10 коли изгоряха в София - снимки

Десет автомобила са опожарени тази нощ при три умишлени палежа в София. Основната версия на разследващите е, че обект са били колите на криминално проявени лица, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - 10 коли изгоряха в София - снимки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА БОКЛУЦИТЕ КОЛИТЕ НА БОКЛУКА

za pojara v mladost znam 4e e zapo4nal ot renoto ( clio ) struva nai mnogo 2500 lv. za momcheto sam siguren 4e ne se zanimava s gluposti tai kato raboteshe v edna firma s men i e na rabota ot 9 do kam 18 4asa za 40lv na den daje i pari da si plati grajdanskata nqmashe za tova mu e na chasti za drugite koli nz !!!

На мен пък една мутра ми ритна колата, защото се беше качил с луксозното си возило на тротоара, а аз си вървях по пътя и не го пуснах да слезе от горе.Но всичко това стана на 20м от двама полицаи, които дъвччеха кебапчета до кола на МВР на ул.Искър и бул.Левски. И те НЕ РЕАГИРАХА.

почна се!!!!

На мен пък ми ритнаха колата с крак-беше една мутра, дето беше паркирала луксозната си лимузина на тротоара и аз имах неблагоразумието да си вървя по пътя, а не да сляза и с реверанс да го оставя да слезе от там, където пречеше на пешеходците.Но върха на пикантерията беще,

Малий колко си тъп! Ми вземи гласувай за Костов. Точно ще сте двама - ти и жена му.

Kakav komunisam . be glup4o, ne razbra li , che otdavna zhiveesch pri kapitalizam?

Каквито и да управляват, все ще са българи. Народа ни е пак български. И какво? С този манталитет на лъжльовци, крадльовци и абсолютно ниска физическа и морална хигиена какво ще постигнем - НИЩО, нито сега, нито в бъдеще. И най-лошото е, че много малко се стремят да променят себе си. Винаги причината е в (по хронология) турците, фашистите, комунистите, демокрацията, циганите. НИКОЙ не слага себе си при виновните. Пълен напред!

Някой ще приберат пари от застраховки. Вчера в Бургас горяха две таксита. Хубав начин да избиеш колата. Така е, като се оливат с Шваке-то и стойността на колите. Направо плачат за това.

toa vo mkd go nema

Според мен са ги запалили пешеходци, които не могат да минават от тях :) А също така твърде вероятно е това да е дело и на майки с детски колички, които се заклещват периодично между возилата....

Нищо по никакъв начин не възпира разгула на престъпността в Б-ия. Да помолим Обама, като изтегля войски от Ирак, да ни изпрати един контигент, който да се заеме с въвеждане на ред в нашата държава. Не че САЩ успяха да направят това в Ирак, напротив, но там не това беше целта отначало, а после се оказа невъзможно. Но с нашите улични престъпници мисля че може да се справят. Тук народът ще ги подкрепи.

ласувах за Костов, гласувах за Симо...Сега за кой да гласувам? - абе за Костов добре си гласувал, ама после щом си гласувал за Симо, горе май няма никой !

Или да ги махаме или ние да се махаме ..трябва секи да си помисли добре защото да не ни махнат нас те? мои приятели сега пак заминават за Англия работа бол..да не говорим запортугалия..собств на фермата за ягоди ни прати мей не 3-ма 100 да ми пратите ги взимам на работа 50 евро на ден с безплатно спане..за Англия..избора е огромен с пловдивските фирми...800 евро но заминаваш с трудов договор законен одобре от нашата кирлива държава и това е после си зимаш 6.50 паунда на час ..афе ко да обяснявам ..мизерните политици и мизерните полица(не казвам 4е няма свестни) да си ходят..ама каде да отидат...

Миналата седмица горя кола и в Красно село

С ТЕЗИ ВЕРСИИ ПОЛИЦИЯТА Е ЗА ГИНЕС ПО ТЪПОТИЯ

Bravo,samo taka !!!!

единствено ми е кофти за замърсяването на въздуха...

Палежите са извършени от мутри-застрахователи !!!

Необходимо е да се провери дали всички табели с номера са при автомобилите. Много възможно е да са запалени 10 автомобила за да се измъкнат незабелязано табелите на единия от тях. Вероятно се готвят нови отвличания.

В центъра на Божурище всеки ден две ченгета с патрулка и радар дебнат идващите от Гормазово коли . Няма лошо. Днес минавайки покрай тях пеша разбира се. Единия извика спирай тая кола показва 74 км/час. изскача единия с палката, спира колата размениха си усмивки и по живо по здраво. Разрешената скорост е 50км/ч. А през това време едно момче явно не им беше познат на двамата джандари, търпеливо изчакваше да бъде разкостен от тия хрантутници. Ей ченгета закона е еднакъв за всичките. Сигурно и на оня тиквеник дето блъсна момичето му се усмихвхте по тоя начин, Та затова всички шофьори трябва да минаваме през тия бабуни /заспали полицаи/ монтирани из божурище

С гласуване нема да стане! Гласувах за Костов, гласувах за Симо...Сега за кой да гласувам? За Борисов?

Браво, много добре си го казал. Така е! Омръзна ни тази лавинообразна престъпност, корупция, наглост, дебелоочие и безхаберие. Трябва пълна промяна!

Мутрите пак огладняха. Няма пари за курви и чалгаджийки, пък и много скрап докараха от Европата и никой не ще да копува таратайките им и отново са на ход.

от тая шибана държава, нищо добро не се очаква! хайде бе хора, време е да ги махаме

Хайдутите на Ильо Малешевски действат, а пък може и Робин от Локсли да е дошал

Като се напише криминално проявени лица се очаква хората да кажат абе майната му тези са престъпници. Да ама не! Има ли престъпление - умишлено подпалване? Явно има! Освен това няма такова понятие в правораздавателната система - Криминално проявено лице!!! Полицията да си свърши работата вместо да се чуди как да се скатае!

Ако паркираш на неточното място другия път няма ад питаш умнико! Да не мислиш, че са искали да подпалят Крома-та на стареца?!

СМЪРТ НА КОМУНИЗЪМА СВОБОДА ЗА ХОРАТА

Евала !!!

У нас тези неща стават най-често когато се карат конкуренти в нечистия бизнес .С много малки изключения -когато работодатели си измамят работниците и ги оставят без заплати.Чудя се само защо при толкова масови измами от този род а и в случаите когато престъпните гадини оставят хора без жилища не последват такива актове на възмездие?

Обяснението е просто,господа полицаи.Палежите са извършени от мутри-застрахователи .Така тези които имат по-лъскави коли и не са ги застраховали ще ги застараховат сега.Подобни палежи имаше преди 5-6 години и причината беше същата.Подпалиха няколко автомобила на напълно невинни хора .След една седмица под блока повечето съседи с по-нови коли вече се бяха окичили с нови стикери...

В слатина изгорелите коли са 2.

Тъп въпрос.

това е то,когато правораздавателните органи си играят игричките, хората са принудени да се саморазправят.Засега само между тях, но после следва и със съответните ментараджийски институции.

къде е МВР?

Демокрация........!

запалили са 3, изгоряли са 10. е, да са имали застраховка ще кажат властите. власти ли казах, къде са? гласувайте за галеви, партията на народа!

Да, вероятно собственика не си е дупчил билет в рейса на 10.03.1987г....Колко са бързи със заключенията !

Ostaveti gi malko na mira tezi mutri, te sami ste se uzbiqt.

Всекидневни убийства,палежи, грабежи, всичко това поради абсолютната некадърност на министър Мики Маус. Полицаите не го уважават,защото разбраха, че е некадърен партиен послушко, бандитите не се страхуват, защото знаят, че партийните му дружки и коалиционни партньори ще ги закрилят и резултатът е налице! И колкото по-дълго търпим тази тройна пасмина да ни управлява още по-лошо ще става! Мислете и гласувайте, забравете за гъбите тази година, иначе България загива!

а така,изпозаколете се,запалете си имуществото и да направите повече място за турците и циганите

Ти това ли чакаш да стане, за да разбереш, че не живеем в нормална държава?

живея в Слатина. Една от горелите коли (фият крома) е на 70 и кусур дядко, направо ми е жал за него. Сигурно няма да си прости, че e паркирал точно там и е пострадала и неговата кола.

Абе защо моя Москвич не са го запалили ?!

няма такова нещо - писна ми полицията да се оправдава с тия клишета!

СВОБОДА на НАРОДА!