Белград: Арестът на Ратко Младич е приоритет №1

Сърбия е постигнала значителен напредък в издирването на двама военнопрестъпници, включително босненския сръбски генерал Ратко Младич, чийто арест властите обявиха за приоритетен за страната, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Белград: Арестът на Ратко Младич е приоритет №1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до weberon-абе манго какво защитавал не разбрах ,мръсен ганю личи си че си изрод и ти ,кой му дава право да убива невинни хора и то предимно деца и жени в кой век живеш мангал мръсен че си седнал да защитаваш убийците .

браво, браво - заради омразата ви към Америка (вероятно и любовта ви към всичко анти-американско) сте готови да оправдаете отявлен геноцид!!! още веднъж - браво, ахмаци! с такива като вас европа винаги ще ни гледа като цървули които не знаят какво искат!!! Търсят си го сърбите - и те не искат касапи сред техните редици - ама не, щом не го харесват хамериканците, значи трябва да го харесвате вие! ИЗРОДИ!!!!

koga shte sıdyat vinovnite za ,,vizroditelniya proses,, gospoda faşhisti

Какви престъпления бре? Това си е чисто лов на вещици, но понеже народа го тачи и закриля досега все удрят на камък. Правилно се изказва ШЕФА НА МЛАДИЧ, та нали има две страни проблема, ама така е по- удобна на някого. Ами ако се беше случило тек, дали щеше веднага да бъде натопен от поредния носещ робска душица. Човека си пази родината и затова го уважавам. Правилно казва първия: Защо не подкарат Буш за престъпленията на американците, а всичко бързо, бързо се потулва?! Да не говорим, че наличието на американски бази в дадена държава по някакъв странен начин увеличава броя на наркотиците и наркоманите съответно. Не ми стана ясно защо Америка се намеси в конфликта на Сърбите и взе страната на мюсолманите, та нали се правят на християни евреите по висшите етажи на властта?!

Садам изби 30,000 икракци за 30години - обесиха. Буш погреба над 1,000,000 иракци за първите тригодини от окупациаята на Ирак - не го водят за престъпник. Клинтон погреба маса сърби - не го водят за престъпник. Просто зависи от коя страна си.

ЩЕ ВИ ГО ПРЕДАДЕМ КОГАТО ПРЕД СЪДА В ХАГА ЗАСТАНАТ ВСИЧКИ АЛБАНСКИ ИЗРОДИ ЗАЕДНО СЪС БУШ И КЛИНТЪН!

Кой ти каза

КАТО ТОЛКОВА ОБИЧАШ ИЗРОДИТЕ АЛБАНЦИ ОТИДИ ДА ЖИВЕЕШ ПРИ ТЯХ.НИКОЙ НЕ МРАЗИ АМЕРИКА НО БУШ И КЛИНТЪН СА ВОЕНОПРЕСТЪПНИЦИ ИЗВЪРШИЛИ НАЙ-ЖЕСТОКИЯ ГЕНОЦИД ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 50Г В ИМЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА. ДОКАТО ТЕ НЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ ТРИБУНАЛА В ХАГА ЗАЕДНО С ТЯХНИТЕ АЛБАНСКИ ПРИЯТЕЛЧЕТА НЯМА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ. ТИ СИ ЕДНА ДОЛНА ГНУСНА КУРВА НИЩО ПОВЕЧЕ,ОТИВАЙ В АЛБАНИЯ.

КЕ ГО ФАНИТЕ ЗА КУРУ