Данъчните приземиха въздушния ресторант

Заради неиздаване на касови бонове въздушният ресторант във Варна е запечатан за седмица, съобщи БТА по информация от пресслужбата на НАП в крайморския град.

Обратно в новината

Коментари - Данъчните приземиха въздушния ресторант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

алоооо селяции ние сме компанията вечеря на крана и сме тагнати вече във фейсбук и имаме 19к лайкааа и сме звиздиии на небосклона динър ин дъ скаййй оооууу Йееее :))) завиждайте селтаци и яжте долнокачествени ефтини кренвишиии !!!

искам да се навечерям и да се напия с ракия и да стана да играя на масата бесна чалгийка и да кажа на всичките първенюта на крана че са тъпаци и да се заяждам с тях ... на крана - абе к'во ме засяга колко суетни или прости хора има по светъ я си ръфам сиренце и доматки натурел продукт и се радвам че кухите първенюта не са довтасали още у наше село и незнаят колко е хубаво при нас - не им го разумяват главите чисто и просто

Лелеее,ужас...! Погледнах и прочетох от любопитство. И се смаях от злобните и негативни коментари.И не от тези,свързани с данъчната санкция.Абе, защо с такава страст оплювате една идея ,само защото на вас не ви се нрави.Или сте от"конкуренцията" някъде наоколо,или българи от типа"..от Искъро по длибоко нема"

Бас хващам, че ако и ХЕИ минат от там и те ще изкарат някой лев! Ама явно данъчните са по-бързи !!! :-)

ХЕИ-Варна пушат в стаите си.

То,иначе всичко му е изрядно,освен касовия бон!Важното е,че по някаква причина го спряха!

Особено добре са се справили, очевидно, от Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда, с оглед безопасните условия на труд.

На всички от нашата компания бяха изпратени фактури заедно с поканите.Съвсем случайна проверка ще да е била в последния ден.Относно българския манталитет-Dinner in the sky има в над 50 страни по света,но не е за България-няма бира с цаца и пияни руснаци-не става.

Какво значение има кой ден е? Жалко, че вашата компания не е била данъчната, но нищо. Другия път ще знаят.

Еми, то глупаци има по всички страни по света, та що да няма "ресторант" висящ на кран в 50страни.

Ти си миризлив, беден селски мизерник хранещ се с соеви кренвирши, а викаш на другите глупаци.

Ало, данъчните, ние сме група кухи лейки, и сме на морето, за да припечелим някой лев с древната си професия. Тъкмо замаяхме акъла на няколко богати мутри да ни качат на тази люлка, да хапнем, да пийнем и онази третата работа... А сега, ко тана??? Смилете се, а ние ще ви дадем нашия бонус, знаете какъв...

Е па то страшна атракция да висиш от кран :)) кой я съчини тая глупост?

Що? Ако е добре направено и на хубаво място си е повече от добра идея. Не всички вечерят в кухничката на панелката като теб все пак.

ВИСЯЩИТЕ КРЪЧМИ НЕ СА ГРАДИНИТЕ НА СЕМИРАМИДА

На този ресторант не му веждам тоалетната?!?

снимката е направена от там

Предполагам, че бира не се сервира в "ресторанта" с оглед затруднения достъп до тоалетната. Освен, ако клиентите не се спускат с алпийска техника, за по-бързо.