Посланик Макаров: Повече руски деца избират България

Министърът на туризма Николина Ангелкова и извънредният и пълномощен посланик на Руската федерация в България Анатолий Макаров посетиха два детски лагера.

Обратно в новината

Коментари - Посланик Макаров: Повече руски деца избират България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че ще избират България! Нашите лагери децата почиват и се веселят, а в руските ги учат как да стрелят, да разглобяват и сглобяват "Какалашника", т.е. готвят пушечно месо и терористи! Едва ли някое дете му се ще да се готви за защитава с кръвта си милиардите на руските милиардери, докато техните родители едвам връзват двата края!

избират я пред Франция, Испания , Италия , Швейцария, Малта , какъв е избора

Посланик Макаров е бил придружен и от консула Калашников ...

А защо не се организират лагери за българските деца???

Защото руската страна си плаща, а българската - не!

Браво, значи украинските русначета и руските русначета ще се спреятелят за разлика от онези главанаци от Киев и на запад от него. Чудя се защо няма американчета в лагера,явно не ги пускат, шупето е голям страх.Пионерчета и скаутчета е едно и също нещо,но пък нашите главанаци са прости тикви.

До Ангелкова: Колко такива оздравителни лагера има за българските деца?

в Русия, нали има море и там

Прекрасно начинание, трябва да се задълбочават подобни контакти с братски намира народи, това са нашите естествени партньори и съюзници, на чиято безкористна помощ бихме могли да разчитаме в критичен момент!

Смърдиш на нафталин.

а ти на гнойни пубертетски пъпки неореантиран гей-евролиберален

Похвално е това, трябва подобни лагери и за нашите деца, да се правят в Русия,

Когато войнствените мужици станат мнозинство по българското Черноморие(подобно на Крим и Донбас) ще извикат зелените човечета да "защитават правата на рускоговорящото население от произвола на местната власт".Думите в кавички са на Путлер.

честно казано аз съм съгласен като гледам другата алтернатива-ислямизирани получовеци, мангали и третополови евроизвратеняци