Митьо Очите отива в затвора за 4 г. и половина

4 години и 6 месеца ще лежи в затвора бившият наркобос на Южното Черноморие Димитър Желязков–Митьо Очите, който си призна миналата седмица, че е организирал и ръководил въоръжена група за наркоразпространение.

Обратно в новината

Коментари - Митьо Очите отива в затвора за 4 г. и половина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Durjavata ni e takava! Vsi4ki grabiat! Te shte priberat Mitio ami toi drugia ve4e si znae koi e. Voinata na narkotici nikoga niama da spre. Tova e!

Mom4enza i momi4enca, ne upotrebiavaite drogas,tq ubiva!Na mene niamashe koi da mi kaje predi 10 godini.

Въжета и дървета в България има да ги използваме и за него и за тези над него

като няма доказателства що присъдата е 4.5 години. Тоя съдия как не го досрамя за нищо да даде такава присъда? Това съд ли е или башибозук? толкова честно момче..... ми да вземем да се вдигнем на бунт срещу жестокия съд и да освободим този дрогар и да го дадем в ръцете на някой почернен от мъка родител. пък да метне тоя родител едно здраво въже на здрав клон и да го обеси този...И аз бих го метнал но считам че някои имат повече морално право. Гадове с гадове и съд и прокуратура и адвокати и депутати-законотворц Ама имало честни хора между тях.. Срам за всички които присъстваме на тоя цирк наречен България

toava ne e cud,cuda e v kombina s narko bosovete b Bulgaria,xiliadi ste umirat ot droga,zasto si zatvariate oshite i si zaglushavate ushite,izrajdat se pokoleniata,shte se rajdat idioti,kude ste prezidenta i premiera????

deteo ako ima kontpol ot poditela ,nema da kynyba napkotik na cila ne ce ctava napkoman npi trx tova e mnho modepno .tam e npoblema....tprbva mnoho da ce hovopi no to3i vbnpoc ...

Gangsta paradise

Ами, той сам ги е повикал да го хванат, че да го охраняват, за да не му се случи нещичко. сега иска и малко в затвора да полежи, пак за да го охраняват. Умен човек. Той и от затвора ще си раководи наркокартела. Какво му пречи. Даже ще стане по-богат, защото няма да харчи пари, нали ще бъде на пълна държавна издръжка. Направо си го прибраха да си го пазят.

гледаите филма да видите как се справят с организираната престъпност тука всичко е смешно ние сме нищастници че живем в тази държава мъчно мие за всички честни и почтени хора няма място за такива като нас тук

Пардон, това нещо на снимката майка ли го е раждала?.... И можело да говори, казвате?

Дидо, а отгледай поне едно дете слънце пък тогава говори за възпитание, щото като чета какво си написал доста не ти е ясно как става това.

Поредната ГАВРА в страната на мутрите. Това присъда ли е за бандити, крали, убивали, унищожили нормалният живот в хиляди семейства? За тези изроди - бесило или доживотен затвор с каторжен труд ! Стига циркове !

От тези 4години, колко вече си е излежал? Почти 2 години май? Тоест му остават още около 2 години затвор, така ли? И ако го пуснат предсрочно за добро поведение ... значи на пролет догодина ще е навън. И каква стана тя - министри, политици, прокурори и полицаи се съсипаха да говорят преди 2 год. Че са разбили престъпна група, а сега Очите ще лежи само 1-2 години и то благодарение на добрата му воля за това?!?

Дано не угасне поезията в тия две очи за тия четири дълги години тъмнина! Какъв поглед! Най-възвишените души на България все свършват я във фронтовия окоп, я в студения зандан! Каква жестока страна!

делата на Стависки и М. Очите УМИШЛЕНО бяха насрочени от СЪДА за един ден. За да може тези които защитаваха кънкьора да внушават на обществото съпоставката и да манипулират хората. Българския съд падна до дъното на безнравствеността. Съдията заслужава да бъде заплют. И аз го правя.

Трябва да си сменим химна на Мила родино, ти си нарко рай! Твойта простотия, ах тя няма край... Много ми е интересно дали ще му приберат сега всичкото имущество, придобито чрез престъпна дейност!?!

А бе, все някога ще се намери, кой да му изкара дзъркелите. Тоя е пътник.

abe vie v BG tryabva da se iznesete ot tazi darjava! Otidete v Povolojieto , Velika Bulgaria, Bulgaristan, i t . n .O4ite 4 god., Stavinski uslovna prisada( tuk v USA e pone 15 do 20 g zatvor ) Vanenskiya kmet s kola za 300 000$ ,marginite domashen arest , a be vie kakvi drogi vsemate , ot tezi na O4ite ili ot tezi na Marginite ?!?!?!? Darjava , ama darjava da vidish , just kil them alllllllllllllllllll

Извода е, че за да влезе в затвора престъпника трябва сам да пожелае.

Донякъде сте прав, но от друга страна не забравяйте, че много пъти се случва деца насила да употребяват наркотици, да проституират.Семейна среда е много важна, както и света извън семейството.Ако Вие можете да си позволите да живеете в квартала на Баровците, то не всички можем да си позволим това. Но и в Баровските квартали има дрога, ивръщения, порнография, но не е толкова на яве. След като сте далеч от БГ, явно май сте вече и духовно далеч от тук.От страни е лесно да давате коментар, и да си придавате важност как можете да си позволите това или онова.Реалността е съвсем по-различна.Нещата с подрастващите е една много специфична тема, и разбирасе процес на който малко хора тук в БГ обръщат внимание. Навсякъде има престъпления, но не на всякъде има адекватно наказание. И точно в това се крие проблема. До колко е адекватна една съдебна система, една полиция или организация занимаваща се с организирана престъпност и т.н... Единствено мога да кажа: Родители, нека опазиме децата си като им говорим непрекъснато какво се случва при употребата на наркотици и какъв е краят.Нека им даваме съвета, да бъдем съпричастни към техните проблеми, а не както много родители си намират извинение, че нямали време за децата си поради факта, че много работели. Това не е извинение, а бягане от отговорност. Освен нашата родителска подкрепа и възпитание, се моля и на Бог да ги пази. В този динамичен и материален свят, вярата е нещо страшно важно. За жалост тук в БГ религия все още не се изучава.Но предмета религия ще промени мисленето на много от децата. Вярата е и сила. Дано поне нашите деца живеят в един по истински и не толкова материализиран свят. За жалост вече се наблюдава и страхотна агресия от страна на деца.Ето това е плода на нашето безхаберие. Такива деца са потенциални престъпници, и ако има кой да им обърне внимание докто не е станало късно, те могат де се променат. Българи, дали сте в БГ или някъде там... далеч от родината си помнете: Вие сте българи!!! Не дейте с лека ръка да хулите към държата си и сънародниците си.

ne mi e qsno kakvi sa dokazatelstvata sreshtu nego.che e bos e qsno na csichki no za da te osudiat trqbvat dokazatelstva. spored men otgore mu e naredeno da si priznae ne vijdam inache zashto shte go pravi

ТОВА ДЕТО СТОРИХА С ОЧИТЕ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ МОЖЕЛИ ТОЗИ НЕВИНЕН ЧОВЕЧЕЦ НАРЕЧЕН ОЧИТЕ СЕГА ДА СЕ МЪЧИ В ЗАТВОРА ТА НАЛИ ТАМ ЩЕ МУ ИСКОЧАТ ОТ ЗОР ОЧИЧКИТЕ И ПОСЛЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО НАРИЧАМЕ КЛЕПАЧИТЕ ИЛИ МИГЛИТЕ

Всичките, които плюят са едни пълни нещастници, за които оправданията са ама не сме виновни ние хората са ни виновни. Първо потърсете вината в себе си, преди да обвинявате, че някой ви трови децата. Защото моето лично мнение е, че Вие майки и бащи сами си тровите децата и се стараете да бягате от проблемите обвинявайки другите. Дилъри има по цял свят и то в доста по големи държави от БГ. Въпрос на възпитание е обаче родителите да възпитат децата си на отговорности а не маминото детенце, като направи някаква простотия или престъпление, защото и такива се случват не малко последно време. Мама и Тати да кажат, то нашето дете е светец то на мравката път прави, а в същото време може да го видите маминото синче, някоя вечер в чалга клуб надрусано и мислещо се за господаря на света!!! Родители единствено Вие сте виновни за възпитанието, което сте дали на вашите деца!!!

Всичките, които плюят са едни пълни нещастници, за които оправданията са ама не сме виновни ние хората са ни виновни. Първо потърсете вината в себе си, преди да обвинявате, че някой ви трови децата. Защото моето лично мнение е, че Вие майки и бащи сами си тровите децата и се стараете да бягате от проблемите обвинявайки другите. Дилъри има по цял свят и то в доста по големи държави от БГ. Въпрос на възпитание е обаче родителите да възпитат децата си на отговорности а не маминото детенце, като направи някаква простотия или престъпление, защото и такива се случват не малко последно време. Мама и Тати да кажат, то нашето дете е светец то на мравката път прави, а в същото време може да го видите маминото синче, някоя вечер в чалга клуб надрусано и мислещо се за господаря на света!!! Родители единствено Вие сте виновни за възпитанието, което сте дали на вашите деца!!!

Да живее българското правосъдие! Ако в Нюрнберг съдиха нацистите по българското законодателство, сега Хитлер и неговите съратници щяха да са национални герои и носители на някое българско отличие....

Смешно правосъдие! Наркобос,дето е изтровил хиляди деца,дето очастваше в разни убийства и пребивания получава присъда колкото за краден мотопед. Ами къде е превенцията. Сега всеки наркодилър ще си каже ,че даже да го хванат какво са 4 години. Така не може. Наказанията за наркодилърите са от 10 години нагоре, та и доживот. Дано някой свестен в затвора го освитка този боклук. Трябва да има възмездие и справедливост.Смърт за такива като очите. Това е измет.

Една дума, описваща процеса и присъдата - порнография. Дано нещастниците от ЕС, партньори на нашите нещастници, обърнат внимание на разврата царящ в България.

toy i da go nqma,malkiq tur4in 6te nasledi vsi4ko.sazdal e ogromna grupirovka v 4ujbina i go o4akvat da se varne.

Пазете си децата, жени и мъже! Пазете си ги сами, учете си ги сами и си ги възпитавайте на собствени разноски, без да ми искате пари от тези, които аз плащам като данъци! Ако Митьо Очите ви е трън в очите, на мен трън сте ми вие, които лекомислено бягате от родителските си отговорности и ми се офлянквате тук по форумите с разни банални претексти друг е виновен... Никой не ви е виновен! Вие сте си виновни и толкова по-зле за вас! Моите деца са чували за дрога само по телевизията, и то почти никога... И при това живеем в град, където има над 15 милиона жители и Бог знае колко хиляди дилъри! И съм сигурен, че няма никаква заплаха! Наистина, живея в друг квартал, както се казва - просто мога да си го позволя, де... Но ако вие сте си изпуснали децата, това си е лично ваш проблем! Не си мислете, че ако Митьо иде завинаги в затвора, дрогата ще изчезне от България. Това са глупости! Вие самите сте виновни да има дрога, защото има пазар, а пазарът сте си вие! И докато има пазар, ще има и Митьовци! Дали ще са Очи, или Тикви, или Задници,... това е маловажно! Важното е, че вие ги търпите и ги спонсорирате! Когато излизат от затвора с подкупи, парите ги плащате вие. Не аз, а вие! Така че не плачете! И си го искате, и ви се полага! И ви е хак! А аз се чудя има ли все още някой буден и умен там?... Чудя се, но все по-малко...

trqbva da gi izbivat s ukaz na prezidenta.E T'VA E DARJAVA E T'VA E PREZIDENT no nqma da ima PARLAMENT

очевадец (30.01.2008 г. 20:10ч.) това не е държава, а едно рядко лайно, плеснато на картата на европа kolko dobre kazano! :)))))

ЧОВЕКА НЕ ИСТРАДА МАЛКО УБИХА СЕМЕИСТВОТО МУ,ПРИЗНАСИ,КАЗА ЧЕ Е ВИНОВЕН ОСАДИХАГО КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ,ТВА ЧЕ Е ЗАСЯВАШЕ ЦЯЛОТО ЧЕРНОМОРИЕ С НАРКОТИЦИ И ЧЕ ГО ОСАДИХА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЯМА ДА ЗАЕМЕ ДРУГ НЕГОВОТО МЯСТО,ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА ВИНАГИ ЩЕ ИМА ДРОГА,ДОКАТО ИМА ХОРА ДА СЕ ПОДВЕЖДАТ И ДА СЕ СРУСАТ,ДАРЖАВИ КАТО-АМЕРИКА,АВСТРИА ДР. НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕБОРЯТ С ТОВА ВИЕ ИСКАТЕ НИЕ ДА СЕ ОПРАВИМ.НЯМА ДА СТАНЕ,НЯВСЯКАДЕ Е ТАКА,НАВСЯКАДЕ ИМА КОРУПЦИЯ,ПРОСТО В БГ Е НА НИСКО И НА ВИСОКО НИВО И ЗАТОВА СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ОТ ВСИЧКИ,В ДРУГИТЕ ДАРЖАВИ Е НА ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ И ЗАТОВА НА МАЛКО ХОРА ИМ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ.

Tova momche-Svetlozar Kostov, mai mnogo go vlechat mediite.Sto ne smeni profesijata?Ili da posledva ridninata si-Dancho Tsonev?Njama li i gramotni hora v tazi prokuratura /poveche da rabotjat i po-malko da se izgiviavat kato amerikanski prokurori/. Prisuda e parodia, no e vse pak e nachalo.

МНОГО СА МУ 4 ГОДИНКИ ЗА СКАПАНА ДЪРЖАВА КАТО БЪЛГАРИЯ. ТРЯБВАШЕ НАПРАВО ДА СИ ГО ОПРАВДАЯТ

Стига сте обвинявали адвоката че го е измъкнал, та нали това му е работата! Не адвоката го отърва а калпавите закони на онези в парламента които са много по големи престъпници от Митко защото ако не са те да покровителстват такива като Митко очите и Маргини и още стотици да не кажа хиляди такива като тях, те просто нямаше да ги има, или поне щеше да получават нормални заслужени присъди!

Стига сте обвинявали адвоката че го е измъкнал, та нали това му е работата! Не адвоката го отърва а калпавите закони на онези в парламента които са много по големи престъпници от Митко защото ако не са те да покровителстват такива като Митко очите и Маргини и още стотици да не кажа хиляди такива като тях, те просто нямаше да ги има, или поне щеше да получават нормални заслужени присъди!

vijte kakvo be hora tia vsi4kite imat nadlejano v zatvora sled niakolko meseca i sa navan ... za sajalenie pak shte troviat decata ni

Няма такова нещо, никакви тежки месеци не предстоят пред никакви полицаи. Митьо е в затвора съвсем доброволно, той самия си е определил присъдата. Той е вътре, за да се крие от конкуренцията. Колкото и да е, пак е по-защитен на топло. Всичко е фарс, и процеса, и самопризнанията. Не се пени толкова.

spoko i v satvora ste go nameriat

Разбира се, всички сме прави да се ужасяваме от подобни сделки... Но те са практика по цял свят.Според мен, обаче, коренът на злото е на съвсем друго място! На Запад подобно споразумение би довело пак до присъда под минимума, мам там той е средно над 15 години! Значи - най-голяма вина у нас имат законотворците, спорд които минимумът за организиратор и ръководител на въоръжена група за наркоразпространение е 5 години?!? С една дума - ако на някой още не му е ясно, кой покровителства и се облагодетелства от доходоносните престъпни канали, то нека обърне взора си към Парламента... И тогава нещата ще му се изяснят веднаж завинаги!

NE ZIVEJA V BG.13 GODINI,MNOGO SMESNO E OTSTRANI DA GLEDAS VECNITI NASI PROSTOTII,SAVET OT MEN IZCEZVAITE OT TAZI DARZAVA !

Към наказанието ще се приспадне и лежаното време по други дела което е около две години общо.При влизане в сила на присъдата /веднага при споразуменията/ ,единствения доказан мафиот в държавата ще излезе на свободен режим и ще има възможност да стегне редиците на поразпасаната си мафия.При тези обстоятелства ,същият ще излежи присъдата през 2009г.и ще излезе напълно реабилитиран ,какво от това ,че се е признал за мафиот.Предстоят тежки месеци за бургаските полицаи , но какво ги интересува магистратите. При предстоящите убийства те ще образуват съответните дела,разбира се без да излизат от климатизираните си кабинети и с това ще си свършат работата. Това споразумение е много удобно защото няма да придобият гласност нелицеприятни факти за връзки с известни бели бизнесмени, местната и централна власт,престъпления по служба,извършени от следователи през годините,водили различни дела срещу членове на престъпната група. Никой няма да потърси отговорност от адвокати ,използвали умишлено болничен лист с невярно съдържание за да оправдаят неявяването на клиента си пред разследващите органи и лекаря който е издал този документ срещу заплащане /всичко това вероятно е доказано/. Това дело е пълна дисекция на помийната яма,наречена съвременни обществени отношения.Вероятно съдържа всички нюанси - от черно /наркотици,оръжия,вз и др./ преминаващо през тъмно сиво /бивш рекетьор и зам.председател на местно ниво на една партия,сега общински съветник и строителен предприемач/ , следва светлосиво /известна връзка на тъмносивия,бившо крупие,което винаги се върти около парите и поради тази причина партийния цвят няма особена стойност за него/ и накрая светлосивия води чистобелия /вероятно зам.министър,само да не разбере Брюксел/. Ето как парите от наркотици и други престъпления се перат в строителство и инфраструктура. Излиза ,че мафията е полезна за икономиката на страната. Вероятно при такива доказателства и аз бих си признал. Сигурен съм,че в горенаписаното няма нищо вярно и се радвам,че няма да придобие публичност,защото вероятно би предизвикало ........революция...

Ето това е правова държава - тържество на Правото и правистите над здравия разум и морала. Затова някои хора преди 20 години драпаха за правова държава. Ха да ви е честита!

Shte mu se shvane gurba da leji tolkova vreme i da gleda plazmat v zatvora...Gorkia!

Малко му е на тоя гад, ама пак е нещо.

Abe neshtastnizi, kakvo sporazumenie za chovek, koito priznava, che organizira trafik na narkotizi? S drugi dumi priznava che ubiva hora? Spored NPK pri umishleno ubiistvo i drugi tejki prestaplenia sreshtu li4nostta sporazumenie ne moje da ima. Za takav samo smartno nakazanie e reshenieto. Koito see smart na smart da bade osaden. Tova ne sa sadii i prokurori, tova sa neshtastni mijiturki, sram i obida za zemiata po koiato hodiat.

Маргините го чакат ,да ми затворят очичките завинаги...

Е на тва нащо му се вика корумпирана държава.На тоя и 45год пак ще са му малко,той сигорно има милиони а тия в съда го наказват само с 18 000лв че то тва за него са пари изкарани за един ден.Просто нямам думи то тва нащо не е държава то е свинщина

Митьо,Митьо, да не излезеш от там, ако не се покаеш за делата си!