Цяло село живее в страх от глутница кучета

Благоевградското село Логодаж живее в страх от глутница кучета. Проблемът е повече от 10 години.

Обратно в новината

Коментари - Цяло село живее в страх от глутница кучета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не стига набезите на крадци и убийци, ами и на кучета. Как няма институции и закони, докога ще се тормозят хората?!

А ловна дружинка няма ли? Ми да ги изпозастрелят тези безстопанствени кучета и толкоз!

Преди за застреляно скитащо куче се даваха и премии в пари или дървен материал!

А хората от всяка община и всеки град живеят в страх от други глутници псета, само че облечени в костюми и във власт,но хранени от тези хора! Наричат се герберастки глутници.

на селото и общината да не се правят на ударени, а да вземат ада я принудят упълномощените органи да кастрират псетата и тази тетка да си ги държи у дома или вързани или да им слага намордници, защото пес, особено нощем, на едно място не стои и ако не е вързан винаги шари извън двора!

Аре пак се захванахте с кучетата! Както винаги става, когато се размъти водата по високите политически етажи - кучетата почват масово да хапят, стръвниците, чакали и вълци нападат, глиганите ровят на поразия... И пак по най-тъпия начин го правите! Проблемът бил над 10 години?! Ми ако това са 10-годишни кучета, те са старци и баби бе! Вие 10-12 годишно куче виждали ли сте бе?! И що не опровергаете собственичката - да докажете че са излизали кучетата от двора й? Щото нямате факти нали?! Ама пак са ви подали командата и вие примерно изпълнявате!

Има псета, но има и авджии дето могат да "прилетят" от негде си имало отвързани псета, но вече ги няма! А бре хора, намерете от негде една разгонена мъстия и я вържете на дълъг синджир извън селото и чакайте докато всички песове дотърчат при нея! А дойдат ли там вече не са на никого и бой с колци и сопи та да не остане ни едно и да ви миряса селото! А тая като почне да вие на умрело за псетата си земете та и нея с колците та друг път да не ви тормози така! Стига вече псетата и разни ненормални кучкари и кучкарки са тормозили хората и до кога само те ще имат права , а другите ще са безправни и ще са под постоянна заплаха от псетата!!!

Искала кметуна да й помогне... Сготви им вку-у-уснички кюфтенца, дърто, и се избави сама!

К'ъвто стопанина, таквиз и мастиите. Ако е без каишка и намордник, значи де факто е безстопанствено- евтаназия.

Да поканят за лятото някой студент от Северна Корея, Виетнам, Южен Китай и т.н., за обмяна на опит.

Зависи и кучетата как са били научени. Ако са научени да нападат за щяло и нещяло и аз бих ги убил. Защото при тях водещия фактор е храната а не уважението. Като са гладни изобщо не ги интересува кой е насреща. В нашия град също има кучета, но хората ги хранят обръщат им внимание и те никой не нападат. Дори има доста случаи кучета да изпращат малките деца до училище. Въпрос на възпитание е всичко. Но 100% безпричинно агресивните хора и кучета трябва да бъдат избивани.

Кучета и деца са две абсолютно несъвместомости! Улични кучета в градовете, изпращащи децата до училище, може да бъде сцена само във фим на ужасите , от най-ужасяващите....а бе я, си ги наврете тия кучета в че да вземете да мирясате най- сетне!

Запомнете добре какво се случва, че кметът пак ще го изберете на изборите, бетер кат БББ! Все повече се уверявам, че останалите в България хора имат памет като на блондинка. Обещаят им герданче, офукат ги навсякъде и после пак им обещаят герданче и пак ги офукат.

Викаш за една мила дума цял мандат ги пецкат.

Това пак ще да е вина на Бойко.

Разбира се, проблема не е само в това село. Бойко, ако имаше желание, можеше да направи нещо

Застреляйте гадните песове! Къде е властта!

В 21 век цяло село се бори 10!! години с глудница кучета. Един въпрос - мъже в това село, в тази област, район няма ли???

и кокошите ви увоме са пуснати да скитат у селото, как ще скочи куче два метра дувар, ма? ай сиктир!

Мразя и пинчери !Само хапят !

felix_ch@

Всички,мразещи животните сте за избиване.

Ето - кучелюбеца тук е откровен . Това му е хуманизма.

Куче да те опъне.

Статията е за мразещи хора, не за мразещи животни

Там ловци няма ли или пак на колегите партоните са им скъши? Дее месарите дее...само свинщнината ги интеесува...предцедателя на местната дружника веднага да пуска бележка за хищник и подборно, наред и безмилостно: ако ги мързи да пращат насам, идем безплатно, ей го къде е

Гнусен комунист

В логодаж няма ли ловджии. 10 бр. 6/0 и проблема е решен.

Проблема в случая не са кучетата, а стопанката. Дори и местните да ги избият, тя най вероятно ще се сдобие с нови и всичко започва отначало. За съжаление, докато няма някой осакатен или недай си боже смъртен случай, никой отговорен няма да си мръдне пръста.

Има достатъчно случаи на осакатяване от кучета в България, и пак никой не си е мръднал пръста. В действащите закони няма работещ механизъм за защита от кучета, има само механизъм за защита на кучета. Проблемът е в държавата и законите, които приема, под влиянието на кучкарските НПО-та.

тогава на стопанката ... малко Новичок , и готово ... майтап бе Уили ... хааа хаа ха ...

Хората да мрат, важни да кучетата.

Аз не разбирам защо българина само ХЛЕНЧИ И СЕ ЖАЛВА и УМИРА ЗАЛУДО?? ЗАЩО бе братя уж "българи юнаци сте", ? Защо не грабнете чифтетата и ОТСТРЕЛЯЙТЕ БЕЗДОМНИТЕ ГЛУТНИЦИ, по-добро няма да става, това да ни е ясно, с тия кметове-ПУ*КИ, които само КРАДАТ, серат и НЕХАЯТ, вземете в ръце съдбините си българиии...!! Иначе НЯМА УПРАВИЯ!!!

Те чакат още 10 години да минат. Явно юнаците са от тия на маса.

Едно капанче и далече далече. Така от 10 да остане 1 .

Кучетата не са виновниъ, а смахнатата им собственичка.

Собственичката не е виновна, виновни са законите.

Законите, ама и собственичката. Едно време на село стопаните обстрелваха собствените си кучета, ако се случеше да пречат на другите - напр. да лаят нощем.

То и в Благоевград е същото. Страх ме е да си заведа детето на детска градина, навсякъде кучета.

Брата ром с резачката да ги разфасова .....

Вземете ситуацията в свои ръце и махнете тая сган.

Цялата страна живее в страх от глутници мутри и двукраки животни.

Няма ли ловци в това село?

Абсурдно е в 21-ви век глутница агресивни псета и смахната им "стопанка" да тероризират цяло село!?

Мое ли тва да е новина? И мое ли тва да стане проблем за някво село? Ловци нема ли в тва село?

Мое, защото ако имаше нормални закони, щяха да са махнали псетата.