Обезщетиха наследници на имот, даден на турски дипломати

Наследниците на имота, в който се намира сградата на Турското консулство в Бургас, са получили обезщетения след дълга съдебна сага.

Обратно в новината

Коментари - Обезщетиха наследници на имот, даден на турски дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да те изгонят от собствения ти дом, да ти го отнемат! Чудесата на комунизма!

За отбелязване е, че консулството не е върнато заради Турция, една капиталистическа държава. По време на капиталистическия период от съвременната история на България.

Почти всичките, на които по някаква причина им се е отнемал имота са получавали обезщетение, не 100%, но някакво - него връщат ли го?

Нищо не връщат. В началото на демокрацията им дадоха възможност на всички такива да си закупят такива имоти с които са били обезщетени, но на много по ниски цени от пазарните. После ревнаха и за реституция, и си върнаха и старите имоти, но никой не им потърси да си доплатят за обезщетенията, които получиха почти като подарък.

Връщали са им на босия цървулите! Като не знаете не се изказвайте прави и неподготвени! И не повтаряйте лъжите на комунягите!

Що не пишете с колко са ги обезщетили. Дали ще могат с парите от обезщетението да си купят подобна къща или всичко е изчислено на база цени на имоти от 1992-3.

И на кого платихме комисионна? На Цвъки или Очите?

На Курнелия... да добави към Техномехнотексимпортекспорт.