Възобновяват делото срещу ексчервен депутат

Софийската градска прокуратура възобновява делото срещу бившия народен представител от Коалиция за България Тома Томов.

Обратно в новината

Коментари - Възобновяват делото срещу ексчервен депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тук гадният мангал заедно с кмето/смето/ окрадоха много пари по проекти . Само , че полиция и прокуротура се занимавот с пияни шофьори. Не , че и те не са виновни. Защо когато трябва да доказваш, че царя е гол всички сме виновни? PS гарван гарвано око не вади.

Дано успеят да съберат годни доказателства, защото началото на разследването не беше много убедително, защото това обещава да бъде едно от знаковите дела в РБ, зорко наблюдавано от ЕС.

Знаех че след като падне имунитета на Томов прокуратурата ще го подгони, знаех и с нетърпение чаках това да се случи.Но има няколко въпроса на които трябва да се обърне сериозно внимание.Първото което е че Борис Велчев трябва да знае че престъпленията които Томов е направил като прокурор са детска играчка в сравнение с престъпленията които е направил като депутат.Заедно с бившият министър Александър Филипов са източвали еврофондове ,схемата е следната -отива при някой общински кмет и му предлага да му ходотайства пред дадено министерство за да бъдат одобрени по някакъв проект-например(кана на улици, саниране на общ.згради и др) с уговорката фирмата изпълнител да бъде тази която тои каже.А това са на дъщеря му и на брат му.(И в момента дъщеря му работи по един такъв проект в гр. Мизия)И ако това не е корупционен механизъм и източване на еврофондове здраве му кажи. Повярвайте ми аз наистина съм знаещ ром.

Дано да си прав - ама как така стана, че същите прокурори се правят днес че работят. И какво толко им пречеше преди това. Ама това си e Много шум за нищо - а какво Шекспир е искал да каже там - си остава тайна и до днес :-)

Аз пък се сетих за друг ексчервен депутатин - дето жена му беше организирала далаверата с хранителните добавки. Какво стана с тая работа?! Сигурно е невинна, въпреки заснетия видеоматериал на журналистическото разследване?

Първо да проверете т.н. Соф градска прокуратура, после МОСВ и МРРБ дето тоя си правеше далаверите със началниците, пък после ми го дайте тука да чука на кариерата каманите за баластра и трошляк за магистралите

A sasto ne i Boris Vel4ev,Xasane???

Ей за това циганите нямат държава, защото са крадлива пасмина.

Цигани си е циганин. И на снимка да го видиш БОИ .А този е от най гадните мангали.

Дано наистина започне дело срещу този гаден циганин аз ще се явя като свидетел да обясна как ,кой и кога занесе в Г.Оряховица една огромна сума пари за ЛИЦЕНЗИЯ за закупуване на сухо мляко от украйна.Ще кажа и с кои хора от Мин на Земеделието играеха.Такива като мен са много.Призовавам ги да следят и да се организираме един по един да бъдат вкарвани в затвора.

BRAVO !!!!!!!!!!

Поздравявам Тома с песента на Софка и Устата - Мой си дяволе чакам те ;) {}

Тома Томов е елитен престъпник, известен от Оряхово до Мездра и Враца. Знаят го всички, включително и колегите му от Коалиция за Б-я, съдиите и прокурорите и органите на МВР в Северозападна Б-я. Тоя криминален тип, по професия юрист, влязъл с предимство в СУ по ромска линия още преди 1989год, от години върши безнаказано престъпленитя си. Той е некоронованият крал на престъпната мафия/доскоро с депутатски имунитет/ в Северозападна Б-я. Съмнявам се, че ще го осъдят, само пушилка вдигат в момента. Нищо няма да му направят нито Велчев, нито новата министърка Попова, защото този престъпник е в комбина с всички държавни органи в неговия край, а и на по-високо ниво в държавното управление. Надявам се единствено на ЕС и разледващите оттам организации да вземат мерки срущу него, защото нашата съдебна система е НЕРАБОТЕЩА.

ексчервен и ексчерен, ей кви боклуци са ни крали от парите .....

Явно обича да си попийва тоя мухльо..Носа му е червен...И се е угоил..току виж е загрухтял...

Ами бившия кмет на Оряхово-ХеПеИто,него къде го забравихте.

Агеле, не се дистанцирай от мангала пост-фактум. Беше ви мноооооооого полезен като депутат и го пазехте като Р.Петк. Маджо. Сега е най-лесно да ритнете кросното, но хората знаят кой кой е и вие ще излезете по-черни и от корумпираното си другарче, ако се опитате да се откажете от него. Така че по-добре продължавайте да си го защитавате - по-честно е.

Toia sys bratiata si cigani ot Mezdra, s podkrepata na BSP i Rumen Petkov se nalapa mnogo s proekti po vodnia sektor v SZ BG po vremeto na gey_stanishev.

Това, че Прокуратурата започна да действа така, както се предполага, че трябва да действа, показва, че досега е била притискана до стената. От една страна това е добре, но от друга повдига въпроса: това ли са точните хора, след като толкова лесно се поддават на политическо влияние ?

тоя мингянин долен какъв прокурор е бил - личи си - дай на циганина власт и му гледай сеира - паразити долни

Дано да си получи заслуженото

abe malouni idioti - vigte kakvo ste pisali be! 1 put iska da svali imuniteta, sled tova pishete che ne e iskal da se vuzbugda delo su nego, sega koe e vqrno??? stava duma za velchev

Само така,давайте смело и наред!Всички мизерници от бившия парламент,носещи Коалицията и Турския им придатък-в затвора!

не малко черни мангали са свързани с червените, както и всякакви други измамници, така че не се опитвайте да се разграничите от вашите хора, време е да се понесе отговорността

Най-после!!Тия гадни крадци и рекетьори да получат заслуженото!Също и синовете на Викентиев!ГАДНЯРИ!Ця община беше пропищяла от тях!

Дано най-после когато падна политическия чадър всеки си получи заслуженото.

Тоя не е червен депутат а черен мангал с огромна наглост и гьонсуратлък.Да га напъхат в панделата при манафите.

така ти се пада мръсен,гнуслив,крадл мангал-да изгниеш в затвора дано при бай асан с шесте лагера

Това може да се случи и да си върши далаверите този черен мангал само в България.Сигурно е влязъл в института с предимство по живково време, където така влизаха ,, артист, спортист и турчин комунист.Повечето менгияни у нас се пишат турци, с което свалят имиджа на нормалните турци.Мазен, гаден се е прилепил под крилото на корумпираната партия на червените олигарси и си въртеше далаверите.Сега сигурно, ако го разследват ще се покрие или избяга в чужбина, където му са натрупаните пари.Затова пипна ли мангал на тясно, го пукам от бой.

Малкото циганче да си получи заслуженото. Зер кУщичката му е по-голяма от гимназията в Мездра. То бива-бива прокурорска и депутатска заплата, ама един декар меден покрив колко струва?

Cherveniat mangasar triabva da bade praten da chuka kamani, zaedno s kolegite si pedali i razboinici ot teroristichnata formacia BKP/BSP/DS. A pro KURA da tura vsichki cherveni razboinici v kilii.