Коментари - Какво се случи пред клуб “Соло“ на Велика събота | dnes.dir.bg
назад

Какво се случи пред клуб “Соло“ на Велика събота

Бяхме се събрали да отпразнуваме рождения ден на Васил. Ходим редовно в този клуб вече повече от година, тъй като там е спокойно, никога не е имало скандали или конфликти.

Обратно в новината

Коментари - Какво се случи пред клуб “Соло“ на Велика събота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на пича с ножа. Всички побойници да си намерят майстора и бг да се изчисти от боклуци

Писна ми от платени писачи по форумите,пействащи едни и същи психарски злобни и агресивни коментари.Докато майката на Илиян се плюнчи и се прави на актриса по телевизията,бащата плаща ,за да се манипулира общественото мнение.Пожелавам на сина им да гние цял живот в затвора,а ако не-дано Съдбата го накаже жестоко .Искам да кажа,че в днес.бг публикувах мнението си относно психара убиец и бях банн-ата от там,без да съм използвала нецензурни думи..за какви манипулирани и платени медии става въпрос,пожелавам на всички замесени да си получат заслуженото,изроди.. на праха на момчетата

Айде пак Максим Ствиски - виновен до доказване на противнот. Гражданското общество не е нищп повече от мрънкащи идиоти, на които някой им е виновен за нещо. Не оправдавам отнематенето на човешки живот, но да лепите етикети убиец при условие, че не знаете какво е станало, не е израз на гражданска позиция, а чиста проба българска идиотия.

По-комплексарски материал отдавна не бях чел - явно мразиш спортистите...Не си бил там за да даваш мнение.Дали наистина положението е било толкова тежко,или смотаното комплексирано програмистче-педалче се е уплашило че ще го бият и е превъртяло?ДАли наистина положението на приятеля му е било толкова тежко?Може би хокеистите само са го бутнали леко,онззи,щото и той е бил 40кг жалка отрепка е паднал на земята и гаджето му решило да извади ножа и да ги заколи и тримата....

Тези спортистчета много буйни бе , помните ли оня Андрей Монов дето мама и тати бяха голяма работа, големият връзкар ? ULTRAS от Левски, гадните наркоманчета. И него с нож го убиха и то пак в компания на 10на души. Същите помиярчета бяха и те - само се чудеха с кой да се сбият на принципа 10 на 1 , обаче си намериха майстора !! И тук случаят е аналогичен - съмнява ме сам човек да нападне трима след дискотека.. По-скоро онези са се правили на мъже по нормалния за България начин - много на един, само че са попаднали на грешния човек. И за да убиеш човек в гърба има само 2 места на които може да стане и това са черния дроб и бъбреците долу, или врата и сънната артерия горе. Което означава че може да е било при близък бой, а не при бягане че не виждам как някой ще бяга от зор с гръб към мен и аз ще го забода. Ама от МВР-то пак ви подхвърлят някакви смешки и вие пак лапате кукичката. Само смърт за разбеснели се наркомани-спортистче като този умрял хокеист !!

В критична ситуация не се мисли - ей сега, специално ще гледам да ударя този или онзи в крака, а не в плешката. В такива моменти време за разсъждение от този тип няма. Познавайки напомпаното самочувствие на спортистите, си мисля, че те са предизвикали сбиването. И че наистина са пребивали едното момче, а другото просто не е помислило, че с нож /може и джобно ножче/ превишава правата си при неизбежна самоотбрана. Просто народът е казал - седем пъти мери, веднъж режи. Не отнемайте ролята на следствието и на правосъдието.

Абе каква самозащита, какви глупости?!? Като е искал да ги защити с нож /макар че е глупаво/ - в краката да ги беше наръгал, в ръцете, да ги спре по някакъв начин, а смъртоносните удари самозащита ли са? Защо защитавате убиец?

Ако наистина са тримата са пребивали приятеля на Илиян и той се е намесил за да го спаси, то това обяснява раните в гръб. И казусът си е неизбежна самоотбрана. Не бързайте да давате квалификации, без внимателно проучване на всички факти. Най-малкото на база примитивното делене на сини и червени.

Moje li ei-takza da ybiesh,za kef!Vurvqt mladeji po ylicata,v malkite chasove,otivat na bar.Presreshta gi mlad muj i iska cigara,dvamata podminavat,a Stoqn spira da my dade cigara.V tova vreme izroda izvajda noj i go probojda,zashtoto my se Myshkalo.Ybi go na mqsto.Taka,che ne vinagi ima opravdanie za zverstvoto.

Прав сте, особено последните изречения! Само ще посоча СТРАШНО Е!!!

Прав си, но в нормалния свят! С оръжие навсякаде трябва да се ходи, за жалост е така! Това е България и едно момиче Лара Кофт по надолу е описала точно! Но всеки си затваря очите! И ето поредния убит! До кога! А май този път убиеца е жертва, и браво, че е носел нож, защото сега щаха да са два трупа, ала други! Аз питам защо останалите 6 души от компанията на убитите са стояли безучастно? За мен тези хора са съучастници в убийство и трябва съд за тях!!!

Хора, българи, не е важно кой откъде е и с коя партия може да бъде свързан! Децата ни губят човешкото у себе си - Пази, Боже! Стига сме се делили на селяни и граждани /за някои граждани са само софиянци, които възприемат София като своя собственост, едва ли не/! Време е да помислим кое е това, което дава чувство на безнаказаност на все по-големи групи от хора и, за съжаление, на все повече младежи. Все по-често в България се проявява законът на джунглата, вместо да има реално правосъдие с последващи ефективни присъди. Ако имаше страх от затвор, дали щеше да има толкова убийства? Момчето - убиец в случая убива двама души и ранява трети. Човек с нормална ценностна система след първия удар би се стъписал, колкото и да е афектиран. Случилото се е трагедия от много гледни точки. За загубата на родителите на убитите деца всякакви думи са недостатъчни да я опишат. Но трагедия е и явлението неуважение и незачитане на човешкия живот като нещо безценно и неизмеримо. Трагедия е и липсата на доверие у обществото, че по цивилизован начин /чрез институции, полиция, съд/ може да реши проблемите си. Сънародници, призовавам Ви към размисъл! Трябва да се започне от някъде с връщането на човешките ценности. Не е достатъчно само домашното възпитание. А възпитанието на Улицата, на средата, в която попадат и трябва да оцеляват в нея.....???!!!!! Това е в пъти по-мощен фактор за оформяне на характери.

Много е лесно сега всички да се нахвърлят върху убиеца. Интересна е гледната точка на Владо, която дава малко по-различен поглед върху ситуацията. Много е просто да се анализират събитията в една нормална обстановка. А в критична ситуация? Когато са те изправили до стената. Когато пребиват приятеля ти на метри от теб няколко яки момчета (както всички знаем хокеистите не са слабички). И приятелката му крещи от ужас. За вас не знам, но в подобна ситуация аз самият вероятно бих действал по същия начин. Никой никого не е имал намерение да убива, най вероятно. Просто проблемите след това са много, не друго. Но в меллето човек се озверява и много-много не мисли какво прави - само гледа да не го ударят лошо и да парира противника. Аз съм сигурен че това момче, убиецът де, сега горчиво съжалява и би предпочел да го пребият от бой, но да не се е намесвал. А пък и когато си мъж... А що се отнаса до Перник - да там има известни традиции. Но това всеки го казва пост фактум. А не като стане нещо в Буркас или Ловеч, например. И още нещо. В центъра на София да заколят двама души и полицията да стои и да не знае какво да прави, това е върхът на непрофесионализма. И един ден след това в МВР се събират да обсъждат не друго, ами отвличанията на бизнесмени. Сякаш, видите ли, живота на партийните спонсори е по-ценен. Нещастници!

На мен ми се струва, че този перничанин (уж работил незнам си къде, кой знае дали е така) разказва историята наопаки , на 180 градуса. Което означава, че дори не съжалява за стореното, а иска да се изкара той жертва. Дано го разкрият докрай

Мен малко ме съмнява, че компания съставена от три момчета и две момичета (двама от които чужденци) ще се нахвърлят върху бая голяма коч компания със спортисти в нея... и ми звучи достатъчно правдоподобно наръгването в гърба да е дошло докато са се били подредили в редичка да ритат приятеля на убиеца... ако са били много по-силни е оправдано да извади нож за да се защити - друг е въпроса, че никой нормален човек не тръгва с нож на дискотека. Каквито и оправдания да казва си остава убиец! Доста интересна ми беше и информацията за полицаите и БП - чудя се дали и по тая линия ще се направи разследване за немарливост...

Надявам се камерите да са заснели това, което се се случило и истината да се намери. Фактите обаче говорят в подкрепа на убиеца. Според мен наистина убитите са ритали неговия приятел и в опита си да го защити ги е намушкал в гърба. Лошото е,че не е преценил последствията.

СЕЛЯНИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗАХА ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ.ЛОШОТО ЗА НАС (СТОЛИЧАНИТЕ) Е,ЧЕ ТИЯ КРИВАЦИ ДОЙДОХА НА НАШ ТЕРЕН ДА СИ ПОКАЗВАТ МАГАРИИТЕ!ТЕЗИ ГЛЕДКИ ЩЕ СА ЕЖЕДНЕВИЕ ,ДОКАТО НЕ ИЗГОНИМ СЕЛЯЦИТЕ ОТ СОФИЯ.

полицаите гледаха, ...бърза помощ закъсня... само в България може да стане такова нещо. П.С. арх. Петър Диков на бесилото за 'красива' София

никой от пишещите не обърна внимание на деня и датата: Велика събота. Може би мястото и на двете компании би трябвало да бъде в църквата или у дома - с цветя, козунак и яйца. Дори и да не са набожни. Там ли се отбелязва Великден - в чалгарската дискотека? С алкохол. Нали (казват по интервютата) били уж вярващи момчетата. Дори и в най-атистичните семейства точно пък на Велика събота в нощта срещу неделя (поне тогава) хората са си у дома или н черква. Жалко за нас, все по-жалко за Чалгария.

Кои сте вие че да съдите питам аз?Няма виновни и неминни,истината е някъде посредата.Това и нашата страна и отсега нататък свиквайте,защото това ще продължава.Само за сведение искам да ви кажа че аз също излизам с газов пистолет, нищо че съм момиче, защото само така можеш да уцелееш в тази джунгла.Няколко пъти ми се е случвало да се сбевам в дискотека, и в един от случаите бях потресена как охрана седеше отстрани базучастно и си снимаха с телефоните.Чак когато ни разтърваха случайни хора и започнах да ги храня какви са нещастници чак тогава се решиха да ме изхвърлят от заведението.Това е суровата действителонст и всеки се спасява както може - едни ще са победители,други победени.И вкъщи само да стоиш нямаш гаранция за сигурност.На които не му харесва,границите са отворени, жалко е наистина, но положението по- добро няма да стане!

Това, което разбрах е, че охранителите на дискотеката са били по-загрижени за живота на пострадалите от полицаите, пристигнали там (коментарът е излишен). А относно това кой носи най-голямата отговорност... надявам се съдът да реши безпристрастно (това, че момчето-убиец има връзка с президента Първанов не трябва да се забравя), тъй като на мен лично нищо не ми се изясни от може би леко изопачените факти представени от роднините и приятелите на двете страни от конфликта. Лека им пръст на загиналите.

И аз съм на това мнение! Не съм бил там, но изчитайки всичко по нета и с малко логика, стигам до същия извод! Някои питат защо е ходил с нож??!! Оръжието се продава за самозащита и най-вероятно с тази цел е било използвано. Ако някой от всички тука разбирачи, попадне в тази ситуация, какво - ще лежи на земята и ще чака да го ритат?! Не бъдете и толкова наивни зомбита да вярвате на това, което се пише и говори по медиите. Всеки редактор иска материалите на неговата медиа да бъдат гледаеми и чуваеми, за да си продава рекламите, а дали има много истина в написаното и излъченото, това за него не е важно! Твърде много агресия има на екрана напоследък - ние неволно/подсъзнателн започваме да я прилагаме към околните ни. Роди се злоба от безсилието да се справим с ежедневните ситуации, но определено това не е начина за излизане от дупката. Нека се опитаме да сме по-добри и търпеливи, това е начина за да се запазим като хора. Другата пътека е без изход и води надолу...

Жалко за момчетата,млади,живо е бил пред тях,а вече ги няма.За виновника само едно СМЪРТ.Това,че татко е от БСП не трябва да го спаси от КУКАТА.За едно наздраве да убиеш двама човека,тава е лудост!!!Виновният да си получи заслуженото!!!Никакв милост за УБИЕЦА!!!И,ако този УБИЕЦ бъде оправдан,жалко.

Излишна агресия от страна на Тодоров. Ако ще и майка му да са обиждали това са само думи. Трябвало е да си сдържа емоциите. Сега двете момчета са мъртви, а той ще лежи в затвора до живот за тази глупост.

Това е момчета, алкохолът е дрога номер 1 на агресията, доказано. И докато всички реват срещу алтернативните дроги и искат най-високи присъди за тях, по телевизорите ви облъчват с всевъзможните ракии и водки. След, което следва сигурно 70% от инцидентите - от битови, до улични. Спомнете си последните 3-и улични инцидента дали не бяха свързани с прекомерна употреба на алкохол. Лека им пръст на момчетата, свръх нелепа и скандална ситуация.

Да Manolka, София е отвратителен град пълен с комплексирани селяни (извинявам се за израза не обичам да категоризирам хората но те са такива) И ако се върне софийското жителство мисля че нещата ще бъдат малко по-добре. Мир на праха на момчетата и искренни съболезнования на техните родители.

NERAZUMNITE KOITO PI6AT NEDOMISLENITE SI KOMENTARI TUKA, NEKA PRO4ETAT KOMENTARA NA zapoznat - EDINSTVENATA SMISLENA VERSIJA, KOJATO PRO4ETOH

спортистите са решили да покажат на по-слаботелесните кой командва парада в София и са решили да ги счупят от бой. Компанията на естонците, компютърния програмист и студента Илиян явно са усетили че нещата отиват на бой и са излязли от дискотеката, обаче спортистите са решили да ги последват извън дискотеката и са ги настигнали. Започнало е заяждане и след това бой, обаче вместо сега да оплакваме компютърния програмист който са го спукали от бой с чаши по главата и ритници и най-вероятно щеше да последва съдбата на студента Стоян Балтов, този път за нещастие на биячите една от жертшите е извадил нож и ги заклал. Това е историята. Който си търси боя рано или късно си намира майстора.

я си представете как се наръгват 3-ма човека в гръб. Как са застанали близо един до друг, с гръб към убиеца, или са бягали и той траас единия в движение, докато другия реагира траааааас и него, дори хокииста който е спортист и той не успява да реагира на мълниеносната ръка на програмиста. явно е използвана древната пернишка техника скакауец, защото иначе това просто не е възможно. Ако ме разбирате

nazidatelna prisada moljaaaaaa

Убиецът трябва да изгние в затвора без право на обжалване. Не може да убие заради една обидна дума. Ако и този път правораздавателните органи карат по старата традиция, ще има още много убити младежи. Казвам го с болка, защото съм баща.

Убиеца е от село Перник НЕ ОТ СОФИЯ. Айде затваряй си селската уста и си копай картофите!

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЗА ДА РАЗБЕРАТ НЯКОЙ, ЧЕ НОЩНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ЗАВИНАГИ, ЗАВИНАГИ, ЗАВИНАГИ! ПЕЧАЛБАРИТЕ ОБАЧЕ НЕ МИСЛЯТ ТАКА. КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЗА ДА РАЗБЕРАТ НЯКОЙ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАНИЕ СМЪРТНА ПРИСЪДА И ВСЕКИ УБИЕЦ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ. ЛИШАВАШ ОТ ЖИВОТ И ЩЕ БЪДЕШ ЛИШЕН ОТ ЖИВОТ. КАКВО ЗНАЧИ БИЛ ОБИДЕН И УБИЛ ЗВЕРСКИ ДВАМА? ЗА КАКВО Е НУЖЕН ТОЗИ ЗВЯР НА ОБЩЕСТВОТО ДА ОСТАНЕ ЖИВ, ЗА ДА СЕ ПОПРАВИ, МОЖЕ БИ?

Незнам каква е истината. Но всеки пише каква самозащита е това да ръгаш в гръб с нож? А например приятела му е на заметята бият го трима души, той е сам преди това одарен и паднал, около него няма кой да помогне на приятеля му. Едната компания са 9 души, а другата от 4 кой нормален ще сакача на 9 души. Така момчето става и в бързината да защити приятеля си ръга по веднъж и тимата защото, ако ръгне единия другите ще го пребият, а можеби убият. Повечето тук които пишат не са очаствали и не им са се случвали подобни неща. В едно меле всичко се случва в рамките на минута, а понякога секунди! А той носел нож, защо не в този свят ненормален, пистолет трябва, а не нож. Задавам въпрос, ако тези той беше пребит до смърт както млдежа в Студенски град, без да се защити сега щяхте да пишете, обратното! Преди да пострадате и преди да знаете истината непишете глупости! А може и убиеца да е виновен, но има съд!

поредната трагедия с млади хора,жалко за погубените животи и погубената младост,нека не виним само родителите,трябва да виним и обществото което ги изгледа и оформи по този начин тези млади хора,невярвам да има родител който да съветва децата си да се бият,крадат или убиват,няма нормална полиция,няма правосъдие,няма на кого да вярваш,няма от кого да потърсиш помощ,това е България,всичко е направи си сам и оправяй се сам за съжаление

Nqma izvinenie za posegatelstvoto nad chujd jivot, a v sluchaq 3 jivota, nezavisimo kakvo sa ti kazali, ne moje da se vadi taka noj.

видяхме на тротоара пред клуба една компания - 3-4 момчета и едно момиче, НО ПОЧТИ НЕ ИМ ОБЪРНАХМЕ ВНИМАНИЕ. освен това твърдение, си представям младеж да излиза от заведение, пил уиски който обиден пита ама защо ме обиждате сигурно е заплакал като е чул да го наричат говедо. Не оправдавам убиеца, но все пак истината има значение и тя определено не е в показанията публикувани в тази новина.

За всички изхода е един ЕМИГРАЦИЯ или бавна и мъчителна агония в БГ!

много интересно как се е борил за живота си - като ги е мушкал с нож в гърба, егати супер мена, че и трима е успял да заколи - много професионална борба за живот

Омръзна ми да чета как група пияни келеши си мерят мускулите... Сега всеки да си сърба попарата. То в в тази смотана държава човек не може и да се забвалява вече... тук всичко трябва със забрана да става - ораничения с пушенето, ограничения с алкохола, ограничения при шофиране и т.н. Заслужават си го всички неразумни млади. И все пак да не забравяме, че всеки от нас иска да се забавлява, но не и когато е заобиколен от агресивни типове като тези.

Абе вие добре ли сте? Как може? Кой кого обидил, кой почнал пръв? Какво значение има? Да те оправдае за опит за 3но убийство, с 2ма умрели - 3ят бере душа?!!!

po povoda iskam i az da dam svoeto mnenie.jiveq ot dosta vreme v Germaniq ,i moga da kaja, 4e tuk sa6to stavat podobni ne6tastiq.tva koeto mi napravi vpe4etlenie be6e po povod komentara,4e barza pomo6t se zabavila pove4e ot 25 min. , a policiqta stoqla otstrani i gledala dokato priqtelite na mom4etata im okazvali parva pomo6t.hvala na visoko-kvalificirani policai v BG.......za kratko iskam da razkaja edna slu4ka na koqto prejivqh tuk v Germaniq i bqh prqk svidetel.6ofior na TIR bez da se ogleda mnogo dobre v strani4nite ogledala pri manevra na zaden hod blasna velosipedistka,i to dosta seriozno,....jenata po kasno po4ina.no za blizo dve minuti ima6e tri patrulki koito otcepiha raiona,vednaga zapo4na davane na parva pomo6t dokato doide specializiran lekarski ekip.ta v tozi red misli bi bilo tajno i absurdno ako mom4etata sa imali 6ans da oceleqt i toi e bil upropasten to4no zaradi tova bezdeistvie i zabavqne na kompetentnite organi. leka im prast na mom4etata!

Случило се е следното- от компанията на убитите са започнали скандала-имало е предистория в заведението, след това на вън те са започнали да псуват другата компания и са ги нападнали.Приятел на убиеца е паднал а спортиста-който иначе бил кротко момче и приятелите му започнали да го ритат. Убиеца просто е защитил приятеля си-затова ударите с нож са в гръб-затото те през това време са ритали паднал на земята човек и щеше да се повтори станалото в студентски град. Изводите-на убиеца трябва да се даде медал и да има условна присъда за превишаване на правата на самозащита, на убитите-посмъртна присъда за хулиганство, а на останалите от компанията -ефективни присъди. А тези глупости кой колко кротък бил, кой бил син на еди кого си-нямат отношение към случая-пред истината и боговете мълчат...

Майко на убиец, пред кого оправдаваш сина си.Може ли 22 годишен младеж, както го обявиха по новините да бъде завеждащ отдел в Министерството на земеделието по линия на растителната защита. С какво образование синът ти стана завеждащ отдел.И с този ли морал управлява подчинените си. Каква му е заплатата на убиеца.Щом имаш обяснение на всичко, би ли ни отговорила , майко на убиец, дето ти и толкова тежко.

АКО КАКТО ТВЪРДИ МАМИНКА СИНА И Е ДОБРО МОМЧЕ, ТО: 1. КАКВО ПРАВИ МАЛКИТЕ ЧАСОВЕ ПО УЛИЦИТЕ НА СИФИЯ И ТО В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ, 2. ЗАЩО СИ НОСИ НОЖА, 3. КАК ТАКА СЕ Е БРАНИЛ ЗА ЖИВОТА, А ЗАБИВАЛ САМО В ГРЪБ. ИЗОБЩО ТОЗИ НОЖ НЕ ГОВОРИЛИ ЗА НАМЕРЕНИЕТО НА ТОЗИ ЧОВЕК?!

Няма обидна дума, заради която да извършиш оправдано убийство. Ножове, пребивания до смърт - всичко това се превърна в стандартен начин за разрешаване на спорове.

Тези деца с кой акъл са тръгнали на Разпети петък на дискотека, когато дяволът вилнее чрез чедата си.

Първо до ееее - не пиши сантиментални глупости! Кой те е излъгал, че без причина никой не би наранил или убил? В наказателното право отдавна е известен терминът по хулигански подбуди, което е именно без логична причина. Иначе в пияната глава на убиеца може да се въртят много причини, не му харесва как го гледат, дразни го, че се смеят и т.н. Второ, към всички, които се опитват да пишат за неизбежна отбрана и борба за живота си - НЯМА ТАКАВА НЕИЗБЕЖНА ОТБРАНА, КОЯТО ДА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ЧРЕЗ УДАРИ С НОЖ В ГЪРБА, И ТО НА ТРИМА ДУШИ!!! Това си е убийство по хулигански подбуди, кой каквото ще да ми разправя. Всички раздувки на майка му се вписват в така нареченото защитно поведение, нищо повече. Обмислили са стратегията, решили са към каква линия да се придържат и започват да обработват общественото мнение.