Египтянка роди 7 близначета

27-годишна египтянка роди седем близначета в болница Al-Shatbi в град Александрия. Раждането е било в събота, а и седемте бебета са в кувьоз, но в добро състояние.

Обратно в новината

Коментари - Египтянка роди 7 близначета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4estito!da sa zivi ,zdravi !prekrasen dar Bozi!

Спомням си, че по времето на Развитото Социалистическо Общество нашата журналистика беше класирана на първо място в Европа по дезинформация. Тогава причината беше ясна - цензура. Сега обаче неразбирам защо журналистите много често ни сервират изкривена информация. Дали това е безотговорност, некадърност или много ниско ниво на образование....незна агенции писаха, че жената е вземала хапчета за стимулиране (Fertility drugs ). Вижте един от саитовете http://www.wtopnews. Освен това дъжавата ще ги снабдява безплатно с мляко и даиперси в продължение на две години. Знам, че това събитие не е толкова важно и не е важно какво е написано за него, но важно е, че журналистите много често пишат безотговорно неверни неща.

те станаха на 1 месец вече

Тая замалко да роди футболен отбор!

А знаете ли как се правят седмачета? За това никой не пита. Въздържание му е майката, максимум веднъж годишно за презпочитане на 29 Февруари.

Повечето уважавани агенции говорят за взимане на лекарства за плодовитост. Децата не са нито право, нито дар, а привилегия и отговорно решение. Безотговорно е само заради някакви патриархални стремления да създадеш на тоя свят същества, които по-добре да не се бяха раждали. Пост 6666 сигурно е мъж без каквато и да е представа за процеса на размножаване от другата страна на оградата. Затова и така се изказва за аборта. Но понякога това е по-отговорното решение, както и да се редуцира избирателно броя на плодовете от 7 или 9 до по-нормалното- 3, най-много 4.

Да са живи и здрави! А родителите да се запасят с противозачатъчни

С леко закъснение и по нашите медии пуснаха тази новина.

lele male

Как да не е чудо,бе хора!Знаете ли колко хора се молят за едно бебе,а жената 7наведнъж ражда!Каквито и хапчета да е пила,а това не е сигурно,пак си е чудо!Милиони са чакащи за изкуствено оплождане и пак не е сигурно дали ще е успешно!Затова не се чудете,когато Господ ви дава/бебе/вземайте и се грижете мн.добре за него!Това си е дар от Бога!Който го изхвърля/абортира/по може да няма такъв дар!Господ дава,но в кошара не вкарва!

V CNN.com pisheshe, che jenate E vzimala specialni lekarstva za povishavane shansa za zabremenyavane, zashtoto imali ve4e momicheta, a iskali momche.

da pazi gospod

Ако у нас се родят, дай боже седмачета няма да има кувьози за всичките. Желая им от сърце здраве и късмет.

Още по голямо чудо е, че са били 9, но две са починали след раждането! Polite Dissente, не четеш ли ,няма лекарска или лекарствена намеса, всичко е било естествено.А и те са бедни земеделци, мислиш ли,че биха могли да си позволят скъпи лекарства и процедури? Да са им живи и здрави и държавата да им помага да ги отгледат.

Никакво божие чудо не е, а перверзия на медицината, съчетана с патриархални стремления за мъжко чадо. Е, нищо че мъжките чеда ще са малко увредени. Толкова ли няма деца за осиновяване? Или на тия египтяни гените са им свръх ценни... Пак повтарям- с Кломид може да се случат много чудеса, но не и божии, нито с добър резултат. Това си е жестокост, да причиниш толкова страдание на тия деца. Тепърва ще се справят със здравни проблеми.

Баси, ако нашите мангали започнат да раждат по 7 наведнъж ще настане кошмар!

о, малките бебочета, да са им живи и здрави и дано да могат да си ги изгледат, че 10 деца(7+3), за бедно семейство си е бая тежко, но все пак жената си ги иска, а не като нашите циганьорки тук да си изхвърлят бебетата по кофите.

plevelta se mnoji burzo. mamata si traka...

Faraon4eta

много късмет и здраве на мъничетата, дано държавата да им окаже помощ при отглеждането им

Чудо и късмет! Да са живи и здрави дечицата!

Браво, трябва и българките /етническите/ да раждаме толкова!!!

Малиии голяма мъка е било докато ги ражда(сигурно), а пък държавата според мен тр да поеме издръжката им не са през първите няколко месеца, а ми до пълнолетието.

kym 4i4o mitko - na mizeriq moje i da sa obre4eni ama na prosiq ne. v arabskite dyrjavi prosiq nqma, nqmat ni6to ob6to s ciganskite istorii po ulicite na milata ni rodna strana

да са живи и здрави,късмет в живота

Ne se li kazva sedmacheta, bliznacheta e, kogato sa 2 broq

zabelejete egiptqnka!! v tova ima neshto mislq :)

Таткото очевидно е искал момче след трите момичета. Е, сдобил се е с четири. :)))) Да са живи и здрави всичките и дано им помогне държавата някак, че как се изхранват 10 деца...

Това е Божи дар!!!Да са живи и здрави и много да радват родителите си!Вярвам,че ще намерят начин да ги отгледат с много любов!!!Едно щастливо семейство!!!

Според Асошиейтед прес жената е взела лекарства за плодовитост (Кломид), така че не е чудо. Не е хич чудо, ами е нечовешка глупост, защото някои от тия деца ще имат здравословни проблеми. А кой ще ги гледа- ми като се обявят за чудо, така ще ги спонсорират, че ще са най-гледаните египтянчета до 18-та си година. Човешкото тяло не е направено за такива изпълнения. До четири е невероятна случайност, но оттам нагоре става прекалено.

4udo!!!! Da sa jivi i zdravi!!! Mislja, 4e za takav fenomen bi trjabvalo da se griji spezialna svetona fondacija

това е БОЖЕ ЧУДО. Дано правителството и фирми да отуснат средства защото е м трудно да се гледат толкова много деца наведнъж.да са живи и здарви родителите и децата.но най-вече на МАЙКАТА-ГЕРОИНЯ.!!!!

eeee bravo na maikata!jivi i zdravi da sa!vse 6te se otgledat niakak si

Да им са живи и здрави! обаче се чудя как всичките тези бебчета са могли да се развиват, да порастнат до тези размери - това е огромна маса за една матка, коремни стени и т.н. Невероятно! Но факт!

Това е Божи Дар!!!Да са живи и здрави малките бебенца и да растат заедно в много обич !!!Дано родителите им съумеят да си ги отгледат заедно с помощта на добри хора около тях!!!

Асссюктир бе

горките деца-обречени са на мизерия и просия

Da sa jivi i zdravi :)

Честито на печелившите, да са им живи и здрави малките човечета!! Чудя се как ли се носят 7бройки над 1, 300 кг, сигурно е доста сложно, не мога да си представя, въпреки че съм майка?!

nasitina chudo.da sa im jivi i zdravi.

Обяснението е просто- генетично увредени индивиди извършват генетично увредена популация.Доколкото знам,египтяни и цигани са една кръв.Има къде да натирим нашите мангали,когато се стигне до там.Вече не се трае....!

do Polite Dissenter , choveche-niama koi da prochete postovete ti, a oste po-malko da gi razbere! napravo mi stana zalno i smeshno da cheta kakvo pishat horata pod i nad teb i kak niama nikakvo razbirane na tova, koato si napisal. zalko, mnogo prostotia i nevezestvo ima v BG. spolai ti i dobre, che se namira ot vreme navreme niakoi trezvomisledt po forumite....

Спомням си, че по времето на Развитото Социалистическо Общество нашата журналистика беше класирана на първо място в Европа по дезинформация. Тогава причината беше ясна - цензура. Сега обаче неразбирам защо журналистите много често ни сервират изкривена информация. Дали това е безотговорност, некадърност или много ниско ниво на образование....незна агенции писаха, че жената е вземала хапчета за стимулиране (Fertility drugs ). Вижте един от саитовете http://www.wtopnews. Освен това дъжавата ще ги снабдява безплатно с мляко и даиперси в продължение на две години. Знам, че това събитие не е толкова важно и не е важно какво е написано за него, но важно е, че журналистите много често пишат безотговорно неверни неща.

Това си е ГЕРОЙСТВО и бебетата изглеждат сравнително доносени! Браво дано имат късмет!

Браво, трябва и българките /етническите/ да раздаме толкова!!!