Откриха труп в опожарено БМВ край Варна

Труп на неизвестен мъж е открит в изгорял лек автомобил БМВ тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Откриха труп в опожарено БМВ край Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като няма регистрационни табели, няма ли номер на рама поне на 2 места? Няма ли номер на двигател? По тях за секунди ще намерят кой е автомобила. Но, родната полиция е с други приоритети.

Изглежда сме се върнали в1990 г. - ами "охранителите" станаха повече от трудещите се. Изхода е Терминал 2. Събирам пари за билет към където и да е,само не в този кенеф България. Мирише отвсякъде.

България си е много хубава страна, кенеф е майка ти проста! Това че има индивиди за бесилото е друг въпрос, не бива името на България да се цапа с това.

Ой..ма мале..пиле шарено :-))) Личи, че не си си показвал и носа на вън. Там ще цъфнеш и вържеш. Колко такива като теб, отидоха и се върнаха. Ако не се върнат, мизерстват и се оправдават с това , че са там само заради добрите пари?!!!! Ако работят в България, така както работят в чужбина...никога няма да се сетят за ЕВРОПАТА!!!

катастрофа? преди която неизвестният мъж е спрял и е свалил номерата, и докато се е заливал с бензин и си е драсвал клечката, се е хилил, представяйки си как е затруднил полицията, а?

Зачестиха обгорелите трупове? Всички самоубийства ли са? Или МВР е заето да иска по високи заплати и не работи? Какво стана с Йордан от Варна? Самоубийство ли го писахте?