Варна в подготовка за посещението на Макрон

Трескава подготовка тече във Варна преди посещението на френския президент Еманюел Макрон и съпругата му. Официалната визита е на 24 август.

Обратно в новината

Коментари - Варна в подготовка за посещението на Макрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в които и подлез да слезе, ще мирише на урина, една държава тоалетна, а нашия президент прилича на продавач за билети за тоалетната

Е, поне мин.председателят ще ни отсрами - не само прилича, ами си е баш мутра.

Абе, добро от тоя не чакаме - гадории под прикритие на "загриженост", "помощ", "солидарност"...

Ако господин Макрон реши да хвърли едно око на подлеза пред резиденцията,може да припадне от потрес. Срамота е, че хората слизащи от автобуса са принудени да рискуват живота си, за да преминат на отсрещната страна. Ако влязат в подлеза, може парче бетон да им падне на главата, ако пресичат пътя, вероятността да ги прегазят е много голяма. Въпроси, въпроси, а ние слагаме маркировка върху кръпките на пътя - кого заблуждаваме - себе си.

ех, де да имаше поне маркировка върху кръпките по пътя. То и от това пести пари министърката дето вдигна цените на винетките с аргумента, че в Австрия са по-къпи. Ще и платя да иде по селските австрийски пътища, но тя няма очи за такива сравнения.

Маршрута се пази в тайна? Погледнете къде подновяват маркировката, почистват и оправят кривите мантинели и ще Ви стане ясен маршрута на Макрон .Маршрута е същия по който минаваше Тодор Живков с Чаушеско.Язък за напразно изхвърлените пари! Е ясно е ,че ние плащаме ,както и преди!!!А в задния двор с дупките и боклуците гости не се водят.

Всуе се морите. Ще има извънредни избори и Льо Пен ще спечели. Макрон вече е тръгнал стремглаво надолу. Пък знае се, че е представител на определено малцинство, а баба му е само за параван.

И кой ще плаща за това посещение- пак Ганьо! И каква файдата - никаква!

Путя-тогава,да видиш,как не може,да се пресече улицата,поради реките от мед и масло!

Да, подготвя се! Олигофрените от инжстр, за да сменят ударно мантинела (която няма нужда от смяна, но нали трябва да се откраднат пари) скъсаха магистрален оптичен кабел. Единствено бързата намеса на техниците ограничи неимането на телевизия и интернет само до няколко часа. Утре очаквам задръствания от по час-два в района...

ша видим стара чанта с минижуп?

Млада и сланинеста

Слагат маркировка на пътя, режат тревите, сложи ли са по стълбовете френските знамена, бе изобщо трескава подготовка. Едно време така правеха и по времето на Т. Живков. Всичко се лъсваше, но само по главните булеварди, на две преки боклуците са извън контейнерите. Лизачи от класа.