Турският цимент без данни за безопасност

За използването на турски цимент у нас няма представени информационни листове за безопасност - това сочат проверки на изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда" в 40 обекта на територията на България.

Обратно в новината

Коментари - Турският цимент без данни за безопасност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, само турци и глупаци ли останаха в тази страна? Като чета коментарите, като че ли е така. Турският цимент е опасен - съдържа Хром 6. Какво има повече да се говори и да се коментира? Трябва незабавно да се спре вноса на турски цимент. Това е положението. Затова е по-евтин, защото не минава през инсталации за очистване от вредните за здравето вещества. Нали тези сгради ще бъдат ползвани от вас и децата ви бе, хора. Какви са тези простотии, които пишете? Цената на цимента не вдига цената на сградите, а огромните надценки, които се слагат. Пък и е по-добре цената да е малко по-висока, отколкото да има опасност за здравето на хората. Освен това не е нужно да влагаме пари за подпомагане на чужди икономики, които не са даже в ЕС, вместо да използваме свободния капацитета на собствената си икономика. Което означава повече работни места и по-добри заплати. Особено в този период на криза е належащо да бъде защитена собствената индустрия, както направиха много страни, включително и Турция. Само че този въпрос се върти вече половин година и никой не взима мерки, което показва кой управлява в нашата държава и чии интереси защитава, и кой взима пари от продължаващия внос на опасен цимент.

български антрополози и прости филолози имайки предвид икономическите достижения на България са на път да докажат, че българите са от арийската раса, защото досуш по всичко приличат на немците-дисциплинира организирани, честни и работливи! Отсега нататък цимента да ни го пращат братята германци - никакви турчоля!

Tazi tema se iztarka.Pusnete neshto novo za zabavlenie na debilite, che idat izbori i toku vij vzemata da glasuvat

В турция торба цимент струва 3 евро а в БГ струва 6 евро ?

Прости хора

Напън на българските разбойници, които цункаха циментовите заводи за мръснишка борба с конкуренцията. Вместо да направят по-ефективно производството и да си намалят печалбите. Лакомийка, санким!

ми кажи на пичассъс спуканата петичка да събори метрото тогава щот напоследък все турчоля го строят даже близка нему фирмичка гаче ли е подизпълнител на турчолята чаткаш ли ???

Скъпа, вярно е, 500 години помощ ни стигат, хайде сега милите турци да идат да помогнат на авганистанци или който си изберат. Ние ще се оправим и без тяхната щедра помощ. А още повече биха ни помогнали ако на изборите си стоят по къщите ,а не пътуват до България - за да и помагат да стане турска колония.

Обзалагам се че нашите политици са по-вредни за хората от цимента!

Някой пак търси под вола теле. Турция винаги е помагала на България и това е факт!

Няма нищо по-готино от това да се МНОПОЛИСТ, даже в най-затънтеното кътче на Европа!Турският цемент бръкна в джигера с качеството и цената си, на наща мила асоциациа на цим . пром.

ами същото е и с турските политици - без данни за безопасност

dori i da e opasen tozi cement, obazalagam se, che nashite cementoproizvoditeli ne sa se zagrijili za zdraveto na horata, ami ne im e prisurce vnosut na mnogo po-evtin cement i niama kak da gushat jako...

Да се съборят всички обекти с такъв цимент. Заради тези обръчи ще ни вземат здравето! Явно някой забравя, че ние сме в ЕС, а Турция не е!

какво пак сте се развикали то тоя цимент го използват в ТР ,само за вас ли е вреден ганювци мръсни