Майка изостави бебето си в чанта в жилищен блок

Изоставено новородено момченце е било открито във вход на жилищен блок в Търговище.

Обратно в новината

Коментари - Майка изостави бебето си в чанта в жилищен блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднъж и аз да съм съгласен с Вас.Но при това наше извратено правосъдие,докато се стигне до адекватни наказания,колко ли още такива находки ще има?Просто е нужна огромна ,ежедневна ,непрестанна просве работа по циганските гета и то още с децата,безплатни контрацептиви. Неща очевидно никой,в т.ч. и безбр ойните ромски фондации,организации и т.н. няма желание и воля да направи.То да не е като да купуваш гласове на изборите.

Така е, Лиско, животните никога не си захвърлят децата!

vinagi mi haresva kakvo pishete vie ste mnogo vazpitan chovek. a tova sashtestvo shte si poluchi zaslujenoto ot SADNIKA. dano detenceto da ima kasmet v jivota.

Moyata siamska kotka Eva-Monika ima6e kote prez 2005g.Lezhe6e neotla4no do nego,doe6e go,blizhe6e go.Posle 2007g po sa6tiya na4in se grizhe6e za vnu4etata si,bez doeneto.Nai-nezhnata mai4itza,koyato sam vizhdala.Siamsko 6tastie!

МОЛЯ, НЕ СРАВНЯВАЙТЕ ПОДОБНИ ИНДИВИДИ С ЖИВОТНИ , ТОВА Е ГОЛЯМА ОБИДА ЗА ФАУНАТА !

Izymena sum,vie prosto ste Neveroqtni.Ta nali ako beshe IZROD prosto shte she da go zaxvurli na boklyka,v toaletna i t.n.Qvno nqma vuzmojnost da go otgleda, poradi nqkakva prichina,no my dava shans.

Драги Пища, не съм забравила, но за вас-мъжете, се знае, че сте направени от кал! Жените уж се от кокал, но за съжаление без мозък и сега вече и без сърце! може би силикона го пропъди! Баба ми е отгледала сама трите си деца, изучила ги е само със сърп и мотика! А сега прашките не помагат, драги ми Пища! И колкото повече държавата ни помилва такива твари, толкова повече те ще се множат! Трябва да бъдат наказвани жестоко, за да се спре този срам за името българка!

Драги Пища, не съм забравила, но за вас-мъжете, се знае, че сте направени от кал! Жените уж се от кокал, но за съжаление без мозък и сега вече и без сърце! може би силикона го пропъди! Баба ми е отгледала сама трите си деца, изучила ги е само със сърп и мотика! А сега прашките не помагат, драги ми Пища! И колкото повече държавата ни помилва такива твари, толкова повече те ще се множат! Трябва да бъдат наказвани жестоко, за да се спре този срам за името българка!

kak moje takova neshto???kolko hora ima koito nemogat da si imat deca a tez da gi hvarlqt taka....

Ей маймуни загубени /не и те се грижат за малките си/ спрете се. Научете се да ползвате презерватив. Не си хвърляйте рожбичките в каналите, тоалетните и по блоковете. Те не са боклуци като вас.

майка? почти всяка жена може да бъде майка, те и животните са майки. да си майка е най-лесното на света. Трудното е да си родител.

не епоредната циганка а поредната БЪЛГАРКА НА 14 РАЗГОНЕНА КУЧКА ТАКА ГИ ВЪЗПИТАВАТЕ

До Пантерата-А за безотговорните мъже? Сигурно не сте забравила,че за да се направ и дете са нужни двама души?

Jivota e radost i tuga: edni ne mogat da imat detsa, drugi si zariazvat detsata na proizvola, za6toto ne gi iskat....:(((

е как може такива хора да раждат след като като нямат намерение да отгледат детето после, скапана държава сме, тжа е........

циганка българка се тая тая е всичко друго но не и майка

Не е ли оставила писмо до Доган?

Какво друго очаквате от хората при това обучение което получявят ежедневно по ТV програмите? Нормално.

ИЗРОД...........

Не споменавай кучките тук. Те се грижат за малките си.

жалко за детето!! Дано си намери родители!!

Поредната цинганьора. Аман от тия животни

Тази е от електората на Доган.

ПОНЕ ГО Е ОСТАВИЛА ЖИВО,ЗАЩОТО НАПОСЛЕДЪК НОВИНИТЕ ЗА НОВОРОДЕНИ И УБИТИ БЕБЕТА СТАНАХА ЕЖЕДНЕВИЕ.

Детенцето да е живо и здраво и да му се намерят свестни родители, които дълго са чакали детенце за осиновяване!

До Мери: Е, явно Господ дава деца и всичко останало не според заслугите ни, а според собственият си каприз /ако приемем, че има такъв разбира се/.

дано оцелее малката душица! Дано се намерят и хора ,които ще обичат това детенце! Защо не е по-лесно осиновяването в България при такива и подобни случаи?

На тая как Господ и е дал дете, как е възможно на такива нещастници като тази кучка да нямат проблеми с раждането на деца.

Сгрешили сте заглавието.Майка не може да захвърли така детето си .Това е просто някакво същество,но в никакъв случай не може да се нарече МАЙКА.

Много станаха случаите с изоставените деца! Майките-проститу да бъдат кастрирани и осъдени да работят по 10 години в затвора! Иначе всяка К ще постъпва по подобен начин! Строг и жесток съд за безотговорните жени!

Баси майката :(

Всичкото е циган

Дба и Квата ... как може така да си изоставиш детето. Има толкова жени, които дават луди пари да забременеят и пак нямат 100% гаранция, а тая овца да си изостави детенцето... Ако я хванат поне 10г. затвор!

Ако не е циганче ил турче аз бих го осиновила.

докато си траетие и мълчите, аз така ще ги кензам, вие ще работите, а моите сополиви, свръх нахални мангалчета един ден ще започват да ви задушават. вие така искате с вашето мълчание и страх