Вандали оскверниха гробищата в Димитровград

Над 60 надгробни плочи са били съборени и потрошени в нощта срещу събота в старите димитровградски гробища.

Обратно в новината

Коментари - Вандали оскверниха гробищата в Димитровград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

xaxa apff ne sa skinove nito metali ;) Satanisti na 13/14 godini xax ai da ne pishete tkia raoti za skinovete ni shoty sa mn to4ni hora i metalite sashto kakto i rapari i sqkfi drugi ;) makar 4e i satanistite sa dobri no neshto sa upotrebili sig. i sa go napraili

Да бе някви пяни 15 годишни металчета и псевдо скинчета са понадраскали гробовете от селяния, след препиване с домашна димитровска ракия, и вече голямата новина, хахаха. Примерно всеки ден стават такива сериозни предстапления и никой не реагира... В случая нещастниците който работят на гробищата са по виновни, защотото не са усигорили охрана там. Също и смешните куки са виновни. И на последно място родителите на тия келемета. А за мангалите който крадат, трошат, изравят гробове, препродават черепи и цели скелети на студенти и темподобни глупости, само бой! posh - Такива течения има от 40-50 години насам (ако говориш за измислени секти подобия на тази на Ла Вей) и изобщо не са нови, само че в случая става дума за чист вандализъм и нищо повече.

Мога да ви кажа, че в Димитровград има много здрава скинарска група. Част от тях ги познавам - идват на мачовете на ЦСКА в София. Всички те са абсолютни пичове, за които съм 200 % сигурен, че и през ум няма да им мине да извършат подобно деяние, педпочитат да трошат главите на мангали и левскари, вместо гробове. Така че тази теория предлагам да я изключите категорично.

Четиво за социалистчета с червени връзки: Моралният вандализъм също е стопроцентов вандализъм. Какво друго може да е и свастиката и ликът на сталин върху фанелките, ако не двете лица на един и същи вандализъм - този на моралния геноцид. Съветвам младите социалистчета първо да се запознаят с теорията за преките форми на класова борба в държавите на пролетариата (саботажи, палежи, въоръжена кооперизация, насилствена експроприация народен съд и пр.) и после да се радват гордо на мракобесническите символи върху гърдите си и на политизиращите призиви на задължения по закон да е без действени политически аспирации министър-председател

Има две възможности: 1. хулиганство, 2.НЯКОЯ ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА ИСКА ДА СИ ОСИГУРИ ОЩЕ РАБОТА. ВТОРАТА Е ПО ВЕРОЯТНА.

az ne sam zamesena,no grada e malak i gi znaem koi sa izrodite

Това е явно някакво нове течение при младежите.В цяла европа са плъзнали разни сатаниски движения или както и да се наричат.

Да сложат няколко камери от полицията в Димитровград. Толкова ли е голям града за да не могат да ги хванат? 100% си ги знаят кои са

Вандали има във всяка една страна. Характерното за тях е, че са способни само да рушат това, което други са създали. Тревогата от това явление в България е, че вандализмът е в основата на действията на някои политически партии, демонстриращи на думи голямата си загриженост за съдбата на страната.( Справка за някои. Вандализъм значи безсмислено унищожение на културни и МАТЕРИАЛНИ ценности. Вандалите са древно германско племе, което в 455 г. разграбило Рим и уничтожило всички паметници на античното изкуство.)

не мисля че има толкова дълбока конспирация както твърди првокатори някви скинари са се напили и правили глупости да нв говорим че нацизма и сатанизма определено не вървят заедно

predi se gordeeh, a sega me e sram che sum ot tozi grad. ..Zeliqt svqt otiva na kino.. nikakvo vuzpitanie, nikakuv moral, nikakvi zennosti. Bulgariq e samo POPFOLK, POZA i PROSTASHTINA !!!

Emi tezi dni ima stra6no mnogo takiva hora.Tova napravo ne e za vqrvane-da tancuvat goli po groba.No policiqta dano da gi zalovi i dano Gospod da gi nakaje!

SPORED MEN TOVA E NAI-GOLQMATA PROSTOTIQ NAPRAVENA OT NQKOI!!! TOVA NE BI GO NAPRAVIL EDIN RAZUMEN CHOVEK,A CHOVEK,KOITO NQMA MOZAK !!!

tia deto sa nadraskali tozi znak sa tolkova tapi,4e zabraviat 4e hitler e smiatal slavianite za vtora raka hora i iskal da gi iztrebe a te mu se vzshishtavat.tova balgarina e nai dupedavskoto pleme.

ТИЯ СА ЗАВЪРШЕНИ ПСИХАРИ !

Interesno otkade se znae,4e sa igrali golo horo ili o4evidezat ne e posmql da informira poliziqta.,,,a moje bi e u4astval na tazi gadost.

Losho im se pishe na tezi.Gospod Bog tova ne go zabravya nikak....AMA NIKAK.Pomnya dosta takiva podobni sluchai sled koito e idvalo vreme za razplata......povyar mi nyama da im se razmine.........tam kudeto da tancuvali tam shte lezhat.

V Bulgaria Njamat Uvazenie kam Zivite, a Kamo li kam Umrelite!!!!!!!!!

Кокалак, много си прав!

жалки нищожества - да не забравяме , че всичко е възможно тука - на погребението на стамболов неговите противници са правили всякакви извержения - типично по български ,като се почне от отвиване на колелетата на катафалката и се стигне до игрането на хоро върху току-що пресния му гроб вечерта, дивашко и нецивилизовано племе

НЕЩАСТНИЦИ !!!!!

Сега ще кажат, че са били атакисти...

Кокалак, има много нормални държави, в които обаче се палят църкви, не забравяй. Това обаче са си баш комунистите, които се опитват да препишат всичко негативно на АТАКА

Я прочети каква безсмислица си написал..! вадналите с фанелки Сталин наш рулевой , приписват нещо на Атака или др. АНТИ комунистически партии?

tam e pogreban dyado mi i ako hvana nyakoi ot tyah jiv 6te go odera!!!!

В нормална държава където институциите са си на мястото а обществото и семейството имат за главна задача защитата и възпитанието на подрастващото поколение такива гадости са немислими .Ако от някъде се пръкнат такива ненормалници то полицията прави всичко възможно да ги залови и следва бърз процес и тежки наказания.У нас държавната машинасъществува само за да ограбва населението за сметка на управляващите.Всички държавни функции свързани с подържането на вътрешния ред и защитата на населението и националната сигурност се изпълняват фиктивно а социалните функции и най-важните -образование ,здравеопазване и социални грижи са най-слабо финансирани и пренебрегвани.В такива условия вандализма става все по осезаем проблем .Колкото повече се пренебрегва-омаловаж и дори прикрива -толкова той ще става все по-тежък.Не заловените и не наказани на време вандали не след дълго време развиват най-нагло самочувствие на престъпници и престъпленията не закъсняват.После се чудим от къде се вземат толкова много престъпници.

Сефте. Никаква защита няма на гробищните паркове. На общините хич не им дреме че се краде там. Аман от мръсни мангали дет крадат всичко - надгробни плочи, цветя и други неща. За такова жалко племе кат тях само бой и затвор за подобни неща. Никво уважение нямат.

що за идиоти трябва да са, за да танцуват голо хоро върху гробовете ??

Това е работа на вандалите с фанелки Сталин наш рулевой.Искат да го припишат на Атака и другите антикомунистически партии. Познат почерк от тоталитарно време.

Моралният вандализъм също е вандализъм. Какво е а свастиката или ликът на сталин върху фанелките, ако не двете лица на един и същи вандализъм - този на моралния геноцид.Съветвам младите социалистчета първо да се запознаят с теорията за преките форми на класова борба в държавите на пролетариата (саботажи, палежи, въоръжена кооперизация, насилствена експроприация народен съд и пр.) и после да се радват на мракобесническите символи върху гърдите си и политизиращите призиви на задължения по закон да е без политически аспирации министър-председател

Моралният вандализъм също е вандализъм. Какво е а свастиката или ликът на сталин върху фанелките, ако не двете лица на един и същи вандализъм - този на моралния геноцид.Съветвам младите социалистчета първо да се запознаят с теорията за преките форми на класова борба в държавите на пролетариата (саботажи, палежи, въоръжена кооперизация, насилствена експроприация народен съд и пр.) и после да се радват на мракобесническите символи върху гърдите си и политизиращите призиви на задължения по закон да е без политически аспирации министър-председател

Моралният вандализъм също е вандализъм. Какво друго са свастиката върху гроба или ликът на сталин върху тениска , освен двете лица на един и същи вандализъм - този на моралния геноцид.Съветвам младите социалистчета първо да се запознаят с теорията на дедите си за преките форми на класова борба в държавите на пролетариата (саботажи, палежи, въоръжена кооперизация, насилствена експроприация народен съд и пр.) и после да се радват на мракобесническите им символи върху гърдите си и политизиращите призиви на задължения по закон да бъде без никакви политически аспирации фриволен министър-председател

Работа на Станише и сие.Идват избори и ще го припишат на опозицията

То пък един град,не ти е работа! И все пак,до кога ще носи името на най -големия национален предател и убиец,пияницата гошо тарабата? Нарочно му пиша прякора с малки букви.

V Bulgaria Njamat Uvazenie kam Zivite, a Kamo li kam Umrelite!!!!!!!!!