Евдокия Манева се завръща в екоминистерството

Бившият екоминистър в кабината на Иван Костов Едвокия Манева отново се завръща във ведомството, но вече като зам.-министър.

Обратно в новината

Коментари - Евдокия Манева се завръща в екоминистерството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mnogo tajno!Triabva da se iska ot Borisov da premahne Maneva!Jalko za vsichki, koito moje bi ne znaiat gnusnite i igrichki!Nedostoen chovek.Lansira zakononarushiteli.To e Maneva za sajalenie!Dobro ne ni chaka ot neia!!!!

Манева е дърто куче, вече и знаем номерата. Нов бадрак със стари курви. Обаче Нона Караджова утрепа рибата с критиките към Емел Етем, че кърменето на бебета било занемарено. Остави Етем, самата Караджова става смешна. Ако я слушаме, излиза, че Станишев е виновен, задето не е дърпал майките за пазвите и не ги е карал да кърмят. Етемката е трябвало лично да разголва гръд, за да дава пример... Караджова (преди да разглежда жените като крави) що не ни направи демонстрация?

Това решение е много правилно. Манева е много качествен човек - ние от Габрово добре я познаваме!

евдокийка не беше ли тази която навремето когато мериканските изроди ползваха бронебойни снаряди с обвивка от обеднен уран в сърбия казваше, че обеднения уран не бил вреден? тя беше!

Вчера, май, слушах много интересни разсъждения на Мартинчо Димитров /неговите разсъждения са винаги интересни в един определен смисъл/ именно по повод Манева. МД обясняваше как Синята /?/ коалиция не участвала в управлението, но не била и опозиция. В лицето на Манева, която, ако си я представим в образа на двуликия Янус, от една страна виждаме виден член на СДС или ДСБ, няма значение. От другата страна виждаме просто един експерт. Тя, според МД, и това се отнася за цялата Синя /?/ коалиция, не участвала в управлението, а поемала отговорност. Какво значи всичко това си знае само Мартинчо. На мен ми звучи просто смешно. Лошото е, че в Б-ия поемането на отговорност се разбира като упражняване на власт, а не като поемане на вината за провалите във властта. А то отговорността трябва да се поема след като паднеш от власт. Преди това може да поемаш само ангажименти.

Пак ли тази?!!! Нали щяха да изкореняват мафията? Вместо това те само пресаждат старата зараза. Бойко, спомни си обещанията и разкарай тези мафиоти!!!

Абе, хайде спри с идиотизмите си вече! Че си тъп, тъп си. Личи по изказа/както казва ББ/. Оносно Е.Манева, единствено тя от екипа няма да гледа като говедо афиш в министрството.

Не беше ли Нено Димов човека който вършеше всичко докато тя беше министър? Да ама той не е вече с кара Иван Костов!!! Хайде сещайте се!

МАНЕВА Е ДОКАЗАН СПЕЦИАЛИСТ И НЕЙНОТО НАЗНАЧЕНИЕ Е ГАРАНЦИЯ ЗА ДОБРА РАБОТА.НЯМА ДА ИМ МИНАВАТ ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИТЕ ПРОЕКТИ РАЗХИЩАВАЩИ БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА ЗАТОВА ВИЯТ КАТО КУЧЕТА БЕСНИ.

В този форум май останахте само злобните комунисти. Айде бегом утре на Бузлуджа и там да си останете завинаги!

Принципът на пишещите по българските форуми (особено този) е: или лошо или нищо. :)

Сините пак се изживяват във властта и си внедряват хората...

ей, Костов се уреди. Айде всички , нали знаете: където е Костов, там е далаверата

Браво, брависимо! Бившата директорка в Министерствотго на околната среда - сега министърка, си води бившата шефка -министърка при Костов за заместничка. Далаверката е голяма!!!

Тая некадърна махленска клюкарка пак се уреди до кацата с меда!!! Машаллах ББ!!!