Блокадата на Кулата издаде нелегални емигранти

Шестима мъже, нелегални емигранти от Бангладеш, бяха задържани днес от гранични полицаи в района на ГКПП-Кулата.

Обратно в новината

Коментари - Блокадата на Кулата издаде нелегални емигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се споменавало за размера на подкупа.И тук размерът има значение...щом е отказан,значи е бил НЕДОСТАТЪЧЕН

iavno sumata e bila malka.

Ами как? ако незнаеш и БГ и Румъния са в ЕС. Контрола при преминаването между двете страни не е това което е било! Мен ми е чудно защо са били укривани, след като са пребивавали легално в Румъния

По ми е интересно как са ги пуснали нашите неподкупни грамични полицаи и митничари на влизане в България

Браво на наш'то момче ! Прави обаче впечатление, че всеки път когато се тиражира подобна новина е съпроводена, че задържания искал да даде подкуп, ама не му го взели. Или сме много известни по света с тази наша черта да не можем да откажем, или искаме да станем известни с нея.

А бе какво искате, човека е бил почивка видял нарушение и си свършил работата - значи е бракониерствал (дали ако е така би извикал полиция) , бил отказал подкуп , вместо да го похвалим , веднага бил му е малко. Толкова сте смотани, че не може да приемете, че има принципни хора, може би защото сте гладни боклуци , които се чудят от къде да откраднат нещичко и не може да достигне до пилешките ви мозъчета, че човек може да откаже подкуп. 95% от парламента са същите гладни прошляци като вас и затова сме на този хал. Вече и в училище учат децата, че е лошо да се отказва рушвет, и че е героизъм да си крадец.

Прав си! Като чета твоя коментар си мисля същото за теб!

Малко им е предложил

Нищо де. Следващият път да знаете! Видите ли нелегални емигранти правите им коридор за където са тръгнали и никой да не ги закача! Може да качите ощя няколко при тях та белкем се отъврем от някой и друг фанатик по нашите земи.

Браво,свато!

Гаранция, че граничния полицай който е бил в почивка е бракониерствал, а иначе какво ще прави на този път.

има спогодба, според която лицата ще бъдат върнати в румъния и те ще си продължат проверката как са напуснали територията и кой ги е качил в камиона, но къде са били нашите граничари на дунав мост или като са си взели своето, от което има и за началниците са си затворили очите.

аман от разбирачи по всички теми във форума,на човек да му писне чак.просто нямам думи,еб.... ти хората има

hmmm mitni4arite da si pomislqt malko kolko droga ima v tiq 400 tira i mogat li da napravqt neshto

Много са тъпи нашите! И защо са го спряли? Ние ли да ги храним сега?

Като видял на каква опашка трябва да се нареди, шофьорът пуснал 6-та от Бангладеш да пикаят на полето.....БОЖЕ КОЛКО ИНТЕЛИГЕНТНО НАПИСАНА СТАТИЯ!:(((((