Коментари - Италиански изтребители ще пазят небето ни | dnes.dir.bg
назад

Италиански изтребители ще пазят небето ни

В авиобаза Граф Игнатиево кацнаха 4 самолета „Eurofighter Typhoon“ на Военновъздушните сили на Италия.

Обратно в новината

Коментари - Италиански изтребители ще пазят небето ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Който не иска да храни своя армия, храни чужда!"

Чудя се от кого ще ни пазят. Заобиколени сме от НАТО държави, а не вярвам Македония да ни нападне с хартиени лястовички.

е единствената алтернатива за европейските държави. Той обаче изглежда все по-подчинен на американците. НАТО и ЕС подпомагат военните кампании на САЩ, които на практика въобще не касаят европейските нации, но може би това е цената, която Европа трябва да плати тъй като едва ли би могла да се противопостави на петте могъщи държави в отбора на БРИКС, където Русия и Китай с напълно оправдана увереност заявяват намеренията си да изместят САЩ от световното лидерство. И на практика това не звучи никак странно. Двете държави и целия БРИКС съставляват петте най-развиващи се икономики във света. За тях няма финансова криза, а сътрудничеството между тях очертава един нов свят, в който ЕС няма капацитета да се съревновава с тях. За това и той е пионка на американците.

М.да Както е казал Наполеон Който не храни своя армия, ще храни чужда

Но кой ще плаща/зарежда бензиня питам аз, и отговор не искам.

Днес видях един от тези, премина към Буграс. Хем ми беше интересно да го видя, хем ми беше кофти.

въпрос: Ние като член на НАТО, правим ли същото на територията на САЩ, Италия или който и да е съюзник?

Аз само да попитам колко плащаме за този масраф? Щото не вярвам да е безплатно.

ако беше реципрочно, щяхме и ние да сме с подобни мисии на други места. щом не сме, значи е платено, но формата е чрез такси към алианса, а не директна, за да не се влияе общественото мнение...

По-добре италиански, отколкото турски !!! Древният Рим е построил множество уникални сгради на наша територия, от владичеството на Рим не сме загубили, само сме спечелили ! Друго нещо е турското робство - то ни връща поне 1000 години назад !!! Никога вече турско присъствие в България ! НИКОГА !!! Турция е терористична държава, управлявана от Султан-Ердоган-Баш-Терорист !!! Турция и чифутите са нашите най-големи врагове !!!

аман, от патриоти-пишман...

Последният път, когато Италианци ни пазиха небето, ни построиха авиадукти, градове, амфитеатри, стадиони... свалиха ни от дърветата и ни направиха хората. После дойдоха от Азия османци и руснаци и пак ни качиха на дърветата.

Че то и българите сме дошли от Азия, ака както и да е ..............................

Ти не слизаш от дървото.Ясен си ми.

"Охраната на въздушното пространство на НАТО е мирновременна колективна отбранителна мисия. Нейното предназначение е да гарантира целостта и сигурността на въздушното пространство на съюзниците от Алианса" След като си пазят задниците, защо пише, че пазят небето ни?

Не може ли след решение на Министрески съвет да започнат да ни управляват и западни политици ? Белким нещо започне да се случва в тази държава най-накрая !!!

Ех-ххх имало е време когато сме имали 400 съмолета и няколко десетки летища и КЛЬОН ПО ГРАНИЦАТА!

Е, па, да бяха спасили социализма, а да не бяха го продали на империалистите!

Епа он СССР имаше и повече, ама един с една чесна кацна на мегданя в москва и СССР се брактиса.

Бравос! Ха да ни е честито!

И от какво ще го пазят небето? Бежанци?!

Еееех,да бяха само СОВЕЦКИ, Оооох мъка,мъкааа.Какви лайна сме сега.Сто годишна червена бабичка.

Яааа, италианците с Юрофайтър. И патрулират заедно с нашите МИГ-ове. Къде останаха дрънканиците, че трябва само F-16 и цялата ни инфраструктура да бъде изградена около F-16, иначе нямало да сме съвместими?

по официални данни имаме 9 МИГ 29 съвместими с изискванията на НАТО!