Сакскобургготски откри нов тенис център в ”Албена”

Симеон Сакскобургготски откри нов тенис център в курортния комплекс "Албена", където под неговия патронаж започна третото издание на международния турнир "Royal

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски откри нов тенис център в ”Албена” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симеон-секса-саксиски тои и тоиз корт маи беше твои нали.....магаре такова ти направо борисов генерал нали българите нещо забравиха ???.....не ми отвараи кортове ами отваряи нови заводи и тежка индустря нови инвестиции ....какво разбира баи ганио от зрелища които вече невярва особено на твоите неглец такъв

САКСкобурГОТски е много ГОТИН И забавен старец, и името Му едно такова джазово.

тротоарите в комплекса са под всякаква критика, една част от хотелите са в окаяно състояние те тенискортове откриват.

МНОГО ВАЖНО !!!

Този пърдел като какъв кълца ленти?

крадлив, долнопробен козел!

Този руски агент какво го разхождат като преял кон.Да не би да мислят че ще му вдигат рейтинга.Той закопа България за 800 дни .

Кво прай в Албена ами к-кс Албена се държи от Лидия Шулева БИДЖЕРАНО( потомствена МАРОКАНСКА сефаридка.Дядо и МОШЕ Хаайм БИДЖЕРАНО сефарид е бил от 1920-1931хакам баши главен равин на цяла Турция). Симо Кобуурга ПОДАРИ к-кс Албена на протежето си ШУЛЕВА (министърка НДСВ).С МАРОКАНСКА кръв е Китин Муньос жена му Маргарита и малкия Симеон-Хасан .А величието се крил к кат мишка при Мароканския крал в годините на изгнание

Този боклук който продаде и опропасти България с години напред и зароби народа последно време го пробутват насам-натам като манна небесна. Тоя май отново иска да ни ,,оправи,, отзад, за пореден път. Само на тази територия може да се срещнат толкова нагли,крадливи,безпардонни, дебелоочни същества като този и мн. останали. Този комарджия и родоотстъпник трябва да има забрана да пребивава на тази територия.

КИТИН МУНЬОС-Марокански сефарид.КИТИН-на иврит МАЛЪК дребен млад МУНЬОС(МЕНАС-на иврит МАГИЯ Чудо Вълшебство)

защо не погледнем на това и от към добрата му страна, какво лошо е казал с призива младите хора да спортуват този много добър и красив спорт!?

25лева на час за тенис и 35 лв надница за12ЧАСА труд в кухнята на хотела класика в Жанра

аве тоа папардак кво ми го врат пак по новините..да оди да си играе комар с накраденото от мандата..пфу,гнус нанаядена!!!

Кобурггота замести банкялията в рЕзането на ленти,щото ОН е зает с благото на България . Малееее,алваджията за бозаджията,а нашенецът с пръст в уста.