Простреляха писателя на мутрите

Авторът на публикации за групировките Георги Стефанов Стоев е простреляният пред хотел "Плиска", научи БТА от полицейски източници.

Обратно в новината

Коментари - Простреляха писателя на мутрите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PREDI 132 g. OBESIHA PREDPOSLEDNIA BULGARIN...SEGA 6TE 4AKAME 681g.

Вашите коментари за убийството на Георги Стоев могат да ни бъдат полезни при провеждане на започналия оздравителен процес. Изпращайте ни ги на адрес http://www.mvr.bg/co

Това да не ти е рождената дата?! Набор 1929, а? Тези дето ходят още да гласуват, кретайки с бастуните и философствайки на тема какво било по татово време, напълно извън времето, реалността и представите за съвременна Европа. Тези дето изгониха децата си в странство и им дадоха шанса да живеят по-добре, НО далеч от България. Каква Америка, каква опозиция, какви световни конспирации, бе другарю? Ти в кое време живееш и докога такива като теб /старци дето със булгаристанската си заплатата ще издържам / ще ми опредялият кой да ме управлява, как да живея, как да мисля и т.н. Такива саможивляци-пенсионе изгониха за винаги младите от държавата щото ходите да гласувате под строй за БСП и ДПС. И магаре да ви сложат пак ще го изберете само да е от нашите. Като те чета и ми приличаш на някой пенсиониран средностатистическит агент на ДС демек квартален доносник. Уважаеми другарю, не 50%, а поне 80% искат тези политически шмекери, тази триглава ламя нарекла се коалиция, да си ходи час по-скоро! Няма политическа опозиция, другарю, за огромно съжаление и за това само едно ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО без робски манталитет би имало смисъл. Но нейсе както много тук са писали токова няма и няма от къде да дойде, защото сме РАЯ! Във Великденски пости сме и Бог да ме прости, но от такива като теб ми причернява, защото бъдеще за мен и семейството ми няма в тази проста, бедна, умствено задръстената, аморална и тотално деградирала държава НЯМА! Аман, от кукувци дошли от селата, грабили де що могат, НО щото партията наша им е дала дай сега пак да страдаме!Аман!

След като се оказа , че си нямаме армия и патриотично офицерство, крайно време е ЕС да изпрати у нас колониална аднимистрация.Иначе от този цирей ЕС ще получи сепсис.И това му било демокрация .МАЙНАТА Й.

Към вота на опозицията неслучаино се добавят и двете убийства. Някой е отишъл чак в Атина, за да види и усили медийния шум за дефицита на одобрение на управляващите. Защото имало нарушен баланс на доверието на управляващите . Те да предизвикат сега предсрочни избори, за да ги спечелят. Та за убитите и убийците. на писателя ... Който и да го убие, съмнението ще падне на тях на ...мутрите но този път мутрите не го убиха.Той е политическа жертва - става поредния коз в ръцете на опозицията, да иска предсрочни избори и ако се поддаде правителството ще обрече страната на тъмните им помисли. Няма как да го направи, защото ... то знае истината най добре, а нас всички ни манипулират. Опозицията се скапа от мероприятия по всички медии- всеки ден и час все едно случаме, че .... е загубил доверия... да даде оставка. И къде го загуби - в материалите на същите медии. Куцо и сакато с диаграми, таблици, улични мнения на подбрани клакьори се изсипа да ни убеждава, че 50 % от българите искали оставка През това време срещнах хикляди човека и нито един не се обяви за солидарен с тези искания Те...затварят телевизори радиоапарати, за да не слушат глупостите инспирирани от хора, търсещи власт. Който иска власт, прави без да спира дестабилизационни мероприятия. За да дойдат на власт не подбират средства- колкото по губят толкова по жестоки стават. Целта им оправдава средствата и са сигурни, че няма да ги разкрият. Всичко е премерено- ако убият писател ще се вдигне медиен шум в света. Така и мутрите се избавиха от предателя и...а те- ще се избавят от това правителство. Така се надяват!... По всичко се доближаваме до Америка, където улицата и опозицията управляват с нагнетяване напрежение и страх чрез продажни журналисти. Една малка категория не го разбират, други се правят на луди. За какво мълчание става дума, давате ли си сметка , че атакувате държавата с недомисличта си, господа манипулатори?! Стига сте слагали прът в колелата на държавата по пътя на европеиизацията! Имат заслуга и управляващите, които организираха цялата олелия, наречена Голям скандал- ден да мине, друг да дойде и.. да се отвлекат медиите от истинските проблеми. Жалко! Докато са били в МВР, сегашния кандидат за власт как не се е сраснал с престъпността. Да се чудиш просто!!!????

Всички мутри,мутрафонки,фол певачки и да застанат до олигофрените от Народното събрание,и да ми дадат един Калашник с повечко патрончета...

Kakvo go jali te toia presaonik,chovek koito se pravi na sveta ta voda nenapita,ybieca vika drashte ybieca,stika sas toia parad zashtitava te i jali te niakoi koito odavna si e zaslujil tova koeto triabvashe i go poluchi, po vsichki pravila na igrata toi gi narushi i moralni i ne moralni,bokluka si e bokluk tova e .

И аз мисля че е време!!!

SLAB NAROD -SLABA DURJAVA.IMA6E EDNA PRIKAZKA:KUDETO IDA LELIO,VSE ME BIYAT. I BULG NAROD E TAKA ,KUDETO IDE VSE GO GONIAT.STEGNETE SI BAGAJA,ZA6TOTO SKORO 6TE NI BIYAT 6YTA I OT EVROPATA

Престъпностa у нас e pycка кpeатyрa Pycия pyши Българcкатa държавнoст и Българcкатa нaция. Pycия e и винаги e билa импepия нa злoтo.

Bog Da Go Prosti,Smel Muz,Prokleti Da Sa Komunistite Bezronici.

засто ли и на мен ми се струва че това убииство е поръчано от бат Гоико Борисов докато се върне от гърциа и току виж яхнал народното недоволство и еи го на премиерският стол.Пази боже дано да греша

време е, братя българи.

Каква ирония! Таман започнахме да реформираме МВР и те ти булка спасовден! А по новините пак показаха как италианските карабинери арестуват босове на мафията!!! Предлагам с излишека от бюджета да си внесем: - италиански и американски прокурори и ченгета за да изловят тая пасмина; - гърци и французи за да излизат на улицата и да демонстрират вместо нас; - шведски, датски и германски администратори за да ни научат на дисциплина и професионализъм; - английски бизнесмени / а не като нашите измислени червени репички / за да ни оправят финансите!!! Моля господа да пристъпим към гласуване - с по една цепеница пред парламента, министерствата и т.н.

И сега какво? Шушумингите във властта ще се правят на прясно еб*ни и ще чакат да отмине бурята. До следващото убийство на честен бизнесмен (Да ми прости Господ че ползвам тия две думи заедно). Но както върви вероятно вече са изработени оловните имплантанти и за Х.К. и В.Б.

Народе! Навремето дядо ни Славейков беше казал Не сме народ, а мърша... И през всичките тези години, ОСОБЕНО СЕГА, го доказваме пред целия свят. Не ни стиска да излезем и ги пометем, защото Парламента е инкубатора на мафията, оперативния щаб, защото всеки продажен депутат е център на мафиотска структура - действа ефекта на снежната топка. Въпроса с оправянето на скапаната ни държава се решава лесно; просто ЕС закрива т.н. Народно събрание, защото като член на ЕС ще се ползваме от европейското законодателство във всички области и аспекти на живота. Назначават служебен кабинет от европейски експерти със съответните му там министерства и прочее... Силно полицейско и правосъдно присъствие, след което до една година (далеч по-малко от 800-те дни на Величеството) и Родината ни БЪЛГАРИЯ ще се изправи, ще залижи раните си и с помоща на трудолюбивите наши съграждани ще тръгне наистина към по-добро!!! Те това е простичкия план, ама нейсе...

Твърденията на Стоев, за тебе, явно като засегнат мафиот са смешни, но верни !

Дали не е време за една мирна демонстрация пред парламента?

ПОРЪЧИТЕЛЯ ДАЛИ НЕ Е НА ПОСЕЩЕНИЕ НЯКЪДЕ ПО ЕВРОПА.......!!!!!!! СЕ ПИТАЙТЕ КОЙ ИМА МОТИВ ЗА ИЗВЪРШЕНОТО.....И КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА....И ДАЛИ ЦЕЛИТЕ НЕ СА МУ ВИСОКО ВЛАСТОВИ........!!!!

Otide si edin magkar ,mir na praha mu.Taka e s Botev,Levski. Neka giveyt muhite,strahlivcite,

Факти, факти, факти !!! Европа ни даде голям шанс, но ние трябва да го използваме .. Без факти няма доказателство ... Иначе решението е Булгаристан...

Арогантно убийство! Един човек се осмели да прояви дързост и никой от държавните мъже не го чу, въпреки че постоянно апелираше за това. Вече ме е страх за семейството. Правителство, партии, които са безцеремонни и не се спират пред нищо. Светла му памет на този човек, за който трябва да се обяви траур. На тази държава и трябва някой от друго място, тук всичко е корумпирано, страшно и мирише на смърт.

То се знаеше, че скоро ще го убият, но и той самия май не се е пазил.Но Ви гарантирам,че няма да открият убийците му.

4ovekat e 6ql da kaje ne6o i to sega,naprimer po slu4eq kuuvi4.sa6o ne go ubiha predi edna godina naprimer,a to4no sega,kogato ne6ata 6apo4naha da miri6at i se dokaza,4e mafiqta raboti s mvr.imal e namerenie da iznese informaziq po sega na6umqlata tema,moje i da e iznudval nqkoe visokopostaveno 4enge.za6o go prostrelqha to4no sega.znael e za vraski mejdu mafiqta i upravlenieto i qvno e mojel da gi dokaje.druga logika nqma.nadqvam se da ima disk s dokazatelstva,da go e pazel v sveizarska banka i da e podpisal sporasumenie,kogato go ubiqt biska da bade predaden na neotralna mediq primerno germanska i saovetno da bade izla4en.ina4e smartta mu e bezsmislena.

Ние бьлгарите сме овце и за разлика от ирландците сме и страхливи.Заради това мафията е всесилна.Който може да бяга веднага от тук

Не зная дали написаното в книгите му е истина,но това убийство само затвърждава съмненията ми ,че е истина....,че ни риководят мафиоти-не може да иска Стоев да даде показания в МВР и никой да ну обръща внимание,дори и да го мислят за луд,например....

Току що Георги Стоев е починал. Лека му пръст и дълбоки съболезнования на близките му. Само от нас гражданите на РБ зависи смъртта му да е началото на това за което той разказваше в книгите и интервютата. Нека излезем и линчуваме всички оправници.

Лека му пръст ! МНОГО ЗАСПАЛ НАРОД СМЕ !!!!!

Отговарям на въпроса Къде няма убийства тук, ходя спокойно по улицата и си плащам данъците.До всички млади и умни българи, БЯГАЙТЕ! Не си губете времето!

ГЕОРГИ ПОЧИНА В 19-20! ГОСПОД ДА СЕ СМИЛИ НА ДУШАТА МУ! ВСЕ ПАК ДОБРАТА НОВИНА Е ,ЧЕ ОСТАВА ЗА ВИНАГИ БЕЗСМЪРТЕН, ЧРЕЗ СВОИТЕ КНИГИ!

Мир на праха му....

БОГ ДА ГО ПРОСТИ ЛЕКА МУ ПРЪСТ! Полицията-ма го уби. Неудобен беше.НЕКА ПОЧИВА В МИР

Бог да го прости! Загина защото не си мълчеше! Покланям се пред достойното му поведение!

BOG DA GO PROSTI,VECHE E KASNO.MIR NA PRAXA MU.

Инфо за историята на ирландската журналиста: Носителката на Златен глобус Кейт Бланшет е звездата във Вероника Герен, високо оценената от критиката, въздействаща и горчива действителна история на една журналистка, която рискува живота си в търсене на истината. В средата на 90-те Дъблин е като зона на военни действия, в която няколко могъщи наркобарона се борят за надмощие. Техен най-върл противник е не полицията, а смелата Вероника Герен (Бланшет), която разследва и разкрива пласьорите, поставяйки на везната семейството си и отговорността си пред читателите и страната. Нейната непримиримост я превръща в национална героиня и променя Ирландия завинаги. Създаден от продуцента Джери Брукхаймър (Пърл Харбър) и режисьора Джоел Шумахер (Лоша компания), Вероника Герен е напрегнат и вълнуващ филм, който ще ви разтърси до дъното на душата ви. Е, братя българи, поучавайте се!

ЕДИН ПО ЕДИН ЗА ЕЛИН ПЕЛИН

От преди година трябваше вече да сме били по площадите и улиците и вече да сме махнали това ченгесаро-комунистич правителство! Има един много показен случай с една ирландска журналистка, която преди 10 години разкри доста от схемата на работещата тогава ирландска мафия. Убиха я и какво стана - ирландците излезнаха по улиците и почти линчуваха мафиотите! Осъдиха ги на доживотно, конфискуваха им богатствата до девето коляно и ликвидираха цялата мафия срасната с държавата до дупка! И къде са сега - наричат ги Ирландския тигър! Най-бързо развиващата икономически държава в ЕС! П.С. Днес пред МВР, който е минал по 6-ти септември около 17.30 часа е видял спрян автомобилът на Посланика на САЩ у нас!!! Идва видов ден!!!

Не е ли време в тази измислена държава да влезе чужда армия, белким така се оправи положението! Застреляха един достоен човек! Нещо по-страшно дори, стрелят по съвестта на нацията ви!

Пълно безумие е ило да разказва за живота на мутрите! Нима си е въобразявал, че ще го пощадят?! А и с това мафиотизирано МВР - кой ли би го защитил? На чия ли защита е разчитал Стоев?!

Къде си Румене, къде? Ако и сега не си подадеш оставката народа би си помислил,че човек на МВР стои зад това убийство........защо пък не?!

Скриха записите от камерите,на тях всичко се вижда.Толкова ли няма един журналист да попита за тях,или ви е страх за службата.Смешници.

Сега гледах интервюто с него в Горещо. Той човека съвсем направо си каза, че бандитски босове не са останали, а са останали генералите и агентите на бившата държавна сигурност, които са създали организираната престъпност за да ги държи на власт. Интересно защо очистителните процеси в МВР съвпадат с очистването на тези, които разкриха връзката между управниците (Луканов и съпартийците му) и престъпността.

Дано това момче оздравее. Но не забравяйте големите мафии - ракиите Карнобат, Пещера и т.н. Май тези дни ги понастъпиха и се започна с изстрелите. Може би трябва да си внесем управници от чужбина. Сами няма да се преборим с тези огромни мръсни пари.

БЪЛГАРИЯ УБИ ПИСАТЕЛ

Какво искаш да ни кажеш с тези ретроспекции, които визират периода 1998 - 2001?! нещо не те разбирам защо архивът ти секва дотам?

НЕ ГО СВИТНАХА ЗАРАДИ КНИГИТЕ,ТЕЗИ НЕЩА СЕ ЗНАЕХА..ПАК НА ПАРИЦИ МИРИшЕ