Рибар от Бургас: Биха ме полицаи. Властите: Той е бракониер

Mъж от Бургас твърди, че е бит от цивилни служители на МВР. Човекът е рибар, а инцидентът по думите му е станал във вторник в района на къмпинг “Градина“.

Обратно в новината

Коментари - Рибар от Бургас: Биха ме полицаи. Властите: Той е бракониер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато и разни турци почнат да пишат мнения, ми става смешно. Ами че има ли по- гнусни от турци, араби и негрите , които НЕ ПОДБИРАТ и спят дори с камили и маймуни ??!! И от там пренасят зарази като СПИН и Ебола.

И принц Чарлз спи с КАМИЛА !

Малко му е - тези гнусни селски тарикати съсипват морето! Тралят за бяла мида и разказват играта на дъното. Само дебил може да се върже на приказките, че с водно колело на плажа ще се гмуркат за риба - каква риба точно има на плажа? Сафрида и чернокопа са прекалено дребни за подводен риболов, а друго в момента няма. Да не говорим, че са на дълбоко - навътре в морето или пред скали. Та тези гнусни селски бракониери мястото им е в пандела - без много обяснения!

Има попчета, които се бият с тройник. А тези защо не бият нашествениците, а българи.

са били гнусливи. Иначе са щели да му "вземат 2 точки", ако използваме един термин от борбата.

Ситуацията е повече от абсурдна от мевере щели да се "самопроверяват" дали са нарушили закона. Къде го има това обвинения в нарушение да се самопроверява, а омеже би да очакваме и да се самонакажат? Проверката трябва да е от орган извън мевере-а именно от органите на съдебната власт. Няма друг вариант.

Нещата ги виждам така: Иван и аверите му, понеже са местни, смятат че морето им е бащиния и могат да ловят каквото, когато и КАКТО си пожелаят. От друга страна - "Митко", другият "Митко" и "Илиян", понеже са се добрали до някаква служба, в която нещо да зависи от тях, смятат че са в правото си да дерибействат. Мисля си, че и едните, и другите, трябва да попаднат в ръцете и краката на истинските полицаи, за да си научат правата и задълженията.

единственият смислен коментар!

Кви бракониери ?? Крадял е чужда риба или Що ?? Лов и РИболов са най- древните професии. Преди 30- 50 години, разни рибари продаваха риба през 100 метра между Бургас и Крайморие. Бракониери би трябвало да са Кораби за събиране на цялата риба в морето.

МАЛКО СА ГО БИЛИ, ТРЕБВА ОЩЕ И ОЩЕ, И БОЙ У ГЛАВАТА

Гадни куки, депресирани куки, мръсни куки! Бандити с буркан куки.

Не че такова... ама как е успял да се обади, докато са го били....

Нали не мислиш, че са го налагали безспир, иначе щеше да е в реанимацията.