Замириса откъм МВР

След близо едночасова среща с главния прокурор Борис Велчев главният секретар на МВР комисар Валентин Петров каза, че няма да коментира делото срещу зам.-директора на ГДБОП Иван Иванов, арестуван по-рано.

Обратно в новината

Коментари - Замириса откъм МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз съм търговец на алкохол и вече съм платил 4000лв. актове за фалшиви бандероли на алкохол и ето каде е бил политичиския чадър ИВАН ИВАНОВ

Обзалагам се че сега ще гръмнат още един скандал за отвличане на вниманието.

на въпросът ви Защо ДСБ като бяха на власт няма арестувани???? Защото комунистите се бяхте изпокрили в миши дупки. сега си показахте рогцата.Охлюви!

и този скандал ще отшуми без да има отстранени висши полицейски служители както стана със случеяКуювич.Защ Защото г-н гл.комисар В.Петров отстранява всички доблестни служители който му пречат на него и лицата от сивата икономика по без прецедентни начени,неподплатени с нищо,единствено с резолюция на накакъв скалъпен документ.И това го прави, защото някой си съвестен офицер от МВР е навлязал по някакъв начин в неговите схеми за контрабанда не само на спирт а още по съществени наща,го отстранява неправомерно,изпраща в осма хлуха защото не може да го уволни,а и страха е голям.Но нещата няма да спрат до тук.

Вече на всички е ясно, че мафията си има държава. Само не е ясно защо БСП се готви пак да управлява.

Не е въпроса в миризмата. То отдавна си смърди и в МВР и във всички други министерства, в съда и прокуратурата, в общинските администрации и изобщо навсякъде където се докоснеш. Истината е че тези които се наричат управляващи просто са лишени не от обоняние /защото и на тях им смърди/, а са лишени от морал. Иначе отдавна да са си подали оставките.

най-после мвр и данс да свършат неща заедно. това не е зле. важното е че гадовете през последните 18 години почват да се самоизяждат. това е заради ЕС. но все пак евала ва петков

нАЙ-НАКРАЯ ЕДНА ПАРТИЯ КОЯТО ЗАПОЧНА АРЕСТИ ВЪВ ВИСШИТЕ ЕШАЛОНИ. БРАВО. ОЩЕ АРЕСТИ, НА КОСТОВ КОЙТО ПРОДАДЕ КРЕМИКОВЦИ ЗА 1 ЛЕВ, НА АТАНАСОВ ЗА ВРЪЗКИТЕ МУ С НАРКО МАФИЯТА, НА СЛАФЧО ХРИСТОВ, НА ЯНЕ ЯНЕВ И Т.Н.

Кой ми намокри белите чорапки?

защо измествате темата от форума!?кой го назначи иван иванов ! Еми премиера по предложение на вътрешният министър след протекцията на нереализираният чукохвъргач и самовлюбен директор на ГДБОП. Когато назначавахте това селско момче от гр. Рила имаше само хвалебствени коментари и никаква проверка кой е той!?? а сега . Бога ми не може да се арестува такъв човек ако господин министъра имаше правилна полинтика по отношение на кадрите!!! но дали това го е еня въобще???????Вдигаме патардия всички във форума, но къкво от това????? Кервана си върви а кучетата си лаят!!!! и даже много вият, но на кой ли му пука!!!!!!

НЕ СМЕ ОТ ЖЕЛЯЗО ИДЕТЕ СИ СПАСЕТЕ НИ ,

ПЕТКОВ ОСТАВКА БЕ МОМЧЕ НЕ ДА РАСЪЖДАВАШ, ПРЕДИ НЕМОЖЕШЕ ДА ТИ СЕ ЧУЕ ДУМАТА СЕГА МНОГО ВЗЕ ДА ФИЛОСОВСТВАШ ,ОСТАВКА ВЕДНАГА И СЕГА

ТОЗИ ПЕТКОВ ТАЗИ ВЕЧЕР ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ДЪРЖА НАГЛО ВМЕСТО ДА СИ ОТИДЕ ШЯЛ ДА ПОДКРЕПИ НЯКОЙ СИ ТАМ ПОДЧИНЕН,ТРЯБВА НОВА КОНСТИТУЦИЯ ЗА СЪД НА КОМУНИСТИ И ВРЕДНИ УПРАВЛЯВАЩИ

Колко висши държавници арестува г-н Атанасов когато бе в МВР.Значи като няма арестувани няма корупция , страхотна логика няма що.Иначе че министър Петков е леке това е друг въпрос но пък точно тези които работеха с мафията сега да са най принципни нещо не върви.

Уважаемии г- н Румен Петков, дойде време да си идеш. Нима не си на ясно с тази простичка истина. След това ще ти се възобновят прекратените наказателни производства. г-н Петков заминаваш си. Не можеш да удържиш позицията. Обикновено по традиция уволненията стават след завръщането от САЩ. Ето и на теб ти дойде времето. Твоята партия има нужда от жертви. Знаеш много не е пощадила много жертви е принесла та тебе ли. Няма начин , изгаряш идва следващият . Гледай ако може да ти се размине тихичко и се измъкни па тихонка , иначе ще стане веселба.

ГОЦЕ-ЛОВЕЦА Автор: инспектор ДЮДЮ Получено на: 18 Март 2008 20:32 Президентът Георги Първанов е ловувал по време на официалното си посещение в Азербайджан от 10 до 12 март 2008 г. С президента на страната Илхан Алиев той преговаря за газ, инвестиции и развитие на културните отношения. Това съобщиха за Frognews.bg местни журналисти. Ловният излет бил организиран след срещата на Първанов с ръководството на град Шеки. След като се разходил в Олимпийския комплекс и се поклонил пред исторически паметници в града, българският държавен глава бил откаран в ловен резерват в Северо-запазния регион. Официални съобщения за срещите в този район публикуват day.az, metbuat.info, както и Новости Аазербайджана. Журналистите обаче разбрали и за ловния излет на Първанов. Според тях той бил съпровождан от близки сътрудници и посланикът на България в Азербайджан Иван Палчев, бивш депутат от ДПС. Така точно 10 дни след избухване на скандала по повод посещението на Първанов в Симитли, където, според медии той е ловувал, ден след смъртта на 9 българи във влака София - Кардам, президентът отново е бил на въоръжена разходка, както се изразяват хора от НСО, но този път на хиляди километри от България.

Явно не си от паметливите, щом като сравняваш управлението на БСП, СДС и НДСВ в полза на комунягите.

Пролет идва и всичко почва да цъфти и да ухае със специфичен аромат. Не се учудвайте, че засмърдя и от Министерството на Вътрешните Работи. Това си е неговия специфичен аромат! Пак някой се е изпикал накриво!

Крайно време беше. Досега несмеха да си вадят кирливите ризи. Крайно време е милиционерите в тази скапана държава да си ходят. Утре излитам за карибите.....

Пак е театро....въпросните бизнесмени,ще го преживеят-ПАК!!!!

Чудя се, дали въобще има престъпност или тя просто се казва МВР.

Споко, люлякът е замирисал!

Абе къде са спали другите - ако той е провалял работата им що не са му спретнали някаква комбинация и да изгърми. Ама май всички и под него и над него са от един дол дренки и са си папкали и са си траяли и сега се дават жертвени агнета.

БСП никога не е била разбрана от електората си: суздажа криза заради пълното неразбиране на икономическите закони, а също и заради посредствения начин да краде без да създава. Гангрена са... Като се сгромолясат нещата, други поемат управлението - тогава селяните си мислят, че другите са виновни, защото видите ли, другите дойдоха и направиха криза. Просотията е почвата за отглеждане на социалисти от комунистическо потекло и от това страдат и простаците, и останалите. Що се отнася до управлението на останалите - ами то се оказа, че и те са управлявали с подмолното присъствие на БСП, чиито хора са внедрени навсякъде по силата на исторически обстоятелства. Докато се изчисти гнилото, доста от читавото ще отпадне също.

Ако го е назначил КОСТОВ,е виновен по презумпция.т.е право няма.Костов да си ходи,извикайте такситата и момчетата от охранителните фирми,а също и милиционерите на Петков,ПЕтров,Гоцев.

До: До избори (18.03.2008 г. 18:01ч.) Дедо шумкар ли беше? Колко ли мандри е ошушкал?

Все си мисля, че от 1 януари плащаш по-малко данъци, за дупките по улиците се сърди на кмета-СМЕШНИК

Незнам дали виждате но държавата ни е вече полицейска,намалиха армията а полицията се увеличава сигурно мойе да е повече от армията ни вече.Правят го нарочно ония Мизерници управляващите да им пазят гърбовете и да им охраняват дрогата.

Този петков е толкова нахален и няма да си подаде оставката а и станишев го пази вероятно защото финансира партията му.

разбирам те че в момента цицаш от държавната цицка и явно си доволен. мен обаче не ме интересува тоя начин на препитание. мен ме интересува дясно управление така че да няма такива като теб да прибират паричките ми за данъци а аз да си троша хубавата кола по гадните пътища... за твое сведение - НДСВ управляват и В МОМЕНТА.

СЕЛЯНИТЕ СА ВИНОВНИ :))

Ама ние помним, как управляваше СДС, после пак СДС, а и НДСВ. Така че по-добро от БСП просто НЯМА! Запомнете това!

Ама ние помним, как управляваше СДС, после пак СДС, а и НДСВ. Така че по-добро от БСП просто НЯМА! Запомнете това!

Не само оставка, в някоя държава и харакири ще си направи министърът, ако се появи на яве такъв ужас /не знам каква дума е най-подходяща/ А тук в България - от единия го вадят, та в другия!!! Хич, без извинете.... Такава мръсотия е във властта, такава мерзост...

Нека, нека. И да не подават оставки поне трупат капитал за изборите. Солено ще им излезе тоя ГЬОНСУРАТЛЪК! ;)

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИ, ТУРЦИ И ЛАКЕИ ...!!!!!! КВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТАЗИ СГАН !!!???

Мисля, че е време за въстание на народа. Положението е революционно. Народните маси не желаят да живеят по старо му, а управляващите не могат да управляват по ново му Да обявяваме въстанието и да им еб-м мамата на тия крадци.

когато дойде време за избори, не забравяйте как управлява БСП - корупция, точене, прикриване на наркопласьори

VIE BULGARITE KOGA STE SI IZBIETA POLIZAITE-UBIICI I KOMUNISTITE ZA DA SE OSVOBODITE OT CHERVENOTO ROBSTVO?

държа да подчертая че познавам едно честно ченге, ама напусна, не издържа на корупцията, сега бачка в чужбина

Румен Петков никога няма да подаде оставка. Единственият начин да се махне от МВР е да го арестуват.

Нека, нека. И да не подават оставки поне трупат капитал за изборите. Солено ще им излезе тоя ГЬОНСУРАТЛЪК! ;)

Браво на ДСБ.Сега трябва да гонят до дупка.Не бива да оставят и този случай да се отмие от червената пропаганда.

Уважаеми г-н Велчев,да сте чули нещо за следните имена:Асен Йорданов,Григор Лилов,Илия Илиев,Емо Ревизоро,Валентин Касабов,Маргарита Михнева,Надя Чолакова,и още няколко-все достойни БЪЛГАРИ,стожери на разследващата журналистика,за които националните TV са табу!...И ако деиствително сте решили да правите нещо сериозно,моля поканете ги,и те ще ви светнат за всичко, което Ви интересува за през последните 25 години!Запознайте се с нещата, актуални за Вас. Отсейте зърното от плявата,...и действуваите! Но, не забравяйте и за сигурността им/това е ваше задължение/,защото ТЕ са безценни!

От кога пък господин Атанасов стана полицай от кариерата.Единствено му голямо постижение бе когато наби една жена в БИЛА защото имал подозрение че е откраднала кредитните карти на жена му. Другото че изгони ЧОРНИ защото не искаше да прехвърли 1/3 от МТел на Костов , ако някой може да си спомни за други професионални успехи на г-н Атанасов нека ги сподели.

Нека, нека. И да не подават оставки поне трупат капитал за изборите. Солено ще им излезе тоя ГЬОНСУРАТЛЪК! ;)

Оставка за министър Петков!!!Да не си измива мръсните ръце със разни заместници-дребни рибета! Плевенската мутра-министър вън!!!На избори братя!!! Докато ни управляват тези наглеци - нещата ще са все по-зле!!!

Пак някаква игричка са заформили!Че то власта е в техни ръце и си правят каквото си искат!А

В нормалните държави след такава случка си подават оставките от директора на службата до министъра,независимо какви мерки са предприели преди това.В последните 25 години не си спомням за подобна ситуация.Оставки трябва да има и с оглед на обективното разследване нататък,а Петков да обясни пред нас още сега защо екрил тази информация.