Заплашиха с бомба банка в центъра на София

Сигнал за бомба в клон на банка Обединена българска банка (ОББ) на бул. "Мария Луиза" №16 в София е постъпил в полицията към 9.25 часа.

Обратно в новината

Коментари - Заплашиха с бомба банка в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nie s kolegata bqhme v 10:30h v bankata i tq si rabote6e, svyr6ihme si rabotata za 10min. i si trygnahme. Neznam taq novina koito q e publikuval ili ne6to zablujdava ob6testvoto ili i az neznam!!!!!

Не подценявайте факта,че гласът е женски.И че бомба няма.Така преминаха и последните избори.

никоя банка не дава 100 % гаранция, но пък някои от бг банкерите са безусловно нагли - хем раздаваха лоши кредити срещу тлъсти комисионни, хем сега седят в една такава позиция ми да не сте теглили....лесно е да се говори така когато не са техните пари да горят - когато един кредит не се върне се обезпечава по друг начин и някои губи жилище или бизнес, когато една банка фалира - хиляди хора изгарят с депозитите си - във всички случаи обикновените потребители са най-потърпевши

Интересно, какво изнесоха от там проверяващите за бомба? Да не забравяме, че там бяха влоговете на номенклатурата веднага след 10-ни ноември. Прилича ми на помитане.

Това е проба за сигурността на банката....Не мислите ли!? Да не се окаже поредния обран трезор?

до D.D не може да връща ама като е вземал не е мислил нали? Проблемът е че много хора си помислиха, че всичко което лети се лапа, за това обаче имат вина и банките, които раздаваха пари като вестници, но пък това им е работата. Сега обаче ако всички решат да не връщат помисли какво ще стане с твоите депозити и спестявания, недай Боже.

Или на някой не му се работи днес . Вноските по кредит могат да се внесат във всеки клон, не вярват това да е причината.

Хората започват дабутат масло,но за това и банките и държавата имат вина,няма човек който да не иска да плаща,има хора който НЕМОГАТ да плащат

Някой много го е яд на тази банка!Да се проверят хората, които трябва да плащат днес вноски по кредити или имат краен срок днес да внесат големи суми.

ТРЯБВА ВЕДНАЖ ЗАВИНАГИ ДА СЕ РАЗГРАДИ БИВШАТА Д.С. ЗАЩОТО ЗАЕДНО С КОМУНИСТИТЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ ЗОЛУМИ.

По-гилямо престъпление е да създадеш банка отколкото да я обереш.