Танк падна от платформа на кръгово кръстовище

Танк, изпадна от платформата, на която беше транспортиран, блокира кръгово кръстовище в Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Танк падна от платформа на кръгово кръстовище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с. Корен, където е участвала във военно учение, към гарата в Харманли.....Сигурно е участвал като мишена....

Леле, ужас, от 50-на танка Т-72, на преклонната възраст от 40 години, 1 по-малко, НАТО направо не го виждам!!Баси некадърниците!!

Танк... ТАНК! Това си мяза на чист БРЭМ-1 без ЗИП-а и нещо с крана, такова... Не е бил укрепен добре явно. То "професионалната" армия до това води!

ИмАхме един и той пАдна и се чупи.

Чудно как при толкова дупки по пътя не се е само разпаднал на части - хахахахахах

Новият епизод е с танк.

танк..хаха..руски скрап за претопяване...

Явно машината не е била надеждно укрепена върху платформата на траулера ..,без укр. трупчета и укрепващи въжета ,неукрепени странично ходовата част и веригите ..и при острия завой..- центробежната сила е ..преодоляла собственото тегло на танка...и се е плъзнала ..надолу...!?Старшият да отговаря и този ,който е проверил товара...!?

кажи вярно?

Колега, жив и здрав да си, дали някой знае, че КИМАФ е филтър!?Тия тумбаци с камуфлажа са толкова, зле, че ще потрошат техниката още преди ученията....

Добре все пак, че не са го возили със самолет :))) Аааа, да бе, танк е това, не Хамър ;)Р

БЪЛГАРСКАТА ТАНКОВЕ СТАВАТ САМО ЗА ДА ПАЗЯТ МУТРИТЕ ОТ НАРОДА :)) А ВОЕННИТЕ ВИ ЗА ДА ПРАВЯТ СВИРКИ И НА ТЯХ И НА БЕЙОВЕТЕ :)))

А ти не ставаш за нищо.

МОГА ДА ЯМ СУДЖУК :)))

Е, случва се .Преди много години имаше такъв "инцидент" на завоя до румънското посолство , но за щастие нямаше нищо сериозно.

При условие, че верижните машини са с нисък център на тежестта, интересно колко ли "остро" водача е взел завоя, за да изсипе това чудо от платформата. Все пак това са си доста тонове метал.

До неграмотната другарка и до Дир_а.Пъвро това не е куриоз,а избегнато нещастие.Второ не е шофьор,а механик водач на танк.Много сте смотани

Човекът управляваш влекача си е шофьор.

Е нормално за българската пътна обстановка. Имало е дупка на пътя сигурно ?

Имало е опит за дрифт.

НАРКОМАНИТЕ СА ПО-ЕФЕКТНИ, ИМА ОТ КОГО ДА СЕ УЧАТ ННАШИТЕ.

Шофьорът е пълен идиот!

Чудно как са разбрали че е паднал ? Ако не бяха го усетили хасковските цигани щяха да го нарежат за един ден

Държавата - Абсурдистан локация Хасково

Нали не се е сблъскал с кораб...

Руските брички, без да се движат падат, кво остава като са в движение....ако могат де. И ние ще се браним с тия ламарини

небето..хамърите пааадат..падат от небето! Или бяха камъните а? Ма то е все тая..Нали хамърите падат точно кат камъни от небето..И се размазват като ГМО кюфтета от мак Доналдс:)

Абе май някоя тухла ти е паднала на главата или ти си падал от влака на глава

Такива падания се случват във всички армии по света. Имало е снимки и с американски и с руски и с немски машини, паднали от влекача. И това на снимката не е танк.

Това е инженерна машина, ремонтно евракуационна на шасито на Т-62-ТВ-62 ..Един вид инженерен сапьорен танк.

Танковете не се чупят лесно, за щастие, макар че в нашите ръце и това е възможно, но все пак струват милиони. Некъдърно и глупава изпъление достойно за дисциплинарно уволнение.

Патернът ! - Патернът на Систематично Толериране на проДнешноКремълски 'коментари' !! -- Е ПрекаленоОчевиден, Домакини/Дир.бг !!!

Ние им ги купуваме те ги чупят. Танковете и хеликоптерите. Така ще е и със самолетите. Същите играчки ги има в Джъмбо по-евтини са.

Този, който прави правописни грешки, ако го качиш на влекач с танк вероятно ще го обърне. Не е проблемът в грешките, а в нежеланието на такива да се учат.

... и последния танк се счупи

Някой май не се е съобразил с туй "Всяко тяло запазва състоянието си на покой или на равномерно праволинейно движение, ако не му действат други сили."

Опази Боже тази армия да ни пази!

Простотията и алкохола не прощават ма никого, а Хасково е столицата и на двете...

това ако се случи по на запад на шофьора и танкиста жална им майка

Каква армия сме имали по-времето на комунизма бе , лъжливи страхливци.Армия България имаше до 1945г. всички велики битки , са до тази година.След 1945г. на всички войници ни се казваше "вие сте никой и целта ви е да не умрете всички , поне докато не дойдат руснаците".Помните нали.

А не не... участвали сме, дори някои пишещи тука, в газенето и разстрелването на Чешки цивилни през 1968-ма и сме ги размазалили победносно! Това е най-велика победа на БНА и Варшавския договор!!!

А не е така - сега разплакваме чужди майки - в Ирак, в Афганистан. Напоследък сме и баняджии в Афганистан Достойна роля за американски слуги!

"по-времето"? Вземи научи граматиката и правописа и после си изливай въшливото мнение.

Ти ма, Даскалицо, ти кат пишеш граматически, барем малко акълец да вкарваше в писаницата! Знаеш ли, кой прави забележка за граматика в Интернет? Малоумниците дет един аргумент не могат да извадят и контрарепликират с обиди или забележки за правопис! И да това е правописна грешка, а не граматическа, Душо!

ако ти говори нещо. Да,имахме позиции които трябваше да задържим поне два часа....заповед и точка. След 45-та не сме воювали така че не може да сравняваш преди и след.

И кат ги задържиш два часа - на третия, ко стааа? На СССР ще им трябва 2 години, за да дойдат! До тогава турците щяха да са в Одеса и Сочи.

Всички велики битки и накрая все ние сме от еб..ната страна. Добре, че няма вече такива "велики битки", че България щеше съвсем да изчезне, паркетен храбрецо!

тъй падат те американските танкове

На времето кемафите си ги караха на самоход или ги товареха на ешалон. Когато имаше армия де ...А сега на платформа - несолидно звучи някак си. Аз съм бил граничар и такова не ми е трябвало - автоматът с 4 пълнителя ми стигаше.

Да бе да. "На времето" когато Добри Джуров беше министър и беше отишъл изненадващо да изкара карловската танкова бригада под тревога бяха отлепили 2 (два) танка; единият от които беше закъсал на излизане от оградата на поделението.... Да грачиш колко велико е било съветското минало е разбираемо щом те храни или просто поддържа илюзиите ти, че като млад си струвал нещо, но си е празен грак.

Някои хора съвсем не разбират от бъзик ама си е за тях. Какво да ти кажа, умишлено ТИ отговарям на ТИ, по ТВОЙ тертип. Вие ако и това не сте научили как се общува с непознати... Та ще ми даваге акъл аз какво мисля и ицобщо. Какво мисля и какво е минало през главата ми и на майка Ви това и е бедна фантазията.

Отворко, никът ТИ DP ...е баш това, което си помислих, нали амбреаж?

Имаше платформи с влекач. Влекача пушеше като руски самолетоносач.

Хахаха точно преди два месеца един познат вече пенсионер ни разправяше, как товарели армията на БДЖ, за да не станела за смях по пътищата на България! Офицерът му викал - 20 км ще ги избутаме някак си, ама ако тръгнем да ги караме 200 км ще станем за смях.

Ако тази снимка е оригиналната, само за информаия това не е танк ама айде!

И аз се чеша по главата и се питам къде му е куполът на този "танк"...

Е поне не е паднал от небето...както валяха като дъжд и се размазваха в земята краварските Хамъри миналата година :)

Na vsiaka krachka kradci i nekadurnici!

Май хамър ( чук ) те е удрял по челото.

Теб май ти е влезъл отзадзе :) Ети линка : US Humvees Falling From the Sky in Failed Airdrop Хахахахахахах

нема как да го вдигнат самалйота :Д

Бате, изгубих 50- те стотинки,които приджобих! Ама, па други губят ...танкове! ?

Добре е ,че не изпадна пред Паметника на Апостола. Щеше да му стане горчиво като Евроатлантик - натовец!?

Какъв Апостол, бе? След като ние тука сме си такива. ..Балканяшки лайна !

Чета малоумните олигофрени козяци..И се смея на педитатаи им се смея:) Преди десетина години, когато в Унгария имаше бунртове срещу еврогейското правителство, тълпите свалиха една руска Т-34 от постамента където беше паметник...сложиха и един акумулатор и я подкараха към парламента газейки полицията по пътя! А краварските щайги Абрамси, дори в наше време ги гърмят като капачки с РПГ-7...Какво да се прави..краварски боклуци! Затова всички страни които не са подлоги на Краварника, си купуват по доброто и модерно руско оръжие...Ирак е сключил сделка с руснаците за 1 милиард долара! Определено не искат взривяващите се краварски кочини Абрамс!

и кво написа ся? една манджа с грозде, чел си нещо си, нещо си било запалило па тълпата нещо си, па накрая за мерудия написа и едно РПГ да се нахуда. И кво стана? Порасна ли ти с 2 санта по -голем? Аде бегай си легай да та у тиквата проста

Като гледам, твоя намаля с 2 сантима:) Защото тъпо парче като тебе, изсира на форума само словестна диария.>А това което казвам аз, СА СИ ФАКТИ КОНЧИ! ЧИИИСТИ ФАКТИ!! И ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ В НЕТА, КАКТО И СЛУЧКАТА С Т-34 В УНГАРСКАТА СТОЛИЦА, КАКТО И ЗА СДЕЛКАТА ЗА 1 МИЛИАРД ДОЛАРА ЗА РУСКИ ТАНКОВЕ МЕЖДУ РУСИЯ И ИРАК>> А ТИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СИ СЕРЕШ...

Т34 за да го запалиш ти трябват четири акумулатора 12 волта 130 АЧ.

А ти си тъп олигофрен, щом не знаепш какво е фигуративно изказване.

да запалиш 34-ката без акумулатори.....в краката на водача има две бутилки компресорен въздух на 150 атм. Отваряш вентила и пали.

бас държа,че изобщо не са го вързали и стегнали

...паднал влекача, та паднал! Олющили му боята. Ми това що за новина. Иначе си е сеир, ама що наказания ще отнесат.....

го скрап. Нищо не става от тях. Те и иракчаните онзи ден купиха една камара руски танкове да ги ползват за мишени.

В момента най големите каруци са американските танкове. През ВСВ американските танкисти са наричали "Шермана" горчиво: "Ронсон" както популярната запалка-пали от първия път!

а през първата световна как са ги наричали?

А руските и с дърпане не палят.

Сега имаме пародия на армия, в сравнение с преди 35 години. Днес нито има достатъчно бронирана техника, нито артилерийски и ПВО системи, да не говорим за самолети. А че някога имахме ракетни войски, превъзхождащи всички в региона - отдавна забравихме...

Преди години познавах един който беше командир на ракетна рота и няма да ти казвам как псуваше всичката тая руска техника а за ракетите знаеше всичко но най-болно му беше че летят на 500км и отконението е 50км технологията е на 90% копирана от нациските фау 2 Е това армия ли е ?

От Хаскую до Харманли сичко йе хасфалт

У нас са пощръклели и вманячени по кръговите кръстовища, които са опасни за ПТП и в цивилизованите ьържави ги няма. Кои идиоти строят у нас кръгови кръстовища и с каква цел?

Опасни са заради говедата каращи в тях. България със сигурност е държавата с най малко кръгови от цяла европа.

явно не си излизал извън твоето село...

Това е верижен влекач Т-62 а не танк!

верижен влекач е танк без купол. Снимката не е много ясна но се виждат отворени люкове и куполна картечница.

А Т-62 е танк...

Офф,сега освен самолет Боко Великолепний ще трябва и танк да купува...!!! ХО ХО ХО

Винаги съм казвал че на малоумни бесепари не трябва да им се дава да управляват нищо.

аве баби, тва не е танк ве, тва е неква тенекия на свръзките да си опъват макарите ве!

Къде му е купола на тоя танк?

стана като в москва на парада :)

Аа нещо за Доналд Кук??

..Още му дезинфекцират палубата,бе!

И кво? Нищо му няма. Това да не е хеликоптер?