните фирми.Истината е че тях никой не ги контролира и има защо.Скритата печалба е при тях и много добра работа върши в предизборни кампании.Реват ,че ще фалират.Не няма как да фалират ,но банките малко поскъсиха юздите по отношение на кредитите и те няма как да извадят на яве това с което се гушиха години наред без да плащат данъци -само източвайки държавата.За да се обясняват някои истини от медиите на някои хора трябва да им стиска.А може би трябва да намерят смелост да покажат тези,които гладуват ,тези които умират без здравна помощ ,просто защото не са оцелили момента за поредната реклама на съответните управляващи и са се разболяли в неподходящо време.И тогава плащайки си и данъци и осигуровки /не като моряците/ биват изхвърлени от здравните заведения.Да мразя София и софиянци,макар че моите деца също са там.Там са ,не защото искат,а защото град Плевен ,където живея е град със затихващи функции,град в който няма никаквва индустрия,нищо не функционира,освен търговия и тук-таме някоя шивашка фирма.Така ,че децата ни,които са имали или имат желание да учат ,завръщайки се тук могат да станат или продавачи,сервитьори или шивачи/може би в бившия завод Мизия ,който бившия му директор купи за дъщеря си/.Може би и в селското стопанство,само дето нямаме село и земи които да обработваме.Няма как да изкажа всичко ,но наистина ми писна от алчни управляващи и всички блюдолизци около тях.По -добре да се хванат да правят нещо ,а не само да се чудят как да си оправдаят собствената некадъртост и безхаберие.

Безобразие след безобразие - във всяко министерство! Веднага да се започне сваляне на имунитети и дела - с бързи присъди! Да се спре каквото може и да се върне в бюджетите на министерствата! И бившите министри, и бившият премиер, и техните фирми, които са им платили за тези тлъсти поръчки, да се тикнат веднага в следственото, за да не забегнат и да нямат възможност да изнасят парите и да продължават да ни ограбват! Конфискация и дълги присъди за присвояване и злоупотреби в особено големи размери и в условията на продължаващ четири години рецидив! А на мястото на такъв мошеник със свален имунитет да не се вкарва друг от същата партия, защото той също ще бъде също така корумпиран и още по-гладен и алчен! Мръсни, гнусни комуноидни мекерета!

ми що да не направи човека от това е взел 10% е така както си е седял и дремал сладко в столчето

ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА. Тоя капут отдавна трябваше да бъде зад решетките, не сега да е НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ. Винаги съм знаел, че той и приближените му от БСП са лапнали парите за магистрала Тракия. Затова всяка година има толкова много произшествия и загинали. ПЛЕВНЕЛИЕВ направете ревизия и тоя вън от НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ и право в ЗАТВОРА.

И тоя няма да бъде разследван? Кви са тия 40 милиона за ремонт бе. ДА я бяха гътнали и построили сградата щеше да е в пъти по-евтино.