Освободиха бащата, застрелял сина си наркоман

Окръжният съд в Пловдив пусна от ареста с мярка за неотклонение “подписка“ 69-годишния Костадин Пелтеков, който застреля сина си край град Куклен.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха бащата, застрелял сина си наркоман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, колко мъка е трябвало да изтърпи този човек. И само той знае какво му е...Достатъчно е наказанието, че е трябвало да посегне на живота на детето си. Дано има сили да продължи и да се радва на внучето си.

... то си е ужас с тия наркомани и алкохолици. нагли вулгарни и дръзки крадци и най вече че се чустват безнаказани защото видители според законите не носят отговорност за деяниятаси когато са пияни и надрусани.правилно е постъпил човека един навлек по малко.да ходи да си гледа внучето!

Всъщност , ако няма друг син-наркоман за този човек може би наистина не е налице реална опасност да извърши ново престъпление.А щом сам се е обадил по телефона ,за да съобщи и да признае за извършеното престъпление, то значи няма реална опасност и да се укрие.Следователно, презумпцията по чл.63,ал.2,т.3 от НПК е оборена и не е нужно да му се вземе най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража".Но окончателно решението ще се вземе от Апелативния съд в Пловдив.