Оправдаха обвинените за убийството на Политковская

Съдът оправда днес и четиримата обвиняеми в процеса за убийството на журналистката Анна Политковская, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Оправдаха обвинените за убийството на Политковская | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова по зле, че се опитваш да правиш паралел, между криминално и политическо убийство.А що се отнася до проблемите, Америка е страна, която определено не стои със скръстени ръце пред проблемите си и на работата на полицията им можем само да се възхищаваме,като се има в предвид , че това е конгломерат от хора събрани от цял свят.Мога да направя сравнение тъй като достатъчно дълго време съм живяла и в двете страни и сравненията поне на този етап са безпочвени.

Руска мечка .... Вашите доводи са обикновени обиди. Така става както няма аргументи. Или ние руснаци трябва да наричаме бълраги цървули???

Делото относно момчето е приключено с оправдателна присъда. Точно поради тази причина е била изпратена е нота на протест от страна на Москва. Просто правя паралел между двете убийства - и двата с оправдателни присъди. Така че САЩ преди да учат на демократия - малко да се обърнат кам своите проблеми.

Хумора ти е неуместен, тук става въпрос за убийство!

Това добре, никой не и е вярвал, че това са убийците на Политковская. Сега остава да поставят пред съда истинския убиец...майтап бе, ясно е, че няма да стане.

Българина се оказва по голям защитник на руснаците от самите тях.Ако си беше направил труда да проследиш единичните случаи ,за които говориш щеше да разбереш, че делата още не са приключени.А ако само гледаш руска телевизия, която между впрочем е на отлично ниво във всяко отношение щеше да разбереш колко хиляди русначета годишно са захвърлени от собствените им родители и също че стотици от тях са гледани при идеални условия от чужденци.Не е коректно да говориш ,че се отнасят към тях като втори сорт хора.Аз самата живея повече от десет години в чужбина и се възхищавам на десетки семейства ,на което съм свидетел, осиновители на деца от чужбина, при това една част със заболявания.Да си призная честно аз самата едва ли бих го направила, но очевидно е въпрос на обществено възпитание и отношение на обществото към подобни случаи.Преди 15 години такова семейство осинови момиче от България, според мен от малцинството с голям дефект на очите. След много операции, които им костваха грижи и хиляди долари детето сега е красавица без помен от дефекта и се радва на обичта на голямо и задружно семейство.Спрямо такива семейства ,а те са болшинството не е етично да се правят обобщения, само защото има и плява сред сеното.По тази логика какво да кажем за дечицата у нас ,които майки захвърлят в кофите за боклук или в тоалетни.Уверявам те че няма нормални хора никъде по света да не се възмущават от подобни случаи.

Защитниците на руската мечка тук са доста зле с българската граматика! А и доводите им са от сорта Вы чего негров вешаете? :)

NEVINNI???? GOSPODI K A D E SI?

Мила родна картинка!!!Вечна Дружба!КПСС БКП!!!

Много сте смели в раздаването на оценки. Русия империята на злото - там убиват журналистка. Добре - сега да погледнем империята на светлината и свободата - САЩ. И какво става там. През януари демократичния американски съд оправдал мъж , които причинил смърта на усиновено от Русия дете. Момченце е било на 2 годинки и беше оставено в затворена кола на слънце при температура + 45 за 6 часа. Смърта била мъчителна. Но в свободна Хамерика руски дечица маи смятат за 2 ри сорт. Що тая Политковская като поборничка за права човешки не разнищвала какво става в неина страна. Защо никои от вас не тюхкаше тук по форуми за тези случаи. за последни години 12 русначета усиновени в Хамерикания е били убити от свои родители - и НИТО ЕДИН ОСЪДЕН. хаиде сега поплачет още за Политковска - а деца кучета ги яли. Аман от правозащитниците!!!

mnogo iasno,FSB+KGB

А англичаните като самоубиха Д.Кели - учения който каза че в Ирак не са открити оръжия за масово поразяване, западните медии мълчаха, а сега надигат вой ...

КГБ трябва да са пълни некадърници ако за убийството на неохранявана жена пратят 5 човека. Защото всички твърдят че това е работа на Путин и КГБ. Е да ама аз лично гледах едни записи от охранителните видоекамери дето КГБ махнаха един мафиот барабар с цялата му охрана която беше около 5 човека. И тази работа я свършиха 3-ма човека + шофьор. И всичко приключи за по-малко от 7 секунди. А тука по данни на охранителните видеокамери стрелеца се е мотал цели 24 секунди във входа на блока. Нещо не пасва. А и за капак изпълнителите са се мотали цяла седмица предварително около входа на блока, все едно не знаят къде живее... А епитета национална предателка си го получи заради работата и за ЦРУ. Та крушката си има и опашка. И проблемите на Политковская определено не тръгват от това че пише за корупцията... Защото часто от тази корупция работи срещу Путин и на него му е добре дошло някой да го светне кой къде му мъти водата. А това дали някой него го критикува хич и не го интересува защото човека си има мнооого по- важни занимавки

Леле, как леличките тук приплакват като вдовички! А хората си защитават държавата просто, който е агент на ЦРУ и яде американски пари - под ножа. Аферим на братушките!

защо никой не смее да назове нещата с истинския виновник за когото тази жена пишеше и кои сте вие където пишете глупостинационална предателка и че чеченците са я убили-А ЗАЩО товарищи?

Господа, да оставим настрани националния интернационализиран въпрос. Питаме, тези които плюят руската съдебна система, има ли у нас , в Родината ни, съдебни заседатели и по какво те се отличават от Британските? От американските? От Българските - едно време? Да се избират по ценз и неосъждане, и по случаен избор, и задължително за всички граждани? Не? Защо? Като руските, британските и Севрно-американските примерно? Не, а защо? А като се е паднала тази участ на министър и той да трябва да се обърне към Британския парламент, за да му позволи той да е министър, а не заседател, защото случйният на народа избор е над партийния ? А? Господа, присъдата за делото Политковска се определя от съдебните заседатели и до голяма степен - процедурата също. А как е тук? Нещо да Ви е казано? А знаете ли кой Ви съди, господа свободни български граждани? Ако това стане и Ви се случи? Пешо домоуправителя, дето Ви мрази за кучето и защото не сте му куче! Или сте му отказали да сте му Пуси, демек котенце, да не казвам онази дума! Я да видим как е? Как е, господа граждани? А знаете ли? Не? А защо? Да речете нещо?

С горката жена се случи така че я захапа точно кучето което хранеше . Любимите и чеченци я светнаха не някой други . Който си има работа с чеченци и албанци нищо добро не е видял .

Нашата е като тяхната. Нали Сюргюн ни води към големия брат. Ние сме негов образ и подобие...

това че според съдебните заседатели(12 на брой) няма достатъчно доказателства, не значи че са оправдани. Обвинените си остават задържани , по искане на прокуратурата. Съдът в Русия изобщо не е както у нас, там решенията се взимат от независими заседатели , а задача на прокурора е да ги убеди във своята теза. съдебната система в Русия е по добра и по независима от прехвалената западна система.

IAVNO I RUSKATA SADEBNA SISTEMA E KATO NASATA- ZASTITAVA MAFIOTITE!

Как няма да ги оправдаят като поръчителите и извършителите са по върховете на управлението.Някой убиец да е осъден и доказан у нас при хилядите убийства, които се извършиха за няколко години?Убиха г-Луканов министър председател на България и всичко се потули.Убиха проговорил за действията на мафиозите човек в полицията и всичсо се потулва.Как мислиш народе, ко ли ги върши тези поразии.....Идват избори.Правете си сметката искате ли това да продължава?

Толкова познато звучи всичко това.... Защо ли? Дали защото няма разлика между нашенското и руското КГБ? /е, сега им сложиха други имена, ама нейсе/ КГБ-то изобщо не се церемони с инакомислещите, това е положението. Но има Бог и Той си знае работата. Всеки ще получи заслуженото, даже и товарищ Путин... Бог да прости Политковская, а раделите на Свободата ще я пазят в сърцата си!

Жалко, че са ги оправдали. Но в дни.ру преди малко прочетох че Генералната прокуратура ще обжалва присъдата.

Ако смелостта да наричаш нещата с истинските им имена е предателство... Поклон пред една смела жена!!! В онази империя смелостта и почтеността се заплащат с живот! Спомнете си наскоро убития насред Москва адвокат, дръзнал да защитава семейството на изнасилено и зверски убито от руски военни чеченско момиче!

Stiga glupavi bra6tolevenia!Obiasn da 4uem,za6to e natzionalna predatelka!

Абе, докога ще се занимават с тая национална предателка, не ми е ясно. Каквото си посяла, това и пожънала. Смешното е, че май тези, дето ги имаше за братя, чеченците, са я светнали!

Този сценарий вече го знаем от България.А някой въобще очаквал ли е нещо друго освен оправдателна присъда.

Това КГБ ще да е доста калпаво - то не бяха демонстративни разстрели ( и то поднесени като подарък за нечий рожден ден), то не бе заразяване на цял Лондон с радиоактивни елементи ( и то само заради един човек), то не бе чудо. И така са отработени тези убийства, че и на бебе да му стане ясно, че КГБ са извършителите и то по поръчка на Владимир Путин. А като се замислиш - има си обикновени нещастни случаи, ама не... КГБ трябва да уличи КГБ...Тц, тц, тц...

То това КГБ трябва да е много калпаво, щом използва толкова явни и уличаващи го методи на премахване на неудобни особи. То не бяха изстрели, то не беше заразяване на цял Лондон с радиоактивни елементи, то не бе чудо. Или може би такива убийства имат точно тази цел - да уличат точния поръчител и той трябва непременно да се окаже Владимир Путин... А като се замислиш има толкова нещастни случаи, но не - КГБ винаги насочва следите към себе си! Тц, тц, тц...

Няма значение за кого е работила тази жена - макар, че от както съществува руската империя, винаги се оправдавадават, че някой бил шпионин. Такива са им схемите и КГБ на това разчита. Ама той застрашаваше националната сигурност! Дрън дрън. Методите на руснаците са меко казано плашещи - очевадно е, че в тази държава свобода няма пък вие си говорете каквото искате!!! Жал ми е само, че има слабоумни идиоти в България на които това им харесва. Наистина жалко. Истината никога не е само една обаче за Путин, КГБ и Русия - тя е само една.....замислете се над това!

Stiga ste opravdavali ubiitzite!Ubiistvoto si e ubiistvo,kakvito i 6ibani laji da izmisliate i kakto i da go opravdavate!Ubiitzit na Politkovskaia-na vajeto!

Не публикувайте коментарии на латиница с неправилно използване на букви и символи - има официално оповестена транскрипция на буквите от кирилицата. Нека тези, които не желаят да използват кирилицата да изписват поне правилно думите /т.е. по един и същ начин / за да не се измъчваме като четем написаното.

КГБ ДС !

не знаех, че убийството на руска еврейка с американски паспорт е престъпление.странно