Забраниха ”Монд” в Мароко

Мароканските власти забраниха снощи продажбата в Мароко на френския вестник "Монд" заради публикация на социологическа анкета за отношението към 10-годишното управление на крал Мохамед Шести, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Забраниха ”Монд” в Мароко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стандартът в Мароко изобщо не е по-висок от Испания - стига глупости бе - бил съм и на двете места.Мароко не е нищо пред Испания.Но на тях и така им харесва и са доволни.Това е един голям голям голям БИТАК.Купува -продава купува-продава

doro mnogo si glupava.smyataş da se praviş na inteligentna no si glupava. kakvo cme nie bılgarite znaem samo da hulim drugite i da kradem a tam ima monarhiya ako ti stiska idi tam i govori

В Мароко е страхотно

Избирайте българските стоки и не се залъгвайте от рекламите и ние ще сме добре. не е нормално наша техника да се търгува в япония, канада, австралия, САЩ, ЮАР и т.н., а в българия да се купува чуждия варант защото другото било българско.

дорчеееееееееееееее, бих казала за тях точно изостанали,едва ли е удачно, пък ако сравним и с нас, подобре да си мълчим, а?

Ние щото сме напреднали и затова при подобна анкета я има 50% доволни, я няма. Как ще ги стигнем Мароканците :)

ние българите пък много сме напреднали

Дора, ти просто не си в час. Стандартът в Мароко е по-висок от този, в Испания, а както знаем, испанският е по-висок от нашия. Изводът си го прави сама ( ако можеш, разбира се). Имат си много добре развити здравна, образователна и социални системи. Много български специалисти са работили там, много още работят. Фундаментализма се гони много здраво. Въобще, една спокойна държава. Затова и резултатите от анкетата са такива - на хората им е приятно да живеят в държавата си под управлението на този крал. Това, което се е случило е присъщо на всяка силно централизирана власт - просто кралят там е решил, че не е редно да бъде обект на анкети, дори и такива , с 91% положителни мнения по въпроса, и това е. End of discussion.

По-добре са от БГ икономически. В Англия се продават марокански храни, а български не видях...

Дали са изостанали или не, не ни е на нас работа. Ама нахалните журналя никога не слушат съветите, които им се дават. Това са най-нетактичното и неетично съсловие. Да си напълнят страниците, а дали е удачно?! Отминавам с мълчание.

Тези мароканци са много изостанали

луди ли стеее? що не ходите да живеете в Мароко? няма такава мизерия, забрадки и рязани мангали навсякъде. ебати гнусната и смрадлива държавица и народ!