Тачева погна нотариус заради Петър Драшков

При издаването на нотариален акт за собственост на Петър Иванов Драшков върху терен, купен от Столична община, са допуснати значителни нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Тачева погна нотариус заради Петър Драшков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва много да се засили контрола над нотариусите. Твърде много нередности вършат.

нотариусите са много криминални типове...нотариус Нина Василева14 София е една от корумпираните!!! Пр неприсъствени пълномощни с който взимат жилищата на възрастни хора...

koga sche pognesch s.sofianski i fam draschlovi ne se hvaschai sa notariusa a sa istinskite mutri i naruschiteli

Prikazki, prikazki ot hilqda i edna no6t. Tacheva takiva kato teb vseki den prikazvat i ni6to nevar6at. Taka 6te napravi6 i ti.

г-да другари, ами със самия П. Драшков какво става? А, с брат му Иван? А, извинявайте, ама че съм тъп, та питам, сетих се, сетих се за отговора - те са политически наклеветени, а иначе са българи-герои и невероятно кадърни специалисти, пасващи идеално на утрепаната ни държава и поредните кандидати за орден Стара Планина. Пак се извинявам за въпросите, ама да питам за последно (във форума, де, иначе се надявам на дълъг живот): кога ще е награждаването?

Добро утро - нотариуса ще се прави на ущипан, докато не му вземат правата и не послужи като назидание за останалите крадливи нотариусчета ! Във всичките схеми има измамник, адвокат, нотариус и човек от общината - от четиримата само нотариуса е известен - да го притиснат и ще ги изпее останалите крадливи боклуци ! Големият бизнес - нещастни крадливи душички намерили някакви елементарни измамни канали и си пълнят гушките - естествено, че няма да е задълго, сега се крият и треперят да не ги хванат, пълни нещастници - ама се мислят за бизнесмени ... жалка родна картинка !

Тази тачева май си приказва колкото да ни замазва очите. В тази агенция по вписванията нищо не е наред. Може би именно за да не се намери някой читав да я сложи в ред тачева сложи за нейн директор една селянка, която нищо не разбира от инф. технологии. ама няма значение, важното е да е послушна към министърката.

и това все още са дребните риби!!!

Госпожо Министър, явно не сте наясно с нотариалното производство. При нотариуса идват готови документи - договор, подписан от Кмета и въз основа на него се прави констативе акт. Питането е защо кметовете продават имоти без нотариална форма? Кой допуска това и какво се цели - явно ДАЛАВЕРА! Нотариусът не може да звъни на Кмета и да го пита дали подписът е негов. Просто няма такова изискване. А Б.Б. си е подписал договора като момченце, а сега се отмята, защото стана дебело. Нека се направи експертиза!!!!!!!!!!

Така е г-ж Тачева докато сте допусали некакви комунистически мекерета да ограничават младите юристи и да правят измислени конкурси с казуси , които и действащ нотар не може да реши ще е така .Отворети приема за нотариуси махнете законовите пречки . нека всеки юрист да може да стане нотар , след 5 години практика и така ще отпане и корупцията и далаверите при нотарисутие .

хора нека да махнем тази клика нотариална камера ,никъде по света няма такова затоврено общество и законово определен брой нотариалки кантори . Как може тази дейност да се извършва от всеки във щатите прлаил застраховка. Дай те да махем ограничението , нека всеки юрист правосбособен а може а стане нотар , така ще се повиши и качеството и конкуренцията на тази дейност .