Тонкев, който бе прострелян от 6 - годишен, оставя две деца

47-годишният собственик на местна кръчма в село Виноградец Атанас Димитров Тонкев е загиналият след нелеп инцидент късно снощи в заведението, съобщи TrafficNews

Обратно в новината

Коментари - Тонкев, който бе прострелян от 6 - годишен, оставя две деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дирници, защо лъжете хората ? Тонкев е убит от Лазар Влайков ! Тия, които пишат тези глупости, изобщо държали ли са някога истински пистолет ? Малко 6-годишно дете няма умения и сила да натисне спусъка на пистолет !

Лазар Влайков - президент! Е, Боко така почна.

Какво значи зареден пистолет "попадна" в ръцете на 6 годишно дете? Първо това ми се струва абсолютно нагласена история, как дете ще успее да застреля човек. Второ, дори и това някак да е станало на магия, човекът, който му е дал оръжието трябва да е в затвора. Това ще излезе най-безнаказаният начин да убиеш някого, застрелваш го, даваш оръжието на дете и всичко е супер. Собственика на пистолета е отговорен за това какво се прави с него, трябва да има последствия

то имало и калашници на рождения ден. Добре, че хлапето не е докопало нещо в автоматичен режим на стрелба, можеше да покоси половината си гости

Версията, че при падането пистолет Глок може сам да призведе изстрел е 100% лъжа. Глок , както всички съвременни пистолети е система Дабъл КОК-двойно запъвене- и технически не е възможен изстрел от удар по бойното чукче при падане на пистолета .Такова нещо може да се случи при пистолет ТТ и то само в случай, че при падането пистолетът е на ПРЕДПАЗИТЕЛ," ударът е директно въргу чукчето и е толкова силен, че чупи един предпазен щифт, конструиран точно да предлази от удар по чукчето. С такива плоски селски лъжи може да се замазват очите на тъпаци и показва нищета на мисълта на тези лансиращи версията. Злоупотребяват с незнанието на хората. * Руският вариант на ТТ няма класически предпазител, защото Будьони се е обадил на Токарьов да го махне. Китайски, сръбски, румънски и унгарски ТТ имат три чешита класически предпазители, даже и двойно действащи.

И така, установената фактическа обстановка напълно кореспондира с доказателствата по делото - насъда всичко е ясно, да влезе убитият!

Селска пръчка е българина - затова не вървят нещата. Идеален е за роб по чужбините.

Tова е тотално объркано нещо.... Празнуват рожден ден на 6 годишен в кръчма през късните часове на нощта. Всички са пияни на мотика. Някой вади зареден пистолет със свален предпазител, и хлапето гръмва с него кръчмаря. Това и в холивуд и Боливуд не могат да го измислят !

Четейки коментарите, сравнявайки ги с личния си опит наистина е трудно да си представи човек , че може да се даде готов зареден пистолет, с патрон в цевта без предпазител на дете. Това е като игра на руска рулетка - не се знае кой ще е жертвата. почти като случая на маймуна с граната. Много по вероятно звучи след изстрела да е даден пистолета на детето! Но все пак става въпрос за пиянски мозъци!!!

Не е бил племенника,бил е пияния герберски боклук,който се е насрал и типично по -герберски е набедил момчето,точно както цвики нахендри тъста си за апартаментите,герберска измет

Може ли някой толкова див и малоумен, като тоя собственик на пищов, да е избран за председател на Съвета на общинските съветници?! Ако той е най-умният и заслужил в тая община, другите какви са?! С кой акъл можеш да носиш със себе си пищов на рожден ден на малко дете, като си знаеш, че ще се натряскат всички, и да го размахваш наоколо, и да го даваш зареден и със свален затвор на пиячите наоколо да си играят с него?! никога ли не е виждал по ТВ безкрайните филми с разни типове, които стрелят - което всяко едно малко дете гледа денонощно?! Не му е минала през акъла мисълта, че все някой от пияните, или детето, непременно ще натисне спусъка - да види какво ще стане, щото те не вярват съвсем, че това стреля, - искат да проверят! Или че просто някой може да го изпусне на пода и от удара пищовът сам да стреля?! Каквито и нещастия да се стоварват върху тези хора - те са закономерни, нищо друго не може да се очаква - те сами си създават всички условия за случки в стила на Дарвиновите награди ...

убит от евро-зомби!

Изстрел не се възпроизвежда, а произвежда. Алоу ДИР?! Версията, че 6 год дете може да издърпа затворния блок, с което да зареди оръжието и след това да гръмне е нелепа. Нелепа колкото версията, че бай Патко Лясковски е гръмнал командоса, и колкото версията, че Боинг 737 с размах на крилата 39 метра прави дупка в Пентагона само 11 метра и нищо не остава , освен Личната карта на иавършителя.Лансирането на такива новини показва, че БГ медии считат за идиотив всички, които ги четат, както и че не носят отговорност за небилавлиците които пишат. Бай Петко бе осъден въз основа на показания на "бдителна комшийка" която в тъмното простирайки прането видяла от 20 метра как Бай Петко убива Шарков !!!. При проверка се оказва, че тя живее на 100 метра?!! от къщата на б. Петко. За Сарафския гърмеж също , но там МОСАД бие, който не вярва на тяхната версия.

Аз съм жена на 32 години, стреляла съм на стрелбище с боен пистолет. Не помня какъв беше, но едвам му натисках спусъка, беше много натегнат. Който разбира да каже дали дете на 6 години има сила да натисне спусъка на даденото оръжие, защото малко ме съмнявя.

Закономерен резултат от криминализирането едва ли не на единствения действен механизъм за очовечаване на дребни разлигавени от баби и мами пишлемета-бой, шамари, дървен Господ. Ще пипа ли келеша пак? Но, в земите на бай Ганю е така. Декорация. Ганювците първо се научиха да си изпускат децата до степен да не приличат на хора, после-порното, тарикатлъците и т.н. Затова сме цъфнали та вързали. Прочее вероятно Ганю си е бил такъв и преди, но в условията на пазарна либерастия да си като пенята на помията е доминиращият модел на поведение на набедените за родители? Чалгария, оле!

За дребните - ясно! Ами за едрите какво предлагаш?! За тоя мъж на 47, който е понесъл зареден истински пистолет на детски рожден ден с много пиене, където си е знаел, че ще се натряскат всичките, и го е пуснал на събутилниците си - да го огледат, опипат и да се уверят, че той може да стреля! И, поне са го проверили и доказали в практиката, нали така?! Юнаци - всичките! Собственикът на пищова - баш-ЮНАК над юнаците ... И малкото юначе и то като тях - щото крушката не ражда мандарини, квото и да си приказваме ...

да натисне спусък, няма силата. Лазар да не се прави на глух петел - има свидетели!

Ем така е по селата-бог високо-цар далеко! Да не говорим,че карат коли всички над 14 години! Вие за един пистолет... Кьор кютук пияни се качват от кръчмата в колата и си заминават дъртите, виждал съм жигулата на единия от местните авджии ОЩЕ С ЧЕРНИТЕ НОМЕРА!!! И до Земен си ходел с нея местните полицаи нищо не му казвали а жив катаджия с години нататък не са виждали! Авджиите дерат прасето,напили се вече предварително,и децата им спокойно си играят около пушките! Ходи им кажи нещо! После "случайно" ще ти изгори къщата! Дълбоката провинция изначално се различава от уредения живот /що-годе/ в големия град. Там цари модерен феодализъм с местни деребеи...

Американците може да са всякакви, ама като седнат на маса - първо заключват оръжието в касата. Вие представяте ли си 300 милиона българи с свободен достъп до огнестрелно оръжие ? Ми то на вечер ще има по 100тина остреляни , а на Нова Година не ми се мисли ..

Ето това характеризира политическия елит. За съжаление-не само в България. Наркотици, пиянство, разврат... това е.... съвременния демократичен свят;)

...бояришник,стекломой и так дале раиш...?

- загиналият след нелеп инцидент късно снощи в заведението - KOE MУ Е НЕЛЕПОТО, БАНДА ТЪПИ СЕЛЯНДУРИ СЕ НАПИЛИ В НЯКАКЪВ СЕЛСКИ КОПТОР, ТАКА ДЕ - БАР'ЧИ, А ОТГОРЕ НА ВСИЧКО БЕЗПАМЕТНО ПИЯНИТЕ СЕЛЯНДУРИ + 6 ГОДИШНО ДЕТЕ С ТЯХ, ДА СТАВА МЪЖ ОТ МАЛЪК ,ДА СЛУША РАЗКАЗИ ЗА ПИЕНЕ, ЛОВ, ЗАСТРЕЛЯНИ КУЧЕТА, ИБАНИ, ИБАНДУРИНИ НА ПИЯНИ СЕЛЯНКИ, НА КОЙ КРАВАТА МУ ДАВА ПОВЕЧЕ МЛЯКО И Т.Н. ВАЖНИ ТЕМИ ПО СЕЛАТА !! В ЕДИН МОМЕНТ МЕСТНИЯТ ВИДЕН ГЕРБАДЖИЯ, НА КОЙТО БАЩА МУ 100 ПРОЦЕНТА Е БИЛ НЯКОЙ ВИДЕН КОМУНИСТ ВАДИ ПИСТОЛЕТА, КОЙТО ОЧЕВИДНО Е ЗАРЕДЕН - ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ ПРОИЗВЕДЕ ИЗСТРЕЛ, АКО НЯКОЙ НЕ Е ДРЪПНАЛ ЗАТВОРА, А 6 ГОДИШНО ДЕТЕ НЯМА СИЛА ДА ДРЪПНЕ ЗАТВОРА НА КОЙТО И ДА Е ПИСТОЛЕТ. ТА - ЗАРЕДЕН ПИСТОЛЕТ С ПАТРОН В ЦЕВТА Е ДАДЕН НА 6 ГОДИШНО ДЕТЕ, КОЕТО ДЪРПА СПУСЪКА И УБИВА НЯКОЙ СИ. ВСИЧКИ ПИЯНИ, ЕЙ СЯ КО ША ПРАЙМ , ДАЙ ДА СА ОБАДИМ НА 112 ! СЕГА СЛЕДВА УСЛОВНА ПРИСЪДА, ВСЕ ПАК СМЕ В БЪЛГАРИЯ.. НЕЛЕПОТО ТУК НЕ Е ЗАСТРЕЛЯНИЯТ ЧОВЕК, А ВСИЧКО СЪПЪТСТВАЩО ИСТОРИЯТА ПРЕДИ ТОВА, КАТО ЗАПОЧНЕМ ОТ ТОВА КОЙ Е РАЗРЕШИЛ НА ТОЗИ СЕЛЯК ДА ИМА РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ПИСТОЛЕТ И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ?!

Кога стана калайджия, кога ти почерня гъ*а! Порастоше пилци, поебаше квачки! Погледни се в огледалото -перушината ти още в косата, яйца от де се вземат не знаеш вече! Айде у лево!

НИКОГА НЕ КАЗВАЙ ЧЕ ЩЕ ТРЕПЕШ КОМУНИСТИТЕ ЧЕ ОНЯ ОТГОРЕ ГЛЕДА :)))

ами защо пистолета е зареден?

Е такива нагли селяндури напълниха София и заеха все ръководни постове,заради партийни билети-по-гадни са от комунистите преди 10.11.89г.

така си ходи - със зареден пистолет.

Сигурно чичото е дал на 6 годишния си племеник съвсем целенасочено оръжието нали има рожден ден "мъж да става". А сега искат да изкарат ,че съвсем случайно оръжието се оказало в ръцете на детето. Тоя си е за затвор.

Как неволен, като всъщност е повече от очакван. След десетилетия врейско невежество поднесено от комунизЪма и после прехода селяните станаха селяндури и тотално бръмнаха. Див сех, гуляи, тарикатлък, безхаберие. Тия точно там са баш в таргета

Недей да лъжеш. При комунизма селяните бяха грамотни, учеха. Сега няма училища и учители, но сега не е комунизъм, а дивашки капитализъм.

Добре че не е било детето на 3 годинки,тогава щеше да стреля с калашников.

Прокуратурата да доказва подстрекателство за убийстово. На мен така ми звучи. Иначе всеки, който иска да отстрани някой, който не му харесва ще намери 5 годишно хлапе, ще му даде пистолет и ще му каже да се поиграе с него като се цели в "оня чичко ей там".

Престанете да политизирате този битов инцидент, който може да се случи навсякъде! Има решение за изключването на Лазар Влайков от структурите на ПП ГЕРБ!

Е, това е много добре! Това се казва строго наказание! Вярвам, че като го изключите отново всички ще са доволни, а роднините на убития - най-много. След такава развръзка и съд не е необходим, щото престъпникът вече е осъден - от партийните си другари.

Малко му е това наказание - да се накаже и с лишаване от билет за оперно представление.

Скъпа Евронадеждо, днес беше доста горещо. Хубаво е да носиш шапка в такива дни. Иначе главата ти прегрява и съчиняваш подобни умотворения. Поздрави!

Все едно се върнал "Комунизъма". След 44 г. местните онбашии тормозеха хората и никой не смееше да им каже нещо. Колеха и бесеха. Същото и сега - един пиян Партиен секретар, клал човек преди години, всичко покрито , вади пистолета и стреля. Тая басня за 6 г. дете е за верните преторианци на ГЕРБ, защото и между тях има честни хора, макар и малко. Срам, срам, срам ! Оставка за Пъпеша и Тиквата. Вън от Европейската Народна Партия. Не искаме бандити и мутри да ни управляват.

много просто и първобитно население. Да пуснеш дете в кръчма и да му дадеш зареден пистолет...безмозъчни твари

Герабвите с достатъчнои низки и напълно способни да използват и дете, за да покрият съпартиеца си мафиот.

Сигурно вече сте го чували , че единственното спасение е Терминал 2 , но и там внимавайте къде ще се качите , че може и да не излетите !

6-годишно дете в полунощ на кръчма!?

Не знам дали семейството му се ''състои от две деца'' , но тази нация със сигурност се състои от безумци и простаци !!!!

Дали наистина е убит от детето? Собственика на пистолета има толкова богато криминално минало, че цялата работа смърди...

Горко му на този и без друго недъгав ЕС дето ние ще сме им председатели !!! Преди закон за корупцията , вижте та направете закон за ПРОСТОТИЯТА и СЕЛЕНИЯТА !!!!

да отидеш да празнуваш рожден ден на 5-годишно дете в кръчма и съм сигурна, че пияният идиот сам е дал пистолета на детенцето и му е показал как се стреля. Ако има правосъдие у нас този чичо трябва да плаща огромни парични плащания на осиротялото семейство.

Няма по-дебилно племе това цапащо земите на север от Тракия!

По радиото дадоха запис на сина на убития който каза че съветника е стрелял и е имало рикошет и сега всичко лепят на детето, не виждам как ще го скрият ако е вярно.

И аз мисля,че трябва много внимателно да се разследва този инцидент.

Умно, кво, находчиво! Като не е бил селският луд в кръчмата в момента, значи е малко дете, кой друг да бъде обвинен, за да може истинският виновник да бъде оневинен?! ... Нормално за нашенското следствие! Редовна практика, традиции и неписани закони!

Да Ви е честита държавата на Суджука.Ей това е вследствие на невероятния управленски гений на Суджука.

Ето как България ще се оправи : Раздайте оръжие и пукница на всички и до месец в страната ще останат само читавите и свестни хора , които сега страдат заради простаците !!!!

"Семейството му се състои от две деца, за които единствен родител сега остава съпругата на Атанас"...хора, вие сте бездарници!!!

казва се: остават полу-сираци...

Въобще не е детето! Това е някой гоУемец, който го е гръмнал и си измива ръцете с горкото дете! Като малък така ме набедиха за някаква простотия, която изобщо не съм сътворил, та имах безсънни нощи и голям стрес заради такива тъпунгери. Да се проучи това, не може да е детето.

Нищо не помага когато си прост Бай Ганьо , а такива хич не липсват ! По-страшно е когато си Ганъо с пистолет и власт , които не знаеш за какво точно са ти , и най-страшно е когато си безумно прост да дадеш оръжие в ръцете на дете !!!! Това е кочината които някой все още наричат ''държава '' !

не стига на всичко, но пистолетът не е бил на предпазител и с куршим в чевта....този да се весели ли е отишъл или да гърми по празниваштите? този път без условни присъди, ако може...

Щом има политици има престъпления ! Ако ви се натресат такива боклуци в крчмата, бягайте веднага.

Малко невероятно звучи историята....малко дете да задвижи механизмът на пистолета... Аз например като ми поискат пистолета,по независимо каква причина ВИНАГИ махам пълнителят! Както и да е...вземайки в предвид и собственика на оръжието...Председателя на общинският съвет на Септември от ГЕРБ...а и гледайки физиономията му от снимката в медиите...силно ме съмнява тезата с детето убиец!!!

Дебели селски кратуни ,никога няма да уврат. Да празнуваш рожден ден на малко дете в кръчма, що за идиотия. Не се налока Ганьо Балкански, дай му шльокавица, чалга, гюбеци и простотии. Няма да се стегне да си оправи държавата, ами всеки ден простотии. После тоз виновен, онзи виновен.

абе шоп..даваш и акъл

Хич не му слагайте минуси на човека ! Точно така си е : Прости Ганьвци сте и затова не се оплаквайте , защото толкова си можете - само за селении и простотии ви бива !!!

Ето такива изгъзици наливат вода в мелниците на тези дето твърдят ,че ако се либерализира режима за оръжието и самозащитата българите щели да се изпозастрелят.Всъщност е точно обратното защото оръжието се е превърнало през годините в България в нещо като символ на власт и привилегии а и на богатство.Иначе как може да се обесни факта че този идиот го е помъкнал на запой?Дори го е оставил на масата хем да не му пречи хем всички да го видят .Нормално е ,че е привлякло вниманието на детето което по това време отдавна трябвало да е в леглото вместо да диша дима в заведението и да гледа пиянски изпълнения на близки и познати.От там нататък всичко е съвсем логично и се случва най-лошото.Ако оръжието се приемаше за нещо нормално а не за фетиш нещата щяха да са много по-естествени а тези които го притежаваха нямаше да се считат за нещо като богоизбрани.Тук не включвам тези които служебно са задължени да боравят с оръжие.В голямата си чест те го приемат като отговорност а не като нещо с което да се праскат.

И аз съм привърженик ,за либерализация , Но стане ли дума за интелигентността на българина от последните 30г. , веднага ми светва червената лампа ! Так че може би е по-добре да не се бърза !

Не мисля ,че ние сме нещо изключително и други страни са минали по този път и престъпноста рязко е спаднала.Много по-опасно е че всевъзможни типове карат коли и си избиват компрлексите по пътищата.Разбира се трябва да има строг регламент но и възможност при определени условия който желае да стреля редовно и евтино със собственото си оръжие в съответните клубове по местоживеене.Това е и чудесен начин хората да се опознават и сдружават за общи действия срещу престъпноста в своя квартал.Разбира се ако се държиш свински бързо трябва да ти отнемат не само оръжието но и правото да го притежаваш,носиш и употребяваш.Съмнителни криминални типове ,агресивни и психически обременени разбира се и цигани с първични инстинкти и манталитет задължително трябва да не се допущат.Да се надяваме ,че когато се въведе електроннното правителство с досиетата за всеки още от училище ще се знае кой за какво става . Правото за самозащита е човешко прово а не някаква привилигия раздавана от управниците на дадена страна.

Ех Ганьо, Ганьо балкански...До кога с твоите селски изцепки след три ракии...То не са побоища, то не са гонки, то не са катастрофи, то не са дървени аванти...И всичко поради една и съща причина ВИНАГИ! Манталитет балкански...

По принцип това се води умишлено убийстов за което е виновен г-н общинският съветник. Много държа да разбера присъдата и дали е изпълнена

Добре, че не беше извадил граната. Сега цялото заведение щеше да е туш.

Ами да, то сега вече като има идиотски названия на хранителни продукти като "бомбичката" и т.н. те подрастващите почват още повече да не правят разлика кое какво е. Идиотщини и тъпотии от класа.