Коментари - АвтоВАЗ спира временно | dnes.dir.bg
назад

АвтоВАЗ спира временно

Най-голямата руска автомобилостроителна компания АвтоВАЗ спира главния си конвейер до септември заради сложната ситуация на пазара на автомобили, съобщи РИА Новости, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - АвтоВАЗ спира временно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ех, ех да знаеш, пък не дай си боже да осъзнаеш колко далече си от интелектуалното ниво на Хан Тукту, а и колко далече е той от турски тъпанари като тебе!!!

това за средното и кирката и мистрията и турския произход не би трябвало да ти дава основание да си донормален.явно възпитанието и обстоятелствата при които си живял и живееш си казват думата.не бих си позволил да съветвам коготои да било ,още по малко вас двамата с путку ,какво да прави .когато интелектуалното ниво на участващ в спора не му позволява да опонира адекватно, на помощ идват коментари за майката сестрата и тн. атрибути на пещерното съзнание.

абе пич, на теб ако ти кажат, че сестра ти е курва сигурно няма толкова да се нервираш. хана най приятелски те посъветва да докарваш руски коли и да забогатеваш

Феликс Едмундович, ти все още ли имаш нов Линкълн Навигатор?! Не е зле да минеш на космически кораб. Избери си Ентърпрайз, и той ще ти излезе безплатно като Линкълна.

Да наистина трябва да има събор на Русофобите, понеже имаше събор на Русофилите на Бузлуджа онзи ден. И не ни пращай в газовата камера, щото само доказваш че комунизъмфашизъм.

това за руската душа и тн. е разбираемо за хора поне със средно така,че ти е простено.това ,че американските милиардери си правят екскурзии с руските космически кораби ,защото са по -сигурни би трябвало да го знаеш, а за вкуса на руските пво комплекси с 75 можеш да попиташ някои от роднините на 3850 свлени американки самолета над виетнам.а то за сведение на турски тъпанари като тебе и таблицата на менделеев и ленинградската синфония не стават за ядене или за пиене,виж явно за ядене на магарето/ешек/са станали учебниците ти за начално образование.ак не го коментираш защото на такива ханове в казармата им се даваше кирка в най добрия случай мистрия и бяхте обречени на съвършена простота.както виждам и с право.

А бре Феликсе, ти нали не твърдиш, че в Аляска или Канада се придвижват само с Лада-Нива. Колкото до Навигатора - това е снобско недоразумение и никой не ти е виновен, че си се набутал с него.

Хане -врътни 5000 километра зад Урал с твойте нисани и тогава говори срещу руските автомобили. И аз съм фен на Линкълн, ама там търкаляме Лади ниви (и то от старите с карбуратор), джип УАЗ (нищо че имам нов Линкълн Навигатор в Москва). Та кое за къде си е. Зещото Навигатора пропада зверски в калта пролетно време (най- близкото шосе е на 500 километра) а за разхода на гориво само да ви кажа че на кал нивата дава 30/100 без да се замисля. Ама най важното в случая е че можеш да ги минеш тези 100 клиометра. Лятото пък на всеки 100 километра се спира и се изтупват въздушните филтри ако сте повече от една кола защото на втората задължително се пълни с прах. Та ладите не са за малоумници, а за хора които знаят какво искат

На жена устата и на руска кола вратата се затварят по един и същи начин - С УДАР!

За да си купи човек Лада му трябват две неща, да има пари за изхвърляне и голяма доза малоумност.

Много си прав, за руските чудеса в техниката трябва много да се чете. Виж за реалността няма нужда, просто къде погледнеш само боклуци ще видиш. А защо не организираш довоз на руски коли? Сигурен съм, че ще забогатееш ... душевно, все пак сам се гордееш с безкрайната руска душа. Апропо, това безкрайната руска душа, яде ли се, пие ли се, можеш ли да я пипнеш с пръст?!

niama Ak-47 ima MP-44Sgw

Можете да пишете каквото си искате за руската техника, тя може и да не е красива, но върши работа . Един приятел ми разкаваше в Германия каква кола използват за да изваждат от калта разни паркетни джипове и СУВ-вове от прехвалени марки тръгнали на оф-роуд, познахте нали - Лада НИВА

Смеем се на Руснаците , но те все пак имат производство , а ние не произвеждаме нищо ! Нямаме вече дори една световно известна Българска марка за каквото и да било. Ето това е голямата ни трагедия...

руснаците нямат нищо свястно и стойностно...руския класически балет за който се избиват в сащ ,руската наука и култура създала например менделеевата таблица и броненосеца потьомкин,руския спорт , космическата програма -единствената действаща в момента,руския газ и нефт ,руското оръжие -без аналог по простота на обслужване и надежност/ак 47 най доброто стрелково според дискавъри/и най важното руския патриотизъм и безкрайната руска душа .само ,че за да знае тези неща човек трябва да е попрочел нещо , да има образование поне средно, да има самочувствие ,а не да е смазан от бездарие и мозъкът му да ражда само омраза.

Кой ги купува тия таралясници?! 80,000 на склад? Това е непродаваемо, освен ако не ги пуснат по 1000 лева за оран на село. Като са толкова велики тия от ВАЗ, защо ги нямаше тая пролет на изложението в Женева? Ама пък и какво да се очаква от пияни казаци :)

Каним Ви на годишния събор на русофобите, който се организира всеки 09.09 в Газовата камера :) Иначе извън иронията, личи че АвтоВАЗ изпитват същите проблеми като всички останали играчи на пазара. Т.е. няма нищо странно и скандално в тази новина.

vsi4ko rusko e negodno

ха ха ха пич неставай смешен. големи постижения руснаците нямат. е ти ако искаш си карай ладичката, жив и здрав, но нени карай и ние да караме ладюхи. можем да си купим много много по-хубави коли. имаме избор и се възползваме от него. ха ха ха смешници, чи те даиите по-хубави от смешните лади, недей така. пробваха ги за таксита и се разпаднаха. сега никой и неиска и да чуе.

nai iakite djipove sa lada niva.dano o6te dulgo da gi praviat.

До: КАТЯ (02.08.2009 г. 12:22ч.) Да, само дето това изобщо не е тъй. Освен това как да ти повярваме, след като си неграмотна?

Да спира завинаги - достатъчно боклуци има вече на пазара.

Ами да ги продават по-евтино бре! Това е пазарната икономика! Който не може да се включи в изискванията на пазара, той ФАЛИРА!!!

Goze i kompaniya da si kupyat po edna!

По качество на двигател и ходова ачст съвременните лади са на едно средно ниво (китайските са много след тях, да и някои световно известни марки също), но имат няколко много големи проблема - вкараха евро-4 като задължителен стандарт сравнително скоро, т.е. колата (по-старите модели, които се произвеждат още) може и да е супер здрава, но не е от най-безопасните за околната среда. Още един проблем е, че няма подцинковка. И най-страшното за съвременният човек е лошият дизайн (това е първата лада със що-годе читав и не прекопиран външен вид). Така че, макар и поговорката да гласи: Цвят кола не кара, за нас е най-важен последният проблем.

КАКВОТО И ДА НАПРАВЯТ Е ДЯЛКАНО С ТЕСЛАТА.РУСКА СТОКА НЕ СЕ КУПУВА ОСОБЕНО ПРАВЕНА В ПЕТЪК И ПОНОДЕЛНИК . В ПЕТЪК ЗАПОЧВАТ УСИЛЕНО ДА ПИЯТ А В ПОНЕДЕЛНИК СЕ КАНЯТ ДА ИЗТРЕЗНЯВАТ. РУСКО ЗНАЧИ НЕКАЧЕСТВЕНО.ТЯХНИТЕ СТОКИ НЕ ГИ КУПУВАТ ДОРИ В АФРИКАНСКИТЕ СТРАНИ.

репликите ти потвърждават последните думи от предишното ми изказване.явно отправната точка за измерване на интелектуалното ти и на хан путку ниво се съобразява със средата в която съществувате /има една българска поговорка :в царството на слепите едноокият е цар/,а иначе да се мачкат тъпанарите във форума е много разтоварващо и забавно занимание за което съм ви задължен...

това за средното и кирката и мистрията и турския произход не би трябвало да ти дава основание да си донормален.явно възпитанието и обстоятелствата при които си живял и живееш си казват думата.не бих си позволил да съветвам коготои да било ,още по малко вас двамата с путку ,какво да прави .когато интелектуалното ниво на участващ в спора не му позволява да опонира адекватно, на помощ идват коментари за майката сестрата и тн. атрибути на пещерното съзнание.

Ого, русофилите са болни хора и лек за тях е да ги няма...Гадни сте в червата.