Марешки: Прокуратурата да покаже записи, в които рекетирам

Лидерът на “Воля“ Веселин Марешки призова говорителката на прокуратурата да направи публични записите, за които се твърди, че показват как заплашва конкуренти.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Прокуратурата да покаже записи, в които рекетирам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе главанак,ти като се бориш за бизнеса си какво правиш в парламента бе,а? Или искаш да се възползваш от келепира,че като си депутат да можеш да си правиш каквото искаш и с когото искаш ли.

ТИМ си знаят работата. За това са бивши ченгета и военни там. Те знаят най добре как се управлява тъпо стадо овце. И явно им се получава. Щом народа чак песни измисляше и ги възхваляваше. Хвалеха се сульо и пульо, че познават мутри. А сега им станаха неудобни. Ай ся пейте пак "Тигре-тигре". По тъпи и наивни от българите са само овцете.

или поне не трудно се предизвиква т.н. медикаментозна смърт. Просто се добавя към питието или храната ти определен препарат, който маскира 100% сърдечен инфаркт или мозъчен инсулт. Изборът е на изпълнителя, според състоянието на жертвата. Така че, тогава, когато помогнаха на Мишо ("Бирата" му е измислен прякор от един нов вожд на бългаския народ) да се изнесе на Небето, приложиха именно хватката с свръхдоза медикамент предизвикващ инфаркт. Дори веднага побързаха да напишат смъртния акт, сякащ предварително доказаха причината за смъртта му...

Хе, в момента си в правителството на тези, където очистиха Мишо и Ваньо. Гласуваш по тяхна команда. Как може да си толкова безочлив бре.

за фармацевт, защото само с такава можеш да отвориш аптека.Диплома няма, а лиценз за дейността, да. Българио, събуди се.

А тиквите в държавната администрация дипломи за политици имат ли? Марешки не е фармацефт и не работи в аптека. А аптеките има фармацефти, както е редно. Така са си отворени.

лицензът за дейността е негов, не е на тия, които продават в аптеките. Това е изискване за разрешително, а е друг въпросът, че няма диплома за политик, тя поне не се изисква от закона.

тръгнете от измислената столица към Варна и сами ще се уверите от ефекта Марешки. На бензиностанции в райони, които са далеч от неговите, литър бензин или дизел е с близо 30 до 40 стотинки повече от този във Варна и в местата, където той има бензиностанции. И друго се забелязва: примерно Шел и Шел, Лукойл и Лукойл, OMV и OMV, но в различни райони, имат същата голяма разлика в цените. Тези до Марешки са с по 2-3-5 стотинки над неговите цени, а останалите с по 30-40 стотинки повече. Еее, питам аз, как така, нали тези са си в една фирма, под една шапка. Как така и по какъв начин имат голяма разлика в цените в самата им фирма? Значи ясно е, че Марешки вече успява да ги приземи в амбицията им да печелят неадекватно на системата на маркетинга.

Не се прави бе, руска подлого! То така се става мултимилионер в града на ТИМ.

Доста си глупаф ... нъл тъй

Чакай малко, нали под други статии ТИМ са оплюти като руски подлоги? Или са май немско/еврейско/американски? Или са руски? Уточнете си репликите, че да не обърквате овцете от стадото като мен..

А документи с подписи да ти покажат не исташ ли бе, уграв?

Колко поста чукна тук бре? Само твоите глупости ли ще четем??

kak можахме да допуснем тази горила в политиката и управлението на страната? Нищо чудно- в парламента са само маймуни, горили и орангутанзи, тук- там и лисици и миризливи порове.

Марешки е най-качествения депутат.

Марешки си продава по евтино и това е постоянно,не е от време навреме!Проблема е че горивния бизнес си имаше чадър , живуркаше си ,докато му се развали комфорта,та продаваше,хем скъпо ,хем некачествено!Сега Марешки бил не знам какъв си,а конкуретните аптечни складове с надутите цени и те много "читави"! Има много за чистене;

Според мен прокуратурата е слуга на "Кой". Всичките гонения срещу Марешки са за да оттегли подкрепата си за сегашната коалиция и да стане ДПС непреодолим фактор, а защо не и коалицонен партньор на Герб,ДПС и Воля или БСП, ДПС и Воля. Важно е ДПС да е във властта!

Марешки почна да прави заплатите във Варна по-високи от тия в София затова е цялата тази какафония.

ха ха значи в софия бачкат за по 350 лв, щом във варна са им по-високи, това някакъв виц ли е? Марешки дава едни от най-ниските заплати в България, за сметка на увеличено работно време и задължения!

Не обърна формулата вече коефициента е 1 към 1.2 в полза са морето. За останалите браншове съотношението все още е обратно. Защото в България заплатите са формирани по GPS координати.

И ти си мутра бе щом си в парламента

Марешки е боклук ... беше допуснат до парламента за резервна патерица на мутро-полицаите, но понеже се отметна и даде задник и на бсп и на всеки който го потърси сега ще го понаритат. Нищо написано за него е е и 50% от истинския айсберг на схемите му. Преди време имаше едни артисти, които ходеха по конкурентни аптеки, когато има най-много хора и вдигаха скандали как са ги измили и къде(сетете се ) е по-евтино Големият въпрос е защо чак се сега се сети Тиквун да го ребри.... защото вече е уверен, че не му трябва. долна история са нашите политици

ТОЯ НЕ Е ЧИСТ ВЪОБЩЕ-ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА-ТАМ ВЛИЗАТ САМО ПЛАТИЛИ ДАЛАВЕРАДЖИИ,КРАДЦИ И МУТРИ-БИВШИ И НАСТОЯЩИ.

Марешки, пуснаха по телевизията записите.

А практиката, Марешки да отваря аптеки, точно срещу свои конкуренти и да продава на загуба с месеци докато конкурента затвори....това пазарен принцип ли е или просто завоалирано изнудване. Малко са ти проверките в обектите,Марешки!Лошото е, че не всеки познава приомите ти за унищожаване на конкуренцията. Да точно така- "унищожаване", не честна пазарна конкуренция. Все още съм озадачен-толкова хора да гласуват за един очевиден престъпник!

Конкуренция се натича това,бай Неграмотен комунист! Ама в главата ти нема никой,за да разбереш.

Гледай сега - значи на пазара, ако продаваш домати до съседа - това е лоша търговска практика?! Ай стига бе, сериозно ли?!

Да,това се казва дъмпинг и за него в САШ се лежи в затвора!

Соломоне, продавай ти месеци на загуба и после пиши.