Кметът Иван Тотев: Синята зона става 2 лв.

Поскъпване на синята зона в Пловдив от 1,50 на 2лв. предвижда Общината. Това е част от мерките за подобряване на качеството на въздуха в града.

Обратно в новината

Коментари - Кметът Иван Тотев: Синята зона става 2 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тоя калъф гробаджийски няма ли да миряса.Видяхме го как си купува изборите и още иска да папка.Потресен от логиката съм.Ама за тая партия е нормално.

Егати логиката... ми направи синята зона 1000лв. да видим дали въздуха ше стане като в Алпите ! То бива малоумие, ама тва счупи тъпо и глупо-мерите едновременно !

Умирам си от смях като чета мотивите, с които въвеждат увеличението: чистия въздух. Нека си спомним, че Пловдив беше градът с най-замърсения въздух. Какво направи общината - премести измервателната станция от центъра на града в парк Отдих и култура и проблема се реши. А сега изведнъж 2 лева. Преди време, когато въведе синя зона в събота мотивите бяха "Поради големия интерес на гражданите към услугата синя зона ще я разширим и в събота" Пълен цинизъм

Тц-тц,колко ли нощи не е спал кмета Тотев,докато вземе това гениално решение!?

И малките деца вече знаят, че зимата въздуха става по-мръсен, заради отоплението - кой гори дърва, кой гуми, кой въглища и т.н. Географското положение на града също играе роля. Вижте лятото как няма от къде да подухне втрец. Но все пак се намират глупци, които продължавят да крякат колите, та колите. Да, замърсяват, но не са само те виновниците

Искаме 3 лв. до Нова Година и 5 лева след Новата 2018г. Не се мотай, ами действай!

Какъв градски транспорт?

Явно Пловдив се изравнява по стандарт със София, където Синята зона също е 2лв. Даже изпреварваме столицата, защото Тотев първи въведе цяла събота да е платено паркиране. Ккаъв прогрес за Пловдив....

Браво на блюдолизците от дир.бг. Сега напълно се потвърди наложената цензура тук. Кое не е вярно от това което написах? Моля, кажете? Тотев не е ли бил лекуван, недолекуван от алкохолизъм? Не са ли му купували ГЕРБ изборите в циганските махали. И вие се превръщате в отрепки!

дкми

Освен на алкохола е фен и на други вещества. Амфетки, кока.... такива ти ми работи. Беше посредствен студент - не успя да завърши техническия, и отиде в ПУ, където и малките деца в Пловдив знаят как се получават нещата - с "дарение" за университета. По-късно доколкото чух е взел диплома от ТУ. Т.е. дали са му я, по нареждане "отгоре". За това последното не съм сигурен. Ако доц. Петър Петров е все още жив (дано е жив човека, страхотен преподавател и човек) - може да даде малко яснота по въпроса защо остави цялата група на Тотев без заверки, и защо после до подледно ги къса на изпитите.... доста интересни неща може да разкаже.

И КАК ТОЧНО ЩЕ СЕ ПРЕЧИСТИ ВЪЗДУХА, С ТОВА НЕПРЕКЪСНАТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА СИНЯТА ЗОНА. АКО Е ТАКА ДА ВЗЕМАТ ДА СЛОЖАТ ЦЕНА 100 ЛВ. НА ЧАС И ДА ДИШАМЕ ПЛАНИНСКИ ВЪЗДУХ!!!!

Що за нагло присвояване на средства? Да увеличаваш таксата за синя зона продиктувано от някакви икономически показатели или нещо друго го разбирам, но да говориш глупости, че това ще стимулирало чистотата на въздуха е безочие. Ако трябва да се правим на загрижени за въздуха има ред други начини да го направим, а не да крадем криейки се зак еко идеи.

Безподобна глупост!

Да разбирам ли, че общинската администрация барабар с кмета ползват обществения транспорт или велосипеди?!?! Или то май един стадион трябваше да се плаща...

Малко е даже. Хващайте колелетата и това е. Чист въздух, здрави дробове и сърце.

Проблемът е в кюмюра и дървата, майна, не толкова в колите. Лятото е много по-чисто...

Кви 2 лева...направо една десятка да стане...

Мечтата на всеки селянурски кмет - да напълни хазната с приходи от платено паркиране. Да се начудш на мамин Тотьо как не е шибнал Синя зона и в неделя.

Ела да видиш в Хисаря, тук празно няма, всеки ден се плаща, няма събота, няма неделя

Супер, в града не се диша от коли, всеки с таралясник на 20 години се разкарва където му падне. Сега трябва да вдигнат данъка за автомобил, да затегнат техническите прегледи и събраните пари да инвестират в по-добър и редовен градски транспорт.

На следващите избори ще гласувам за БКП !

Подозирам, че това е подготовка за 2.50 лв. Да не е рязко просто...

Как не се наядохте, как не се накрадохте бе ИЗРОДИ БЕЗПОДОБНИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ! ДАНО ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ МИНЕ И ДА ОТИДЕТЕ ТАМ ДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА ! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ТОТЕВ И НА ЦЕЛИЯ ГЕРБ ! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДА НИ ЛЪЖАТ И КРАДАТ ??? ДОКОГА ПИТАМ ??? ИМА ЛИ НЕЩО НА КОЕТО ЦЕНАТ ДА НЕ Е СКОЧИЛА ! 10 ПЪТИ, ОТ КАКТО ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ШАЙКА Е НА ВЛАСТ В ПЛОВДИВ И ЦЯЛАТА СТРАНА ? ЗАЩО ОЩЕ ТЪРПИМ МАМИНОТО ДА ДЕРИБЕЙСТВА ??? ТАКОВА КРАДЕНЕ НЕ Е ИМАЛО И ПО ТУРСКО !

Свиня!

дкми

Честито, Пловдивчани! Кефя се как ви гърчи маминия.... и следващия път, нали знаете - пак за него да си гласувате. И няма начин - все пак, половината град все още е неразкопан, и карат гадовете!!!! Трябва да разкопаем и него, още 5-6 хотела да вдигнем... така де. А и коката нещо поскъпна.... пара трябва.

То в някои нормални държави има и отбив от данъка за автомобилите на газ,ама у нас се правите на луди,обирджии недни ! Прави черва да имахте щяхте да се наядете...