Изграждат кръгово кръстовище на пътя Пловдив-Асеновград

Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) стартира обществена поръчка за изграждане на кръгово кръстовище при км 14-ти на пътя Пловдив-Асеновград.

Обратно в новината

Коментари - Изграждат кръгово кръстовище на пътя Пловдив-Асеновград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6 месеца за едно кръгово. Браво!!! Предполагам, че ще ползват изцяло ръчни средства за работа - кирки, лопати, ръчни колички и кофи. Асфалта ще го носят с кофи от София и ще го топят на мяст в някоя малка ръчна пещ.

Хм, а за тези 6 месеца ще има ли временен път или ще е затворено за движение?

свидетели сме на поредното малоумие , на път с изключително висок трафик , кръгово ?? ами сложете му и легнали полицаи а ? господа умни тикви отсечката Пловдив - Асеновград трябва да бъде магистрала с висока пропусквателна способност , а това предполага кръстовища на две нива !! всички други варианти които мислите за да спестите пари и спестеното да бъде откраднато от наши хора , не ни устройва !! направете магистралата както трябва с всички съвременни изисквания за постоянно нарастващия трафик , кръговите са решения за вчерашния ден , СТИГА КРАЖБИ !! аман от не наяли се помияри

Колко кръгови ще има на този път? На изхода от Асеновград, на Долни воден, на Куклен, на Крумово и на входа на Пловдив. Десет километра с пет кръгови.

6 месеца за едно кръгово. Ба'го у кръговото. И такова, да не го направите с диаметър 10м.

а кръстовище на две нива кога?

ами да - някои фирмички и общинари ще лапнат кинти за поредното малоумие

Това е поредната глупост с тези кръгови движения и не е решение на този проблем и на точно това кръстовище. Това е поредното замитане на проблема. На това място е задължително да се направи детелина, която ще реши проблема с движението по околовръстното за Асеновград веднъж за винаги. Всичко друго е измишльотина за поредното пр..е на ман..зи!!!!!