Проверки срещу пиенето на обществени места във Варна

Пиенето на алкохол на обществени места във Варна и курортните комплекси край града е забранено, напомнят от Община Варна и от полицията в града.

Обратно в новината

Коментари - Проверки срещу пиенето на обществени места във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви са тия глупости, бе? Да не станали морската столица на ИД?

И да не смеете да се разголвате по плажа ни! Плувате само в пълно бойно облекло т.е. чаршафосани от върха на пръстите до върха на главата! И преди да нагазите във водата да не забравите да се нагъзите на Алаха ей!

И бира не можело! Искат да им стоиш по заведенията и да я плащаш 10-торно, та да пичелят! Мутри тъпи, няма да ви стъпим бе!! В Париж, Рим Берн... навсякъде в старите демокрации може, във Варненско не може! Идиоти!

варненци за пореден път си показват комплексите...

Все пак сервитьора на мутрите е кмет на Варна.

Късно е вече. Наложи се с реклами по медии и телевизии една модерност да си пие бира навсякъде. Виждаме ученици и млади хора които пият бира в трамваите и автобусите. Невръстни момичета носят и пият бира сящкаш е един моден аксесоар . Това го наложи рекламата. Навремето само каруцарите пиеха бира пред бакалиите. За жени беше срамно да надигат бира. Но сега това е мода. С цигарите също. Очаквам да се започне с реклама ва леката дрога,колко е фешън и съвременно. Боже докъде се дакара тази държава. Чалка и бира. Това е. Е, каво да се очаква.

"Обществени места" са общодостъпни за всяко лице места, като обществен транспорт, заведения за хранене, търговски, спортни или развлекателни обекти, кина, театри, стадиони, зали и други" Т.е. пиенето на алкохол в заведенията е забранено.

Убитака .... забравяш едно " освен изрично упоментите от закона случаи"

Пиенето на бира и алкохол в капанчетата разположени по тротоарите и главните улици също би трябвало да е нарушение на закона по смисъла на изказната форма! Глупости на търкалета...

"Пиенето на алкохол на обществени места във Варна и курортните комплекси край града е забранено, напомнят от Община Варна и от полицията в града." Така както са го написали идиотите, се предполага, че бира може да пиеш само вкъщи.

Те затова ше си ходим в Бургас ;)

Ники

Ако етикета е скрит с хартия или скъсан и не се вижда, че това е бира би трябвало да няма нарушение. Така е в другите държави.

тъкмо мислех да пия една бира от мъка по това че не мога да храня котките от квартала и то на глоба и за бирата...

То забарани много, няма кой да ги гони нарушителите !

В градинката - ДЕТСКА ПЛОЩАДКА, до медицинския университет, през ден се пийват бирички и още нещо, дори мамите и бабите се разхлаждат в жегата с бира и семки. Кой ли ги вижда /500м от общината и 250м от общинска полиция/

a, какагола можи ли ? а кукуруз можи ли ? Щом ще следваме усто , всички в неделя на църква, койту ни ходи, глоба ?

Откъде да се напълни продъненият бюджет на страната, а? Българинът няма пари за какво ли не, ама за пороци има. На обществени места!

Българският селянин е свикнал да си пие бирата сред природата -на пейката в деската градина, на плажа, в парка на някоя пейка докато кучето му cepe в тревните площи и т.н. и т.н. Тази глоба е дискриминация, поамериканчване, комунизъм...нали така!

Скоро ще му се изясни на българския(и не само) "селянин" - бира ще се продава само на чипирани. На определените за целта време, място и количество, разбира се.

За твое сведение в повечето НОРМАЛНИ държави го има този закон и СЕ спазва от всички без значение дали си от град, село или на бустана!!!

В бели държави като Швеция не само си пият бирата, излегнати по градинките, но си правят и плаж, и барбекю. Въпросната заповед е върхът на кретенията. Понеже някакви индивиди се били напили и нарушавали обществения ред, дай да забраним пиенето на бира. Нормално би било който нарушава обществения ред, да си получи съответното наказание. Но явно това е непосилно за т.нар. власти, и затова се тормозят нормалните хора. А може би точно това е целта.

В тия същите нормални държави, нормално е да се разхождат голи по улиците или да серат на публични места....

Чудно,две години бях в Марсилия и често се случваше да си взимаме стек с по 6 или 8 бири и да ги пием,седнали на пейки в района на старото пристанище,където по принцип винаги е имало сериозно полицейско присъствие и никога никой не ни направи забележка или да ни глоби...Май наистина хазната е празна....като пространството между ушите на боко тиквата...

Айди стига небивалици, забрана за пиене на бира на обществени места в САЩ и тарните в които властва Шериата. В много от Европейските страни, хората си пият биричка навънка, без да им пука, било на улицата, било в парка. Скандинавските страни, въобще няма да ги коментираме - щом пекне слънце, зарязват всичко и се изплющяват на първата полянка с бира в ръка...

Туй е по американски тертип, нали сме колония. А, номера е да се завръща добитъка в кричмите, в помощ на бизнеса, на мафията, разбира се. Тия са царете на благовидния предлог. Цели държави разсипват, света разсипват под благовидни предлози,

Тези Ептрем се изпе дера счиха - ША пия дет си искам

Ама ША ядеш муя.

наясното отгоре знае от личен опит как е ял често муя кат се прави на отворко

Само така!Глобата да почва от 50лв.,5 лева предизвиква усмивка. В София съм виждал двама младежи излегнали се в градинката на Лъвов мост да си пият бирата.

В бели държави като Швеция не само си пият бирата, излегнати по градинките, но си правят и плаж, и барбекю. Въпросната заповед е върхът на кретенията. Понеже някакви индивиди се били напили и нарушавали обществения ред, дай да забраним пиенето на бира. Нормално би било който нарушава обществения ред, да си получи съответното наказание. Но явно това е непосилно за т.нар. власти, и затова се тормозят нормалните хора. А може би точно това е целта.

в Дания е така. Чакат само да пекне слънчице и да се изтегнат по градинките с барбекюта и биричка.

A na trutuara moje li?

МожИ ;)