Яне Янев погва и Шулева

След като помогна за отстраняването на бившата данъчната шефка Мария Мургина, лидерът на "Ред, законност, справедливост" (РЗС) Яне Янев обяви в Монтана че ще търси отговорност за 10 милиона лева и от бившия вицепремиер в правителството на НДСВ Лидия Шулева.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев погва и Шулева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имаш сили ела да видиш и кмета на Свиленград как управлява града с фамилия Паришеви на свички нива-Полиция,Граничн полиция и свички тяхни хора са на възлови места за да могат да крадат

Чудесен форум! Хубаво е, че изразяваме мнение. Идват избори... това означава всички да излезнем и да гласуваме. Ние сме Българи - Турците пак ще имат стотици автобуси за безплатни екскурзии до Кърджали и други градове! Добре е, че го има Яне - не че финализира нещата до край и е вкарал някой в затвора, но важното е, че ни светва по някои въпроси и кара някои другари да не спят спокойно, а на магистрати да се ровят в бумаги и да доказват обратното! И за Шулева сме чували много неща, много, много се бавят разследванията при нас! Какво стана с Вальо топлото, Мургина - защо не е в затвора - тук се говори за източване на милиони, Софиянски, Иван Костов и тези 200 хил.долара от Кипър - всъшност какво стана там. За Ал.Томов - той пък работил за слава. Дайте да видим някой списък поне и до половината 200-300 крадци-олигарси! Нека картинката ни дойде на фокус - идват избори за кого да гласуваме, не че им вярвяме от предизборните обещания, но няма нови лица - хвърлят се кьор-фишеци, А В ЗАТВОРА НЯМА МИЛИОНЕРИ, НЯМА БИВШИ И НАСТОЯЩИ УПРАВНИЦИ! Вярно е , че на всички тези стари муцуни, които сега са по телевизия и щедро обещават им е НЕОБХОДИМ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР, за да не са подсъдими, а дали изобщо ще има някой осъден и в затвора - дано доживеем и ще видим!

Знам, че Шулева е джедаин по произход бе мършляк. В случая това няма значение, защото всичкото това на под-човека Яне са кьор фишеци и мижи да те лажем. Ясно!? Ама от де толкова акъл, та да схванеш?

И ДЕЦАТА ЗНАЯТ,ЧЕ ЗА ЧИСТИ РЪЦЕ У НАС ТРЕБВА КАПАЦИТЕТ ДОСТА ПО РАЗЛИЧЕН ОТ ТОЗИ НА РЗС! И ОЗНАЧАВА ВЪРХУШКАТА,КОЯТО ОВЛАДЯ ИКОНОМИКАТА И ПОЛИТИКАТА СЛЕД 1989 ДА СИ НАПРАВИ СЕПУКО! КАК ЩЕ СТАНЕ - ДА НЕ СМЕ ЯПОНИЯ ПРЕЗ СРЕДНИТЕ ВЕКОВЕ? ЯЯ, А И ББ ПРОСТО ПОВТАРЯТ С МАЛКИ НЮАНСИ НОМЕРА НА СИМЕОН И ВОЛЕН ЗА ТРАЙНО И СОЛИДНО ВЛИЗАНЕ В ПОЛИТИКАТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА СИГУРНО ПАРЧЕ ОТ ТОРТАТА,ГАРНИРАНА ВЕЧЕ И С МНООГО ВКУСНИ ЕВРОЧЕРЕШКИ! КАТО ЧЕТА ПИСАНИЯТА НА ДРУГИТЕ СЕ ЧУДЯ ОЩЕ ЛИ ИМА ТОЛКОВА НАИВНИЦИ ИЛИ ПРОСТО БЪКА ОТ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ?

КНИГАТА Е ПРОЗОРЕЦ КЪМ СВЕТА,НО ПРОЗОРЕЦА КЪМ СВЕТА МОЖЕ И СЕ ЗАТУЛЯ С ВЕСТНИК

Не се страхува! Защо? Че за тая шумотевица лесно може да му се скрои една катастрофичка. Може би има някой , който му пази гърба. Може би шумотевицата отвлича вниманието на електоралните единици от нещо по-важно за някого.

Някои раздвоени личности тук сами си пишат похвали.

Не знам дали вярвате на ЯЯ - но не вярвайте на ББ - комунизъзъмът има само едно лице - без значение колко лица ни го предлагат - ето преди изборите ни казват /те комунистите/ ние ще направим това , онова, трето , четвърто, Че вие до сега стоите на власт що не казахте - Ние направихме това ..............и пак обещания, и пак нови стари лица - преоблякъл се Илия -погледнал се пак комунизъм ама сега във формата на мутра!Българино , не свикна ли преди избори да ти замазват погледа с първи копки и втори обещания многократно потретяни и безкрайно щедри. Гласувай не както ти казват, а по съвест, ако имаш все още такава.

Забелязвате ли кои най много лаят срещу Яне?! ДЕСНИТЕ ПЕДАЛЯ! Щото им бърка сметчиците отново да ни скачат... по главите! Надка Гаража, Браво, Ваньо, Бакъра и пр. Завръща се и Фил Кенеди, друг титан с ЛЯВА ориентация, Баба Мазол и пр. изкукуригали копанари ненаплюскали се.

И аз джафкам, но не хапя!

Г-н ЯнеВ, Вие сте типичен наивник на средна възраст. Няма да успеете. Г-жа Шилева е играч на Високата топка. Това трябва да се знае. Тя овладяАлбена без да я усетят.РМД-Албена в началото работи само за нея. Даже чистачките от курорта си продадоха акциите на Шулева. За това трябва акъл, а не Вашия първосигнален напън . Шулева е инженер и вие сте елементарни опоненти. Луд умора няма!!!

абе малоумник ,ако всички от ДС бяха като ЯЯ - лошо ли щеше да е.Всички си имат по света ДС.Проблема не е в ДС,а в измекярския БГ ген.ЯЯ да продължава все така.

Към някой форумци: не може да плюете така срещу патриота, който може да се казва и Янев и е за ... държавата България? Защото храчките ще паднат върху ..изкривената ти физиуномия, глупакоооуууу-у-у!?!

А как така му пускат от ДАНС на него папки да ходи да се перчи по телевизията? Кой е шеф в ДАНС - Петко Сертов, човек на Станишев и БСП. Ха какво съвпадение! Да не би Янчо да му бутат гювеч от БСП-то да та го ползват после. Те и сега си го ползват де, нали го ползваха да внесе предложението за 8% бариера за изборите. А тази бариера я искаха от БСП да препънат СДС-то. Хм, пак съвпадение... То накрая ще излезе продукт на Станишката. ДОбре го ползва досега...

ПП Атака и Яне Янев-НАРОДНИ БУДИТЕЛИ. Ще гласуваме за тях.

Яне - още един Волен, който ще обслужва комунистите.

Как така нито един сигнал на Янчо не е срещу ДПС/Доган или БСП!? Дали тези партии управлявали последните 4, ДПС 8, години не са правили делавери? А Янчо редовно плюва по СДС, НДСВ... Странно...Д не би да е свързан нещо с ДПС-то или комунистите? Даде донус до кмет помак, но забележете, които беше разбилонопола на ДПС в смесените райони... Пак странно... Абе Янчо да не му дърпат кониците Доган и БСП, така ми изглежда.

БРАВО! СТИГА МЪЛЧАНИЕ! И ШУЛЕВА КАТО ДРУГИТЕ БЪРЗО ЗАБОГАТЕЛИ С НАШИТЕ ПАРИ КОПУВАТ И ЗАМЕНЯТ ИМОТИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! НЕКА ВСЕКИ НАПИШЕ КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗНАЕ И ЩЕ СТАНАТ ТОМОВЕ! СТИГА ДА БЪДЕМ МЪЛЧАЛИВИ БАЛЪЦИ!

А Шулева от кои е бре, глупчо, знаеш ли? Като си се определил като десен екстремист добави спокойно отпред и едно глупав.

истинските промени стават единствено и само с кръв.всичко друго са само сценарии. пример; кмет от БСП и Гербер заедно ортаци в бизнес а ина4е се плюват по медиите. разиграв топката без противници

Радикално трябва да се смени политическата система. Нова конституция, нов избирателен закон: максимум 100-120 депутата, мажоритарна система или поне смесена 50:50. Референдум за президентска република също може. Преразглеждане на всички концесии и на всички монополи в услугите газ, електро, водоснабдяване, парното. Сериозни реформи в съдебната власт. Изборност на съдиите по американски образец. Пълна промяна на НПК и на НК. Толкова много неща ТРЯБВА да се направят, че чак не виждам кой ще се заеме. Така сме затънали, че .

Гласувайте! Гласувайте! Гласувайте! Не се правете на интересни, а гласувайте - когото си харешете. Гласувайте и изберете най-малкото зло. Само ако гласуваме ще спрем корупцията и купуването на гласове.

Много добре,но не с ултиматом. -Ако спечеля изборите,ще направя това и това...! Той и сега им разбива психиката,нека и ако не спечели изборите да продължава в същата насока. Защото преди избори винаги се явява по един такъв касоразбивач и после всичко бързо отшумява.

Извинявайте, но някой да е чул да е осъден някой от разследваните от ЯЯ? Кой ли му дава информация от която не се стига до никъде? ..... Разни въпросчета и мисли за лицето Янев.

Янев за пореден път показва, че е безкомпромисен с корупцията !

Bravo na Yanev!!!!!!!!!!! Nai posle da se setyat da proveryat tazi dama,i ako proveryat sem Velchevi ste glasuvam za tazi partia.Vse pak e dostoen za uvajenie che se usmili da im narushi spokoistvieto i sania.I ako uspei da povdigne dela sreshtu tezi kradci znachi tova e choveka koito triabva na nashata darjava.Da prigotviat VIP kilii v zatvorite i da gi nastaniat na toplo

прав за това което си писал - но национализация социализация което не е лошо защото в този режисиран преход към капитализъм бяхме ограбени жестоко от комунистическата номенклатура , оставиха ни без опозиция - взехме най лошото от капитализма и загубихме наи доброто от социализма....за съжеление...Сега виждам че са ни оставили едно право-ДА ОТИДЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ И ТУРЦИТЕ ВМЕСТО 40 ДА ВКАРАТ САМО 4 И второ:наказателен вот - ИЛИ ЗА АТАКА ИЛИ ЗА ЯАНЕ ЯНЕВ И ДА ГЛЕДАМЕ СЕИР КАКТО ТЕ СЕ ГАВРИХА 20 ГОДИНИ С НАС...

Много си прав прост завистпив народ сме затова няма сами комунистите да ни шибат а целият свят.

Това, което говори ЯЯ го иска целия БГ народ. Да излезнат наяве крадците, грабителите на държавата и държавните богатства. И да бъдат осъдени най-строго за това. Но дали е във възможностите на ЯЯ да го направи дори и да дойде на власт ??? Всички са затънали толкова надълбоко в лайна, че само военен режим тип Пиночет ги оправя. За съжаление декларациите на ЯЯ са само предизборен блъф, ако знаеше нещо и иска да работи за сънародниците си, не би трябвало да чака дали ще го изберат или не, а още от сега щеше да пусне списъците с крадците във власта. А сега само се заканва, че ще го направи и после както всички останали досега, ще се окаже, че няма такива списъци и всичко си е ОК. ДЕЙСТВАЙ СЕГА ЯНЕ, ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО.

Браво Анализаторе,абсолютн прав си.Има и нещо друго:Ако всички престъпления извършени спрямо България за тия 20 години излезнат на бял свят, на нас обикновените хора няма да ни остане нищо друго освен да се хванем за ръце и дружно да се удавим в морето.Защото сме го допуснали.

Кудкудяка пък не снася, ей това е Яне Янев, въздух под налягане, перко наумов, до сега да има някаква файда от неговото кудкудякане? Няма, няма и да има. Поредния комунистически клонинг, целящ да отцепи още малко от гласовете вдясно наляво.

Какво искаш от Янев, да ти прочете книгите на Д. Златков за олигарсите? Информацията, която искаш я има във вестниците Уикенд, Шоу и др. от жълтата преса. По реповете е пълно с книги за бързо забогателите. И в която и селска кръчма да отидеш ще ти дадат същата информация с която Я.Янев се пъчи. Защо му се обръща внимание на този, незнам.

ЯЯ може да е всякакъв, но за Шулева е прав, както и за другите неща, които говори. Който приема нещата САМО като предизборна шумотевица, да се замисли откъде и как се появиха такива като Шулева и другите мишени на ЯЯ и защо другите мераклии за власт се пазят като от огън да не споменат името на някой мошеник и прононсиран крадец - защото такива има между всички тях и е някак си неудобно да кажеш, че другарчето ти е корумпирано, че е забогатяло по неясен начин и че и ти се облажваш от това. Така че нека и ЯЯ, и други като него да говорят и то без задръжки. А ако пък се намери някой и да подгони наистина тези честно забогатели типове, това би било вече наистина нещо добро в тази държава.

поредният атакаджия!

какви коментари само!!!и се предполага, че това са интелигентни хора,боравещи с комютри,знаещи...ами те циганите са 100 пъти по-единни от вас,за турците да не говорим....плевели сте вие...не народ , а мърша...затова сте на туй дередже...и ще ви шибат комунягите и фесовете!!!!!!!!!!

янчо доганчо,много елементарно стана

просто не върви на този Яне все ткива ги захваща дето не им се вижда краят на веригаата.......... има бая за разплитане или разковаване на звената по веригата..нали????

Защо не изнесе веднага списъка с тези 500 олигарси ? Защо само ако бил избран ? Ако си милееш за народа Яне,пусни го веднага ,да ги видим тия изедници - не че нв ги знаем,ама така ще е черно на бяло ! Ако искаш да спечелиш народа - пускай списъците Яне и още веднага ( прдизборно) им прибери парите и ги върни на ограбените българи ! Аз искам да видя поне един осъден от Светата Троица СДС (СерГей,Доган ,СИмеон)- и от 12 те апостола -Маргини,Галеви ,Баретата ,Орешарски,Овчаров,М ,Шулева,Велчев,Очите ,Диневи и т.н

Вярно е, че МВР у нас е неефективно, но не говори глупости. Първо, Израел има 180 000 армия, което е 5 пъти повече от нашата и е 50 пъти по боеспособна във всяко отношение. Така че могат да си позволят малка полиция, понеже военните патрулират по улиците денонощно. Второ, човек ако иска да докаже нещо му трябват читави доводи, а не фойерверки от сорта израелската полиция е по-малка от нашата. Пич, говори умни неща!!! Трето, електроразпределител дружества не трябва да се пускат на борсата, а да се национализират! Иначе пак ще има частен монопол, но на много акционери, и тогава мениджърският екип ще ги източва, от което ние пак нищо не печелим!!! Четвърто, забрави концесията на СОФИЙСКА ВОДА. Там също се краде на поразия! Пето, не виждам как ще осъдиш всички тези хора като съдебната власт е корумпирана и не подлежи на контрол. ИЗОБЩО, ОБЕЩАВАЙ НЕЩА ДЕТО МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ, А НЕ НЕВЪЗМОЖНИ РАБОТИ!

Не знам кой стои зад Яне, може и да сте прави. Но, независимо от това, ако може в Централния да послонят Станишев и Р.Петков, Доган и К.Дал, Симеон и М.Велчев, Мургина и Шулева; то тогава бих вдигнал паметник на този зад него, пък бил и сам А.Петров.

хубаво е човек да си има мечти, дори и несбъднати.А какво ли ще е наистина да се сбъднат! Какъвто и да си Яне, докато четох поне за 5 мин ми стана хубаво.Давай все така!!

Това тотално недоразумение Яне, явно чифутите сериозно го гласят. Тая истерична кампания негова дето я води от почти година и всички медии я подхващат и го разнасят като плашило по тях, трябва да ни подсказва, че куклуводите са му осигурили място в следващия парламент. А пък това ходене до Из-сра-ел в навечерието на изборите, може да го приметете като доказателство за запазеното му от тях място в следващия парламент. Под-човека Яне е отскочил да се консултира с господарите си.

хубаво е човек да си има мечти, дори и несбъднати.А какво ли ще е наистина да се сбъднат! Какъвто и да си Яне, докато четох поне за 5 мин ми стана хубаво.Давай все така!!

Нападанието - най-добрата защита. В никой случай Шулева не е крала, Гагаузов също и всички знайни и незнайни.Срамота е Яне да ги хули. Просто го обявяваме за ЛУД и си продължаваме- Аз бих предложила да помислим за откриване на нови места в парламента, за децата на сегашните депутати. Ако родителите им не са още пенсионирани, дацата по параво да си влизат в парламента и да се учат на честна работа, докато родителите им не измрат по местата си. Със сигурнст достойно по същия начин ще продължат, а пък такива като Яне няма да скучаят, а пък ние рацбира се ще си коментирамел

Ако е завлякла само 10 милиона с мед ще я мажем. Яне, Янееее, тя е от милиардерите бе, брато! Всичко си е опекла, следите е замела, нейни са хората и в следприватизационния контрол.

NEKA GOVORI MOMCHETO! LOSHO NIAMA! mOJE NIAKOI DA SE IZPLASHI I DA KRADE PO-MALKO!!!

Бсичко, което е чул да се говори от сините за далаверите на управляващите, Яне го повтаря. Ченгесарск комуноидни медии му дават поле за изява, а ДАНС му подхвърля нещо като инфо, което да звучи достоверно. Говори така, че да се хареса на обеднелия от кражбите българин. Дава неизпълними обещания

Браво на Яне! Дано се поразрови и в Правосъдното Министерство. Там е най-интересно.

Лчно аз ще му помогна със сведения, ако поиска...!!!!