Избори до дупка в Сандански

Почти всички партии, участвали в извънредните избори за Общински съвет в Сандански, вече настояват за нов вот в южната българска община.

Обратно в новината

Коментари - Избори до дупка в Сандански | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dokato va6iqt Bog - Koko Dinev e v grada ne o4akvaite drugo osven cigani v ob6tinnskia savet i kmetove bez nikakav PR. Bog da vi pazi, sandan4ani!!! molq administratora da go poblikuva

Круме Круме мислиш ли че ще излъжеш някой ? Политическите манипулатори като слави три виждаш на кво дередже са ..

НЕ СА НУЖНИ НИКАКВИ СЪВЕТНИЦИ, МОЖЕ 5-6 ЧИТАВИ ГРАЖДАНИ ДА ФОРМИРАТ ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ, КОЙТО ДА ОДОБРЯВА ДЕЙСТВИЯТА НА КМЕТА.ЩЕ СЕ ИКОНОМИСАТ КОЛОСАЛНИ СРЕДСТВА ЗА УЛИЦИ, ЗА БЛАГОУСТРОЙСТВО, А НЕ ЗА СЪВЕТНИЦИТЕ-ТЪРТЕИ !

Защо след като гласовете са купувани, вота явно е променен, има виновен, има престъпник (признал се), главния прокурор не се изкаже по темата, защо резултатите се признават (ако прокурора има право на глас по подобен случай)?

Наистина може би е по-добре да има нови избори в Сандански.

Моля ви не ги касирайте изборите,защото ще останем,без нито един съветник умолявам ви!

Айде стига вече сме си играли на държава, народ, родина,нация, отечество! Разбра се, че такива неща вече не съществуват по тия земи и е време да минем изцяло на парична основа! То и без това е ясно, че това е движещата сила на населението по нашите земи! Да купуваме и продаваме всичко братя!

Нали БСП и Гоце купуваха гласове, защо имат само един съветник? Явно някои само си приказват и когато загубят изборите веднага бият камбаната за далавери и повторно гласуване.

Защо Гоце мълчи? БГ се управлява от двама супермръсници: Доган и Гоце! Не си правете илюзии, че Доган има нещо със САЩ! На Доган конците ги дърпат от Москва. Както и на АТАКА, спонсорирана от ТИМ!

По време на концерта 11-те кандидати за общински съветници от Отбора на победата от БСП-Сандански ще бъдат подкрепени от депутата от БСП Янаки Стоилов, зам.-председателя на 40-то Народно събрание и председател на Областния съвет на БСП-Благоевград Любен Корнезов, секретаря от ВС на БСП Ивелин Николов и лидера на Евророма Цветелин Кънчев.

Алоо, бизнес - МЕН (09.06.2008 г. 15:58ч.)! - бизнесът е за бизнесмените, управлението е за политиците! Ти не може да се правиш на пилитик. Политикът не може да се прави на бизнесмен. Като се объркат тези неща се получава ей тая боза, която е в държавата!

до бай Ганьо И ОТКЪДЕ тук следва че Всички са маскари! Напротив вижда СЕ кои са маскари! и кои не са маскари!!!

ченгето Янев направи ченгето Г.Марков за шеф на партията си. Нямам му доверие!!!!!!!!

Бай Ганьо на избири - картинката е повече от жалка и гнусна. Да живее България , само в спомените.........

Елате и гледайте как се правят избори в община Роман

И ще се наричаме Пародийно-Демократич Монархическа Република България - ПДМРБ!

Айде бате, за следващите избори от сега да се разберем. Ше давам отстъпка!

Пари нема.Само стия македонци-доматари ли ще се се занимаване.Всички са правят на мотики.Никакво харчене на пари още.И без това требва цала България наново да гласува,защото навсякъде го има тоя синдом.

АЗ ПЪК СИ МИСЛЯ ,ЧЕ КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДО ИЗБОРНИТЕ УРНИ ДА ИМА ЧУВАЛЧЕТА НА РАЗЛИЧНИТЕ ПАРТИЙ С ПАРИ . ГЛАСУВАШ - ШЕФА НА КОМИСИЯТА ТИ ПОДАВА ПАРИТЕ И ГОТОВО .

Щом един политик като Доган си позволи да каже че е законно да се купуват гласове, считай те че нищо не се променя в БГ то. Интересно е що от американското посолство мълчат и от ЕС мълчат по тоя въпрос. Изчезне ли Доган, много неща ще се променят. Реално на американците им трябва такъв като него за да въртят своя бизнес с войните и да ръчкат в задния двор ЕС, лошото е че ЕС то неможе да се оттърве от американците още.

Не се ли убедихте в правотата на моите думи: Всички са маскари! Всички гледат да ударят кьоравото! Българино - бог да ти е на помощ!

Айн, цвайн, трайн...избора мина, некои се наядоха, некои гледаха...кой как се уреди...аре бегай, ше метем!

NIAMA DA E LOSHO HORATA DA VZEMAT OSHTE NIAKOI LEV....

А защо само не разбирам не трябва да влизат в общинския съвет представители на бизнеса та бил и той сив???? Кой ви дава хляба БЕ г-н КИКО , политиците ли ти плащат или работодателя , кой трябва да управлява - продажни канцеларски плъхове дето цял живот камък върху камък не са сложили ???? И само пречат на икономиката да се развива с бюрократщината в което са специалисти .Когато един бизнесмен е във властта той знае къде са проблемите и как да ги реши защото ежедневно се е сблъсквал с тях - ето за това аз съм твърдо за тях и вънка бюрократите и професионални политици прехвърчащи от партия в партия.

Яни, ти си върха....ще гласувам само за теб!

до Mars (13:15ч.) GOOOOD! И ти си роден за политик.

Samo taka.Qne sigurno v groba e kato ventilator-v grada na negovo ime da upravlqva DPS.Balgari opomnete se i glasuvaite

Защо ли се правят избори след като всичко е ясно????!!!То такива избори не е имало от как съществуваме като държава!Таково боричкане,купуване на гласове,машинациии.. сто пъти да ги касирват,все тая.....

ДО СВЪРШВАНЕ НА ПАРИТЕ !

Първия път ДПС - 10 съветника, сега - 3, а ако се касират изборите - 0 . Ами, те се свършиха парите !

ИМАМЕ САМО 1 СЪВЕТНИК, ЗАЩОТО НЕ СМЕ ДАЛИ 1 СТОТИНКА ЗА КАМПАНИЯТА ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ. НИЕ НЕ СМЕ ПРОДАЖНИ И НИКОГА НЕ ЩЕ БЪДЕМ, ПЪК АКО ЩЕ НЯКОЙ ДА ГО ПРИЗНАВА!

Ами, че това вече ще стане нещо обикновено когато има избори. Защо трябва разни там бизнесмени да си дават парите на разни партии, когато могат да си основат собствена партия и да си управляват собствените градове. Това ще бъде хитът през следващите избори....

kogo zablujdavate,bulgari e prodajna ot vekove ,zashto da ne e i sega bravo bulgarino -prodavai se i si bliji ranite

А КОИ ИЗБОРИ НЕ СЕ КУПУВАТ? ФОРМИТЕ СА МНОГО: - С ЛЪЖИ -С АВТОБУСИ -С ЕВРОПАРИ -С ПОСТОВЕ И НАЙ ПОСЛЕ СЪОБРАЗНО ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА - С ПАРИ

Шокиран съм и не вярвам на очите си,от факта, че АТАКА имат само 1 съветник!!! Всеки народ си заслужава съдбата. Мизерията, тъпкането и подигравките си ги заслужавате.

Българи ,Доган превзема бавно и сигурно страната! Какво правиме???

Пропуснах! Да може също и да се гласува срещу определен кандидат, а не само за! Отрицателен вот да се заплаща с поне 50лв!

Идеята е много добра и може би това е единственият обозрим начин да се подобри малко стандарта на живот на хората с ниски доходи: ИЗБОРИ два пъти на месец по 100-150лв на глас. И да може да се гласува с повече от една бюлетина. Така, значително количество финанси най-после ще достигнат и до обикновените български граждани. Демокрацията започва да работи и у нас... по нашенски!

xxl

Този , заловеният Малчев се отърва леко. За такива келеши трябва ефективна присъда до пет години, за да не смее никой друг и да помисля да купува гласове. Иначе няма оправия.

Пет човека задържани-един осъден.Няма нарушения. Позор!!!!!!!!.

хахахаха комедианти

100 lv. x 8 000 000 bulgari 800 000 000 lv TOLKOVA LI STRUVA NASATA MILA BULGARIA??? VSICKI TURZI VUN OT BULGARIA I OT NASATA POLITIKA

ДПС си купиха цялата циганска махала,но за това няма да се шуми защото не е в интерес нито за тях,нито за Станишев.И затова изгоря един бушон,а и евентуално да се касират и тези избори,които не са по вкуса на Доган.Така,че ако има още ведъж избори вече нищо не се знае-може и турчина да излезе победител,защото на хората вече им е писнало от всички политици и няма да гласуват...шах и мат!

до КА-СИ-РА-НЕ ! (14:48ч.)Много добре!

Аз съм за АТАКА. Някой ден ще разберете, след като се разсъмне....

ДО СВЪРШВАНЕ НА ПАРИТЕ !

ДО СВЪРШВАНЕ НА ПАРИТЕ !

Това е безумно леко наказание! То направо си е поощрение за пазаруване на гласове. Преди години на избори, организирани в Мозамбик, Босна и на др. места глобата за непозволена агитация, език на омразата, впроси от типа ти за кого гласува се налагаше глоба от 5000 долара. И сега в много законодателства има сериозни глуби. Това в Сандански си е подигравка със закона и с демокрацията.