Задържаха изнасилвач на студентка

Столичните криминалисти задържаха мъжа, пребил жестоко и изнасилил 23-годишната студентка П.И в петък вечерта в района на Семинарията в София, съобщи Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха изнасилвач на студентка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, не така. Скопяването трябва да е в крайния стадий. Преди това си има научно доказани начини за мъчения. Защо да го кастрираш с клещите, като можеш преди това да му овъртиш ташаците с тях, също да използваш клещите да му извадиш ноктите на такъв. Не берете грижа - познавам затворници които са родители и то на дъщери и знам как се отнасят с подобни боклуци. Ами забавно е...но все пак ни четат и деца и Дами

ako se dokaje kategori4no vinata mu, dojivoten zatvor ili smart.takiva trqbva da sa ni zakonite za takava izmet kato tozi.

Такава измет не трябва да е на свобода!!!

изроди като изнасилвачи и педофили никога не се променят... те са увредени трайно и заплашват обществото!такива хора НЕ ТРЯБВА да се пускат совбодно сред нас, промениете закона, утре може да сте вие...

EVALA NA KUKITE,AMA DA GO BIAXA ZASTRELIALI PRI OPIT ZA BIAGSTVO

мръсна гад - в гулаг до оди...

Понеже не забелязах от толкова коментари нито едно благодаря на тези, които го заловиха, за чиито имена никои не пита и които при всеки случай са охулвани наред със заслужили и незаслужили, си позволявам от името на всички да кажа: Благодарим Ви Господа Полицаи, че си свършихте и този път работата честно и професионално и по този начин спасихте следващите потенциални жертви от едно от най-страшните неща, които могат да се случат в живота на една жена.

гадна ,тъпа държава повръща ми се,дори не искам да спазвам грам.правилно писане---тоя изрод бих го нарязала на пар4ета жив,ама не е виновен той,стумулира го закона-как може да го пускат,ще омерзи още жени....за бога хора това е публична подигравка с нас--ако може млади хора бягайте от това котило на смрадове ,подкрепяни от бг.правосъдие и политици---дано да се случи с техните дъщери някои ден-----гадост,, гнусотия,смрад лъха от всякаде.....

Аз съм кандидат да извърша скопяването на изнасилвача!!! Ще ползвам личните си клещи.

Тоя бушмен гнусен трябв ада го кастрират хирургически- наистина публично да се покаже за назидание как се прави без упойка!!!!! И да се покаже по Централните новини!!! Стига с тва не се препоръчвало за хора ....еди кво си! Няма такива работи:Тва е реалния живот:трябва да се види!!! И след това - в затвора, ама не обикновения, дето за 2 салама кат откраднеш те вкарват, ами специално за рецидивисти гадни- никакво плащане от данъкоплатци!!!! Самоиздръжка-от работа гъза да му сцепят!! Да копае там в някоя мина или строеж до припадък! Така се прави в белите държави- повечето затвори са на самоиздръжка- затворниците работят !!! Какво е тва?/? -не стига че държавата ни взима дава вече от данъци, мизерия и нз кво още, хората със смешни заплати, ми и ще го хрантутя тоя лайнар!!!А той - ще гледа телевизия, концерти в затвора и нз кво!! Я да бачка на тръстиката....да си заслужи яденето в затвора, да му с евземем акъла! И да го таковат за лека нощ всяка вечер!! Да види той !!! ПОтресена съм!

ръководителят на криминалния отдел в Столичната дирекция на полицията Валери Йорданов призова гражданите за повишено внимание и за съдействие на органите на реда, когато се налага. Когато има стачка на учители - да речем, докарват ЖАНДАРМЕРИСТИ чак от другия край на БГ. В другото време тия само дремят пред посолствата. Защо те не участват в опазването на живота и здравето на обикновения човек, след като получават заплата за такава дейност?

Не разбрахте ли, че геноцида с-щу българия и нормалните хора се диктува от вън и от вътре. Гадове мръсни, аз ако съм приятел на момичето тоя ще го чакам след 72 часа пред милиционерското и ще го изнасиля с нож

Аз лично бих финансирал организация със собствен съд, която да съди и физически отстранява подобни вредни и ненужни на обществото изроди. Особено, когато става вупрос за тежки, брутални престъпления. Съвременното право се отдалечава от справедливостта по псевдохуманни подбуди и усещането за липса на адекватни наказания расте. Никаква милост. Нужно е прочистване на обществото.

Разтрел

Преди няколко дни беше новина - в Америка - пастор осъден на ДОЖИВОТЕН за изнасилване... Да, на малолетна, но е изнасилване. Тук има и побой... Журналистите - АКО случайно стане факт присъда - уведомете,моля

През пролетта хората с отклонения се активизират и зачестяват престъпления като изнасилванията, коментира ръководителят на криминалния отдел в Столичната дирекция на полицията Валери Йорданов Да, всяка пролет... и все едни и същи... и все осъждани многократно!

tosi mangal ste go pusnat,stoto helsinskia komitet ste sadi dargavata 4e mu narusava pravata.bil e gladen,ne sa mu dali rabota stoto e ziganin i osloben ot givota isnasilil.da go puskat mom4eto da si se rashogda spokoino

Защо го криете тоз бастун, покажете му лицето, осъдето го по-бързата процедура най-малко за 50 години, а не след 72 часа тоя рецидивист да се разкарва свободно по улиците. Време е законите да влизат в сила, аиде че скоро и Косово ще ни надмине.

Днес четох, че руснаците ще си предложат проектозакон за химическа кастрация на педофилите. Дано да го разширят и за изнасилващите отрепки, пък после и ние да се поучим от тях!!! А всъщност защо изобщо да се хабят средства - куршумите са доста по евтини и ефективни.

Недейте така бе! Изведнъж и доживотен затвор! Та той няма даже и двайсетина престъпления, нита няколко убийства, пък и е сигурно болен и трябва да се лекува. Сигурно има маесъл, брадавица, мазол на крака и кариес! Та той трябва да се лекува преди да влезе в съда! Е ама, че може да оноди още няколко нещастници, може! Дано сред тях да е и някоя роднина на прокурор и съдия иначе няма да има справедливост за престъпника.

tozi izvraten izrod da bude slojen nezabavno do jivot v zatvora. kak e vuzmojno sled tolkova drugi prestalenija da se razhojda na svoboda? I tazi gadna durjava imali izobshto sud i kakvo pravi toi?

който е осъждан за 2 кражби и за 1 изнасилване Какво правят такива изроди по улиците ни? каква е максималната присъда за такива изчадия?

PRISYDATA TRQBWA DA RQZANE NA GLAWATA I TARKALQNETO I PO STOLICHNITE BULEWARDI. DAITE MI GO TOIA I SHTE GO RAZFAZOWAM NA ULICATA. SHTE DAM SARCETO MU NA PROKURATURATA.

Прости и твърди мерки биха направили подобни случаи много редки:1.Задължителна хирургическа (не химическа) кастрация .2.Добре видим татуиран на челото стандартен отличителен знак.3.Определяне на коефицент по който се умножава срока на присъдата в зависимост от това коя е по ред.- Тези мерки биха довели до това ,подобни типове много бързо да бъдат залавяни ,съдени по бърза процедура и само след няколко случая на практика доживотно в затвора.

Ние ги хващаме - те ги пускат :(

Този какво прави на свобада? Кастрация и в затвора. Изверг.

Абе какъв доживот бе!!! Този бих го застрелял като куче без да ми мигне окото!!!

pazi boze ot losho ze drug niama koi da ni pazi v taia darzava a za naglosta na balgarskite politizi niama granizi

Правил го е многократно. Присъдата трябва да е кастрация. Както и на педофилите и агресивните хомосексуалисти.

къф затвор бе да ми го пратят у нас да видиш как ще го възпитам

Da se kastrira vednaga!

До живот !!!! ЗА подобни неща трябва да ги вкарват до живот, както четох наскоро за изнасилване в САЩ на непълнолетна и извършителят е вкаран до живот!! И до кога подяволите в тази скапана страна хора с обвинения по сводничество, кражби, пласиране на наркотици, изнасилване и т.н. ще се разхождат току така на свобода и ще продължават да извършват престъпления!!! А този дано го подредят хубаво...да посегне на това младо момиче :( А още повече настръхнах като чух къде е - спирката, от която всеки ден се прибирам от ФМИ.

Пуснаха селяндурите и т епочнаха да прават какво си искат. Кастрация и в централния!

НЯМА ДЪРЖАВА

Номера с тухлите!

Тоя пич още колко жени трябва да изнасили, и колко грабежа трябва да направи за да бъде задържан за повече от 72 часа? И още колко човешки съдби трябва да промени за да започнат да се прибират подобни лица като него на топло за дълго време?! Или май трябва да нападне на някой батко или чичко жената/дъщерята за да се усетят нашите управници! Трагично е!

А защо само за 72 часа е задържан??? Не е добър този закон!! За РЕЦИДИВИСТИ трябва да не важи това ограничение от 72 часа! За РЕЦИДИВИСТИ да НЯМА УСЛОВНИ ПРИСЪДИ, само ЕФЕКТИВНИ и с НАТРУПВАНЕ !!!

Споко утре ще бъде на свобода вече.Та той нищо няма да е извършил според българският съд.

В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗАКОНИТЕ СА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ,ЗАТОВА НЯМАТ СТРАХ И ПРАВЯТ С НАС КАКВОТО СИ ПОИСКАТ.АЗ СЪМ МАЙКА И ТРЯБВА ДА ВИ КАЖА,ЧЕ АКО НЕДАЙ СИ БОЖЕ ТАКЪВ ЛУД ПОСЕГНЕ НА ДЪЩЕРЯ МИ...ТЕЖКО МУ.ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ,ПРИСЪДИ НЯМА ИЛИ АКО ИМА СА МИНИМАЛНИ.ЩЕ ГО ЧАКАМ ДА ИЗЛЕЗЕ И ЩЕ МУ КЛЪЦНА МРЪВКАТА ЗАЕДНО С ТОПКИТЕ.ПОСЛЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ БЕЗОБИДЕН.НО ПАК КАЗВАМ-ПАЗИ БОЖЕ...

Стига с тези СРС. Въведете регистрациите и реда от бай Тошово време. София заприлича на място за пребиваване на психично болни, извратени типове, рецидивисти и различни отявлени типове. Това е по-страшно дори от стрелбите по улиците. Такива чавки като т.н.ген. Атанасов разсейват вниманието на нацията, от перманентно дебнещите ги опасности. Какво прави този изрод в София. Нека се върне отново в родния край на Атанасов - Разградско. Какво е виновна студентката!? Не може след всеки такъв тип да се сложи полицай. А парламента да не се развлича великденски, а въведе с нормативен документ регистрацията при пребиваването в София и то незабавно!!!!!

За този вид престъпления - дълги години затвор. Винаги има риск, че който веднъж извършва такова деяние ще го повтори. затова трябва да бъде изолиран, но не за няколко годинки, а например доживот.

Заклевам се тоя, ако ми падне пред очите ще го ритам докато спре да мърда. И после справедливата ни съдебна система ще ме остави да изгния в затвора, за разлика от това говедо. Защото, ако институциите си вършеха работата бепристрастно момичето нямаше да е в това положение сега !!!

И Петков продължава да се хили нагло. Станишев му пригласия. И двамата се подиграват в очите на хората. Пародия. От ЕС скоро ще ни бият шута!!!

Ne mu se vigda muzunata na toz.SHTO?

КАСТРАЦИЯ И ДОЖИВОТ В ЗАТВОРА ПРИ ПОДОБНИТЕ НЕМУ...

boje tia hora se poburkaha..i edva li 6te ima spravedlivost..na momi4eto 6te mu ostane travma za cial jivot a toi sigurno 6te se razmine,e tva e bulhgaria.. Gospod da ni e napomo6t i dano razkara tezi tipove ot na6ata strana,stiga sa umirali i stradali samo nevinni hora

Колко ще му дадат ,а? Мах 1 година......-БЪЛГАРИ ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА

Ежедневно и ежечасно сме потресени от ненаказуемост, като се започне от тинята, та се стигне до тинестото правителство. И на каква ли още тиня ще бъдем свидетели?