Част от Варненското езеро - частна собственост?

Има съмнения, че държавата е продала на частно дружество част от Варненското езеро. 10 г. след сделката от Агенцията по кадастър признават - допусната е грешка.

Обратно в новината

Коментари - Част от Варненското езеро - частна собственост? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я па сакам да си купим част от Черно море! Към кого да се обърна? Кой ще ми го продаде?

чиста и явна БГ КОРУПЦИЯ сред елита ни....

Това е умишлено , нищо случайно няма !

Това е дружество на ТИМ. Просто го напишете. Яхтеното пристанище на езерото също е на ТИМ.Журналистите ги е страх да не споменат ТИМ

Перде, в огромна заблуда си. Нямат нищо общо с това дружество, да не мислиш, че иначе журналистите щяха да пропуснат подобна сензация. Тук са свързани интереси на съвсем други хора.

А защо Валерката Симеонов не направи някоя показна акция и там? Щото не му отърва нали? Иначе и там има заведения, и там вдигат шум след 23 часа, знам какво е.

Тия за пари може скоро да продават имоти и на луната . А пък и този където е купил водата да пие една студена вода може и чиста.

една плаваща кущичка кум яхтата и си е ок- ти не го мисли! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Под тази статия вчера имаше много интересна дискусия (бяха близо 40 коментара), но явно на някой не му се е понравило това, че дискусията не върви в очакваната от него насока и коментарите са изчезнали. Това не говори никак добре за този сайт и неговата безпристрастност. Добре е отговорните лица да се замислят.

платена цензура брато платена! Герберастка

Сегашните документи не са редовни според закона - начинът на съставянето им не е редовен и ще се преиздадат за да са както трябва и наистина да имат имота. Въпросното място е насип в езерото на изток от Стара гара Варна.

ТИМ поддържат кадастъра на Варна- ясно е чия е фирмата

на изток булгаря граничи с тим

по точно с премянов