МИ-5 вербувало погрешка хора на Ал Кайда

Преди няколко години британското контраразузнаване МИ-5 по грешка е вербувало шестима мюсюлмани - симпатизанти на Ал Кайда.

Обратно в новината

Коментари - МИ-5 вербувало погрешка хора на Ал Кайда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти си в грешка ченгесарино.Думата Агент осначава служител -държавен на заплата.Не е както у нас -ти си вербовал циганории и си ги наричал агенти.Прочети внимателно,ще занимават парламента,защото изтичат кралски заплати.

Ало пишман коментатори, агенти се вербуват целенасочено от средата на противника за да го наблюдават. От своите среди ли ще вербуват агенти? И какво ще постигнат с това. Не сте наясно с тематиката.

Не е грешка, а най-вероятно е ключа от бараката. :)

баш пък тия от ми тата ли ще вербуват по погрешка

Въобще не е грешка, не случайно МИ-5 е извън закона. Това е фашистко-сатанисткат мафия в службите, същата, която направи двете Световни войни.

Каква ти грешка. Самият Бен Ладен е агент на ЦРУ. А това, че още не са го заловили или убили означава, че отдавна той се намира в някакъв друг район на света, а може би и в САЩ и само името му се използва от американците да оправдават военното си присъствие в някои страни на Азия.

хАХАХАХА, браво !!!

Ха! Тези да не са кръгли идиоти бе! Че то и на летищата знаят, че ако си малко по-черничък от обикновено трябва да те претърсят до дупка и да те съблекат... А контраразузваването да назначи не 1 или 2, ами цели 6-ма мюсюлмани... А стига бе!!!!!

Няма грешка нарочно е било :)