Автомобил летя от мост, има един загинал

Неправилно изпреварване е причината за зверската катастрофа на магистрала “Черно море”, която стана снощи към 19,30 часа.

Обратно в новината

Коментари - Автомобил летя от мост, има един загинал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей хораааа... Осъзнайте се! Бъдете Човеци! Как може да се радвате, че е загинало младо момче?!?! Пък дори да е виновен в случая...

аудитата не можеха ли да летят?

е, повече няма да прави така

Като бях на 25 съм го правил това. За мое щастие мантинелата започваше по късно и успях да прелетя около 5 метра през една канавка и със завой в ляво да се приземя на пътя. Друга тема е че не бях в аварийната а в дясната лента и нямаше сигнализация че свършва. Но като си млад си безсмъртен .....

С голямата кола идва голям харем и голяма отговорност. Нито едното нито другото е толкова просто колкото изглежда

Странно е защо коментарите към момента са десетина, а около обяд бяха над 150. ДИР, ???

Откъде знаете, че е загубил контрол над колата? може младежа да е бил надрусан и да е повярвал, че може да лети и решил да пробва от моста .... Жалко за ..... аудито.

Жалко за ... аудито

В таз Варна пълно с такива "спортисти". Жалко за роднините, който сега ще страдат. Иначе такива с лопата да ги ринеш в района. До вчера не се е качвал и на автобус, ама изкарал некой лев и АУДИ, МЕРЦЕДЕС, БМВ...и хоп в канавката..Добре, че не е срещнал друга кола

Браво, един идиот по-малко.

Не така, на всеки може да се случи в даден момент! Само веднъж както трябва е достатъчно!

Нямаш ли видимост, не правиш нищо!

Добре се е получило - един идиот по-малко

Жалко, че е изгорял. Един донор по-малко. Да го оплакват тези, които са му дали тази кола.

В България БМВ, Ауди и Мерцедес в повечето случаи е диагноза на водача! Карат като луди, не търпят да изчакат, изпреварват неразумно и разчитат другите водачи да ги пазят, държат се арогантно все едно са повече от другите! Е... келешът си е получил заслуженото макар и твърде тежко наказание!

най-тежкото наказание. Трябваше да остане жив но осакатен за цял живот за да страда и да разбере, какво би било, ако беше ударил някого.

Въпросните марки се използват в Народното събрание. Явно и те са с диагноза? Жалките ви коментарчета относно скъпите автомобили е защото не можете да си ги позволите!