Бандата на Шумахера взела 17 000 от банкомата

Петимата бандити, взривили банкомат в София вчера, са успели да отмъкнат над 17 000 лева от него.

Обратно в новината

Коментари - Бандата на Шумахера взела 17 000 от банкомата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За крадците - СМЪРТ !

Тия да не са цигани та са им изписали имената?

а бандата на делянчо мамин колко открадна????

Не е редно да се съдят хора които са убили подобен тип престъпници. След като е непосилно за държавата,дайте шанс на нас обикновенните хора. 10 години си спестявал от заплата, купиш си горе долу прилична кола и някой такъв ще ти я открадне... Да крадат на Маджовци и други подобни с животнски имена.

"Полицията е причакала извършителите, които са се опитали да избягат" Къде ги е "причакала" в Ихтиман ли? Или, както сами казват от МВРто, след едногодишно следене ги е причакала, на ъгъла на тратоара!

Тоя знаеше,че Аудито е на Маджо ...

Прогизнала в корупция държава! Изп. власт не желае да надникне в кесиите на съд.власт и да им свие сърмите.

Някой ще ми обясни ли как става това с висящите дела? 1,2,3...5, след това той въобще не обръща внимание ни на полиция,ни на прокуратура. 80 дела се натрупват в рамките на много години,може би това му е целия живот до сега.

Бандата на Шумахера взела 17 000 от банкомата. Боже, абе бандата на мутрата отнесе над 50 млр.евро вие за някакъв банкомат ми говорите! ДИР.БГ, ДОБРЕ ЛИ СТЕ?!?!

скрий се бе комунде долно

Тоеа ще е 81-вото висящо дело. Такава държава няма.

Рекордьори 50, 80 висящи. искат да влязат в Гинес заедно със страната ни - най-състрадателния съд в света, винаги вярва че рецидивиста ще се поправи, затова наивно не ги и затваря!

веднага да им се извинят и да ги пуснат

Да ги избесят.

я ги пуснете да дооформят поне 1 милионче за тази година. Да има и за тия, които ще им виснат делата докато изгубят давност, и за другите, които ще ги пуснат по домовете заради влошено здраве.

Трябваха ми много спешно тия 17 бона да инвестирам в ЧЕЗ с бати Б и кака Г

Пуснете ги да разбият още 2_3 защото малко са взели ако разделиш 17000 на 4 са нищо

Утре ще ги пуснат те да не са убили някой

80 висящи, но заплатите си вървят. Пуснете го да ги закръгли и да кандидатства в Гинес. Ебахти скапаната държава, ебахти нужника вмирисан ...

Много загрижени тия в полицията за собственоста на банките. Шум до небето, арести, изявления, "да се знаело, че чужда собственосттака не се пипа". Ама щото е банкова. А като оберат гражданин или бякох дребен/среден бизнесмен -работим по въпроса и извършителя остава неизвестен...

Бъркаш, чиста случайност е било, да се засекат полицаите да са на мястото на обира.

Ако си мислиш, че полиция не си знае контингента много се лъжеш. Но ако приберат всички престъпници в кауша, полицаите няма да има какво да работят и ще ги изволнят.

Начи туй никаква новина е не. Щеше да е новина ако бяхте постнали по три мотива от всяко едно от 80-те му висящи дела. Добра практика ще е да дадете иманата на съдиите и прокурорите да ги видим що са толкова смотани и разбира се иманата на адвокатите му. Явно са много добри.

Има ляб в това момче.Вярно пилот няма да стане от него но може да го направим министър председател.

Държавата е дала свобода на бандитите да безчинстват на воля! Присъди няма, няма затвор!! За какво изобщо ни е съдебна система?? За престиж!! Да покровителстват бандитите и мафиотите!!

На оперативка в прокуратурата: - Дали да не приложим закона и да разследваме ШумахераЗ? - О, да. И аз искам да приложим закона. - Супер, отдавна не съм го прилагал... Влиза главният прокурор: - Да прилагаме закона ли чух? Нали сме се разбрали - закона само го миришем...

А всичко е толкова просто, ясно и логично. Очевидно в парламента има лоби на застрахователите. Купиш си сравнително луксозно возило, но решаваш да не го застраховаш автокаско. Тогава идват "лицензираните крадци на държавата" като този и возилото изчезва, но тъй като е горещо или трябва да дадеш десетина хилки откуп или го намират някъде опожарено. В противен случай, щом тоя е свил джипа на Маджо, ако ще и във Гуантанамо да се е предал, пак щяха да го светнат. Щом е жив и върши още поръчки е ясно за чии работи. Да кажем, че и аз имам технически познания, с правилните инструменти и няколко месеца практика мога да стана крадец не по-лош в практиката от тези. Но още на първия автомобил влизам в затвора. Явно нашата съдебна система е решила да кандидатства за рекордите на Гинес колко висящи дела може да има един човек. И ако това не е държавен рекет, здраве му кажи.

Какви са тия висящи дела бе :))))))) Ебати държавата

След една-две години отново ще прочетем, че Шумахера е арестуван за престъпление и никой няма да си спомня сегашният арест. Както не помним предишните. Което означава, че тези бандити пак ще бъдат освободени, без присъди. Повечето от тях (ако не стъпят много на криво) ще доживеят до дълбока старост. Така е, защото сме любителска държава с аматьорски институции. А, за малко да забравя:честит 3-ти Март!

Не ги ли е срам от дира да пишат с такъв възторг за един изрод - ама как на 14 години откраднал кола, ама колко много кражби имал ...

17000 / 5 = 3400 на човек. Дребни пари? Може, за разбойниците сигурно са джобни. За пенсионерите ... ами някои и за цяла година не ги взимат.

Отмъкнали ?! - ами нали Са закопчани ?!

отрежете им носовете и ги скопете с две ръбати тухли и проблема е решен дайте фототата на тия мародери!

papion

Те на тия им е трябвал един, като пловдивчанинът, който отстреля рецидивиста, та да отърве държавата от тая напаст, защото явно тя не може.

над 80 висящи дела , 50 висящи дела .. и после обясняват, че има правосъдие ... Тоя в УСА вече щяха да са го застреляли при "съпротива" ... Ама как да стане, той има гръб в полицията и при политиците .. иначе няма как да стане...

Е , ама що има гръб ?! ... Ами щото си плаща на някой за да има гръб !!!

Като евтин холивудски екшън. Като четеш и си викаш: аз, обикновения човек , ако мина на червен светофар, кой знае каква глоба ще отнеса или за някое друго дребно провинение ще ме вкарат в затвора а тоя с десетки висящи дела... Кви са тия висящи дела бе? Законите сякаш са писани да защитават престъпника! Щото и той има права! А къде са моите права? Моите, на обикновения човек? Аз трябва само да бачкам и да се размножавам? И да хрантутя всички тарикати- едни се устремили към властта, за да крадат и лъжат, други не признават никакви закони и те обират както и когато си поискат? И веднага предчувствам насмешката с която ще ми отговорят- докато има такива овце като тебе!

Ами правилно овце сме. Казват българския народ бил търпелив-няма такова нещо- мърша сме и толкоз

България - рай за престъпниците!

Очаквах да са взели поне 4 000 000.... А те- аматьори!

да полежат на топло колкото се може по-дълго

papion

А дано, ама надали. Не случайно пишат, че у тях са намерени дребни пари, един адвокат, като Марковски ще ги отърве за нула време.

Уважаеми мои клиенти Иван, Юлиян, Николай, Росен и Пламене, ако желаете, бих поел Вашата защита. Още отсега виждам процесуални нарушения при неправомерното Ви задържане , които могат да Ви оневинят, стига да се доверите на мен. Възнаграждението ми го знаете, същото, както и на предишните дела.