Омбудсманът Мая Манолова: Направете добро за Великден

Омбудсманът Мая Манолова призова българите да излязат от мрачното настроение и да направят добро дело за Великден.

Обратно в новината

Коментари - Омбудсманът Мая Манолова: Направете добро за Великден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обикновения човек ще направи добро и без да го каниш. А др. Костинбродска околояръстната КОГА ?

Много е пламенна , одухотворена като комсомолка, ама нали се задават избори скоро!!!!!

призив на ЦК на ГЕРБ ?? бъдете гладни но щсатливи , подкрепено от БСП , ДПС , и всички политици

Полека-лека пропълзява към президентсвото с добро сърце и имиджуви трикове. Комунистическата легенда за русата жена, дето щяла да опрай България. Колко бабички ще ощастливи, ама пушилката е голяма за верващите.

Добрият християнин не чака Великден , за да се сети за доброто, а го прави всекидневно и смирено ! И когато всички ние започнем да вършим повече добро и забравим за злото, тогава светът ще стане действително по-добър и по-човечен !! Нека започнем с това да уважаваме и почитаме повече старите хора, да възпитаваме по-добре и обичаме децата си, да спираме на пешеходните пътеки, да се усмихваме повече друг другиму, да забравим за злобата и завистта, алчността и тщестлавието !!

имам огромни съмнения, че мая костинбродската е дала в животеца си даром някому поне едно продупчено билетче за трамвая. но в типиен комсомолски стил, със светнал поглед, тупирана прическа и червено шалче за стотици левове, дава акъли-"дайте, да дадем за Великден, другари!".

Много добра идея другарко манолова. Ще смачкам от бой някое комунде.

Г-н Борисов, оставете народа ни да върви по европейския си път. Вчера, вие взехте своето решение ! Цивилизованият свят не се интересува, дали и защо Русия избива шпионите си ! Цивилизованият свят ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ВАРВАРСТВОТО и ДИВАЩИНАТА В МЕЖДУНАРОДНИТЕ ОТНОШЕНИЯ НЯМА СРЕДЕН ПЪТ или сме с хората от цивилизования свят или сме слуги на варвари ........................... Г-н Борисов Счупена ваза не се лепи ! мога да ви припомня всичките предателства, които Народът ни ПРЕГЛЪТНА в името на цивилизационния си европейски път но ще ви спестя това... ВЧЕРА вие г-н БОРИСОВ СИ ОТИДОХТЕ Аз г-н Борисов съм богиня и не мога да ви съветвам да извършвате грях пред Господа. ... всеки решава сам дали да поеме грях на самурай или не... БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ НАЧАЛО + +++++ + Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα

ма герберската спамия

Българският народ е народ европейски и основоположник на европейската цивилизация ! Неслучайно от България е тръгнала една от най-човеколюбивите религии-богомилството ! Тогава когато България имаше вяра и писменост много от европейските народи са валяха в бунището на неграмотността и неверието ! Българският народ е велик народ, макар беден мизерен народ-страдалец, но човечен, добър и толерантен !! Европа трябва да се поучи от нас от нашия морал и ценностна система, от нашите добродетели ! Не ни тикайте като смълчани ученици в класната стая, ние сме Учителите !!

съществуване сред цигани,джендъри,чалми,еврогейзери,комунисти правещи се на европедали е добро,какво повече да направим